Buddha, had a K.G. Jung


25.11.2016 - 10:11
(Rak) Loen
Buddha, had a K.G. Jung
Muž měl včera sen...

byl v údolí, kde s hadem meditoval Buddha. Šel k němu a ten had se do něj zakousl /měl hodně zahnuté zuby) a prokousával se mu tělem a šíleně to prý bolelo.A Buddha mu říká, že to musí vydržet, že ho to vyléčí a tak se had dál bolestivě prokusoval celým tělem, nkd evylezl a jinde zase začal.

Potom se přesunul na horu (byla hodně vysoká a strmá) - měl z toho strach. A tam byl Jung a říká mu, že má strach z lidí.

Řazení:
25.01.2017 - 21:25 | Filtr
(Kozoroh) Visennka
Hezký večer, ten sen byl transformační. Každý velký cíl, poznání, úspěch a naplnění jsou vykoupeny bolestí, není možné oddělit duchovno od těla, je třeba si uvědomit fyzično,hmotu, tělesné potřeby a něco za něco, rovnováhu a vykoupení. Muž pochopí, že to, o co usiloval nepůjde bez bolesti, a bez důkladného poznání svého stínu, všech svých strachů, své temné stránky. Vnímám tam i nevyřešenou sexualitu, dualitu - mužský a ženský princip. Údolí versus strmý vrchol, had, bolest, strach.
21.12.2016 - 06:29 | Filtr
(Blíženci) movvin
:27: wau to musel být i prožitkově dost hustý sen... vidím hada jako sebepoznání a ano měl Buddha pravdu, že to musí vydržet... ono takové sebepoznání je dost bolestivá záležitost, zavrtávat se hloubš a hloubš.

Ta hora v souvislosti se strachem z lidí... to jsou pozdější reakce okolí... bude potom taky těžké to okolí pochopit, protože s tím sebepoznáním přijde zákonitě změna moje a následně i lidí okolo na mojí změnu. :1:
20.12.2016 - 23:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pořád čekám, kdo sem hodí nějaký pořádný výklad :4: mě ten sen strašně fascinuje, ale neumím sny většinou rozlousknout do detailu :63:
18.12.2016 - 15:51 | Filtr
(Rak) piví
Dost dobrý sen... A ten Jung to dost zabil :-). Mě se jednou ve snu zjevil satan a řekl mi, že moji duši stravuje oheň. Pak jsem se vzbudila a šla zvracet. Ten den jsem měla velkou depresi. Druhý den mi bylo fajn.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »