přítel


07.09.2015 - 00:29
(Panna) klariska
přítel
DOBRÝ DEN, měla bych dotaz...Mám přítele, stýkáme se spravidla pouze někdy o víkendech, je zaměstnaný a má v péči syna.. Jsem moc ráda, že jsem si našla jak to vypadá jinak hodného člověka. Rozvádím se, manžel mne podrazil, tak jsem skončila téměř na ulici nebýt dočasné pomoci rodičů.Děti jednoduše vzal sebou. Nyní jsem v pronájmu, ale ráda bych, až budu mít vyřešenou minuost, žila s přítelem. Ovšem nevím,s ohledem na jeho pubertálního syna jak by nám to klapalo...Syna staví na první místo.On sám mluvil již na začátku našeho seznámení o tom, že hledá někoho s kým by žil a nechce čekat roky... Je mi hloupé nastěhovat se k němu.Navíc mám pocit, že mu to teď i tak vyhovuje.Co mi radíte?

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
07.02.2016 - 19:09 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Nemoc máš, co děláš není normální a věř mi, že já se setkávám denně s lidmi jako jsi Ty. A přirozené je co ? To co děláš ? To čekání a víra v lepší budoucnost ? To byl vtip že Ti závidíme, že ?? Jsem přesvědčená, že bych zde nenašla nikoho, kdo Ti závidí, neblázni... A koukám že maminka se taky jen "spokojuje se ženatým", ženský, já nevím, proč se sebou necháte vláčet ? No, je to každého věc, ale navíc ještě o tom psát...
Víš, já Ti chtěla pomoct a většina z nás určitě taky, alespoň radou - ne, Ty si meleš svoje a jsi stále na jednom místě, to je škoda...
Teď na rovinu /protože toho mám už fakt hodně za sebou, tak si to můžu dovolit/-manžel má s největší pravděpodobností důvod, proč má děti ve své péči a nebo o to minimálně usiluje, úplně běžně se děti do péče otci nedávají, podle mě máš poruchu a on se o děti bojí.
Ten Tvůj přítel, to je to samé-nechce Tě k sobě z nějakého důvodu, ví že se necháš oblbnout, tak to svádí na situaci : až si to vyřešíš.
Jsem taky z Brna, ovšem rodačka.
Advokátka se na to vybodne, řekne ano na stranu, odkud jí potečou prachy, tak to chodí !! Strachem ani nepromluvíš ? To Ti na dětech moc nezáleží...
Já mám dvě, jak šlo o děti, strach šel stranou !! A čeho se bojíš ?? Ty přece ku@va nemáš co ztratit, můžeš maximálně něco získat, ne ??
Prosímtě na kolenou, dej se dohromady, dej řeč s psychologem, Ty potřebuješ pomoct, fakt !!
Pak nám napiš, až se dostaví úspěchy...
Nebo si ve fabrice najdi nového chlapa a na tyhle dva se vyser...
A nefňukej pořád /mě je to jedno/, už kvůli sobě, s takovou si nikdy nikoho nenajdeš... fakt !!
23.01.2016 - 07:07 | Filtr
(Střelec) locin12 » klariska
Pardon, ale mne ty nazory prijdou ponekud prostoduche. Kdo ti závidí, ze mas nekoho, kdo na tebe kasle? Chlap na nejake drobne opravy je dobrej? Prace ve fabrice se vsim komfortem? Ve stredu je dalsi soud o syna, ale vono to nejak dopadne... ? :63:
19.01.2016 - 20:05 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Ahoj, promiň, nebyl čas. Jak já jsem na tom? To víš, já se se životem moc nemažu a snažím se, aby bylo dobře, pokud možno oběma směry, pokud ne, tak alespoň směrem mým...
Klari, sorry, ale nepiš že nevíš jak se dál chovat. My Ti zde radíme fakt dobře a že většina z nás má už ku@va něco za sebou!! Je nás zde plno, co by jsme oba dva poslali do hajzlu... Hraje si s Tebou jeden i druhý a prosím, nebuď naivní, že Tě přítel miluje, říct Ti to může, to ano, ale milovat?? Víš co říkám já?? "UKÁZANÁ PLATÍ!"
To znamená milovat, pomoct svojí drahé polovičce, slova jsou jen kecy, fakt!!
Pokud sama nezačneš vyvíjet činnost, těžko Ti radit, ale mám pocit, že už jsem to psala...
Teď upřímně, už jsi si četla něco o ŽPM?? Víš, jak jsem Ti doporučila. Vsadím se že ne. To je špatný...
Máš na to přece čas!! Určitě sedíš a čekáš, zda se věci dají do pohybu...
Jeden Tě uráží, druhý "čeká" až si dáš život do pořádku...
Já nevím, to je na hovno, promiň tu upřímnost.
Nejsi z Prahy? Pokecáme u piva? Takhle na dálku to není ono...
Znám pár žen a taky trpí ŽPM jako Ty, víš jak dopadli?? Dost špatně.
Já jsem taky trošku "jiná", ale naštěstí asi opak Tebe, jsem takový malý sadista, nevím zda je to výhoda, ale vždy se mi dařilo.
Tak si plivni do dlaní a jdi na věc!!! Zdar a sílu přeji!! A napiš!!
10.01.2016 - 21:08 | Filtr
(Panna) klariska » Macek70
Jak jsi ty na tom?
01.01.2016 - 21:30 | Filtr
(Panna) klariska » Macek70
Ahoj, celkově nic moc. Na Štědrý den byli kluci doma, ale viděla jsem je druhý den a Silvestra byl mladší u mě, protože by jinak opět musel zůstat sám, jeho otec šel do práce, jak jinak...
Celkově mi pořád dělá problémy se synem a vypisuje vulgární smsky a má z toho radost.
S přítelem jsem byla 2 dny mezi svátky - u něho a normálka, uteklo to. Dostala jsem od něho vázičku s nápisem milované a moje jméno, no a řekl mi, že mě miluje.
Jinak ale syna stále staví na první místo, podle jeho chování je to dost znát. Na oběd bude jídlo co má rád jeho syn, nebo si vzpomene, že potřebuje kartáček na zuby a on mu hned jede pro něho.
No ale chápu to, já bych dala nevím co za to, aby mohl být můj syn se mnou a snažila bych se mu dát v rámci svých možností první poslední..Jen je můj syn jiné povahy, nediktoval by si co chce... Rozmazlený myslím není, žije s otcem a jeho musí poslouchat.
Nevím jak se dál chovat.
Jsem v dost těžké situaci, teď musím zas rychle najít nějakou práci a koncem měsíce bude další soud o syna.
31.12.2015 - 16:39 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...já jsem masochistka :21:...podobná rozhodnutí dělám stylem...představ si, že máš před sebou poslední den, týden, měsíc, rok života...co bys udělala, kdybys věděla, že jsou to poslední chvíle a o nic jiného nejde, než si užít život...no, a to, co mě napadne jako první, je to ono...neplácej se v mysli v tom co máš, co nemáš, co má on, co by měl mít...to jsou jen výmysly Tvé mysli...máš vše, co k životu potřebuješ, tak jdi a žij... :17:
31.12.2015 - 10:46 | Filtr
(Váhy) wendy30
Klarisko, začni se mít ráda a nefňukej nad svým osudem. Tvoř si ho sama a nespoléhej se na to, že tvým osudem je společný život s chlapem. Za lidi mluví činy, ne slova.
31.12.2015 - 10:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paul Believer, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"...že hledá někoho s kým by žil a nechce čekat roky..." a přitom již dal najevo, že syna staví na první místo? Tady podle mne hrozí další zklamání :22: Přeji šťastné vykročení do snad lepšího roku :3:
31.12.2015 - 10:05 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Ahoj, tak jaké byli svátky ? Byla jsi s dětma ? Nebo u přítele ?
Jak to celkově vypadá, jak pokračuješ ? Napiš... :57:
25.12.2015 - 22:18 | Filtr
(Panna) klariska » Ruby
To nemáš pravdu, neustanovil. Kluci jsou už velcí, takže to nikoho nezajímá.
23.12.2015 - 11:53 | Filtr
(Beran) Ruby » klariska
Kdybys raději tu energii co vkládáš do nadějí že Tě nějaký jiný chlap vytáhne z problémů vrhla do boje o kluky. Každý soud by mámě minimálně ustanovil dny, kdy si děti může brát k sobě-a je jedno jestli bydlí ve svém nebo v nájmu. Jde Ti víc o přítele než o děti, sorry, ale mám z Tebe takový pocit.
Hezké svátky :15:
21.12.2015 - 21:28 | Filtr
(Panna) klariska » Macek70
Ahoj, no já si nejsem tak jistá, že to se mnou nemyslí přítel vážně do budoucna. Když zavedu řeč na to téma, a to už nejmíň po 100, opakuje mi pořád dokola, až to budu mít vyřešené...a že kdyby bylo na něm, tak jsem s ním hned, já se ale cukám...A o ruku ho musím požádat já...-)
Srandičky...tak ale člověk doopravdy neví na čem je...
Manžel je psychopat, skoro denně mi volá až jde na noc do práce, tzn. nejdřív v 21h, klidně i ve 2 ráno, neberu to, tak to ho vytáčí ještě víc, píše smsky jaká jsem potvora, kolik nemám milenců...že nemám kontaktovat děti, vůbec se starat...
Na Štědrý den jde zas na noc a nechá je samotné, ke mně nemůžou.
Mám napečeno, ale když jim dám sebou cukroví, tak mi to ten vůl zase vrátí.
Chce mě zlikvidovat přes ty děti, vyloženě vydírat. Celý život jsem se starala o kluky sama skoro, on jezdil po světě a tak jsem dopadla.Navíc kluci za nic nemůžou, to není člověk ale netvor, nemám slov...
21.12.2015 - 15:54 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
...já byla taky tak vychovaná,neustálá péče o dva bratry - jsem nejstarší-a když se našim něco nepodařilo,koho myslíš že potrestali ??
Spokojený život jsem si taky přála, mít někoho ráda...
Všechno mi došlo před pár lety,kdy jsem si uvědomila sama sebe. Nemůžeme mít v životě to,co si jaxi nalajnujem,víš...
Je toho poměrně dost,co nám život nabízí a měli by jsme si vybrat ty příjemnější věci,proč si to komplikovat ?
Jen Smrt bere vsechno ! Já vím,Ty ho máš ráda,ale on to má fakt jinak...
Když chce někdo žít sám,není sobec,každého věc ! Pamatuj-všichni máme stejné možnosti.
Nevím zda je otec Tvych detí normalní,neznám ho,doufám že ví co dělá.
Ale tady přesně vidíš,jak píšeš,nechala ses obelhat,to samé se Ti stalo nyní s přítelem... Bohužel se Ti to bude stávat dál a dál,taky se to nazývá Karma.
Koukej na sobě makat !! Rad zde máš plno,ale kdyby něco,klidně se ptej.
Očekávám Tvoje pokroky,takže piš :27:
18.12.2015 - 08:00 | Filtr
(Štír) Freja » klariska
Ty investuješ energii naprosto nelogicky.
Místo abys zabojovala o děti,bojuješ o chlapa,kterej o to možná ani nestojí.
Když budeš na štědrý den sama,tak zkus ten den využít k nějaký rozumný introspekci.A trochu si srovnej pojmy. To,že někdo chce být sám ještě neznamená,že je sobec. :44:
17.12.2015 - 23:22 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Ahoj, no jasne, mam podobnou zkusenost. Jelikoz jsem "hnuta" a uvedomuji si to - to predevsim - a ziju s chlapem ktery je schizoidni, tak se z principu zajimam amatersky o psychologii zamerenou na vztahy a taky me pochopitelne zajimaji dusevni poruchy, moc bezva hobby !
Je totalni, ale fakt totalni blbost, jak veris, ze to bude fajn, jak veris tomu k*etenovi, co Ti vsechno napovida. Zlato, tohle je na prd !!
Ja uz nemám, jak vic bych Ti pomohla, muzeme si o tom maximalne psat, ale to je celkem k nicemu, chtelo by to impuls, s Tvoji strany...
Na svatky jsi sama ?? On si to pekne uzije se synem a Ty budes doma plakat, vsadim se... Neprijde Ti to sileny ?? Me moc !
Ja nevim, muj nazor :mela by sis neco o ŽPM nacist. Pokud to o sobe nevis, budes delat po zbytek zivota totez do kola. Ver mi, jak si neuvedomis sama sebe, tak jsi v tom nejcernejsim haji !!
Myslim to dobre.... :17:
17.12.2015 - 23:11 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Sosna zvlčelý
:15: :15: :15: :3: Veliký souhlas . :15: :29:
17.12.2015 - 22:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » klariska
Špatné není toužit (přát si) po spokojeném životě, ale špatné je se obětovat pro představu, kterou nakonec třeba ani naplnit nemůžeme. A takový z tebe mám upřímně pocit. Že se obětuješ pro toho chlapa, který si to nakonec třeba ani nezaslouží. Snažíš se, snažíš, ale energii investuješ špatným směrem, city investuješ do špatného člověka. To je raději investuj do sebe. Jinak to je promarněný život. Tím člověk ničí veškerou šanci, kterou životem dostal.
Ty máš udělat sama sebe šťastnou, to může být úkol, který jsi od života dostala. A udělat sama sebe šťastnou nejde tím, že se upneš na někoho. Jiný tě šťastnou neudělá. Až teprve s ním pak je fajn štěstí sdílet, aby ho bylo více, ale ne ho od někoho očekávat.

Někteří lidé chtějí zůstat sami a nemusí být sobci. Někdo to má nastavené jinak. Právě tak, jako ty chceš být s někým, oni chtějí být sami. Nejsou proto o nic horší, ani o nic lepší. Třeba vědí, že se pro soužití nehodí a druhé od toho chrání - to je přece dobrý čin. A na druhé straně mají jiné kvality, které stojí za ocenění.
17.12.2015 - 22:21 | Filtr
(Panna) klariska » Freja
Já jsem byla tak vychovaná, nevím co je špatného na tom toužit po spokojeném životě s někým koho mám ráda. Nikdo přece nechce zůstat sám, jestli ano, potom je to sobec, který myslí jen na sebe..Na Štědrý den budu sama, manžel dělá problémy, tak radši nechá kluky samotné doma, když půjde do práce. To není normální člověk, dávám si za vinu, že jsem se nechala od něho obelhat, protože s ním budou kluci jen trpět.
17.12.2015 - 11:59 | Filtr
(Štír) Freja » Macek70
To je moc zajímavý,cos tu uvedla :15:
A dovolím si vypíchnout,co v té studii zaujalo mne....
-----------
9
Podívejme se, které rysy označuje N. jako společné pro všechny žpm :

1. Pochází z nefunkční rodiny, ve které nebyly uspokojovány jejich citové
potřeby.
2. Protože mají z původní rodiny deeficit skutečné péče, snaží se uspokojit
tuto potřebu tím, že samy pečují zejména o muže, kteří vypadají, že péči
potřebují.
3. Nikdy se jim nepodařilo změnit své rodiče ve vřelé a láskyplné
pečovatele, po jakých toužily. Proto hluboce reagují na známý typ citově
nedostupného muže, kterého se pokušejí změnit silou své lásky.
4. Mají hrůzu z osamění a udělají cokoliv, jen aby vztah udržely.
5. Věří-li, že to pomůže muži na kterém jim záleží, není pro ně nic příliš
obtížné, časově náročné ani nákladné.
6. Jsou zvyklé, že v osobních vztazích jim chyběla láska. Proto jsou
připraveny čekat, doufat a snažit se ze všech sil, jen aby milovanou
bytost uspokojily.
7. V každém vztahu jsou připraveny nést víc než polovinu zodpovědnosti i
viny.
8. Mají mimořádně nízké sebevědomí a v hloubi duše nevěří, že mají právo
být šťastné. Věří spíš, že každou radost v životě si musí zasloužit.
9. Mají neodbytnou potřebu ovládat své muže a vztahy, protože v dětství
zažily málo jistý resp. nefungující vztah svých rodičů. Svou snahu
kontrolovat lidi a situace maskují jako „snahu pomáhat“.
10. Ve vztazích mají blíže ke svým představám, jak by věci měly vypadat,
než aby si reálně uvědomily svoji situaci.
11. Jsou posedlé muži a citovým utrpením.
12. Mají emocionální a často i biochemické předpoklady k tomu, aby
propadly drogám, alkoholu nebo jídlu, především sladkostem.
13. Tíhnou k lidem s problémy, které je třeba řešit, a zaplétají se tak do
chaotických nejednoznačných a citově bolestných situací. Tak se
vyhýbají zodpovědnosti vůči sobě samé.
14. Mají sklon k depresím, které se snaží přečkat pomocí vzrušení
z nestabilních vztahů.
15. Laskaví, stálí a spolehliví muži, kteří se o ně opravdově zajímají, je
nepřitahují. Tito „milí muži“ je nudí.
16.12.2015 - 23:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klariska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je mi líto, ale dle všeho jsi Ty šíleně zamilovaná a jemu jsi poměrně volná... spíš si Tě udržuje, kdyby "náhodou" měl zůstat sám. Taková záloha. Doporučuju se odseknout a vykašlat se na něj.
16.12.2015 - 22:58 | Filtr
(Panna) klariska » Macek70
Ahoj, Ty máš podobné zkušenosti? Když to tu čtu, tak mi to všechno do sebe zapadá..to, že mi denně volá, aby mě udržoval v napětí. Už se nesnaží jako na začátku, ptotože mě má jistou. Možná až budu mít vyřešenou minulost, udělá to tak, abych to ukončila.
Neměla jsem mu otevírat svoje city. Možná je to jen spekulace a křivdím mu.
16.12.2015 - 20:31 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Mila Klari, cetla jsem Tvuj prispevek nyni 7x, vcera 2x, vyplývá mi z toho, ze mas poruchu, nemůžu si pomoct!! Porucha se jmenuje ŽPM, to znamena - ženy které milují příliš. Bud tak hodna, hoď si to na Google a přečti si o sobě.
Poznáš se v tom, místo pláče a čekání na ten Tvůj přízrak, aź Ti zavolá !
Delaš si srandu ?? Z nás i ze sebe ??
Co od něj očekáváš ? Ruku na srdce, teď hned - má bydleni, syna, peníze /keca že nema, nic do Tebe nevrazi, zapomeň/, sex kdy si vzpomene, denně Ti zavolá a viš proc ? Udrzuje Te v napeti... Vi absolutn? presně, ze Ty mu neutečeš, chlap to cítí !! A myslim že Tě nechce, vi presně, jak Te otravit, aby jsi to skončila, on je sračka, asi to chce hodit na Tebe.
Že se bojis byt sama ?? A teď nejsi ??
Možná už má i jinou, možná, proto Tě jeho nezájmem chce otrávit, já nevim, dojde Ti to, když to sem piseme na rovinu ???
Rád Tě nemá... Divej, existuje takové moudro : Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody !!
Kecá-až to budeš mit vyresené !! Kdyz Tě má nekdo rád, chce Ti pomahat, prober se už !!
13.12.2015 - 23:15 | Filtr
(Panna) klariska » .
Já nevím, denně mi volá, už ani nevím co si s ním povídat...je to pořád dokola jedno a to samé. Raději bych byla s ním. Jenže jemu vlastně teď nic nechybí a v péči má syna, tvrdí, že až to budu mít vyřešené, tak budeme spolu. Je mi hloupé se ho na to pořád ptát,myslí si pak, že mu nevěřím. Vidíme se a skončí to sexem, nikam už nezajdeme posedět třeba. On na to není, nepije, no a co si budeme povídat, také je to hlavně o penězích.Já si ale takhle začínám připadat, jako kdyby mě měl jen na to jedno.
Má mě rád, na otázku jestli mě i miluje řekne nepovím...:-)
Nechci trpět, ale neumím být sama, zvlášť teď potřebuji oporu a mít se aspoň komu vypovídat.

13.12.2015 - 17:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že na Tvém místě, dle toho, co jsem četla a tak tuším, by ses měla postavit na vlastní nohy, budovat sebelásku a smířit se s tím, že on Tě nebere tak, jak Ty bereš jeho.
Ano, bolí to, budě Tě to štvát, je to na hovno, vím to. Ale šla bych dál a začala se spoléhat hlavně sama na sebe.
Jakmile si nastavíš v hlavě, že jsou druzí zodpovědní za Tvoje štěstí v životě, budeš velmi trpět. A to přece nechceš, ne? :)
13.12.2015 - 16:50 | Filtr
(Střelec) Macek70 » klariska
Ahoj, je mi líto co se Ti děje, ale všechno se dá dát do pořádku... Chce to ale čas, všechno nejde ze dne na den. Neboj, to bude dobrý, jen nesmíš setrvat na jednom místě, nesmíš. S Tvým synem - to je pitomá situace, já o syna taky málem přišla... Neboj, syn jednoho dne příjde a bude Tě potřebovat, nebude to dlouho trvat, nezůstane s otcem navždy, to vážně neměj strach, ano ? :78:

A co ten přítel? To je fakt hustý... Dívej, mám už trošku věk a jsem zakomplexovaná "pečovatelka" /následky z dětství/, žiju vztah - nevztah /viz.moje diskuze ŽIVOT SE SCHIZOIDEM.../ a je to faaaaakt náročný !!! A víš co ?? Přemýšlím, co s tím. Ne, jak dál, ale co s tím, jsem v podstatě pečovatelka, vím to o sobě, nestydím se za to, jen už mě to přestává bavit.

Jak dál vím, na světě je chlapů !! Myslíš že ztratím nejkrásnější léta s někým kdo se mi směje do xichtu, kdo má tajnosti takové, že si se všemi /včetně synů/ volá mimo domov ?? A další a další...

Je to čím dál tím brutálnější... Já si umím poradit a Ty drahoušku, vybodni se na to !!! Pohni se trošku !! Čekáním na přízrak ztrácíš čas, věř mi !!!

:68:
Příspěvky: 107-83 82-58 57-33 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »