Od jakého věku je možné zodpovědně radit jiným?


28.07.2015 - 07:33
(Blíženci) Devi
Od jakého věku je možné zodpovědně radit jiným?
Dívala jsem se na věštírny, kdo jsou ti poradci, věštci. Je mezi nimi hodně mladých lidí. Napadlo mně, tito mladí lidé určitě ještě nic moc neodžili, nezkusili na vlastní kůži různé kritické situace, které by museli nějak řešit. Jak mohou potom radit lidem v krizových situacích, jak vyřešit např. manželskou krizi, výchovu dítěte, u kterého jsou známky toho, že se dá na šikmou plochu, úmrtí dítěte,když oni sami ještě žádné dítě nevychovávali, :63: radit ve finanční krizi,když oni sami ještě možná nemusí platit ani nájem, hypotéku, žijí s rodičmi, atd? :4: Že ovládají teorii, jak se má vykládat tarotové karty? Nebo jinou teorii. Kdo zaručí, že jsou fakt jasnovidní a dokáží radit zodpovědně?

Stránka: 2 1
Řazení:
04.08.2015 - 06:39 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den, je to mnoho příspěvku, ani se mi je nechce všechny čít. Ale dám Vám doporučení, to proto aby se i Vám dostalo pochopení. Přečtěte si knihu Oheň v srdci s podtitulem Zázračný svět duchovního léčitele Daskala, od Kyriacos C. Markides. Její cena není zas tak strašná cca 280 Kč, ale zato čtivo je dosti těžké pokud jej nechcete vnímat. Ale co je v životě jednoduché když to nechceme pochopit?
30.07.2015 - 17:20 | Filtr
(Panna) jonesy
Na věku podle mě nezáleží :D znám důchodce, kterejm bych mohl zodpovědně radit, ale ze zásady neříkám nikomu co by měl a neměl dělat ... pokud si o to sám neřekne ... https://www.youtube.com/watch/…
30.07.2015 - 00:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vernal
Vernal. To co jsi viděla na tom hochovi byla tvoje vlastní aura.
Nemůžeme vidět na druhých nic, co bychom současně neměli sami v sobě.
Ve skutečnosti jsi velmi duchovní člověk.

29.07.2015 - 22:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » sahier
Ano četl jsem o tom on to zatloukat hoch3 později popřel řekl že to v mládí někdo použil a pak se to rozneslo a už mu to nezaslouženě zůstalo. Chopili se toho promiskuitní muži se záměrem snížit ztráty svého kreditu před sebou, obhájit si svoji slabost, když to radí pan doktor tak se to může a lépe se s tím vědomím žije.
Možná to ale bude spíše vyžadovat určité změny ve společenském nahlížení na monogamii, než mravokárné lpění na "věrnosti" tam kde stejně už ztratila půdu pod nohama. Což je ostatně jen křesťanský vynález-okroužkování slib věrnosti atd. Myslím si že ne všichni muži jsou stavěni k tomu prožít život jen s jednou sexuální partnerkou pro mnohé je to nepřirozené. To platí ostatně i o ženách.
Tu změnu ale přinesou až mladí, ti nezatížení křesťanstvím.

29.07.2015 - 20:59 | Filtr
(Váhy) sahier » Bosch
Pán Plzák sám vyvrátil nedávno v tv túto "fatamorganu", ktorú klasicky ktorýsi vytrhli z kontextu zatloukat , zatloukat, zatloukat, tak že žiadne zatloukat na tretiu neexistuje.....a ked je niekto ťažko promiskuitný žiadne teorie nepomožu ,ani ked ich hlási praktik
29.07.2015 - 20:31 | Filtr
(Váhy) adelaida
Od jakého věku je možné zodpovědně radit jiným?

...to nevím. Nahradila bych slovo "zodpovědně" za slovo "odpovědně"
Každý radil by si měl být vědom jaké následky jeho rady mohou mít v konečném důsledku i pro něj..případná karma a jakou tím na sebe vlastně bere odpovědnost.
Ohledně věku si myslím, že tato hranice odpovědnosti je zhruba po pubertě. Dokonce i občanský zákoník zná termín "škoda způsobená informací nebo radou"
Ať se tedy jedná o pozemské nebo vyšší zákony, tak hranice trestní odpovědnosti bude zřejmě v obou případech podobná...
29.07.2015 - 20:21 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vernal
A co jí dal, bylinky, mast, nebo jde na věc jen psychologicky.
Jasněže takovou zázračnou auru lékař asi nemá ten se živí jen tím co zná.
Po různých seancích odcházejí lidé po svých co přijeli na vozíku.
Stává se. Jak vypadají za týden a za měsíc. Pak jdou stejně k lékaři. Ten přístroj aev je podvod. Je to komerční aparát. Celá ta detoxikační komedie je divadlo které vynáší mnoha lidem na živobytí přirozeně že ho mnozí hájí.
A ten chlapec svoji auru nedává ale prodává. Přečti si ceník. Je to obchodník. Má dobrý marketing. Zdravotnictví není v tak mizerném stavu aby nebylo možné ulevit od poúrazových bolestí to neurologie umí. Zouflaství, nevědomost, labilita, dobrý základ pro klientelu a černý trh s neštěstím. :29:
29.07.2015 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dcéra nebola nervovo labilnejšia, ale po úraze a po terapii jej výrazne ustúpili bolesti, ktoré sa 2 roky snažila riešiť sama, ako vládala.
Myslím, že skôr priraďuješ "atribúty", ako chápeš.
Dík za diskusiu.
29.07.2015 - 18:15 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vlna.c
aha, tak to je fakt
tenkrát nikdo jiný než šaman nebyl
já nevím co je lepší myslím si že se dá obojí celkem dobře spojit přírodní léčba i moderní medicína.
tak to se omlouvám jestli jsem se nějak dotkl.
život sám o sobě není snadný i když člověk nemá překážky někde jsem četl že by člověk měl dostat metál za to že přežil celý den. chovat se v životě správně je nesmírně náročné, buď má člověk příliš mnoho neopodstatněného sebevědomí, nebo příliš mnoho pochybností. Málokdy tak akorát. Teda z vlastní zkušenosti.
29.07.2015 - 18:03 | Filtr
(Rak) nemoomen » silentium
:30: :30: :30: :27: :27: :27:
29.07.2015 - 17:48 | Filtr
(Štír) vlna.c » Bosch
za prvé, nejsem laik. Neříkám, ze lékaři nepomáhají a ze léky a léčení je nic. Jste se ve mě netrefil. Znám výzkumy na léky v ceske republice. Několikrát jsem byla i v laboratořích. Takže vím, jak jsou účinky i jak výzkumy probíhají. Pokladala jsem tam velmi zajímavé otázky. Například, jak vědí, ze ty léky nemají vedlejší účinky.

No samozrejme, ze maj. Další věc je ze se testuje na zviratech, ktere mají odlišné dna od člověka. Jakožto samozrejmne kazdy clovek....
Matka mne vychovala holisticky, ale sama jsem vědecký orientovaný člověk. Sama mám zdravotní vzdělání.

Sama jsem měla duševní poruchu. A paní psycholožka mi, rekla ze mi nic není. Došlo to tak daleko, ze jsem nemohla ani chodit.

Ja tady nemluvím, o nejakej holistickej principech. Ale samanskem leceni. Které existovalo již v době, kdy žádné chemie ani doktoři neexistovali.
29.07.2015 - 17:09 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vlna.c
moc si to vztahuješ na sebe. říkám že je otázka co je lepší. může a nemusí to já nevím co je lepší. ale zdá se že v tom máš jasno já třeba nevím co bych kdybych.
myslím si ale že léky řešením jsou, nejsem farmakofóbní a lékaři taky nejsou úplní blbci jak se o nich někdy mluví v alternativních kruzích. dnešní psychiatrie je docela určitě pro takové těžké případy lepší řešení než laické zásahy nezkušených příbuzných - neřku li nějakých laických psychologů-léčitelů- byť to myslí dobře to je jen můj názor neznám konkrétní podmínky. tím chci říct že ne každý případ se dá řešit skrze lidskou "lásku" a city. dnešní farmakologie je už taky někde úplně jinde než před 20 lety nemají už tolik vedlejších účinků a nejsou tolik inhibiční. v řadě duševních nemocí je nezbytné léky naopak brát jinak se stav jen zhoršuje. je někdy lepší si pravý stav věcí přiznat a umět věci přijmout jak jsou než se s nimi snažit bojovat za každou cenu. podle čeho se ale rozhodnout.
29.07.2015 - 16:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No však ta odpověď je myšlena všeobecně... :3:
29.07.2015 - 16:31 | Filtr
(Štír) vlna.c » Bosch
Takže teď odbocim trochu od tématu. Docela mě naštvalo, co pises. Jasně, ze te psychiatr nebude vodit za ručičku. Ale když se stane situace, kdy ti jde, o život by měl umět, alespoň po telefonu poradit, co s takovým clovekem dělat.

Bohnice a léky nejsou reseni. Jednak tam zacházejí s člověkem jak s hadrem. A jednak ty léky vše utlumi a vrátí se to vše větší intezite.

Souhlasím, ze clovek se má spoléhat sám na sebe. Proto všechny lidi vedu k odpovědnosti za svoje činy od 5 až po 80 a víš a samostatnosti a nikoho si na krk nevesim. A mnoho lidí potřebuje několik reinkarnaci, aby si uvědomili, že musí spoléhat na svou vlastní sílí.

každej člověk ví, ze kdyz jedinec je šťastném a žije, jak chce léčí se tím i rodovy systém. Tedy i matka. A nemusím ji běhat za zadkem. A máma navzdory své nemoci, žije velmi aktivní život. Samozrejmne je to tak, ze lidí nepracují se svými životními energie a z toho vznikají největší problémy a nemoci.
29.07.2015 - 15:43 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vernal
A ještě více se mi líbí lidé co se chovají v životě tak, aby nemuseli takovouto pomoc nikdy potřebovat. Ale chápu že je dneska dost takových nervově labilnějších lidí co hledají oporu jinde než v sobě.
29.07.2015 - 15:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čau Slnečník :1:
Nemienim nikoho zastávať - to nie je moja vec. Chcem povedať len toľko, že tento typ liečenia vykonáva v tom istom okamihu spolu s ním asi 10-12 takých vyspelých ľudí, ako je on sám.
Bola som u neho 2x s dcérou - dovtedy som zažila a videla rôzne veci, no tento chlapec bol pre mňa nesmiernym prekvapením. Už keď som videla jeho auru ... kebyže nesedím, tak spadnem z nôh a možno sa ti nebude celkom páčiť, čo teraz napíšem, no je vnútorne tak "čistý", že niečo také som ešte nikdy nevidela. Vieš čo, každému prajem, aby aspoň raz v živote mal možnosť vidieť a cítiť to, čo vtedy ja. Auru mal sýto purpurovú, no číru ako kryštáľ, bolo v nej vidno prúdy číreho bieleho svetla, ako prúdia od neho ku mne, ako sa vrátia so zmenenou farbou a ako sa v jeho poli znovu stávajú žiarivo bielymi. Prvé minúty som si myslela, že snáď mám halucinácie, lenže trvalo to niečo vyše hodiny a ešte mnoho iných vecí, o ktorých tu písať nechcem.
29.07.2015 - 14:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vernal
To "odrábanie" za 300 zní velmi nekomerčně. :15: :4:
29.07.2015 - 14:20 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » vlna.c
Otázkou je zda je lepší si dospělého člověka přivázat na krk anebo nechat ho jít svojí vlastní cestou kterou si svým chováním vybral.
I v tom může být omezenost.
29.07.2015 - 13:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » silentium
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiež som to nenapísala so zlomyseľnosťou, iba som si tak povzdychla a presne v tom zmysle, ako si to rozpísal ty. :1:
29.07.2015 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja jsem nikdy nevolala do žádné veštírny a ani se nehodlám se obracet o radu na takovéto komerční weby.
29.07.2015 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemyslel jsem to špatně, náš dnešní život je krátký i na poučení sebe. Starověcí astrologové uměli spočítat za dlouho to, co dnešní PC programy za sekundu. Jen si myslím, že možná to byla POKORA, co je vedlo k tomu, že nikdy neříkali co se zítra stane dle horoskopu, ale říkali, že zítra by byl dobrý den na (třeba koupel...?:-))... :74:
29.07.2015 - 13:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No záruku na tvé rozhodnutí,na základě něčí rady,si poskytuješ opět jen ty.A to,jestli si za tu radu zaplatíš,to je také tvé rozhodnutí... :1:
29.07.2015 - 13:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » silentium
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuž, je tu viac takých, ktorí nerobia to, čo navonok prezentujú
29.07.2015 - 13:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vlna.c
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:74:

Myslím, že zadavatelka diskuse velmi přesně ví, proč ji zadala...jen nevím, jestli uveřejněním nepopírá "své vlastní osvětlení" otázky...
29.07.2015 - 12:39 | Filtr
(Štír) vlna.c
Dovolím si s vámi nesouhlasit. Můžou být již silně partnerský vyvinuté duše a jejím 20. A pak lid i, je 70 let a maj pět dětí a partnerství nezumí vůbec. Jako příklad uvedu moji matku. Mamka dostala schizofreni ataku a chtěla me zabít. Volala jsem doktorovi 50 let praxe psychologie a psychiatrie. A neuměl mi nic poradit. Jen, aby ji odvezla do bohnic, což jsem odmítla. Pak jsem mluvila s dalším psychologem a taky nic. No protože jsem sama měla velké psychycke problémy, tak jsem se naučila určitě jednání a cvičení. A představte si asi tak do 20 minut jsem matku stabilizovala a je v pohodě.Vůbec nic se jí nevratilo. Do teď s ní pracují, když se něco objeví a je v klidu a v pohodě. A nebere žádné léky. Tímto příkladem jsem chtěla naznačit, ze věk nehraje roli. Me je 29.

Pana plzaka znám, jeho některé metody mi přijdou velmi omezené.
Příspěvky: 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »