plivu krev a pak zuby


18.10.2015 - 12:47
(Panna) Arezet
plivu krev a pak zuby
Ahoj milí najdisáci :-). Je tu někdo,kdo umí číst ve snech.Před tydnem se mi zdalo,že mi padaji zuby a zustavaji v puse pahyly misto zubů (pocitový).Dnes po tydnu se mi zdalo,ze jsem byla nekde na večeři se svoji kamarádkou a kousla jsem a citila,že se mi začly třištit zuby.Odešla jsem od stolu.Začla jsem plivat krev,pak zuby,hodnězubů a pak i jidlo,zřejmě nudle.Pak jako by střih a ja byla pozorovatelem a viděla jsem se skloněná najednou se to mé já na mě podívalo zničený a vyčerpaný výraz,výraz už mi je všechno jedno.Co by to tak mohlo znamenat?Děkuji za vaše postřehy. :-)

Řazení:
18.10.2015 - 22:39 | Filtr
(Panna) Arezet » Lokii
Muz,ktery je nesmirne fyzicky daleko,je to uz nekolik mesicu,diky nemu jsem si uvedomila jak silna jsem a co dokazu a na cem pracovat, muj dvojplamen :-)
18.10.2015 - 19:58 | Filtr
(Střelec) Lokii » Arezet
Kdo je tvoje druhá polovina duše? :25:
18.10.2015 - 16:58 | Filtr
(Panna) Arezet » Lokii
Toho mam celkem dost :-) jen ne s tou moji druhou polovinou duse.
18.10.2015 - 16:57 | Filtr
(Střelec) Lokii » Arezet
Ještě to může být nedostatkem sexu :40:
18.10.2015 - 16:31 | Filtr
(Panna) Arezet » Lokii
Kez by to tak bylo :-)
18.10.2015 - 16:30 | Filtr
(Panna) Arezet » Ruby
Vycerpana jsem i casteji nemocna,v zivote se mi zdalo castokrat,ale nikdy se to takhle neopakovalo a nebylo to tak desive jak ted.
18.10.2015 - 16:28 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Priznam se,ze s citim vycerpana,porad jsem nastydla a dokonce nedavno jsem mela nastydly i mocak a ledviny.Jsem vycerpana dusevne.Na zacatku roku jsem se rozesla s pritelem po 8 letech,kvuli jinemu,byla jsem nesmirne spokojena a stastna,pak se mezi nami neco pokazilo a rozesli jsme se, on mel jet pracovat do ciziny na 8 mesicu.Neustale jsme si byli blizko a jediny problem byla jeho cesta.Takze on odjel,ja tu zustala,pral si abych na nej necekala.Az ted jsem prisla na to ,ze on je muj dvojplamen a ze se stalo vse co se melo stat podle fazi o kterych jsem si cetla.Vlastne strasnestradam mam pocit,ze me pulka chybi.Dlouho jsem se utapela v zalu az jednoho dne jsem si rekla dosr,musim zit dal.Tak jsem na nejaky mesic vse popirala a nasla si jineho muze´ktery je mu dost podobny se kterym bych mohla zit,ted jsem se zase z toho snu probrala,protoze mi doslo,ze ten muz byl opravdu to prave a ze stale miluji,citim se spatne kvuli tomu se kterym ted jsem,ze mu nemuzu dat tu lasku,kteta patri tomu druhemu.Na nic jineho nemyslim.Porad jsem v praci a nebo s prateli.Posledni dobou mi dosli sily a ja zjistila,ze musim zvolnit a byt sama a venovat se jen sobe,odpocinout si,bohuzel tim jak se snazim byt sama tak o to vic me trapi,to ze ho stale miluji,ale nic nemuzu delat a dal nemuzu byt ani s pritelem,protoze ho vodim za nos ....Pracuju v praci,ktera me nestresuje,ale nenaplnuje me,bohuzel mam plany a k tem potrebuji ziskat penize k uskutecneni a taky po financni strance mam problem,takze pracuji jak muzu.Prace je pro me namahava telesne,hromadu casu na premysleni.Zadny volny cas a kdyz ano pere se o me rodina,partner nebo pratele a ja na vsechny nemam cas a mrzi me to.Zacinam se bat o sve zdravi a co bude dal.. :-(
18.10.2015 - 15:56 | Filtr
(Střelec) Lokii
Znamená to, že si dlouho nebyla u zubaře a máš z něj strach, taky mám takový sny :6:
18.10.2015 - 13:28 | Filtr
(Beran) Ruby
Pole snáře Hannse Kurtha-který je alespoň podle mne hodně přesný-jsou vypadávající zuby symbolem nemoci či zevních zábran. Plivání krve je dobré znamení, chrchlení nemoc. Obojí má rovněž sexuální podtext.
Mě se zdálo o vypadlém zubu před smrtí mamky. Nedávno mi ale stejně jako Tobě vypadaly zuby a zůstaly jen pahýly. Něco už se o mě pokoušelo delší dobu, hrozná únava at., teď mě to skolilo zánětem dutin. Potřeba odpočinout. Vyčerpanost> Přepracovanost.
18.10.2015 - 13:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Zuby sú v snoch symbolo energie, ---aketo sny o zuboch zignalizujú, že na nejakej úrpvni prichádzaš o energiu, alebo sa cítiš vyčerpaná. V najhoršom prípade to môže symbolizovať totálny kolaps a smrť..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »