Dva zvláštní sny


30.12.2016 - 16:38
(Štír) Scorpia
Dva zvláštní sny
Zdravím, děkuji vám předem za vaše vyložení daných snů. Tak tedy:
1. Sen:

Šla jsem po lesní cestě, na které projížděla auta - málem jsem zemřela, ale všem jsem se včas vyhnula tím, že jsem vždy šla na stranu, auta jela vždy uprostřed. Kdosi na mě křičel, volal mé jméno ale já utekla z té lesní cesty na druhou stranu, kde jsem vylezla na kamennou zídku, seskočila jsem z ní a když jsem si všimla, že pode mnou hučí řeka, připlul ke mě vor z polystyrénu (:D), na kterém jsem odplula.

2. Sen:

Viděla jsem, jak sedím a náhle jsem uviděla vysokou postavu. Neviděla jsem té bytosti do tváře, jen jsem zjistila, že má plavé vlasy, bělostné roucho a mluví na mě mužským hlasem. Říkal mi, ať jdu k němu a když jsem popošla, pevně mě objal. A poté mi oznámil, že ještě přijde a daruje mi políbení. A tím sen skončil. Mohl to být Anděl?

Řazení:
01.01.2017 - 14:40 | Filtr
(Střelec) tiferett
1.
Sny s autami vyjadruju podvedomý pocit ohľadne riadenia svojho života....Uhýbanie zo strany na stranu môže symbolizovať, že v reálnom živote uhávaš pred situáciami a hľadáš vlastný stred.

2. Biela farba v snoch symbolizuje planétu Jupiter - duchovné poznanie, pravdu - takže áno - mohlo to byť stretnutie s anjelom a uvítanie na ceste duchovného poznania.
01.01.2017 - 17:08 | Filtr
(Panna) Eldria » tiferett
:-) súhlasím s výkladom


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »