stres


04.04.2012 - 11:19
(Lev) Fairinka
stres
ahoj všem, ani nevím, kam bych tehnhle \"příspěvek\" měla zařadit a možnátady někdo třeba bude mít podobnou zkušenost.Prostě.. asi před rokem jsem nastoupila do svého \"vysněného\" zaměstnání. Byl to fakt těžký rok, šíleně časově a hlavně psychicky náročná práce, už první měsíc nastoupily dost ostré zdravotní problémy, řešila jsem prášky z lékárny, s tím, že to přejde...Zamilovala jsem se. S novým vztahem přišly ale i vážné věci, které jsme museli řešit, pokud jsme chtěli být spolu. Uplynuly dva měsíce a já skončila v nemocnici, šílené příznaky, krvácení-ledviny, totální zdravotní kolaps... Bohužel i přes to jsem v práci zůstala.Nakonec jsem se šíleně pohádala se šéfem, jelikož jsem si jeho chování už nemohla nechat líbit.Z práce jsem odešla, zdravotní problémy(dráždivý tračník a další) bohužel zůstaly. Teď jsem doma a léčím se klidem, ale následky bohužel zůstaávají, syndrom dráždivého střeva dokáže dost potrápit, každé ráno \"lítačka\", doktoři mi nedokážou pomoci, bylinky trochu,je zcela nevyzpytatelný, někdy přijde zlepšení, ale někdy mě to chytne a vyřadí.Ale lepší se to, je to nesrovnatelné se stavem předtím, to jsem nemohla vůbec nic sníst) jen jakýkoliv i malý stres mi to hrozně zhorší. K tomu se najednou z ničeho nic přidali zákalky v oku, který jsou na psychiku teda taky dost, očařka řekla,že si na to mám zvyknout.. Já vím, lidi jsou na tom daleko hůř,nemám si pořád na co stěžovat, jenže v mým okolí všechny kamárádky žádné takové problémy nemají, řeší svatby a takové věci, všechny holky kolem mě se vdávají a mají uplně jiné starosti. a já si s prominutím připadám jak v důchodovém věku se svými problémy. Za ten rok jsem hrozně zestárla.a tady na malém městě mi nabízejí akorát stresové zaměstnání s mojí specializací, je to první věta kterou mi na pohovoru řeknou. ty zákalky mě dostaly, nějak se ted víc nad vším zamýšlím a po nocích brečím a nevím co s tím...Myslela jsem, že už to bude lepší, ale najednou přišlo tohle i když jsem doma tak nevím... nevím co dělám špatně.

Řazení:
10.04.2012 - 23:00 | Filtr
(Lev) DC-forever
ahojky,jsem rada ze tvuj vztah stale trva preji tio v nem hodne stesti a snad by to mohla byt pro tebe motivace byt v pohode :-) Napda me to,ze jako stresem to byt vse muze to je jasne,ale hlavne je plno nemoci kterym stres vadi tim chci naznacit ze jsi mozna nejak nemocna a stres ti to jen zhorsuje jako skoro u kazde nemoci,podle tvych priznaku me mozna napadla Crohnova choroba nebo ulcelozni colotida prosim te vygoogluj si to a podivej se na to. Jinakj neplac Kocko,a venuj se tomu co te bavi,vim strevni potize jsou nemile ale bud silna rekni si jsou to je pitomy streva :-) Drzim palce
05.04.2012 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fairinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: nic není zadarmo
05.04.2012 - 11:26 | Filtr
(Lev) Fairinka » miluška medvídková
díky miluško, tak přeji hodně štěstí a ať jsi spokojená :74: :62:
05.04.2012 - 11:02 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Fairinka
Můžu ti říct, že ty potíže mi přestaly hned, jak jsem dala tu výpověď, je to všechno od nervů. Brala jsem 75 mg, postupně jsem si přikázala 50 mg a teď beru 25 mg jen na noc, doktorka mi říkala, že to je minimum. Zkoušela jsem úplně je vysadit, ale mám dost náročnou práci a potřebuju být klidná a hlavně mě to úplně vyrušuje bolest zad. Uvidíš, že se ti bude dařit. Tohle je zkouška, jak se s tím popasuješ, osud nám to tam dal. Je třeba absolutně všechno odpustit, vzít to tak, že je to role toho "zlého", kterou on taky dostal, abychom se my něčemu naučili. Říct si, jsem silná, najdu si jiné zaměstnání, protože jsem kvalitní člověk. Žádná negativa na mě rozhodně nemůžou, jsem klidná, spokojená. :62:
05.04.2012 - 10:29 | Filtr
(Lev) Fairinka » miluška medvídková
Miluško a když jsi byla doma kdy ti přestali ty potíže? Za jak dlouhou dobu? a jak dlouho jsi jedla ty prášky?

Je fakt že když mě viděl léčitel, říkal, že to mám vše od nervů... ale jaá už nervi nemám... i když je fakt že nevím co bude a hlavně už mám hrůzu vlézt do nějakého zaměstnání, kde narazím na nějakého zamindrákovaného šéfa nebo žárlivou ženskou...

Mě se to doma docela zlepšilo, s přítelem chodíme sportovat,na výlety, je zlatíčko ale prostě zdravotně to není jak předtím :( nav9c jsem dělala předtím necelý rok ve firmě kde bylo spousta speciálních velmi smradlavých barev (clovek nacichnul tak, ze sprcha sice pomohla, ale z vlasů to nešlo dostat ani po umytí) hrozně mi tam otékali nohy, předtím a pak už nikdy a já nevím jestli to není taky z toho :(
05.04.2012 - 10:21 | Filtr
(Lev) Fairinka » Bergruna
no ja bych par lidem rekla co si o nich myslim... jenze to nejde... naposled jsem to pekne od plic rekla sefovi... a dopadlo to vypovedi :) ale jsem za to rada, vzdyckz kdyz se ohlednu zpet vim ze jsem udelala dobrou vec... bohuzel v te firme ale dela muj pritel takze proste nemuzu otocit list a zapomenout i se pritel snazi o praci doma moc nemluvit.
05.04.2012 - 10:17 | Filtr
(Lev) Fairinka » Háňa*
tak ty vazne veci to nesouviselo s nami a vztahem ale s pritelovym psem, ktereho musel dat pryc, jelikoz ja jsem bohuzel na psy alergicka... tak to byl proste sileny stres...
04.04.2012 - 21:43 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Ahoj Fairinko, chápu tě velmi dobře, protože jsem na tom byla stejně před pár lety. Získala jsem vysněnou práci u právníka jako sekretářka, je to dokonce náš soused, mužův kámoš. Tak jsem si myslela, že to bude super. Zaučení se nekonalo, prý se mám učit za chodu. Nesměla jsem si nic psát, všechno psát z hlavy, přesto, že jsem před tím byla jen mzdová účetní a na soudy nikdy nepsala. Tudíž mi to moc nešlo, byla jsem strachy bez sebe. Velký šéf se mi jen vysmíval do očí, dělal mi naschvály, byla to děsná šikana. Vydržela jsem to rok a půl, pak skončila na neschopence se šílenými průjmy, bolestmi v břiše, záda příšerně taky bolela apod. Půl roku to trvalo, bylo to děsný, nemohla jsem ani na krok, nic mi nepomáhalo. Nakonec mi doporučila obvoďačka zajít na psychinu. Šla jsem hodně pokorně a ráda, už jsem byla kaput. Doktorka na mě vyzkoušela ledacos, bylo mi ještě hůř, ale pak se trefila do těch správných léků. Antidepresiva Anafranil, která mají vliv na chronické bolesti a také na opakující se potíže-průjmy. Už za týden mi bylo líp. Pak se mi rozsvítilo, dala jsem v neschopence výpověď, jen si pak přišla pro věci a podepsat zápočťák.
No, pak jsem byla sice dva roky na pracáku, ale udělala jsem si kurz na osobní asistentku, dostala jsem místo v Charitě a mám holčičku postiženou mentálně, se kterou jezdím do specky. Jsem spokojená a zdravá!
04.04.2012 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, ten příspěvek je zdá se, ve správné sekci.
Z hlediska psychosomatiky nemocné ledviny znamenají nemocný vztah. Tračník-nejčastějším symptomem chybné funkce tenkého střeva je průjem. Ten nám vždy říká, že máme strach a snažíme se něco zadržet. Učí nás, abychom povolili a nechali věcem volný průběh. Vypadá to, že nechceš mít konflikty, nejdeš do nich a vše držíš v sobě, to Tě dráždí.
Oči- no bohužel to ještě ke všemu nechceš vidět, nahlédnout.
Dobrá zpráva je ta, že se s tím dá něco dělat.
04.04.2012 - 15:33 | Filtr
(Beran) Háňa*
S vysněnou prací přišly zdravotní problémy a s novým vztahem přišly ale i vážné věci, které jsme museli řešit, pokud jsme chtěli být spolu.
.
.
Tak tohle se mi vůbec nelíbí. :8: :62:

Mám představu, že vysněná práce přinese radost a pohodu a nový vztah štěstí a radost. :12: :27:

Jestli to tak není, tak si myslím, že ta vysněná práce nebyla pro Tebe ta pravá a ten nový vztah taky ne.

A další věc - jiné holky řeší.... :39:

Řekni mi - když je Ti chvíli dobře a jen tak, sama pro sebe by ses zasnila, bez ohledu na cokoli a na kohokoli, jak by se Ti líbilo žít ? Co by Tě bavilo dělat ?
04.04.2012 - 12:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fairinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lumor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Starý pes má asi recht.Bude lepší, když pověsíš diskuzi do chlívku Zdraví.SE vztahem a láskou to má určitě ale také co dělat. :4:
04.04.2012 - 11:46 | Filtr
(Lev) Fairinka » OldDog21
dik :29:
04.04.2012 - 11:45 | Filtr
(Lev) Fairinka » lumor
ahoj, jojo vztah trva, jen u pritele doma se nejak necitim, ceka nas rekonstrukce, penez neni nazbyt, je tu malo mista, nemam tu ani svuj prac stul :) byt je maly, hezky, ale trochu neprakticky. ale nesmim si moc vymyslet. muzu byt rada, ze mame spolu kde bzdlet.
04.04.2012 - 11:40 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Zkus kopii příspěvku ještě hodit tady do rubriky: ZDRAVÍ a NEMOCI... :15: :29:
04.04.2012 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lumor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jo stres, mimo jiné, to je zabiják.
Píšeš, že jsi se zamilovala.Vztah trvá nebo jak? :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »