Narodilo se mi dítě, které nejdřív nerostlo a krmila jsem ho mrkví


13.10.2016 - 15:57
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Narodilo se mi dítě, které nejdřív nerostlo a krmila jsem ho mrkví
A to jsem si myslela, že do téhle sekce snad nikdy nepřispěju... :14:

Zdál se mi následující sen: Narodilo se mi dítě (nic o porodu atp. ve snu nebylo). Bylo to strašně malinký miminko, mělo asi 15 cm a leželo v postýlce a já si říkala, proč je tak malé, že neroste. Nechala jsem ho tam ležet nahaté, jenom přikryté dekou. Pak se ochladilo a když jsem se na něj šla podívat, bylo takové namodralé a mě chytla panika, aby neumřelo, tak jsem ho začala balit do dek. Když mě začalo být opravdu divné, proč neroste, a chtěla jsem to nějak řešit, začalo růst a každým dnem bylo větší a větší, až nakonec mělo velikost normálního mimina.

Pak jsem pro změnu začala panikařit, že jsem ho nepojmenovala a že chci, aby se jmenovalo Tomáš (moje oblíbené jméno). Šla jsem za našima, že přeci musí mít jméno a oni mi řekli že je ještě čas, že jméno se dává až na nějaký akci, asi to mělo být vítání občánků či co já vím :63: Taky jsem to dítě krmila mrkví, což byla další divná věc :61: A po celou dobu toho snu mě provázel pocit, že nevím, co si s tím dítětem počít, že chci cestovat, musím dokončit studia a ono je tu to dítě. Měla jsem ho svým způsobem ráda,ale vím, že jsem jednu chvíli začala uvažovat o tom, že ho dám k adopci. :22:

Nevím na 100%, kdo měl být otcem,ale tuším,protože dotyčný se v tom snu taky vyskytnul a já ho hledala, aby se šel podívat na miminko, že mu budu dávat jméno...

Jinak celý ten sen se odehrával na opravddu divném místě, taková obrovská sci-fi tovární hala, šero, ale velké prostory. Kdo jste viděli např. Divergenci nebo Hunger Games, tak něco na ten způsob.

Přemýšlela jsem, jestli to jako značí, že nejsem o dítě schopná se postarat či co. Ale to si tedy o sobě nemyslím, minimálně bych určitě nekrmila mrkví a nenechala ho nahé v zimě :41:
A v životě bych vlastní dítě nedala k adopci.

Řazení:
13.10.2016 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je supr sen, a jak jsem pragmatik, tak tady bych měl skoro pocit, že jde o symboliku, ne konkrétní motiv ne-mateřství.

těším se na výklad flow, já v tom moc zdatnej nejsem :20:
13.10.2016 - 16:08 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já tu vidím jasnou paralelu s tím vztahem-nevztahem :3:
13.10.2016 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně - jak píše předřečník. Sny jsou symbolika (tuším sen o :93: znamená peníze ... nebo tak něco). Hádám ti vyjde, že budeš skvělá a zodpovědná matka :3:

Každopádně - dlouho jsem se tak nepobavila. Super zamotaný a nelogický sen a moc krásně jsi to napsala.

Než jsem si všimla, že je to sen. Ten tvůj nadpis - napadlo mě - ježišimarjá, co to je šílenou veganku, že krmí kojence mrkví. Jsem si ji představila vcelku, jak ji prcek cumlá. :61:
13.10.2016 - 16:35 | Filtr
(Býk) player
Neznamená to nic. Sny jsou změtí všeho , úplně všeho. Já rád pospávám po dopolednách a pořád se mi něco zdá , stovky snů ...90% hezkých , zajímavých , 10% podivných průšvihových ,ale neznamená to nic. Kdyby měl člověk každej zkoumat do hloubky , tak nedělá nic jinýho.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »