Nová éra vzťahov


21.09.2016 - 11:14
(Panna) gina40
Nová éra vzťahov
Čím ďalej sa častejšie stretávame s nefunkčnými vzťahmi a hlavne častejšie ženy sú nespokojnejšie. Nie je to iba svet internetu, viac komunikácií cez siete a tým aj viac možností ako kedysi.Prišla éra VODNARA po RYBACH čo znamená viac otvorenosti, nezávislosti a výnimočnosti treba dať do vzťahov.Robím numerológie každý deň a viem ako sa mnohý trápia.Toto je môj osobný názor: Dvaja milujúci sa pár ak sa chcú vziať tak na 7rokov a potom by sa manželstvo anulovalo,ak by aj po 7roku chceli byť spolu stačilo by dať prehlásenie že obaja súhlasia byť naďalej manželmi. Odbremenilo by to súdnictvo a rôzne spory a naťahovačky, partneri by sa viac snažili a vážili by si toho druhého.Budem rada ak mi niekto napíše svoj názor.

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
23.09.2016 - 12:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » bubobubo
Mě by taky nepřitahoval, ale spoustě žen to imponuje (i když asi spíš těm, co nejsou jeho partnerkou :2:).

A znám jednoho, který na rodičáku byl a určitě se výborně staral, ale měl komplexy ze své ženy (vydělávala víc, proto se takhle rozhodli) a rovnal ji pak pořád "do latě", aby mu náhodou nepřerostla přes hlavu.
23.09.2016 - 12:13 | Filtr
(Blíženci) movvin » bubobubo
Mělo by to tak být, ale znám i muže co se umí líp starat o své děti než jejich matky.
23.09.2016 - 12:09 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » bubobubo
Přesně takhle jsem to myslel :15: :5:
23.09.2016 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jako,že bychom byli doma oba a za 80℅ procent platu,to si představit dovedu.Vychovat kvalitně budoucího daňového poplatníka,to není žádná :71: :4:.
23.09.2016 - 12:05 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » bubobubo
No to jsme se nepochopili. Jde o to, že on by měl být k ruce (ne na žvatlání :4:) a dělal ty "své" věci aby ženská nemusela zaskakovat za něj. Pro mě představa ženy se sekerou není zrovna sexy :4:
23.09.2016 - 11:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No mě jde spíš o ten princip. :3:
Mě by chlap,který tráví svůj čas praním plen,úklidem,žvatláním,žehlením,nakupováním oblečení pro děti atd. atd. nepřitahoval.Něco jiného je že si pomáháme,u nás doma tak nějak automaticky.On mě s domácností,já jemu se dřevem,uhlím,stavbou atd.,ale přílišná záměna mužského a ženského poslání,se mi tak nějak od přirození příčí.
Jako fakt to vidím v barvách...á mamka už je doma z práce,tak jí nandáme baštu,otevřem jí pivko,aby mohla opravit ten věnec na komíně a zatím si pohrajeme s chrastítkem ťu,ťu,ťu. :4:
23.09.2016 - 11:03 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » bubobubo
A to já bych zas tak neviděl. Mateřská mužů zní dost blbě :4:, ale když to nazveš rodičovská, hned je jasné, že by ji měli dostat (samozřejmě placenou :5:) oba. A klidně do 5 let dítěte :46:.
23.09.2016 - 09:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gina40
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš,taky se s manželem milujeme a jsme kámoši a na mateřskou mužů máme stejný názor...muž na ni nepatří. :3:
23.09.2016 - 09:44 | Filtr
(Panna) gina40 » gina40
Ďakujem Vám všetkým za vaše názory, ktorých si veľmi vážim a som veľmi príjemne prekvapená, koľký ste sa do tejto témy zapojili.Viem že nie každý s tým bude súhlasiť ale väčšina z vás má pravdu, že vývoj vo vzťahoch je nutný a to celosvetovo.Odzneli tu záväzky ako deti, pôžičky, hnuteľný majetok... Čo sa týka detí, zodpovedný sú obaja rodičia rovnakým dielom a každý kto ľúbi svoje deti sa o ne bude starať či už rozvedený alebo nie.To že dieťaťu bude chýbať jeden z rodičov je len na rodičoch ako sa dohodnú, lepšia je striedava starostlivosť ako by dieťa malo zažívať 15 rokov týrania, plaču, hádok, strachu a psychické traumy.S ostatnými záväzkami je to rovnaké, záleží na dohode, či predmanželskej zmluve atď...Koľko žien je vydatých a žijú samé s deťmi, pracujú, naháňajú sa aby prežili a nemajú čas si ísť niekam sadnúť a porozprávať sa.Muži pracujú niekde v zahraničí, sem tam pošlú nejaký peniaz aby sa nepovedalo a starajú sa iba o seba, samozrejme česť výnimkám.Poznám veľa mladých ktorý si rolu vymenili, muž je na materskej a žena zarába, toto je príklad najkrajšieho VODNARSKEHO vzťahu, ktorý má budúcnosť a kde je na prvom mieste láska, priateľstvo, tolerancia a ochota dohodnúť sa.
23.09.2016 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gina40
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo s tou rovnoprávností mě včera pobavil syn.Jsem nahlas přemýšlela,jak si to zorganizuji,až porodím své páté dítě a z vedlejší místnosti se ozvalo..."Ty buď naprosto v klidu mami,beztak budu kojit já a ty furt někde lítat,jako bych tě neznal." :61:
23.09.2016 - 08:59 | Filtr
(Panna) gina40 » včielkaMajka
Presne ste to vystihli,ženy akoby si začali uvedomovať že nie sú iba domácim otrokom a že tiež majú právo byť úspešné, spoločenské a hlavne samé sebou.Spolužitie by malo byť rovnoprávne v každom ohlade, nie iba v povinnostiach.Boh nám dal slobodnú vôľu, každý má právo na vlastné šťastie.
23.09.2016 - 08:37 | Filtr
(Štír) Freja » player
No, co se týče tantrický masáže, tam to na kruh taky nevidim, když z druhý strany přitékají jen prachy :20:
22.09.2016 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
teda promiň Plájo, ale když srovnám třeba tebe a manžele Tomášovy, tak v tom vývoji a progresu jasně vedou :15: :4:
22.09.2016 - 13:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:

a vtipný mi přijde, že ten hybrid z toho udělali MUŽI, a že právě jejich zástupce tady teď káže zase nějaký evangelium, prozměnu Proti... :61:

a mně stejně nezajímá co bylo, hlavně pokud si to nemůžu ověřit, zajímá mě to co jsem ještě nějak potkala... takže třeba vím, že moje babičky a dědečci se brali z lásky, stejně jako většina jejich vrstevníků ve 30letech, že manželství šéfovali společně, a že to tak měli i mí rodiče... což si myslím, že byl právě začátek nové éry vztahů a já tím rozhodně odmítám opovrhovat :3:
22.09.2016 - 13:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moment moment. Svatba (teď myslím ten rituál jako takový) tady je od počátku lidstva. Sňatky se uzavíraly už v pravěku. A nemyslím si, že by to nefungovalo, právě naopak. Bylo to vždycky něco, co utvrzovalo rodinu, případně co posilovalo kmen. Jen postupem času se z toho udělal jakýsi pokřivený hybrid, který s tím pravým, vzácným rituálem má pramálo společného.
Církev si tomu dala vlastní kabátek (který já třebas neuznávám), ale netvrď mi tu, že se soužitím v páru, který byl spojen něčím ´víc´ než jen obyčejným soužitím na jedné hromadě, přišla až církev.
22.09.2016 - 11:52 | Filtr
(Býk) player » Freja
"Muž zažívá skutečné naplnění pouze se ženou, která je schopna ho přijmout ve své plné orgasmické kapacitě, pak pro něj akt již není unikáním jeho životní energie. Když jsou oba partneři naplno živí a proudící ve svých jin a jang aspektech, vytvoří se kruh energie, v kterém se oba znovu nabíjejí a regenerují."


Souhlas. To člověk pochopí rychle , když navštíví český bordel. Humáč akt.

NA druhou stranu , když navštíví masérský tantra salon , tak tomu tak není. Protože ty masérky jsou kvalitně vyškolení a opravdu z jejich rukou, žínek , pírek vychází láska doteku.

Proto každýmu , co míří do veřejného domu říkám: zaplať si raděj tantru , bude ti líp. A ještě ušetříš.
22.09.2016 - 07:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Za mě ne...v dobrém i ve zlém,to jsme si slíbili a nějak to dáme.A anulovat naše společné i nespolečné děti,to by se mi teda nelíbilo. :3:
22.09.2016 - 07:27 | Filtr
(Štír) Freja » Crumb
Sédům lééét sém u vás slooooužíííl a níííc stééé mi nééédáááli :117: :4:

Mimochodem, to s těma papuáncema je dobrý....sem mohla zůstat svobodná, kdyby bejval musel můj ex dotáhnout našim prase :4: :40:
21.09.2016 - 22:11 | Filtr
(Ryby) Crumb
Za starých časů bývalo zvykem, že nápadník si musel odpracovat sedm let u svého budoucího tchána. Pak teprve bylo uzavřeno manželství.
21.09.2016 - 22:03 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
otevřenost a ztrátu soukromí, kolem sebe pozoruji už delší dobu.
možná už na to i lidi rezignovali, když se stejně díky inetu a kamerám v ulicích nic neutají. :6:
manželství na sedm let by v praxi byla blbost. Jde o dozivotni pravni akt a oboustranný závazek, který "chrání" základní element tohoto státu - rodinu. normativní, heteráckou rodinu, která má vychovávat potomky a pokračovatele.
Těch sedm let, je ale dobré téma na nějaký pěkný román :12:
21.09.2016 - 21:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
To je jasný, já taky nic nedémonizuju a když se nikdy nevdám, tak vlastně taky možná dobře :4:
21.09.2016 - 21:54 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Mici Angóra
Mno...tak v tom případě to můžeš pojmout jinak a lehce se pobavit. Pokud fakt blábolí, může to bejt pro změnu vtipný. :21:
Já klidně jako slečna umřu...to mi zas netrápí...jen mi přijde zbytečný manželství démonizovat jako konec svobody + života a zároveň mi přijde zbytečný se hroutit, kdybych se případně nikdy nevdala. :2:
21.09.2016 - 21:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
Ještě mě napadlo: co to spojit: upe úža svatba s tím, kterýmu ale nechceš nic utírat (ani nádobí :21:) a pak ho hned nechat odnést v rakvi, to by bylo originální :14: :3: :4:
21.09.2016 - 21:51 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
Já bych se ho i držela, kdybych nezjistila, že je to takovej sratch :4:
21.09.2016 - 21:49 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
Já mám na pohřbech bohužel štěstí na řečníky, který z toho udělají buď frašku nebo mají celkově WTF? projev a tím mi to zkazí. Církevní obřady jakékoli povahy nemusím, takže si ty funusy halt moc neužiju...

Ale jo, já si to asi taky jednou zkusím, tak za 8 let, až nebudu mít Urana v 7. a drahouš se bude blížit důchodovému věku :2: Je lepší být případně rozvedená než v 60 stále slečna, ne? :3:
Příspěvky: 109-85 84-60 59-35 34-10 9-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »