Astrální cestovaní


04.04.2012 - 13:32
(Kozoroh) Mishanek
Astrální cestovaní
Chtěla bych vyzkoušet astrální cestovaní..CESTUJE TADY NĚKDO? MÁTE ZKUŠENOSTI? PŘÍBĚHY Z CEST?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
10.04.2012 - 12:40 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mishanek
To chce trening kazdy den.. :3: Nekomu se to podari az za hodne hodne let..
09.04.2012 - 19:04 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek
futr se o tom píše všude, ale mě se to zatím nepodařilo...
06.04.2012 - 19:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: :15: To si napsala moc hezky. :27: :17:
06.04.2012 - 19:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mohla si byt v pohode. Nebo sis alespon myslela. Taky si mohla mit v nerovnovaze cakry, nemela si uzemeni a spousty dalsich moznosti. Ostatne ted uz je to jedno :3: Dulezite je ze se to jiz neopakuje. V kazdem pripade pokud nekdo neco takoveho zaziva, doporucil bych prave poradne uzemeni, doplnene vhodnymi kameny, jako treba Magnetovec, Zahneda, Turmalin, Unakit, atd.
:3: :29: :74: :74:
05.04.2012 - 21:04 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
A kam bys chtěla cestovat?Tady na zemi máme každý tolik průserů,že kdo ví,kolikrát si to ještě budeme muset zopakovat,takže nač se cpát někam...kdo ví kam a kdo ví,co by nás tampotkalo a třeba přidalo další průser. :25:
05.04.2012 - 20:59 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek » Neferlin
:25:
05.04.2012 - 15:07 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Astrálnímu cestování prý pomáhá spací polštářek vyplněný diviznovými květy.Bude kvést, tak hurá do toho. :4:
05.04.2012 - 09:39 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » dava lasku
Nevm,nepřu se.Myslím,že jsem tehdy byla v klidu.Každopádně,zvláštní zážitek. :27:
05.04.2012 - 09:28 | Filtr
(Býk) balboa » mitea
Pravda
Cestování do astrálu a jiných realit v něm je především o uvědomění skutečnosti, že v něm už jsme, chtěli jsme z nějakého důvodu cestovat sem a jsme tu :) Existují sice různé dimenze reality, střídáme snový stav a bdělý stav, ale vpodstatě je to pořád ten stejný stav, stejná pozornost, jen polarizované perpektivy... a jde o to je sbližovat. A nějakých pekelných vrstev astrálu bych se nebál, tenhle svět je podle mě jedna z nejhorších a přece se v něm dá žít :) No a pro katalyzaci lucidního snění to chce prostě lucidně žít, nechodit spát úplně vyšťavený... což já dělám pravidelně, proto si nepomatuju, co bylo v černé díře :) beztak nic...
05.04.2012 - 08:28 | Filtr
(Vodnář) mitea
Mishanek
záujem o takéto veci, ako je napr.astrálne cestovanie je síce pekný, ale prvoradé je
" tu a teraz", kazdá sekunda násho zivota, kazdý nás cin, kazdá myslienka...
Kazdý krok, ktorý urobíme, má svoj následok a najmä voci nám samotným, tam by pre zaciatok mala smerovat nasa pozornost.
Dolezité je v tejto dobe skor stísenie sa... :17:

05.04.2012 - 08:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mishanek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasny, to vsechno chapu. Pokud te to opravdu zajima a pritahuje, tak si o tom prvne hodne, ale opravdu hodne zjisti a nastuduj a potom si zkus najit ve svem okoli nekoho opravdu zkuseneho, kdo s tim pracuje a muze te vest. Pak to muzes zkusit, ale vse volne. Ne ze po tom touzis a kazdy vecer se budes za kazdou cenu snazit dostat z tela. Mohla by sis opravdu vazne ublizit a zmenila by se ti cesta, pro kterou jsi tu. Ale jak sem jiz psal. Je to tvuj zivot, tva karma atd. Takze co udelas je jen tva vec. Preji ti jen vse dobre a spravne rozhodnuti :74: :12: :29:
05.04.2012 - 08:10 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » dava lasku
Ked ma dakedy vtiahne tam tak hadam aj ma vytiahnu..Zeby vcuclo? :61:
05.04.2012 - 08:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevim, nechci delat zadne zavery, ale myslim si ze si mozna v te dobe mela dost oslabeny energeticky obal a mela si jen chvilkove vypluti z tela. Astralni cestovani je opravdu o necem uplne jinem a pokud se to opravdu dobre neovlada, nikdy nevis do jake vrstvi te to vtahne a s cim se tam potkas. Je nekolik vyssich vrstev, ale take nekolik nizsich a tam se rozhodne nechtej nikdy dostat. Pokud to tedy nebude soucati tveho planu :39: :3: :29:
05.04.2012 - 01:04 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mishanek
Mno ja cestuji astralne pokud to jde a jsem vyspala rano. Vetsinou mam cas jen o prazdninach, o vikendech jsem tez vycerpana..musim spat dele nekolik dnu za sebou.
Nas celek ma vice tel..krome toho atomarniho mame jeste "podatomarni telo" (castecky mensi nez atomy, ktere muzou citlivi jedinci videt) a jeste daleko mensi castecky, tela a mensi a jemnejsi o ruznych hustotach a velikostech. To jsou nase tela, je jich mnoho. Kdyz usiname, VZDY opustime sve telo. Ale ne cela duse opousti telo, jen nejake soucasti, podle toho do jakych frekvencich byti se dostavame..
Nase vedomi klesa a mozkove vlneni tak souladi s kmitocty mensimi a mensimi a i se da dostat na vyssi urovne Mhz (da se to merit eeg) v urcite fazi se muzes dokonce i naladit na nizkofrekvencni radio (ale fm nejde) :61: a prehoupneme se z hladiny alfa do beta, pak gama atd...v kazde hladine, v kazdem kmitoctu a vlneni je ten svet jiny (a i to je realita) nas svet ma ruzne urovne.
V astralnim cestovani se nemusis bat, ze ti nekdo ukradne telo, to nejde. Jednak mas kolem sebe nejake "mistry" nebo pruvodce a jine duse, ktere na to dohlizeji, a jednak kdykoli se te jina duse nebo energie dotkne, jeji energeticka struktura je vzdy jina, nase struktura to ihned pozna..
mame nejakou"automatiku" nekde v sobe a ty ses okamzite vzhuru. V astralnim cestovani se muzes dotknout sama sebe (to je neskonalej drsnej zazitek) a muzes vnimat kolem vselijake zemrele lidi, nebo vselijake bytosti..jenze mame take tu vlastnost se zase pomalu dostavat do hlubsich hladin transu a spanku a tam uz nejsou veci tak jak jsou tady v realite, ale jen pravdepodobne usporadane (nebo i stejne) a lisi se od teto "reality"
kdezto v astralu mas veci tak jak jsou uplne presne, nebo NEJPRAVDEPODOBNEJI usporadane, jak by jeste mohly byt, ci vypadat (at zije kvantova fyzika, ta vysvetluje jak je toto mozne). Clovek ma problem rozlisit tuhle realitu od te v astralu. Jedny slozky nasi duse se mohou v klidu pohybovat na hranici TETO reality a jine slozky na hranici dalsi reality, takze vnimame oboji. Vnimame i vice realit najednou . Nevim sice, jak se nase duse dale rozklada do dalsich urovni byti, ale vim, ze jsme schopni vnimat realitu nejakou casti i ve spanku, protoze casti nasi duse jsou stale v atomarnim tele (museli bychom zcela opustit vsema slozkama telo, ktere by zaclo okamzite biologicky odumirat) Jsme schopni multidimenzionality..Myslim, ze se rozkladame do ruznych urovni a frekvenci, kazda cast duse tam, s cim ladi. Cim jemnejsi slozka duse, tim vyssich vibraci muzeme dosahnout..i kdyz si to pak treba nepamatujeme, ta slozka si to pamatuje a to co jsme zazili "tam" mame pak v aure a projevuje se to tez na jinych urovnich byti, protoze se ty slozky vzajemne prizpusobuji jedna druhe, aby mohly tvorit jeden celek. Zaroven jsou ale tyto casti navzajem propojeny, takze nehrozi, ze by ti do tela neco vlezlo..dokud tve telo a mozek "vibruje" urcitou frekvenci, alarmuje ostatni "tela" v ruznych frekvencich aby zmenily vedomi na frekvenci vedomi v atomech..to se deje pak v okamziku mavnuti rukou, a par minut pak trva, nez "dorazej" vsechny slozky.
Tot moje poznatky a zkusenosti, jak si je vysvetluju ja.. :74: Kazdopadne kdyz clovek nevi jak se tam dostat a nebo jak to cele funguje, pak napred by se mel trochu informovat, aby chapal v dannou situaci kde s ezrovna nachazi a jak muze na urcite veci reagovat. :68:
04.04.2012 - 23:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mishanek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:2: :25: :115: :61: :61: :61:
04.04.2012 - 22:08 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek » Neferlin
:2:
04.04.2012 - 21:50 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek » dava lasku
Nejsem nová, ale taky tu nesedím denně..mám třeba roční pauzy..nebo půlroční..podle potřeby..pokud mi je smutno...a tak...chodím do práce do školy, starám se o domácnost, mám hafana, tak mi tak rychle ten čas letí, že na Pc už lezu jen koukat na zprávy, na maily a do školy na seminárky...ted jsem měla po dlouhé době týden volno a nemusela dělat nic do školy, tak sej sem zabrousila...

Když se sama doma, tak se snažím relaxovat...hudba, vonné tyčinky,teplá vana při sváčkách a tak...pořád hledám nějakou cestu...at chci nebo ne, pořád, zakopávám o astální cestování...na netu a tak...a láká mě to cím dál víc...jako tichý hlas ,který je silnějsí a silnější...nevím možná to půjde pak samo..zatím jsem se o nic nepokoušela..jen relaxuji a pak usnu :61:...jednou u masaže obličeje, kdy jsem se snazila uvolnit (byla jsem při vedomí)už jsem ruce a nohy necítila...ale toto se mi nikdy nepovedlo..když se snazím doma uvolnit vždy usnu:)
04.04.2012 - 21:37 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Ilon spí s měsícem
Ahoj, to co popisuješ je opuštění těla. Astrál jsou jiné roviny, ty jsi byla tady na zemi. Pojmem astrální cestování, je velice obsáhly. Do vyších astrálních rovin chodí pracovat ty co to mají dané. Tím nechci nikoho povyšovat ani nijak hodnotit.
04.04.2012 - 21:24 | Filtr
(Býk) Artislove » Ilon spí s měsícem
tak to mi je luto.. :74:
inak ked pises o Diane u nas sa stala zaujimava vec a pripomenula si mi to.
Moja mamina ma tiez nejake schopnosti ktore ale v sebe zo strachu potlacila lebo nevidela iba dobre veci a raz ked este Diana zila nam rozpravala ze mala strasne zvlastny sen. Videla obrovsky balkon a na nom zenu s blond vlasmi ale tvar mala na nepoznaie, bola rozmazana. Ta zena mala na prsiach cierny kriz a utocili na nu.
nevedeli sme si to vysvetlit. O tyzden na to zomrela Diana a potom nam to docvaklo :44:
balkon- symbol mocnych osobnosti
blond vlasy Diana
cierny kriz- smrt
utoky- k smrti ju dohnala nahanacka s paparazzmi

a bolo to jasne :8:
04.04.2012 - 21:15 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Artislove
Náhody neexistují. :3:
Nedávno jsem tu v diskuzi psala o snu,který se mi zdál...uřezala jsem si pravou ruku.
Někdo mi psal,že by mi mohl odejít někdo blízký.Zemřela má jediná přítelkyně. :8:
Manžel mi kdys ráno říká...zemřela lady Diana a já na to...tak to ještě tento týden zemře matka Tereza.Stalo se.Vůbec nevím,proč jsem to tehdy řekla. :32:
04.04.2012 - 21:08 | Filtr
(Býk) Artislove » Ilon spí s měsícem
ano rozumiem ale je zas podla mna vhodne vziat do uvahy aj to ze nie kazdeho stav a zazitok moze byt rovnaky vcetne vnimania, bdenia ci nebdenia. takze neda sa to nijako jednoznacne zavrhovat ani podporovat.
inu
Raz som aj ja pocula priserne zvuky bol to muzsky az demonicky hlas ktory nieco odriekaval mnepriamo do ucha po latinsky teda myslim, a tiez som precitla a este ho pocula ale u mna bol ten rozdiel ze sa mi okamzite ako som precitla,zjezili vsetky vlasy a okamzite ma napadlo :"dnes vecer budem doma sama a vybiju sa poistky a nebude svetlo"..proste neviem preco ma zrovna toto napadlo a vies co sa stalo vecer?

ostala som doma sama a vybili sa na baraku poistky a ostala som v uplnej tme..
poviem ti ze takto som sa asi este nebala..nastastiee nic viac sa neudialo.
ale ako "nahoda" je to moc silne nemyslis? :63:
04.04.2012 - 21:03 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
je tak pro zajímavost máš v pořádku svoje astrální tělo?
04.04.2012 - 20:58 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Rossino
K tomu se nemohu vyjadřovat neb nic takového jsem tam nezažila. :32:
04.04.2012 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rossino, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jenže já tam píšu o budoucích událostech,mně osobně se povedlo dostat se do budocnosti a co jsem tam viděl,mi úplně stačilo. :23:
Příspěvky: 61-37 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »