mám dotaz na sen o starším páru.


07.02.2016 - 02:07
(Lev) Marhon
mám dotaz na sen o starším páru.
teď, v půl druhý, mě vzbudil zajímavý sen. pokusim se ho popsat, jestli někdo bude vědět, co by to mohlo vysvětlovat. starší pár, kolem šedesáti, muž, žena. někde v bílém prostředí, snad v nemocnici, nebo něco, kde se o někoho staraji, kde by měla asi žena pracovat. pán přišel a chtěl si s ní promluvit o tom, že musí od ní odejít, snad kůli práci, kterou touží dělat, snad herectví, nebo tak něco, ale nechce jít od ní pryč. končí to tím, že žena má v ruce dutou tyč, ve které je jakási zbraň, něco jako kord. nic co by sme znali. patří sice jemu, ale ona ji měla u sebe v držení. pán má v ruce hůlku s jakýmsi úchytem. žena proti němu namíří tu tyč a řekne jediný slovo v tom snu: běž. on tou hůlkou zachytí tu zbraň a z tyče jí vyháhne. což mělo znamenat, že ona mu říká, ať jde a on tu výzvu přijímá. oba pláčou, protože on od ní nechce odejít, ale zároveň chce dělat tu práci, po který touží. předchozí dění snu si nepamatuju, ale měl nebo měly tam být další páry,co řešili nějaký problém. nejspíš děti nebo příbuzní těhle dvou.

Řazení:
07.02.2016 - 13:08 | Filtr
(Lev) Marhon » tiferett
měl to být kord. měl být jeho, potřeboval ho zřejmě k tý nový práci, pokud sem to spráně chápala, tak měl někde hrát a potřeboval ho k hraní. ona ho měla schovaný u sebe a vložený to toho pouzdra, vypadalo to jako trubka a tou mu ho podala a on si ho tou tyčí převzal. vlastně se vzájemně vůbec nedotkli. jí zůstalo pouzdro a on držel ten kord.
byl tam pocit, že ona mu dává svobodu, volnost, protože dělal nějakou obyčejnu práci a teď se mu naskytla příležitost, že by mohl jít dělat to, co miluje. on to sice uznal a přijal, ale nechtěl to tak, nechtěl od ní odejít, chtěl s ní zůstat.
nejspíš před tim proběhl ještě jeden, obdobný sen, s mladýma lidma, který se tady toho týkal, ale to si nepamatuju. zůstal mi jen tenhle kousek.
divný pocit z toho byl.
hledala sem ve snáři, co znamená ten kord, ale používám snář http://medo.cz/jaromir/kniha_snar/… a tam se mi právě písmenka M. jako muž, což bych si asi ještě vysvětlit uměla a K. jako kord neotvíraji. :63:
otázka je, jestli by pro mě to vysvětlení kordu bylo dostačující. počítám, že kord, bude mít v tomhle snáři zase nějaký sexuální podtext :4: což se mi jako vysvětlení, v tomhle případě, příčí. :41: :4:
mimochodem, bílý to bylo tak nějak všechno, i jejich obelečení, on měl nějaký krémový, plátěný kalhoty, košili s krátkým rukávem a hnědou vestu. ona byla štíhlá blondýnka a on měl hodně vlasů a šedivý. přesněji, úplně bělovlasý, silnější pán.
o tu ženu tam vlastně moc nešlo. ta měla jasno. milovala ho a chtěla, aby byl šťastný, tak no nechala, ať jde za tim, co má rád.
zvláštní byl právě ten pán. na jednu stranu byl rád, že ho nechává jít za svým snem, ale na druhou nechtěl odejít od ní. vlastně tim to celý končilo, takovou nějakou jeho bezmocí, on tam stál, plakal a nechtěl jí opustit.
07.02.2016 - 12:09 | Filtr
(Střelec) tiferett
D"ležitá je tam tá biela farba - tá v snoch znázorňuje planétu Jupiter a najvyšších bohov Poznania...
Takže celý ten sen sa týka duchovného rastu, čistoty a cesty za Poznaním, ktorú si treba "vybojovať"...
A cesta za Poznaním sa vždy týka čistenia všetkých našich tiel....a aj vzťahov, lebo na cestu Pznania sa človek vždy musí vypraviť sám a čistiť celé svoje vedomie si tiež musí každý sám...A tý naokolo sa proti tomu búria, lebo sa cítia týmto človekom zradení a opustení..Ale čo môžu znamenť tie čudné "zbrane"...bolo by ich treba lepšie preskúmať...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »