Tarotový výklad na osobu


19.06.2015 - 17:04
(Váhy) samostatná jednotka
Tarotový výklad na osobu
Mohl by mi tu prosím někdo objasnit, co můžu očekávat od muže, s kterým mám nový vztah, když sem si na něj vytáhla KRÁL POHÁRŮ + 7 MEČŮ+ SLUNCE.Může těch 7 mečů znamenat, že bych mu neměla vše věřit?

Řazení:
19.07.2015 - 14:41 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal
I./Král Pohárů-Emocinální události...
Tato karta představuje vliv milujícího a starostlivého muže.je zde možnost cesty po vodě.Možná prožiješ situaci,která odstartuje velký výkyv emocí.¨

II./Sedm Mečů-Špatné pocity:vyzvídání...
Vytváříš si problémy špatným užíváním osobní moci.Nějaký plán může zkrachovat,protože prvotní záměr byl špatný.Nestrkej nos do záležitostí druhých:spálíš se.Cítíš se podvedena nebo obelhána.

III./Slunce-Pozitivní události...
Pozitivní události v tobě zanechají pocit svobody a radosti.Může ti být požehnáno materiálním ziskem nebo uznáním tvé práce.Na cestě jsou dobré zprávy.

I když zcela neuznávám autovýklady...i tak tady je můj náhled...ze začátku k tobě bude pozorný,bude tě obletovat a pod...u tebe dojde k emocionálnímu vzplanutí díky jeho náklonnosti k tobě...tolik Král Pohárů...

To vše se ovšem může změnit...budeš-li příliš zasahovat do jeho soukromí...pak může přijít tvé ovšem neoprávněné cítění se podvedenou a zklamanou...na základě toho,že on vztah s tebou ukončí...pokud nepřehodnotíš tvůj přístup k němu...tolik Sedm Mečů...

Pochopíš-li jeho,a to že se mu právem nezamlouvá,že k němu přistupuješ tak,že chceš k němu příliš proniknout,a začneš respektovat,že ne vše o něm je třeba vědět,čímž mu necháš jeho prostor,tak jako on ti nechává tvůj...potom přijde ono možné materiální požehnání...či uznání tvé práce...nebo ty dobré zprávy...za okolností tvého respektu je možné...že tyto tři kladné aspekty,o nichž karta Slunce mluví...přijdou všechny postupně...tolik tedy tato karta...

Ndf.XIX.VII.A.L.´MMXV.

20.06.2015 - 11:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:74: :30: :78:
20.06.2015 - 01:10 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Je to hrozně všeobecné, každá karta má svůj význam, ale také své místo a odpověď na konkrétní otázku, bylo by dobré vědět, co jaká která karta stojí na jaké pozici. Takto se to nedá brát, je to velmi zkreslené, stejně jako u astrologie,když se ptáte jen na výklad jednoho aspektu bez dalších souvislostí a podtextů...

JInak opravdu velmi, velmi všeobecně: meče jsou vzdušný živel, tedy je to o komunikaci jak mluveného, tak psaného slova a ve spojení se sedmičkou je to nic moc. Že by bolavá slova na úrovni citů a nevázanost, spontalita a bezohledonost Slunce, neboli dítěze, které dělá, co ono chce a nedomýšlí důsledky a následky...
19.06.2015 - 19:00 | Filtr
(Kozoroh) Sky » samostatná jednotka
Tak nech ti to vyjde. :1: :17:
19.06.2015 - 18:56 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Sky
Já byla i u kartářky a ta mi na něj pěja samé ody.
19.06.2015 - 18:53 | Filtr
(Kozoroh) Sky » samostatná jednotka
Podľa mojej skúsenosti je lepšie, keď ti karty vyloží niekto iný.

Netreba sa pýtať často. Iba občas, v naozaj dôležitých veciach.Časté kladenie otázok prináša nepravé odpovede. A naopak. :1:
19.06.2015 - 18:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » samostatná jednotka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já bych to brala jako dvě věci, budiž :74: :29:
19.06.2015 - 18:47 | Filtr
(Váhy) Frezie21
Jen tak čistě můj názor.Karty vykládám už dlouho.Sama- sobě, to není vždy objektivní výklad.Ale chci jen říct že,co si my lidé do budoucnosti naprojektujeme, to tam máme pak.To znamená, že pokud o tom vztahu už dopředu budeš pochybovat, tak potom takový nejistý bude.Ono hodně věcí záleží na tom jaké vzorce svého jednání použiješ,jaké v sobě máš myšlenky o vztazích,v čem a jakých vztazích vyrůstáš.Tak jdi do toho a po čase uvidíš.Sama přijdeš na vše.Já nevěřím, že se dá přesně určit budoucnost partnerských vztahů.To je naše volba vždy.Jsme svobodné bytosti,máme na to právo. :1: :78: :29:
19.06.2015 - 18:37 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Neferlin
Ne já to beru jako jeden význam
19.06.2015 - 18:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » samostatná jednotka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No to jsou už dvě otázky v jednom výkladu :4:
Zkuste se zeptat třeba Jak se náš vztah bude vyvíjet a na sedm karet, víc vám toho řeknou :17:

co pro mě ten člověk znamená: Král pohárů
co mi může přinést: Sedmička mečů

Takhle to myslíte? :3:
19.06.2015 - 18:22 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Neferlin
Ptala jsem se na začátku vztahu, co pro mě ten člověk znamená a co mi může přinést.
Dělám si vždycky takhle na lidi dvě karty a třetí jako doplněk.
19.06.2015 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A na co jste se konkrétně ptala?

Tři karty mi přijdou málo, zkuste radši sedm :74:
19.06.2015 - 18:07 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Sky
Ha ! Výklad je děláný v březnu. Do těd sme hodně vrkali, jenže já se ted na léto budu muset vrátit do ČR a on je ve Vídni a není ani ted u mě moc soukromýho času se s ním vídat. Ale po létě bysme spolu chtěli bydlet.
19.06.2015 - 17:47 | Filtr
(Kozoroh) Sky » plutarch
Tie karty môžu platiť postupne, na časovej osi. Sedmička mečov je problém, nejaké zauzlenie, ktoré sa zvládne a prekoná (slnko).
19.06.2015 - 17:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » samostatná jednotka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud je to tvoje vnitřní vize, tak bys ji měla věřit a následovat. Jinak Slunce není jen pozitivní symbol. Má také spalující a devastující moc. Pozitivní síla slunce je dostupná pouze je-li v tranzitu. Slunce tranzituje při východu a západu. V tyto chvíle je jeho síla narůstající nebo klesající a představuje utlumení vědomí. Ta kombinace karet může klidně znamenat zraňující egoismus té osoby.
19.06.2015 - 17:22 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » plutarch
No já právěže zase vidím vedle to slunce, které tam kam se postaví, rozzáří situaci pozitivem. Nevím tedy jak se k té 7. měčů stavět, jestli má v sobě on nějakou vnitřní bolest a nechce mi ji ukázat.
19.06.2015 - 17:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejlepší výklad si poskytne každý sám sobě. Někde na úrovni tvé zkušenosti sebe sama jako síly nikoliv jako persony existuje důvod proč tomu muži nedůvěřovat. Takže bych se do té úrovně pokusil setoupit. Jinak semd mečů má v srdci Panna Marie. Představuje to úplnost bolesti.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »