Vyjde nám naše láska?


08.07.2016 - 23:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kockamodroocka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vyjde nám naše láska?
Ze začátku láska jako trám, ted po dvou letech chození ( a půl roku spolužití) oba se máme pořád rádi ale začínáme se hádat a mám pocit , jakoby jsme si přestávali rozumět, je ke mně hodně moc kritický, začíná se projevovat jeho ješitnost, nevyrovnanost (úplný Jekyl a Hyde), jednou ilý, něžný , pozorný, pak zase útočný arogantní a výbušný, je velmi nespolehlivý (slibotechna) má občas výbuchy vzteku,druhý sen se ale vždy omlouvá a je něžnost sama,, uvažuji co dál? Poradíte jak jsme na tom z hlediska astrologie? Já 29.10. 1975On 31.5. 1974 děkuji moc.

Řazení:
11.07.2016 - 07:43 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Vyjít vám může tip na výsledek, článek v novinách a nebo z tasemnice. Láska nikoliv. A to samozřejmě vím, že pojmem láska myslíte něco úplně jinýho, než jaký je pravý význam onoho slova.

Váš vztah vám totiž nevyjde. Nevyjde ze dveří, ani z jiné části těla (narozdíl od té tasemnice). Je to něco, co musíte vytvářet a neustále "zalévat".

Problém je, že na to musíte být dva. Spolužití je ten nejlepší test a vám to skřípe. Teď je otázka, jestli to je jenom dočasný obrušování hran a značení teritoria a boj o moc a nebo už je to jen hnaní na rozchod.

A jak jsem říkal, že to musíte chtít a vytvářet oba, tak to je obvykle kámen úrazu. Jednak musíte chtít oba to samý a jednak musíte být oba obdaření sociální inteligenců, což jak trochu začínám tušit, bude asi problém vás obou.

Co dál? Pracujte na tom, pokud si myslíte, že to má smysl. Pokud dojdete k tomu, že to smysl nemá, bude lepší jít o dům dál. Ale než si najdete někoho jinýho, popřemýšlejte, protože pokud nedojde ke změně myšlení a jisté stimulace vaší emoční inteligence, každý váš další vztah bude obdobný. Protože jen a jen vy určujete svoje vztahy. A nejde změnit vztahy bez změny sebe.
10.07.2016 - 18:07 | Filtr
(Váhy) wendy30 » kockamodroocka
Neocekavejte nic od nikoho. Vlastne ani od sebe ;) Pisnete do zpravy, if budete chtit, juknu na vas do tarotu.
10.07.2016 - 18:00 | Filtr
(Váhy) wendy30 » player
Zalezi na reakcich dotycnych... s nekterym ti vydrzi mesic, s nekterym dyl... vsak zname. Ona i ta vasen se musi zivit z obou stran ;) Ja i ted v dlouhodobym vztahu o vasen nemam nouzi ;) Jen ji nechci kazdy den a jde to...
10.07.2016 - 16:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kockamodroocka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
oba jsme se narodili v Plzni , já v 9.10 min,on svůj čas narozwní nezná-
10.07.2016 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PavelH
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kockamodroocka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju za všechny reakce, zejm. Pavel a Wendy to vystihli myslím velmi trefně, cítím, že má přítel ted trochu těžší období a snažím se ho nechat být, vycítím kdy je to třeba. on to se mnou také nemá jednoduché, potýkám se s těžkou nemocí (oba věříme že se z toho jednou dostanu) a on přes veškerou staroatlivot a lásku mi tak troch0u vnucuje svůj přístup )zejm. posilovní mentální síly) ale můj přístup je spíše přes hledání příčin, vč. karmických, odpuštění, také když mám zhoršení projevů nemoci, vyčítá mi, že málo relaxuji, na druhou stranu vyžafduje aby b\lo doma preciuznš uklizeno.
Před ním jjsem ,ěla pár vztahů, ale spíš kratších a on je třetí přítel s kterým bydlím, ale první koho miluji.Také by si přál mít se mnou dítě , ale to zase závisí na vývoji nemoci, resp. snížení léků, což se mi moc medaří.Možná už hje ckově unavený a zklamaný z toho, že vš nejde tak, jak sii představoval.
.
10.07.2016 - 14:18 | Filtr
(Býk) player » wendy30
Ono to vyjde nastejno. To máš tak , když se s někým sestěhuješ , tak dialog , o kterém vztah je nabere prudké točky a jednoho dne ztichne. Jak dlouho vydrží vášeň ,to už známe dobře z historie vlastních vrzů. Dneska se vždycky najde důvod , proč spolu nebýt.

:3:

Naše mysl má jeden handicap - zatím se nenaučila rozchody dělat vesele. Rozlučkovej večírek , last kiss , hudby , erotoderniéra...moc to žerem.
10.07.2016 - 14:14 | Filtr
(Váhy) wendy30
Jeste se optam kolikaty je to Vas dlouhodobejsi vztah, kdy jste s nekym bydlela?
10.07.2016 - 14:09 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
"Záleží, jestli vám oběma stojí ..."


No právě... :61:
10.07.2016 - 13:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Zastávám názor, že člověka pořádně nepoznáš, dokud s ním nezačneš bydlet a to se tady asi právě děje, plus to, že zřejmě pominula prvotní zamilovanost a spadly růžové brýle. Záleží, jestli vám oběma stojí za to na tom pracovat nebo jít od toho. Jinak pro astrorozbor by to skutečně chtělo časy a místa narození. :17:
10.07.2016 - 13:17 | Filtr
(Býk) player
Ale to je přece normální stav. Konec záběhové doby a nyní ?...vzduchoprázdno. Už budete střídat krize , peripetie , kolize a další věci , jak to maj v podstatě až na výjimky všichni. Buď se s tím smiř nebo se zamilujte zase někde jinde.

Beztak - všechno jste si už řekli.

A pro astrology bys tam musela dát i hodiny a místo narození.
10.07.2016 - 11:47 | Filtr
(Váhy) wendy30
Souhlasim s predeslou reakci. Zkuste se zamyslet, proc se k Vam partner takto chova. Na jake Vase chovani takto reaguje? A i opacne... Ve vztahu si resime vlastni bolistky z detstvi. Opakujeme model z detstvi a je jen na nas, zda to zvladneme ci ne. Verte, ze pokud to nezvladnete, v dalsim vztahu to budete resit opet.

A samozrejme na vztahu musi chtit pracovat oba dva. Pokud to potahne jen jedna strana, brzy ji to omrzi a pujde dal svou cestou. Na to je take dobre se pripravit.
10.07.2016 - 11:19 | Filtr
(Panna) PavelH
Vyjde, pokud porozumíte svým niterným zraněním a vzájemně si tím nebudete (sice třeba nevědomě), ale ubližovat.

U Vás je třeba uvolnit něco z raného dětství - nedostatek péče, kterou jste potřebovala a neměla a u Vašeho přítele kritičnost a sny - prožívá nepříjemné sny( kritičnost, přísnost z dětství, od jeho rodičů), kterou cítil jako dítě jako velkou nespravedlnost a i nyní se touto kritičností a ješitností brání. Vy naopak můžete svou láskou trochu dusit, protože buď moc pečujete nebo péči vyžadujete (to je právě ta nerovnováha z dětství).

Porozumět jinakosti druhého a uvolnit nejprve své rány na duši a strachy, v prvé řadě porozumět "sobě" a pak se vztahy mohou více a více slaďovat.
Pokud člověk dokáže otevřít srdce, vztahy fungují a může prožít celoživotní naplněný vztah.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »