Nevěsta ve svatebních šatech


05.05.2016 - 10:54
(Kozoroh) kocour_mivik
Nevěsta ve svatebních šatech
Vážení spolunajdisáci,níže uvedený sen se nezdál mě, jen jsem se o něm doslechl a zapůsobil na mě natolik zvláštně, že jsem jal dát ho k diskuzi a posouzení.V onom snu, jež se zdál se daná osoba ženského pohlaví vidělav šatech nevěsty a údajně velice plasticky a živě.Vrtá mi smysly, co tento sen může znamenat, či spíše signalizovat.Těším se na příspěvky a všechny čtenáře i přispěvatele zdravímVáš stále již osm let věrnýKocour_Mivik

Řazení:
08.05.2016 - 18:13 | Filtr
(Ryby) Crumb » tulačka
To je zajímavé. Doufám, že na svých schopnostech nějak pracuješ a rozvíjíš je. Možná bys mi mohla pomoci s jedním archetypem, a sice s archetypem domu. V orientální symbolice zastupuje dům lidské tělo, ale nejsem si jist, co znamená ve snech. Opakovaně se mi zdává o velkých a krásných domech se spoustou místností a věcí. Nevím, co to znamená, ale nějak cítím, že to asi nebude nic dobrého, i když sny to bývají celkem příjemné - jsem majitelem těch domů a věcí v nich, cítím se v těch domech dobře atd.
08.05.2016 - 16:25 | Filtr
(Ryby) Crumb » tulačka
Tak to bude asi jako u mě. Mně se plní reverzní významy snů. Je to jako s tou zmíněnou stuhou ve vlasech. Barevná stuha podle snářů má obecně signalizovat dobré vyhlídky pro budoucnost a řízení kočáru má zase slibovat uskutečnění plánů. Takže se ti asi plní obrácené významy snů.
08.05.2016 - 15:48 | Filtr
(Ryby) Crumb
Nevěsta nebo svatební šaty. To může podle staré symboliky znamenat uskutečnění nadějí a plánů. Svobodné osobě to může také signalizovat milostnou romanci, nabídku k sňatku, uzavření manželství, vdané či ženaté osobě to může oznamovat podobné události v jejím okolí, například mezi přáteli. Ve snech bývá ale často symbolika obrácená, reverzní. To, co se nám ve snu zjevuje, oznamuje často pravý opak. Věří se např. že když se někomu zdá o lásce k určité osobě, o kterou má zájem, tak se tato láska nikdy nenaplní, nebo se milostný vztah nevydaří.
05.05.2016 - 15:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já si myslím, že je podstatné, jaké pocity z toho snu měla dotyčná, jak to na ní působilo...šlo tam pouze o ty šaty?
Mně se třeba jednou zdál velmi živý sen, že jsem utekla od oltáře :39: :4: taky jsem měla krásný bílý šaty, na svatbě bylo plno lidí, viděla jsem tváře snad všech příbuzných a známých, no a zdrhla jsem. Pamatuji si, že jediná pozitivní věc na tom snu byly ty šaty, ten zbytek byl jasným signálem, že vztah, ve kterém jsem byla, nebude to pravý (měsíc na to jsem se rozešla s tehdejším přítelem, se kterým jsem se měla v tom snu brát).
05.05.2016 - 11:33 | Filtr
(Štír) faraym
nájdeš vnútorný pokoj, lebo tvoje plány a nádeje sa splnia. Môže byť aj svadba alebo veľká radosť. - podľa starého českého snára.
05.05.2016 - 11:39 | Filtr
(Střelec) tiferett
Môže to byť aj symbolika - Biela fraba= Jupiter = múdrosť , láska, čistota....
Uzavretie zväzku s cestou k múdrosti..
Alebo na najvyššej mystickej úrovni - uzavretie zväzku s vysokým nábožrnským rádom ( tieto zasvätenia sa dejú v réžii Vyšších síl v spánku).
Takže dotyčná by mala pozorne pozorovať svoj život jeho vývoj...čo sa deje.

Konkretne svadba- to je najnižšia reálne rovina..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »