Smrtka


18.11.2015 - 13:38
(Štír) Alazir
Smrtka
:22:Na dnesek se mi zdala pekna divocina. Nepamatuju si detaily, jen neco. Byla jsem v nejakem byte, ktery jsem povazovala za svuj a najednou jsem videla , ze okolo oken obchazi Smrt-muz. Byl to divny pocit. Pak ke me vesel nejaky muz( velmi popularni zpevak) a ukryl se u me pred tou Smrti. Ja se modlila, aby si ho nevzala a to tak intenzive, ze se ji to nepodarilo. Jenze se tedy rozhoda ta Smrt-muz, ze si misto neho vezme me. Modlila jsem se jeste vic neustale dokola az jsem se vzbudila. Uf :23: :23: :23:

Řazení:
20.12.2015 - 14:27 | Filtr
(Štír) Alazir » tronco
Byl to zpevak Petr Janda a slo mu o zivot. Z toho snu jsem vedela, ze se mu neco stane, jen proste nekdy nevim kdy a co to bude. Zdavaji se mi vestecke sny a tohle byl jednim z nich.
Jen jsem nechapala tu druhou cast snu, kdy si Smrt chtela vzit me misto neho.
14.12.2015 - 18:34 | Filtr
(Štír) tronco » Alazir
Jups .... To mi neco,nekoho pripomina... Sebe sameho a jeden sen,co se mi tez zdal a to porad ..... Tez si odpovidam na otazky atd... :D.... Dulezite jsou vnitrni pocity,co k tem vyjevum mame a souvislosti atd. To nam snove ego,nebo jak to nazvat,abych tomu nezikal podvedomi,chce rici,poradit. Neznam Te,ale proc to byl zpevak?Mas rada umeni a tak a bala jsi se,aby to v Tobe neumrelo,jak se o to ta smrt pokousela.Treba. Mi tak v deseti letech chodil porad navstevovat obr blikajici robot a pouzival jsem na nej ruzne figle vcetne raketometu a tak,ale az asi po roce jsem se na nej vysral,hlavne na ten strach a uz jsem se neschovaval,sel jsem mu klidne naproti a jedl jsem pritom banan a on to nepochopil,nebyl na takovou reakci nachystany...teda naprogramovany od jinych a zacal blikat jako diskoteka a ja nic,jen jsem zahodil slupku,on na ni uklouzl a bum prask atomovej hrib.Bohuzel mi v nasi zapadni kulture nikdo nedokazal rici,ze se na me hroti svet se svoji technikou,ktera nas i mimo jine chce zahubit a mam se snazit se vratit k prirodnimu stylu zivota,nee matka mi naopak rikala,ze budu technik a mam studovat prumku atd... A ze jsem posera,kdyz uz ted se toho bojim,ze mi to strasi... Ach jo...
14.12.2015 - 17:37 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Alazir
:15: :1:
14.12.2015 - 16:03 | Filtr
(Štír) Alazir
tak je to vysvetleno, ten muz byl totiz v ohrozeni zivota :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »