Kruh


21.10.2015 - 22:42
(Štír) Alazir
Kruh
Hezky vecer,zdalo se mi neco zvlastniho. Nejaka obrovska sila me vtahla pres okno do ruzovo modreho kruhu na obloze. Vypadal jak ten ve filmu Hvezdna brana, ale nebyl hmotny a jakoby oblackovy , nadychany. tezko se to popisuje.Ta sila byla nesmirna, jak kdyz se divate v tv na prolety cervi dirou. Ten tlak byl taky obrovsky. Po proletem toho kruhu jsem se ocitla v posteli sveho rodneho domu a kratce jsem se jen rozhlidla kolem a zase me obrovska sila vtahla pres okno do onoho kruhu na obloze. Po proleteni vzdy byl ten tlak a ten tah tak nesmirny, ze jsem hruzou kricela neee.Po proleteni jsem se ocitla v te same rodne vesnici, ale mela jsem pocit, ze v jine dobe a premistilo me to na pole u vesnice a tam staly zastupy lidi v historickych odevech a ti v predu meli nejake zastavy, ale nevim jake. Ja jsem se lehce vznasela nad zemi, ale bylo to velmi zvlastni a pripadala jsem si jako v bubline, protoze tak divne jsem se pohupovala nahoru a dolu. Kdyz me to pootocilo primo proti tomu procesi , hlavou mi proletla myslenka, ze ted uvidim samu sebe.Kdyz jsem se probudila cela jsem se zdesenim klepala a brecela. Nechapala jsem co se to vlastne stalo. Zda to opravdu byl jen sen...Tak neivm, treba uz blaznim.....

Řazení:
28.10.2015 - 01:10 | Filtr
(Štír) Alazir » tiferett
:74:Diky , ale nevim jak se ponorit hloubeji. Pri meditaci nemyslim na nic, ale budu to muset zmenit.....
28.10.2015 - 01:07 | Filtr
(Štír) Alazir » plutarch
Moc dekuju za vyklad. S tim porodem to asi bude onco :3: . Ale proc ten pruchod na trikrat ? :25:
Co se tyce tech paporu nevybavuji si nic . Jen to, ze jsem mela videt samu sebe. Jenze to se nestalo a probudila jsem se.
22.10.2015 - 09:25 | Filtr
(Střelec) tiferett
Tí ľudia v historických odevoch môže byť spomienka na ľudí z minulého života a potom cez "bublinu" ten prechod - pôrod - do tohto života..
Stálo by za to ponoriť sa hlbšie a zistiť, kto boli tí ľudia a prečo sa ti práve takí ľudia vyjavili...
Zrejme to má spojitosť s týmto životom - niečo treba pochopiť a doriešiť..
22.10.2015 - 08:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, buď klidná určitě neblázníš. V podstatě jsi jediný člověk, který svému snu může skutečně porozumět. Já se zabývám analýzou snů již mnoho let a můžu ti jen poskytnout vodítka, jak s tím obsahem pracovat. Celkově se mi zdá, že sen má především regresivní obsahy, které se týkají především tvých vlastních zkušeností s tvým vlastním narozením. Naše narození je něco co si jen zdánlivě nepamatujeme, protože vše co se tam odehrávalo jsme prožívali trochu jinak než jak prožíváme věci jako dospělejší. Růžová by mohla být barvou dělohy, modrá pak třeba světlem, které se začalo objevovat když jsi putovala z dělohy ven. Růžovomodrý kruh tak může být tvoje vzpomínka na na matčinu otevřenou vagínu. Nasvědčuje tomu i ohromná síla a tlak, která tě vtahuje. Zdá se mi, že jde o skutečně fantazie založené na zkušenosti vlastního porodu a to včetně strachu a křiku. Když jsi prošla dírou ocitla ses na posteli. Postel je do doby než se naučíme lézt naším životním prostorem a vracíme se do ní každou noc, milujeme se v posteli, léčíme se v ní a umíráme na ní. První část snu se snad snaží obrátit tvou pozornost k nějaké změně tvého dosavadního stavu a důležitý je i fakt, že ti to nahání hrůzu. Je to proto, abys v bdělém stavu nezkolabovala strachem až se ocitneš v neznámé a nové situaci.

Druhé části snu rozumím méně, protože nejsem ty. Nějaká vodítka tu však jsou. Obsahuje poměrně specifické výjevy. Podstatný se mi jeví ale pocit změny času, který se zdůrazňuje tvým vnímáním historických oděvů na současných postavách. Domnívám, že že pro tvé tělo je patrně velmi stresující způsob jak ty sama zacházíš s časem a proto ti vnucuje prostřednictvím snu trochu jiný způsob. Pro naše tělo je nesmírně ozdravné a vyživujíví mít tzv. bezčasové zážitky a zde k jednomu asi došlo. Zajímavý je také motiv procesí. Které je odkazem asi na posvátno, neděli, aktivitu kterou nevěnujeme všednímu shonu, ale péči o duši. Lidé s prapory jsou personifikací intervenčí snahy tvého vlastního těla, protože ti něco hlásí. Snad kdyby sis třeba vzpoměla na batvu těch praporů či nějaké výjevy na nich. Sen podle mne odazuje tímto směrem a je možné s ohledem na intenzitu tvých pocitů z něj, že se v nějaké formě bude znovu opakovat.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »