<3


09.09.2016 - 23:58
(Rak) Matys22
<3
co znamená láska a jak by měl vztah mezi ženou a mužem vypadat? Já osobně jsem si prošla pár vztahů a teď mi ten můj současný nějak nedává smysl. :( Momentálně mi po půl roce chození a spolužití příjde, že tomu něco chybí. Taková ta pomyslná jiskra. Ty slůvka Miluji tě. Najednou zjišťuji, že půl roku čekám na něco, co nepřichází. může se to ještě objevit nebo je to jen ztráta času? Má někdo podobný problém nebo radu jak z toho ven??

Stránka: 2 1
Řazení:
17.09.2016 - 13:21 | Filtr
(Kozoroh) Radyn » Matys22
Ahoj,
nu, proč bys měla mít pocit vynucování, když se svým přítelem budeš otevřeně mluvit o tom co potřebuješ? Co třeba navodit na toto téma hovor, jak se říká od lesa, a koneckonců, proč o tom jen mluvit, co třeba zapojit i nonverbální komunikaci? Letmé pohlazení, obejmutí apod. Pokud mezi Vámi dvěma nyní není to co dříve bylo, tak proč to zmizelo a vytratilo se? Bez komunikace mezi Vámi dvěma to znovu těžko nastane. Neházel bych hned chlapa přes palubu, pokud jej máš jinak ráda. Pro Vás ženy je to zdá se lehké řešení, vždyť chlapů je na výběr dost a dost, ale prožili jste spolu něco hezkého, spoustu společných zážitků, škoda vše hodit za hlavu a začít odznova. To bych bral jen jako krajní možnost.
Tvá úvaha na závěr může mít též své opostatnění, i tam může mít problém svůj původ, koneckonců, naše myšlení i vnímání ovlivňuje vše co prožijeme.
S pozdravem, R.
16.09.2016 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už než zdejší divadelní dramata si chci užívat komedie :61:.A já ho fakt milovala :61:...(ale to vyznání dvacetkrát denně mi lezlo na nervy)
16.09.2016 - 12:51 | Filtr
(Býk) player » :):):)
Inu - milovat lze i záporné hrdiny...tenhle svět nabízí opravdu všechno , jak bleší trh. :61:
16.09.2016 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tohle téma mě zaujalo a tak jsem pročetla názory.Player má hodně pravdy a i většina ostatních.Jen k tomu člověk ale musí dozrát(nemusí to být ovšem věkem :4:),aby pořádně pochopil.Takže u tebe to vypadá,že ještě budeš sbírat v tomto zkušenosti, ale to děláme všichni...
Láska není opravdu to, co jsme se tak nějak učili my "starší" kdysi(a očekávali taktéž).Pokud někoho budeš milovat, prostě bys neměla mít očekávání, podmiňovat si něco (neříkám, že to děláš),prostě zkráceně jde o bezpodmínečné přijetí toho druhého.Pokud jedna ze stran má nějaký problém,měli by jít od sebe.Tak se na to dnes pohlíží, neříkám, že ve zcela běžném životě.A já sama ve svých letech se to teprve učím.
Jinak z běžného života- někdo neříká miluji tě, ale má jiné projevy "lásky", třeba uklidí i pro toho druhého apod., v rámci jeho možností a schopností :4:, to dochází málokomu.Pokud ale ti to vadí,nezlepší se to, tak ti to asi bude vadit čím dál více :3:.Znám jednoho pána, co mi psal denně snad dvacet smsek Miluji tě a pak mi dal opilý takových jmen během pár minut, že jsem to nepochopila dodnes, ale už se o to nesnažím.Já už bych raději nějaký ten projev náklonosti, než lživá slůvka.Tož máš volbu :3:.

16.09.2016 - 12:20 | Filtr
(Býk) player
Dovolím si citát OSHA:

Zralí na vztah jste teprve tehdy , když zjistíte , že už žádný nepotřebujete.
16.09.2016 - 10:59 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Peťa Osek
A co má jako přijít?

Já se cítím šťastný, a to si ani nejsem vědom, že bych někam házel nějaký jiskry.
16.09.2016 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, souhlasím...vztah si vytváří každý sám. Nejspíš si nikdy neslyšel o lidech, kteří do vztahu dávají jisker tolik, že by třeba hořící Národní divadlo byl takový malý ohýnek a přesto nic nepřichází...no asi patříš k těm šťastným...
16.09.2016 - 10:26 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Otázka, jak by měl vztah vypadat, je úplně zbytečná. Protože každej odpovídající do odpovědi vloží "sebe". A to ti bude úplně k ničemu. To je stejný, jako když si dáš jídlo, který chutná někomu jinýmu. Ty se z toho ale můžeš poblít. Já třeba nemám problém s ústřicema, ale dát si je moje drahá maminka, tak hodí takovou šavli, jakou svět neviděl.

Pokud chceš slyšet nějaký slůvka, tak si nahraj na mobil a pak si je pouštěj pořád dokola. To by ti mělo stačit. Ale to asi taky není ono, že? Ale v principu to bude stejný, jako když ti to někdo bude papouškovat pořád dokola. Namluvit se dá cokoliv.

Ale tvůj zásadní problém je ten, že čekáš na něco. O ono to nepřichází. To je ale normální, že to nepřichází. Proč by mělo něco jen tak samo přicházet?

Máš jen to, co si vytváříš. Takže jestli chceš něco jinak, musíš se zasloužit o to, aby to bylo jinak. Říká se tomu, vzít něco do svých rukou. Pokud se zasluhuješ o kulový, tak se nediv, že přichází tak akorát kulový.

Jak bude tvůj vztah vypadat totiž nezáleží na žádným vnějším vlivu, ale na tobě. Chceš mít ve vztahu jiskru, dej do něj jiskru. Svůj vztah si vyrábíš sama. Je obecnej omyl, myslet si, že ho vyrábí tvůj partner.
15.09.2016 - 10:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Matys22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak možností tohoto přístupu k citovému ochladnutí je mnoho. Pokud se chceš dát cestou zkoumání musíte spolu velice konkrétně mluvit, naprosto otevřeně a ty musíš mít pocit, že neopakuje tvoje slova,tvoje myšlenky. Dej mu dost času, aby vyslovit svoje vlastní.Pokud má narušené sebevědomí je to složité, pokud je introvert pak ještě víc.Když se dáš na cestu trnitou a často bolestnou můžeš na konci být šťastná a nebo to bude cesta nekončící a naprosto tě vysaje.Zkus dát na vlastní intuici,na pocit z blízkosti s ním, na pocit při odloučení.
Vztahy jsou složité, některé extrémně.
Hodně štěstí a síly :27: :27: :27: :17: :17: :17:
14.09.2016 - 07:21 | Filtr
(Rak) Matys22 » Peťa Osek
Ahoj děkuji za názor. Opravdu se necítím jak na obláčku. Já bohužel musím chci nechci musím stát nohama pevně na zemi. To co mi vadí je to, že já s ním o tom můžu mluvit a tím bych to z něj dostala, jenže pak už to bude pro mně vynucené. už to nebude od srdce od něj, ale protože to chci. Takový ten kousek psychické intimnosti mezi dvěma. Ten cit. Ta trošička úcty. Ten moment pohlazení na duši.
Protože mluvit o těchto věcech s pocitem vynucování to bych si pak připadala jako jeho matka a ne přítelkyně že.

A co když to vše proudí z nějakého zklamání z předchozího vztahu, kde vše fungovalo normálně a najednou konec, šok a sebeuzavření??
12.09.2016 - 07:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, myslím, že pokud jste spolu půl roku a necítíš se jako na obláčku, jako nejkrásnější princezna s rytířem po boku, a evidentně by se ti to tak líbilo, tak je něco špatně. I kdyby dotyčný jen "nevěděl" nikdy nebude "vědět" a nemůžeš si každou situaci předem domluvit, nebo jí pak potom probírat a domáhat se toho správné postoje. Já mám bohužel zkušenost s tím, jak to vypadá když se po letech"na obláčku" ocitneš na zemi a i když opravdu velice příjemně prosíš o chvíli na obláčku dostaneš ledovou sprchu. Hmm, tak co teď vy moudří tady??
Ale asi nechci rady, už jsem se vzdala(už jsem se vdala).Chyba? Asi ano, ale kdo je nedělá....
Tak šťastný singl život všem svobodným :37:
11.09.2016 - 16:04 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Buddha/2
Zkusit se má všechno, tak se tomu nebraň. :35:
11.09.2016 - 15:55 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Hustokrutě obscénní Morti
No jo, dobračka :122: :4:
11.09.2016 - 15:48 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
Ježiš to bych vám pánové ale ze srdce přála...aspoň čtvrtletně. :61: :21:
11.09.2016 - 15:44 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
No eště toho trochu :39: :4: :4:
11.09.2016 - 15:23 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
Přesně tak. Ony si ty pohlaví škodí vzájemně v podstatě pořád ,ale defacto za to nemůžou. Možná tak naši učitelé na tom maj svůj díl viny ,ale tak..uvidíme.

Z holek jsou dneska chlapi a z chlapů trochu smradlavější holky...ježíš ,aby jsme nakonec nezačali menstruovat... :39:
11.09.2016 - 15:15 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » .
Jenže jak tomu rozumím já, tak přesně na tohle se Tulačka ptala. Ublížit nevědomě - podle mě to nejde. Možná je to o slovíčkaření, ale v tomhle případě si myslím, že si ten druhý blbým výkladem ubližuje sám. Má prostě jiné "základní nastavení" a díky tomu slyší to, co jsi vůbec říct nechtěla ...

krom toho porušuje základní "neberte si věci osobně" a tak si vlastně sám nabíhá :2:
11.09.2016 - 15:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Jenže u vás je problém , že každou čtvrtinu měsíční fáze jste někdo jiný"

To je právě to. To je princip ženství. Ne problém. Pokud to vidíš jako problém, tak se nedivím, že nemůžeš být s ženskou dlouho. Vždyť to ustrne hned na tom základním principu - přijetí druhý strany :4:
11.09.2016 - 14:58 | Filtr
(Býk) player » sunrise
To zas musí bejt balvan. Když někomu dělá orgasmus a přitom se ho vůbec netýkají jeho vnitřní stavy.


Jenže u vás je problém , že každou čtvrtinu měsíční fáze jste někdo jiný , je tam milion proměnných a konstanta ? :4:

leda tak jak žrát a netloustnout. :75: :61:
11.09.2016 - 14:50 | Filtr
(Váhy) sunrise » tulačka
Khali odpoví lépe,já to chápu ve smyslu,že ten chlap nedělá,že se ho její vnitřní stavy nijak netýkají...de facto ho vůbec nezajímají.
11.09.2016 - 14:50 | Filtr
(Býk) player » sunrise
No - to je ještě složitější. Víš co , to už je hluboká filosofie.

Takže - za mne - ano. Mě zajímá , co cítíte , co se vám líbí , zajímá mě to nejen u holek , se kterými se svlékám ,ale u všech. Učím mládež hudbu , jsem rentgenolog duší. Ale taky jim už dnes říkám - osvoboďte se od předsudků generací , které šly před vámi. Dnes je všechno jinak. Svět se změnil ohromně rychle.

Nová osvěta , nová občanská nauka , nová výuka vztahů - to je potřeba a to se neděje. Bohužel. Lidé jsou frustrovaní , nešťastní , mnohdy dokonce , jak sleduju , přecházejí k asexualitě , netečnosti. Raděj si to užijí bez rizika virtuálně.

Nechtěl bych bejt dnešní osmnáctka , která si kluka musí jít sama pomalu na kolenou sbalit...
11.09.2016 - 14:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V pohodě, já si osobně beru fakt málo co. :4: Tohle bych brala vždycky jako seriozní otázku, protože to považuji za důležité.

Inu, zodpovědnost je pro mne základní kámen všeho. Jsem zodpovědná za každý čin, za každé slovo a myšlenku, kterou vypustím do světa, protože tím formuju vše okolo. Valnou část sice tvořím nevědomě, ale co si uvědomuji, za to jsem odpovědná.

Pokud si k sobě připoutám nějakého člověka - ano, připoutává se sám, ale vždycky to stojí na vzájemné interakci... - (a myslím, že tady leží na vztazích úplně všechno, nejen na partnerských), tak jsem povinná předpokládat - v rámci jistých programů a nastavení v lidech - že jsou věci, kterými bych ublížila. A protože si to uvědomuji, tak to neudělám. Když někomu ublížím, vždycky je to nevědomky.

Kdo říká, že se nepoutá, tak podle mě lže. Závislí jsme všichni. Někteří na partnerovi, někteří na něčem jiném. Ale každý je.

K druhým lidem přistupuji vždycky jako k dětem. Protože si nemyslím, že existuje někdo, kdo dítě není. Stačí píchnout do správných míst a člověk pláče. A já mám raději, když se lidé smějí. Takže si uvědomuji zodpovědnost - tedy neubližuji. :62:
11.09.2016 - 14:46 | Filtr
(Váhy) sunrise » player
nojo,jenže nás zajímá,jací jste,co cítíte,co chcete (to poslední jsi vystihl brilantně :4: )...ale zajímá to i vás o nás? Přece,co se týče kousků textilu na sobě,to tam můžeš mít kohokoli :1:
11.09.2016 - 14:39 | Filtr
(Býk) player » .
No , čoveče...já mám ještě jedenu alternativu. co sleduju , tak velké procento šťastných holek , takových sluníček , je u těch , co maj pořád co dělat, co je spolkne , co je baví. Nebo-li nejsou dány napospas té erekci. Když mají , září. Ale když nemají , září pořád stejně.

Prostě - hrajou si a něco kutěj. Cokoli. :15:

Přiznám se , že takovou bych možná ještě jednou vzal na psí papíry. Nebo teda spíš na kocouří.

Nejhorší jsou baby , co prioritně musej za každou cenu být v páru - a co nejhůř , s chlapem. :46:

(Sem dneska ňákej drsoň)
11.09.2016 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Plája opět vytahuje svá čísílka a procenta, a statečně se jich držíce uzemňuje všechny, kteří to maj jinak. :75: :4:

Ale víš - v dost věcech máš stejně pravdu. Muži skutečně chtějí "nahou nadrženou holku". Ženskost je pro chlapy to nejpřitažlivější, co existuje. Takže Tvůj postoj chápu a je zcela normální.

Jenže k tomu, aby ženská neměla splíny, se napřed musíš chovat jako chlap. To je právě to - když se vídáte jednou za 10 dní maximálně, pak nemusíš za její vnitřní stavy nést odpovědnost. A že tý zodpovědnosti ve vztahu sakra je. :4:
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »