neschopnost mit vztah


25.04.2015 - 22:49
(Váhy) Anula555
neschopnost mit vztah
Ahoj potrebuju poradit-strasne chci mit vztah,partnera ale delam vsecho pro to aby to tak nebylo. Pripadam si jak moje babicka stara zapskla nad hrobem. Vubec neziju. Uz me to nebavi. Jako kdyby to bylo nejake zle kouzlo. Je mi 36 a obavam se ze v 70 to bude furt stejne, furt budu cekat az to bude lepsi. Nemuzete nekdo prosim podivat se do meho horoskopu jestli je realna vidina nejakeho vztahu? Dekuju

Stránka: 2 1
Řazení:
19.08.2015 - 22:46 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Anula555
Modrý roh na profilovce označuje samečka, červený samičku :5:
19.08.2015 - 21:19 | Filtr
(Váhy) Anula555 » klimtdetornesdal
Ahoj tak jo budu rada ty hulky to zni zajima e (: potrebujes nejake moje udaje ? Diky .oc,jsi hodna :) a.
19.07.2015 - 15:52 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal
Ahoj...do horoskopu se ti podívat se nemohu...astrologií se zabývám jen velmi okrajově...ovšem mohu ti vyložit jedním z vícera druhů karet/Tarot.Indiánské karty síly zvířat/,s nimiž pracuji...nebo Saskými hůlkami...budeš-li tedy chtít...dej vědět...
09.06.2015 - 11:51 | Filtr
(Střelec) Lokii
Chtít nestačí, jsi prostě jen sobecký hovado, začni proto něco dělat, na to ti žádnej horoskop nepomůže.
08.06.2015 - 20:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Monysek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, prosím, můžete se podívat i na mě, mám velké problémy ve vztazích, a v tomto současném obzvlášť :-( Jestli budete mít čas, Monika Smržova, 26.11.1973,Jeseník, 02:25. Děkuji
20.05.2015 - 23:47 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
ty mas venusu planetu lasky a aj vladcu descendentu (cize vladcu vztahov) v 4.dome. a 4.dom znaci pociatok a koniec veci... co som mal moznost v praxi pozorovat, tak ludia, co maju 4.dom nejako obsadeny, tak neskorsie dospievaju...vsetko ako keby mali posunute... predsa 4.domu vladne luna, ktora zosobnuje dieta v kazdom z nas... ty tam mas planety suvisiace zo vztahmi... takze je dost mozne, ze tvoje hladanie sa zavrsi ovela neskor ako u vrstovnikov... casto podobne konstelacie maju ludia, co cely zivot hladali a nic...a az potom, ked jeho kamosi zacinaju stracat v zrelsom veku stracat partnerov, tak on si najde lasku...a uplne sa to otoci...oni zostanu sami a on ma laskyplnu starobu... tym nechcem hovorit, ze to je tvoj pripad a ze skor si nemozes najst partnera... ale je to jedna z alternativ, kde mi ma to napriklad pri takom horoskope ako mas ty vobec neprekvapilo... :13:
17.05.2015 - 23:50 | Filtr
(Rak) DramaQueen
Milá Anulo, působí to na mě trochu tak, že si hodně zatížená nějakým "generačním programem".
To znamená, že je dost možné, že jsi tohle co popisuješ klidně mohla přebrat od nějakého tvého předka.
Na to jsou moc dobré rodinné konstelace. Velmi doporučuji, zkusit a pak uvidíš.
Ale je to běh na dlouhou trať. Zase se nedají čekat hned zázraky. ALe ovoce to určitě přináší.
Pak ještě dporučuju konstituční homeopatii a Bachovu květovou terapii, nejlépe dohromady a
nebo kineziologii. Myslím, že po odbloku b yse ti velmi ulevilo a přišla opět radost ze života :17:
14.05.2015 - 22:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Etna77, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý večer,

doporučuji Vám zajít ke Kineziologovi, který odstraní stresy/strachy na partnerství - obvykle se jich zobrazí několik nebo jeden dva stěžejní - toto uvolní tenzi - po jejím uvolnění opět ucítíte správné pozitivní vibrace energie srdíčka - tedy nastoupí láska, něha a citlivost, jemnost, svou ženskost ucítíte mnohem zřetelněji.
S kineziologem půjde vše rychleji, abyste stihla rodinu a netrápila se sama odstraňováním negativních pocitů - budete jako "nová" :76:
14.05.2015 - 21:56 | Filtr
(Váhy) Anula555
Dekuji vam vsem za odpovedi takovy ohlas jsem ani necekala je to velmi mile, moc me to potesilo! :18: tiferet se trefila tak! :11: do cerneho! :27: jeste jednou moc dekuji vsem :12:
01.05.2015 - 18:34 | Filtr
(Panna) Eldria » tiferett
:12: ďakujem, všetko pasuje na mňa, je to zázračno-úžasné, ako sa to dá určiť z hviezd :1:
01.05.2015 - 17:45 | Filtr
(Ryby) Anetka50
Ahoj, promiň mne gramatiků ,jsem cizinka , doporučují pročíst knihu ,,Zákon rezonance" od Pierre Franckh, Planety nám doporučují ale svojí osudy tvoříme samí. :1:
01.05.2015 - 17:42 | Filtr
(Střelec) tiferett » Eldria
Tak ak máš problemy so vzťahom, tak niet divu- lebo aj ty si presne ten človek, ktorý má ascendent v Levovi a tým pádom descendent vo Vodnárovi - Descendent je hrot 7.domu- domu vzťahov a to, že to máš vo Vodnárovi naznačuje, že si veľmi slobodymilovná, vzťah s mužom vnímaš skôr ako priateľstvo - a navyše tam máš vo Vodnárovi aj Venušu, čím sa všetko znásobuje.
Ľudia s Venušou vo Vodnárovi majú silnú tendenciu sa zo vzťahov uvolňovať, impulzívne ich opúšťať a keby mali mať tesný vzťah s mužom, tak to vnímajú ako "dusné vezenie"
A navyše máš Jupiter v Strelcovi - a tvoje strelcovské energie tiež milujú slobodu ....nehovoriac o tom, že Strelcovské duše- čo si aj ty keďže máš Jupiter v Strelcovi - mávajú dlhé obdobia celibátu...Nie je to u nich nezvyklé.

A Ďalší vodnársky aspekt - Urán v opozícii na Merkur - Urán je vládnuca planéta Vodnára- a naznačuje , že tvoje myslenie, komunikácia, vnímanie- je prudké, impulzívne, originálne vodnárske- a títo ľudia myslia tak rýchlo, že sa len ťažko dohodnú s inými ľuďmi..Skrátka iní ľuda sa ti v myslení môžu zdať veľmi nepružní a pomalí. Aj keď to - že si nežná Ryba toto môže zmierňovať.

A Ďalšia vec- v horoskope su naznačené viacere marsovské aspekty - a to sú ďalšie veľmi prudké a impulzívne energie ťažko zlučiteľné so vzťahom.

A ďalej - dvojite spojenie Neptuna s Jupiterom - Neptun konjunkcia Jupiter a Jupiter trigon SLnko v Rybách (A neptun je vládca Rýb) - a to naznačuje silnú senzitivitu, vnímavosť a tým pádom aj veľkú mieru zranitelnosti.
Ďalší ťažký aspekt - Pluto opozícia na SLnko - tieto ženy prežiju buď smrť otca, alebo smrť partnera...a aj keď nie, tak každopádne sú vzťahy s mužmi dosť komplikované.

Mesiac s MArsom v Kozorožcovi naznačujú, že učiť sa MILOVAŤ SAMOTU je jedna z úloh tvojho života.

NApriek tomu, že si nežná citlivá Ryba, si veľmi silná žena, čo jasne aj vyžaruješ ...a tým....možno vyžaruješ správu: Vystačím si aj sama....A možno to tak aj je..
Presnejšie by som vedela napísať, keby som mala možnosť osobne nacítiť tvoje energie.
********************** ******************

01.05.2015 - 16:33 | Filtr
(Panna) Eldria » tiferett
krásne ste to popísali :1:, tiež mám taký problém. Môžete sa aj mne pozrieť? Jana 20.3.1971, 14.10 Bojnice
01.05.2015 - 14:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj Anulo :)

tak urcite je zaklad chtit, to si myslim ze je prvni krok, co delas spravne

a chtit neco hodne taky ocenuju, chtit malo preci jen nekdy nestaci :1:

a uz vis jaky vztah bys chtela mit?
27.04.2015 - 21:42 | Filtr
(Panna) carina
Nauč se plnohodnotně žít bez vztahu, uvolni se, snaž se být k lidem otevřená, přátelská...a co se má stát,tak se stane. Nemá cenu tlačit na pilu, neztrácej čas dumáním nad něčím, co nemáš,soustřeď se na to, co máš, třeba na přátele,dobré sousedské vztahy, příbuzné, koníčky atd., přijde to samo, když budeš nejméně čekat :3:
27.04.2015 - 21:04 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..no jo kočí... chtít něco "strašně" člověku nepřináší nic...to už je vyzkoušeno ;-)..

..do horoskopu Ti koukat nebudu,ale zkus mi povyprávět,co to znamená "vůbec nežiju" a jak by sis tak představovala ono žití .. :3:
27.04.2015 - 12:19 | Filtr
(Býk) player
Já bych začal od erotiky...
27.04.2015 - 01:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Strašně chci mít vztah!"....Tohle z tebe vyzařuje,když lákáš?No asi bych byla víc spontánní,asi bych vůbec neřešila jestli chci vztah,když jdu s někým na kafe a nechala bych to plynout...
Vůbec nežiju?Nežiješ kvůli tomu,že se ti nenaplnila pohádková představa o vztahu?Já princezna...krásná,chytrá a kde je kujva ten princ?
No tak se zabav jinak....a pak bude princů,že nebudeš vědět kam zaparkovat bílé oře... :4:
26.04.2015 - 19:09 | Filtr
(Lev) kaca77 » player
no starýho psa novým kouskům nenaučíš. :1:myslet si že ve věku kdy člověku táhne na čtyřicítku je normální nastěhovat si partnera do bytu,je dle mě velmi velmi pošetilé.to člověk musí být velkej optimista.
26.04.2015 - 17:32 | Filtr
(Býk) player
Byli jednou dva kamarádi. Od základní školy. Já a můj parťák Pavel. Měli jsme společná hobby (sport, literaturu , historii , scifi) , prostě jsme byli duet. Potom on šel na střední jinam , než já , trochu to omezil a když odešel na vysokou , už mě asi nepotřeboval k životu , takže z velkého kamarádství se stali dobří známí.
Měl jednu nevýhodu. Byl pomenšího vzrůstu a tudíž komplex. Neuměl oslovit dívku. Takže se stal poustevníkem , vlkem samotářem. Nedobrovolně. Nosil vousy až do pasu, vypadal jak ruskej mužik. Holky ho ignorovaly a jemu to stále ubíralo na sebevědomí. Do kristových let byl panic.
Pak jednou čirou náhodou v autobuse si k němu přisedla žena a protože se trochu znali od vidění , dala se s ním do řeči. On se jí svěřil a ona ho tedy poslala na tantrický pobyt. Jó - tak tam začal dovádět nahatej , tam byli nahatí všichni a taky si tam našel opuštěnou , rozvedenou squaw.
A byla zanedlouho svatba veliká. Jenže - on chudák vůbec netušil , do čeho jde. Neznal komplikovanou ženskou povahu , její vrtochy , její nelogičnost. Hned jsem si říkal - tak tohle nebude jen tak jednoduchý.
A nebylo. Když jsem ho půl roku po svatbě potkal a ptal se ho , jak se má , odpověděl: A to ty nevíš , že život je úplně na hovno ?
Byl zralej na provaz. Není to jen tak , žít dlouho sólo a pak si domů přitáhnout opačné pohlaví. Na chvilku ta radost z nové hračky vydrží. Ale co pak? A ještě jedna věc.Myslet si : já jsem nešťastný , ty jsi nešťastný , tak pojď , dáme se dokupy a budeme šťastní , to je velmi pošetilé. Šťestí+štěstí - to je rozkvetlá louka. Bohužel - 2 neštěstí společně se umocňují. A protože neštěstí je vlezlé a vtíravé , tak většinou neštěstí se štěstím vyanuluje štěstí.
26.04.2015 - 13:21 | Filtr
(Býk) player
A čím to je? To - dělám všechno proto ,abych neměla. A ještě ti povím jednu věc. Pakliže žiješ bez chlapů , budeš už mít problém je dlouhodobě vimplantovat do života. Večer ti sem napíšu příběh souseda , teď musím odfrčet.
26.04.2015 - 10:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jaký vztah máš sama se sebou ? Od toho bych začala. Dokázala bys popsat svůj vztah k sobě ?
26.04.2015 - 10:45 | Filtr
(Střelec) tiferett
Kto viac túži po vzťahu ako Váha - ktorej ani jeden vzťah nie je dosť? -)) A k tomu Váha zosilnená s piatimi astrologickými bodmi v tomto znamení?? (ako ukazuje váš horoskop). Takže túžba po vzťahu je obrovská...
Ale žiadne siahodlhé a zložité analýzy vám nepomôžu pochopiť, ani vyriešiť váš problém - a preto celkom jednoducho:
Lunu máte v Rybách - takže ste taká plachá vo svojej duši, že akonáhle prejaví niekto vážnejšiu tendenciu priblížiť sa k vám, tak sa stiahnete a „odplávate“ - 1.blok

Ascendent máte v Levovi a k tomu priamo na tom ascendente Mars - takže máte značné sebavedomie, sklony byť obdivovaná, ráznosť, dávku agresivity a odvahu - čo môže mnohých mužov značne desiť - 2.blok

Ďalej - Venušu máte ožiarenú Plutom - čo vám dodáva nádych osudovej ženy, ktorá má tendenciu „zavesiť“ sa na muža, silno na ňom lipnúť, kontrolovať a ovládať ho - Mužov síce dráždi váš plutónsky (teda aj škorpiónsky) magnetizmus, ale zároveň ich desí to všetko, čo je ZA tým.... - 3.blok

A potom - v opozícii na ascendent v Levovi je descendent - teda hrot 7.domu vzťahov v SLOBODYMILOVNOM Vodnárovi - čo spôsobuje, že síce na osobnej úrovni môžete túžiť po vzťahu, ale nevedomky z vás vyžarujú vodnárske energie, ktoré vysielajú do éteru informáciu: MILUJEM SLOBODU!!! Nechcem nikomu patriť , chcem si lietať slobodne ako vták! - a to muži z vás cítia a tiež ich to odrádza priblížiť sa k vám - 4.blok.

Všetky tieto bloky nie sú NIČÍM ZLÝM...ste skrátka úžasná levia- vodnárska duša...
Len si musíte ujasniť, čo skutočne CHCETE, po čom skutočne túžite a neumárať sa zbytočne nesplnenými túžbami, po ktorých vlastne ani netúžite ?)
Venuša spriaznená s Plutom naznačuje, že by ste VEĽMI chceli niekomu patriť a veľmi by ste chceli, aby niekto patril vám...- ale vlastníctvo - to nie je láska!
Skutočná láska vychádza zo slobody medzi partnermi a to vodnárske vo vás to cíti...
Podľa progresného horoskopu by ste tento rok mohli niekoho stretnúť a zažiť vášnivý vzťah - ak toho dotyčného svojou plachosťou a túžbou po slobode zase neodradíte .-))
Takže to sú také protichodné tendencie vo vás..
Človek je nešťastný len dovtedy, kým niečo od života očakáva.....Akonáhle sa zbavíte všetkých očakávaní a naučíte sa byť šťastná len tak....a len tak rozdávať lásku na všetky strany a nič za to neočakávať späť....potom nastane STAV ŠŤASTIA....

Mne tiež ľudia celý život hovorili to isté, čo vám...Ty si taká krásna a múdra , veď už si niekoho nájdi....Ale tiež som vodnársky človek a aj keď som veľmi túžila po partnerovi, moje vyžarovanie túžby po slobode bolo asi silnejšie...A voodnárska túžba po slobode vie byť mimoriadne egocentrická ..-)
Keď človek pochopí a prijme svoj osud a prestane od osudu očakávať niečo, čo v osude nie je naplánované....tak sa uvoľní....a možno práve to uvoľnenie dokáže cestičky osudu zmeniť.....

Je okolo vás toľko ľudí, ktorí sa cítia osamelí a smutní - presne ako vy....vyžarujte k nim lásku, usmievajte sa na nich, prihovorte sa im a povedzte pár láskavých slov..Rozžiari vás to láskou a pritiahnete si niekoho, kto je tiež plný lásky.

26.04.2015 - 07:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby to bylo tak jednoduché porozumět sám sobě, tak jsou všichni spokojeni a šťastni, ale své nastavení, když člověk "nerespektuje", své správné frekvence, dělají ze života leckdy složitější místo a udržují člověka v potížích, nemocech, špatných nebo žádných vztazích a podobně.

Podívám-li se tedy na Vás milá Anulo555, a nemusíte se mnou třeba souhlasit (vidím i nevědomé tendence), je třeba u Vás rozpoznat takové vzorce chování, které Vám nebudou narušovat schopnost dobře navazovat i udržet vztahy a chuť do života. Umět naložit správně se svojí tendencí sebe utlačování, útlak omezit a zachovat si tím pádem svojí identitu, nepodlehnout a nedostávat se tímto způsobem dolů na dno. Když se na Vás podívám, máte ohromný tlak v emocích, ve 3. čakře - v oblasti zažívání a také ego je poměrně tvrdošíjné a doporučila bych mu větší laskavost, jemnost, něžnost, ženskost a trpělivost. Chybně nastavený vzorec, co je rolí ženy (nejspíš z dětství), ten tu vidím také zřetelně, silná potřeba spíše ovládat (používání více mužských energií), zároveň z toho přetlaku a vnitřních úzkostí únava a nechuť se zase do něčeho pustit. Je třeba v samotě a v klidu si srovnat myšlenky a zapojit zpět svoji silnou schopnost rozpoznat lidi, svoji rozvinutou intuici (kterou si svou logickou myslí často odpojujete, jako když vypnete žehličku ze zásuvky, taky nehřeje a tím pádem nežehlí), dokázat správně pracovat se svým vnitřním pocitem nedostatečnosti, se svou agresí (můžete jí mířit i do sebe, ale i ven :3:), se svojí potřebou se životem bojovat :47:, vzdát se nevhodné manipulace, která je u Vás zdrojem chybných kroků a používat manipulaci ve prospěch všech, zdravým způsobem, s dobrým úmyslem vedeným přes srdce :18:, který ostatní přitahuje.

Leckdy řešíte malichernosti a to Vám způsobuje ego :8:, takže rozpoznat to, co má smysl řešit, čemu věnovat energii a pozornost. Nevynucovat si respekt, ale udělat takové kroky, které respekt zajistí sami, nepoužívat bezhlavě Vaši sílu, je to potom síla ega, taková neřízená střela :11:, je to usilování, které věci komplikuje. Leckdy, když neděláme nic, odevzdáme se životu, přijde to samo (ale jen díky uvolnění tlaku… :12:). Máte tendenci provokovat prostřednictvím vlastního sebeobětování, které je většinou zbytečně. Na jednu stranu jste velký dobrodinec a na druhou stranu jste ohromně vzpurná :25:. Tady bych doporučila, vnímat jak se cítím, proč se tak cítím, co mi okolí ukazuje, co přehlížím, v čem jsem nekompromisní a tvrdá… Zaměřte se na taková spojení (ať už jsou partnerská nebo přátelská), kde nebudete využívat dočasná spojenectví, která mají sobečtější záměr, je třeba otevřít srdce :12: a čistě vstupovat do vztahů bez bojovnosti, agrese, kontroly, manipulace, žárlivosti nebo podezíravosti, se správným pohledem na lásku a sexualitu a v neposlední řadě vnímat svůj tón hlasu (aby to nebyl ostrý tón, ale žensky laskavý hlas…). Nikdy nezneužívejte důvěru, i kdyby to vypadalo, že je to ku prospěchu věci, protože téma "zrady" by se Vám v životě mohlo opakovat a oddělovalo by Vás to od skutečného, smysluplného života, ve kterém Vy budete dobře fungovat a budete respektována a milována.
Dovolte sama sobě být CITLIVÁ :17:, nestranná, máte silnou potřebu rodiny, férovosti, řádu a pořádku, který do rodiny patří a tak sama buďte tím příkladem a nastavte tomu tu přirozenou harmonii a nenechte se dostat do závislosti, která naopak místo lásky :12: dělá nenávist :47: a to by bylo špatně. Snění a realita, falešné nadšení, s tím budete také přicházet do styku. To, že celý život budete trochu v napětí, jako taková víc natažená struna je v pořádku, ovšem to napětí nesmí být takové, že by struna praskala, až nakonec praskla.

Pokud tomuto, co jsem Vám napsala porozumíte, určitě z toho půjde něco přenastavit (pomalu, ale přece...) a Vaše období, kdy už se blýská na lepší časy, ovšem s Vaším přičiněním přichází po 35. roku dále…(a tam už jste, tak s nadšením do toho). Do té doby, to bylo složitější, Vaše duše ještě nebyla dostatečně zralá.
Tak hodně štěstí. :74:
26.04.2015 - 01:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já nevím... z toho vašeho příspěvku mi jdou různý protiklady... Chcete mít vztah a přitom nechcete... Se něčeho bojíte?
Vůbec nežiju... Proč? Protože nemáte chlapa a nebo že to neumíte?
Chcete převzít odpovědnost za svůj život a nebo to hodíte na něco jiného?
To byla filozofická otázka :4:

Tak nečekejte a jednejte! :4: Hodně štěstí :17:
Příspěvky: 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »