Běh na dlouhou trať, co má/nemá cenu?


25.12.2016 - 17:13
(Kozoroh) chino
Běh na dlouhou trať, co má/nemá cenu?
Ahoj,

mám takový problém co trvá delší dobu, nebudu rozepisovat co vše tomu předcházelo a rozepisovat (zatím) detaily. Řeším momentální situaci. Takže...

Víc jako rok zpátky jsem poznal jednu slečnu, bylo to tak nějak ok - láska, zamilování se, společné chvilky, dobré i špatné. Po nějaké době, jsme se v podstatě rozešli. Od té doby se furt celkem často scházíme, sem tam nějaký film, nějaký výlet atd. . Ale! Podle mě nedošlo po rozchodu k zabouchnutí dveří a je ten "vztah" nějak dál asi otevřen. S rozdílem, že se oba vídáme s někým jiným, byť na úrovni známých, nic vztahového atd. . Slečna se očividně hledá, má ráda pozornost od jiných, má ráda zájem od ostatních - kdo by neměl že?

Věc se má tak, že v sobě mám pro mě zatím divné až neznámé pocity, které nedokáži 100% popsat a definovat. Nebyla ke mě vždy 100% upřímná, to ve mě vypěstoval nějaký "blok", nechávají mě prostě chladným holky. Nemám prostě chuť, náladu bavit se s nějakou jinou a hledat něco nového, abych se odtrhl od toho co je teď. Ale..! Chovám v sobě určité city k oné slečně, jen ty pocity prostě nedokážu definovat, honí se ve mě city které k ní chovám, zároveň krapet i vztek na předchozí zkušenosti a to celé je to okořeněné tím, že mi je to v podstatě jedno. Vím.. zní to divně, ale je to tak. Nedokáži se od ní 100% odpoutat, nějak to prostě nejde. Trvá to už moc dlouho. Upřímně nevím co s tím. Bejt trpělivej, nebo se držet pořekadla: "Pro jedno kvítí, slunce nesvítí." ? Ale díky znechucení prostě nemám chuť hledat nějaký "kvítí" a od předchozího se nedokážu odstřihnout a nevím si s tím rady.

Nemám problém se s ní nevidět, nepsat si s ní 14 dní, držet "rádiový klid". Ale nedokážu si bez ní představit život a společné chvíle.

Dřív jsem měl pohled na vztahy takový, že lidi by měli být spolu šťastni, měli by si být po intimní stránce věrni atd. . Ale díky poslednímu roku a kus, jsem si tak pokřivil pohled na vztahy, ač to nedělám, tak mám podobný názor jako v jednom filmu: "Není důležité kam chodí, ale ke komu se vrací."

To je asi tak vše k vypsání se, toho co se ve mě honí. Ohledně mého věku, datum co je na profilu není pravdivé. Bude mi za nějakou dobu 30.

Moc jsem si to po sobě nečetl, tak snad tam není nějakej chaoz :).

Díky za přečtení

Řazení:
29.12.2016 - 11:32 | Filtr
(Kozoroh) milisek001
Ahojky, asi bych ve tvé situaci reagovala trochu jinak, oné slečně bych dala najevo, že nehodlám čekat doma až si zamane se mnou manipulovat, vím že se bavíš o pocitech proč tě to k ní stále táhne, asi tam bude něco z minulosti, možná si máte něco vyřešit, naučit, pochopit, já osobně bych si s ní na rovinu promnluvila jak to se mnou má, ale když se dokáže sejít i s jinými muži, nejspíš neví co cítí,promluvte si o tom, jak vaši situaci řešit, jinak přeji at to má úspěch:-)dá se i od člověka odpoutat, pokud cítíš až nezdravé připoutání:-)
29.12.2016 - 11:27 | Filtr
(Štír) Freja
Není důležité kam chodí, ale ke komu se vrací?? :25:

Ok, zkus si to žít, schválně, jak dlouho Ti to vydrží.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »