K šancím na partnerský vztah


08.06.2016 - 13:02
(Býk) player
K šancím na partnerský vztah
Tady se to nyní často objevuje. Rozkliknu diskusi a jsou tam 2 data narození a dva kruhy a teď : mrkněte se mi prosím na to...Partnerský vztah může vzniknout kdykoli za jakéhokoli postavení planet. I kdyby lidi v partnerským horoskopu měli samé nuly , jsou k tomu adaptabilní.Je potřeba si ale uvědomit , že v současné době je civilizace ne v pohybu , nýbrž přímo v trysku. A s ní i její partnerské vztahy , které ale jsou dnes bohužel stále postaru chápány a tlačeny do šablony dob , kdy se žilo o přežití.Dnes se nežije o holé přežití a nakrmení hladových krků. Civilizace v polovině světa žije pro hry , pro rozkoš , pro cesty , pro vzrušení. Muži i ženy. Potřebují tyto aspekty , nespokojí se s posezem u televize nebo dříve u trhání peří či černé hodince.Partnerské vztahy netrpí. Ony ale cirkulují. Je to správné. Dříve člověk nepoznal nic. Po narození mu dohodli , koho si vezme a přes to zpravidla nejel vlak a pak se z něj v rámci manželství stal ne vzorný a láskyplný manžel , nýbrž soumar , ochlasta , dráb.Jen se o tom dnes málo píše. Musel živit a živit a zapomenout na své sny a touhy, pokud neměl tu kliku a nebyl šlechta.Takže - pokud se ptáte pod partnerským vztahem , zda má být jako tenkrát my "se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak" , tak je to pošetilá otázka. Jedině snad v případě , že tomu vztahu určuje budoucnost vytvoření něčeho nadčasového. Jinak dlouhodobé vztahy dneška jsou v podstatě skoro nemožné. Výjimky se najdou ,ale když to zrentgenujete , je za tím spíš pohodlnost. Flákota v lednici stačí , co bych nového kde ještě pochytával.Jasně - děti , to je velký otazník dneška. Kam s nimi , co s nimi , co jim vzít , co jim dát , není to žádná prdel. Sám si na tyhle otázky neumím odpovědět , takže se z přesvědčení nerozmnožuju , leč pozoruju. Jako Budha. Někdy mě to unese ale většinou vyděsí. A jsou to potomci partnerských vztahů třetího tisíciletí.Jinak - jsem na Najdise mnoho let. Vysledoval jsem , že i ti , kterým horoskop doslova drží palce na tom nejsou o mnoho lépe , než ti na druhém konci. Tipnu tak o rok , maximálně dva.

Stránka: 2 1
Řazení:
08.06.2016 - 15:36 | Filtr
(Štír) Freja » Mici Angóra
:61: myslím, že jsme to tu spolu v dávné minulosti už řešily :4: :3:
08.06.2016 - 15:33 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
Jo, ty máš Saturna v Býku na ASC jako profesor Klaus :2:
08.06.2016 - 14:35 | Filtr
(Býk) kapka růžové » player
...třeba jsou ve stáří citlivější ruce...neber mi tu iluzi, dyk jsem ještě mladá... :34: :17:
08.06.2016 - 14:32 | Filtr
(Štír) Freja » player
No, hele ona i ta pestrost jako časem unavuje :43:, ale tož já jsem prej konzerva, někdo to má určitě jinak :45:
08.06.2016 - 14:26 | Filtr
(Býk) player » kapka růžové
To už budu právě znova vožilvlej...

Nemůže to bejt na věky věkův...páč mu neztvrdne - ani v Budějkách... :6:
08.06.2016 - 14:24 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...já pořád věřím...že když se sejdou dva, co jsou schopni komunikovat, shodnou se v nějakém tom zájmu a občas něco překousnou, co jim zrovna nevoní...že to může být navěky věkův...a ve štěstí...ale nevím....řeknu ti za padesát let, třeba...nebudeš už umřelej???...:97: :34: :1:
08.06.2016 - 14:21 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Jakto že ne? Budeš mít astronoma , učitele , popeláře , kuchaře , spisovatele , muzikanta , ajťáka , vochlastu , zedníka , filosofa , trafikanta...přece každej tě obohatí. každej ti přinese (krom panďuláka) poklady na zlatým podnose. :4:
08.06.2016 - 14:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Jenže to je otázka, co ty růžový brejle jsou, resp. co znamená pro koho jejich odložení:

a) žádný vztah nevydrží
b) každý vztah časem dospěje do stejné fáze a nemá teda cenu to furt střídat :2:
08.06.2016 - 14:13 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Já jsem taky vztahově nastavená...ale už bez růžových brejliček. Ještě ne v novém hábitu ,ale už rozhodně v novém směru.

Film jsem neviděl ,ale když tam ještě existoval pojem milenka , tak tam nemohla přežít komuna. TA má šanci , až slovo milenec přestane mít tenhle význam. 70 léta byly první nesmělé pokusy , začátek transformace. To bude ještě tak 200 - 300 let trvat , než zjistíme , jak na to. A kdo ví , zda ne 1000.
08.06.2016 - 14:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
budou mít zcela jiný směr a hábit

Jojo, já vím :4:, už jsi viděl?:


http://www.csfd.cz/film/…
08.06.2016 - 14:10 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Souhlas. Doba se mění a transformujeme se. Ale takovou zrychlenou evolucí. Proto dodnes ještě některá baba kouká , jak vyvoraná myš , když chlap bere roha a opačně to platí stejně. Úplně stejně.

Já nejsem skeptik. Vztahy se přetváří a nakonec úplně zaniknou. A tehdy bude blaze na zemi. Nebo zaniknou...budou mít zcela jiný směr a hábit.
08.06.2016 - 14:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Já myslím, že i ženy dokážou být spokojené samy o sobě a vnímat krásy světa. A spousta ti už dnes řekne, že než blbého partnera tak radši nic. Ale jinak ano, např. já se cítím ve (spokojeném) vztahu celistvější, ač uranistka, jsem vztahově nastavená a nestydím se za to. Jak cukrouš vnímá západ slunce nevím, ale zeptám se. :4:
08.06.2016 - 14:00 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tulačka
To je fakt s tím kompozitem, máš pravdu :17:
08.06.2016 - 13:59 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Ehm, nevěřím na žádné tam a zpátky - na nějaké minulé životy.

Nicméně i když od toho odhlédnu, tak stále platí, že pokud se dítě hned po narození samo nadechne, tak má vůli žít...

Co kdo říká někdy potom, jak se mu to tady nelíbí, je jenom póza - každý to může kdykoliv zabalit, ale neudělá to.
08.06.2016 - 13:57 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Já jo , já pořád jásám. I v celibátu. Prostě vztah , nevztah , západ slunce na kráse netratí.

Ale tady musím uznat , že ženy jsou asi stavěné na lásku , takže to vnímaj jinak. Jen málokterá vidí krásu západu slunce sama , potřebuje to vidět očima svýho frajera. Ale mění se to a změní se to. Ještě tak pár generací a bude všecinko ináčej. A jestli ne , tak se pletu. :16:
08.06.2016 - 13:55 | Filtr
(Býk) player » MG34
Až na ty děti... Proč je řešíš? Lepší dostat nějakou šanci než žádnou - resp. lepší se narodit do nevyhraněných podmínek než se nenarodit vůbec...

Já jsem teda ještě Svobodovo dítě...no , když se bavím s lidmi , většina mi řekne , že už sem zpátky znovu nechce. Já teda jo , ale jsem spíše výjima. Tady je ten život pro většinu po tisíciletí dost ouvej...
08.06.2016 - 13:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Udržovat ne, ale asi taky nebudeš jásat, že. Určitě ne hned, ty euforiku :4:
08.06.2016 - 13:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
No jenže pořád hodně lidí společně chce stvořit právě děti, takže tady se nikam nedobereš :3:

Jinak počítače a fotbal-ale prosím tě :4:
08.06.2016 - 13:53 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
S tím se dá souhlasit, ale když končí vztah, ve kterém jsi chtěl pokračovat, tak si to asi nenadiktuješ, že?

No jo , jenže co s tím naděláš? Máš ho v kómatu udržovat? Já vim , vždycky se někdo loučí první , to jo. Ale když do toho šli , musej s tím hold počítat , že to tak bude.

Jako - sázet na to , že 80% to nevyšlo tak my dva budem ty výjimky...mnoho povolaných , málo vyvolených.
08.06.2016 - 13:51 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Tady mi chybí hodnocení, jak na tom byly ženy...

Ještě 100 x hůř. Tři čtvrtiny života těhotné , ve třiceti shrbené stařeny bez zubů. Brrr

Předpokládám, že tohle je hlavní poselství tvé úvahy a nesouhlasím, možná jsou obtížnější než dřív, ale to neznamená, že nemůžou existovat-a hlavně to neznamená od nich lidi primárně odrazovat stylem: rovnou to zabalte.

Nikoli - já říkám , tvořte. Spolu. Ale mějte na paměti , že i tak čas pracuje proti vám. A těžký vztah není k ničemu , leda tak k pochopení chyb , dobrá , ať nežeru. Vztah má být buď euforický , nebo kamsi vzrůstat ,ale to by museli skončit počítače. A nejspíš i fotbal. :4:

Ano - správně jsi to pochopila. Raději se nemnožte. Protože už děti neochráníte před tím , co už je , natož před tím , co přijde. A i kdyby to možné bylo , Země pláče tak po třech miliardách dolů , spíše i čtyřech. Jsme sofistikovaní ničitelé. A že by se zrovna teď rodila generace zachránců...no , nevim , nevim. TAkže za mne - ano. Nemnožte se , jen když to musí bejt.
08.06.2016 - 13:49 | Filtr
(Štír) Freja » player
Jo máš recht :39: já si ho spletla se Śtěpánem...
08.06.2016 - 13:41 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
S tím se dá souhlasit, ale když končí vztah, ve kterém jsi chtěl pokračovat, tak si to asi nenadiktuješ, že? I když, někdo emočně plochý možná jo. :2:
08.06.2016 - 13:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mnó...jako je tam spousta ale...

"I kdyby lidi v partnerským horoskopu měli samé nuly , jsou k tomu adaptabilní."

Teoreticky máš samozřejmě pravdu, ale "bezaspektová" synastrie často vypovídá o tom, že vztah ani nezačne nebo je o ničem...

"Po narození mu dohodli , koho si vezme a přes to zpravidla nejel vlak a pak se z něj v rámci manželství stal ne vzorný a láskyplný manžel , nýbrž soumar , ochlasta , dráb."

Tady mi chybí hodnocení, jak na tom byly ženy :3:

"Jinak dlouhodobé vztahy dneška jsou v podstatě skoro nemožné."

Předpokládám, že tohle je hlavní poselství tvé úvahy a nesouhlasím, možná jsou obtížnější na udržení než dřív, ale to neznamená, že nemůžou existovat-a hlavně to neznamená od nich lidi primárně odrazovat stylem: rovnou to zabalte.

Ad děti: právě, jako bezdětný vůbec nemůžeš postihnout všechny aspekty tohohle problému, takže by ses do toho možná radši neměl pouštět nebo razit jen teorii, že proplouvat životem jako bezdětný a vystřídat x vztahů ti přijde super-proti tomu asi nikdo nic neřekne :3: Nebo tam mám vnímat i poselství: radši se nemnožte?

"i ti , kterým horoskop doslova drží palce na tom nejsou o mnoho lépe , než ti na druhém konci."

Naopak, lidé s napjatou synastrií často vydrží dýl než ti s tou o ničem nebo s příliš líbivou.

08.06.2016 - 13:39 | Filtr
(Ryby) MG34
Ač sám husákovo dítě, vidím to víceméně podobně.

Až na ty děti... Proč je řešíš? Lepší dostat nějakou šanci než žádnou - resp. lepší se narodit do nevyhraněných podmínek než se nenarodit vůbec...

To už bude pak jejich starost, jak si s tím poradí.
Příspěvky: 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »