2krát do stejné řeky nevstoupíš?


25.02.2012 - 21:55
(Blíženci) mischella
2krát do stejné řeky nevstoupíš?
Ahoj, potřebovala bych pomoct ohledně bývalýho přítele, s kterým jsem byla 2,5roku. Je to téměř rok, co jsme se rozešly, nedalo se s ním vydržet, byl agresivní, krad mi peníze, nebo si je sebou vůbec nebral, kdy jsme někam šli, přitom je finančně zabezpečen mnohem líp než já. O nic se nestaral, spíš takovej maminčin mazánek, jak se musí každý starat o něj. Už jsem dál nemohla, nebylo na něm vidět, že chce vztah udržet, i když jsem mu rok říkala, jak jsem nešťastná. Po rozchodu se ale psychicky zroutil, začal se strašně snažit, byl hodnej, ochotnej, najednou všechno šlo, dokonce začal chodit k psychologovi, aby se změnil a přísahá mi, že už se bude ke mě chovat do konce života hezky, protože už tohle v životě nechce zažít, že už ví, jak to moc bolí a že mě opravdu miluje. Já ale teď nevím, jestli mu věřit a vrátit se k němu, nebo ne? Přeci jenom bylo toho hodně a člověk se úplne změnit nedá, nebo? Pořád k němu něco cítím, ale největší strach mám z tý agrese. Dali by jste mu vy ještě šanci? Děkuji za rady :)

Stránka: 2 1
Řazení:
02.03.2012 - 01:55 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
2,5 roku spolu?? Kdo mu pral, žehlil, vařil a uklízel (když odhlédnu od skutečnosti, že za sebe nechával platit tebe) ?????? Chce tě jen dál využívat a vlastnit... proto se z tvého rozchodu a odchodu tak "stráááášně zhroooouuuuutil".... Jo, klidně můžeš do té řeky vstoupit znovu, ztratit další dva roky a pak zase odejít... ale v budoucnu byt ten odchod už nemusel být tak hladký, jako teď... (hlavně se nenech natlačit do svatby a do dítěte...)... Držím palce a věřím ve šťastný konec s fajn a hodným klukem, kterej se umí postarat a který ti bude ve všem oporou a normálním partnerem... :15: :29:
02.03.2012 - 01:43 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » kungfupanda
Rádio mám vypnutý, ale odněkud tu pořád slyším tu písničku: "Jáááá, byla naivníí a hlouuupáá-ááá....." :3: :6: :13:
02.03.2012 - 01:36 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » miluška medvídková
Přesně!! :15: :15:
02.03.2012 - 01:34 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Háňa*
100 bodů! :15: :15: :30:
02.03.2012 - 01:32 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
blbost...... :24:
02.03.2012 - 01:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: no jo no..... se vám to radí, dyš máte příklad :4: :20: :14:
01.03.2012 - 23:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
NEBRAT!!!!!!!!! Ať si je teď jakej je, nech ho jiný...
Nerada někomu řikam, co má dělat, ale tady mě fakt poslechni, znam to z vlastní zkušenosti, akorát se utrápíš :62:
01.03.2012 - 22:55 | Filtr
(Blíženci) mischella » Glimmer Man
Děkuji za názor, já potřebuji pořádně otevřít oči, napsala jsem sem, protože ještě nemám tolik zkušeností a takovou situaci jsem ještě nikdy nemusela řešit, zajímal mě proto názor jiných, zkušenějších:) Je ale pravda, že po rozchodu s ním jsem si pořádne vydechla a nic mě k němu už netahá, jen jsem blbá v tom, že myslím občas více na dobro druhých, než na svoje.
29.02.2012 - 16:27 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » movvin
No ved to..chceme aby sa druhi vyvarovali trebars aj nasich chyb, preto volime take oznacenia..ale im to pravdupovediac nepomoze...ved kto sa kedy vyhol vztahu len preto, ze mu to druhi radili :32:

Proste kazdy si zije po svojom..a mas pravdu v tom, ze ked to sem ona napisala, tak uz je vlastne rozhodnuta...mozeme jej len drzat palce, aby bola silna :15:

29.02.2012 - 16:24 | Filtr
(Blíženci) movvin » Catwoman1
Co na to říct....
Možná jsou moje slova tvrdá, ale jsou bezemoční a s nadhledem. Jen jsem napsala svůj pohled na věc, který je obohacený mýma zkušenostma. Tím nechci tady tvrdit, že bych nikdy nebyla naivka nepoučitelná... právě naopak :3:
29.02.2012 - 16:15 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » movvin
No ale myslim si ze toto su na nu trosku tvrde slova.

Nikdy nevieme ako to medzi dvoma ludmi je, vedia to len oni dvaja. To ze jeden opise druheho ako agresora atd atd este neznamena, ze je to objektivne a ze sam clovek nenesie ziadny podiel na tom, ze ich vztah stroskotal.

sama poznam, ked som kedysi opisovala len to zle na druhom a to dobre vynechala - brala akosi samozrejme a potom si druhi o tom cloveku utvorili mylny nazor.

Dalsia vec je, ze kto sa na niecom v zivote aspon raz nepopalil? najma co sa vztahu tyka.

Myslim ze kazdy sa aspon raz rozhodol mozno naivne, podla srdca a nie podla rozumu.
Lebo v tej chvili to prenho bolo najlepsie riesenie...proste to tak ma byt, ona si tym ma prejst, ale to neznamena, ze je naivka nepoucitelna.

Take cierno-biele myslenie nemam rada...nazory ludi voci druhym su casto odsudzujuce a pritom kazdy je sam k sebe zhovievavejsi...

Pokial respektujem druheho, tak beriem na vedomie, ze ma svoju volbu, ze si on sam vybera lekcie, ktorymi ma prejst a neznamena to, ze by bol preto naivny alebo hlupy.

Vsetci sa potrebujeme opakovane naucit - kazdy niecomu inemu.

Mozno preto tak plamenne pisem, lebo som bola v podobnej situacii ako ona a viem ake to bolo, ked ma za to vsetci odsudzovali.
29.02.2012 - 15:35 | Filtr
(Blíženci) movvin
Tím, že uvažuješ o tom vstoupit znova do toho vztahu, tak jsi si odpověděla sama. Chceš mu dát druhou šanci aby jsi se přesvědčila buĎ O TOM, ŽE SE ZMĚNIL (O ČEM SILNĚ POCHYBUJU... MOŽNÁ NA CHVÍLI) A NEBO O TOM, ŽE JSI NAIVKA Nepoučitelná a potřebuješ ještě jednu lekci.
29.02.2012 - 15:08 | Filtr
(Štír) Svá štírka » BARUŠKA.BÁRA
Kde se podává přihláška do Klubu naivních trubek? :61: Doufám, že se neskládá zápisné, jsem totiž docela holá :61:, ale i s holou :71: je život někdy veselý :75: :75:

Druhou šanci bych dala, ale zároveň poslední :1:
29.02.2012 - 14:01 | Filtr
(Beran) Catwoman1
A aku diagnozu mu urcil lekar? ako vies, ze navstevuje psychologa? nevymysla si to nahodou?

A ako sa prejavovala ta jeho agresivita voci tebe?

Fakt je, ze pokial je agresivny - tak to sa nezmeni..je to jeho vlastnost, takisto, ako si ty empaticka.

Tazko radit. Treba dat na prvotny pocit - intuiciu. Pokial ho lubis a ten rok bol pre teba skor trapenie, nez oslobodenie, tak mu daj sancu...jedine tak dostanes jasnu odpoved na to, ci to bol spravny krok.

Ale co je vlastne spravne? kazdy sa uci zo svojich rozhodnuti. Ak to nevyjde, tak si mozes povedat, ze si premarnila cas, ale budes rozhodnuta a nic ta uz nebude brzdit k vykroceniu do novej buducnosti. Bude to tvoje jasne rozhodnutie. Lebo my ti tu mozeme pisat ANO-NIE...pokial to ty sama tak nebudes citit tak sa zariadis aj tak po svojom.




28.02.2012 - 21:16 | Filtr
(Blíženci) patatina
Po rozchodu se ale psychicky zroutil, začal se strašně snažit, byl hodnej, ochotnej, ble ble ble....

kazdej vi,ze prave agresor,sobec a tyran se zhrouti,pac se mu zhrouti cely vymakany vykalkulovany svet a system, jak mit druheho v hrsti...
s cim ma pak pracovat?na kom si honit triko,ukajet sadist.choutky-co kdyz nova zena mu to nedej boze nedovoli-kdyz jinou takovou uz nenajde????to je konec....
jasne ze se zhroutil-to bych se zhruuucala taky....hihihihi

promin trochu te legrace-ale take myslim,ze je to hra...NEDAVEJ-dej sanci sama sobe!!!!! :62:
28.02.2012 - 21:09 | Filtr
(Štír) Freja » kungfupanda
šmajrááá,ta naivita... :41: :14:
28.02.2012 - 21:07 | Filtr
(Beran) gitasek
nešla bych, našla bych si jiného, mějte sebe ráda...šancí si myslím, dle vašeho popisu dostal víc než dost... :67:
28.02.2012 - 07:45 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar. Lidi se nemění. Měl šanci a nevyužil. Jeho smůla. Jestli máš trochu sebeúcty, tak pochop, že za jeho duševní stav neneseš žádnou zodpovědnost a není tedy tvoje povinnost se vracet, jakmile začne hrát divadlo, a že to nemá cenu.

K čemu ti ale bude informace, co bysme dělali my? Spíš vydumej, co budeš dělat ty.
28.02.2012 - 07:17 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nezlobím se na Tebe - nezlobím se na nikoho - nemám důvod. :3:

Vytáhneš z bahna :63: ..... no, upřímně řečeno, tyhle věci neeviduji - pokud jdu okolo a vidím, že se někdo (kdokoli) brodí v bahně, podám mu ruku, vytáhnu ho, a jdu dál :3: Nějak nemám v povaze za to něco vyžadovat nebo čekat. Ani nemůžu protože za chvíli o tom nevím - je to pro mě momentální záležitost - instinkt - dobrý - vytáhla jsem ho, dýchá, všechno je OK, takže "konec akce" a jdu si po svém.

To je jedna věc - tahání z bahna. Druhá věc je vztah.

Nerozumím tomu, co by to mělo mít tahání z bahna společného se vztahem. Vztah přece není o tahání někoho z bahna - vztah je oboustranně dobrovolná a oboustranně příjemná záležitost, která oba nějak obohacuje, ale k ničemu automaticky nezavazuje. V okamžiku, kdy bych měla pocit nesvobody, vydírání, tlačení do něčeho, okamžitě ze vztahu odcházím, protože pro mě přestal plnit funkci toho příjemného a dobrovolného. To už prostě pro mě není vztah. Nerada dělám někomu naplňovače jeho života - tohle musí každý sám :3:

Ano, když dotyčný bude v situaci, že nemá třeba co jíst, dám mu rohlík se salámem, jako každému jinému člověku, ale na vejlet s ním nepojedu, protože mi s ním prostě není dobře :3:

28.02.2012 - 07:01 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
víš, on jen citově vydírá, znám tyhle typy, nic se mu neděje, hraje to na ni.
27.02.2012 - 23:08 | Filtr
(Váhy) kungfupanda
Ahoj Mischello,
můj názor je, že mu dám jednu a taky poslední šanci!
Nikdo z nás není dokonalý. Důležitý je, že si to uvědomil a zjistil to, co je pro život postatnější a vzácnější. Sama tvrdiš, že ho stále miluješ a on Tě taky. Důkaz: nesnese ten Váš rozchod, prostě Tě ted nejvíc potřebuje než kdykoli a já věřím, s velkou láskou vždy najdete řešení, jen mu dej trochu času.
Moc Vám oběma přeji, abyste navěky štastní :75:
27.02.2012 - 12:44 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Obecně - mohu vstoupit do stejné řeky mnohokrát a také tak činím - voda v ní je pokaždé jiná a i já jsem jiná :12: :1:
Nicméně co člověk,to individualita,co případ,to jiné řešení.
To,co popisuješ zde,představuje navléct si na sebe nejdřív potápěčský oblek a kyslíkovou masku :39:
Takže radši vyber nějakou jinou řeku :3:
27.02.2012 - 12:40 | Filtr
(Býk) player
Za sebe.Pokud bych do toho znovu šel,tak po letech.Člověk se mění evolučně,ne revolučně.
27.02.2012 - 11:11 | Filtr
(Vodnář) brabencova » HappyLu
to musíš cítit ty co chceš
26.02.2012 - 18:51 | Filtr
(Rak) HappyLu
říká se to i já to v životě vždy respektovala :3:,až na jednu vyjímku a tou byla :18:
pokud ho stále miluješ,zkus to,pokud to nezkusíš,nikdy se nedozvíš,jestli se náhodou nestal zázrak :12:
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »