Zadany???


23.11.2011 - 23:44
(Býk) littlehoney1
Zadany???
ahoj.tak myslela som si ze toto sa mne stat nikdy nemoze...vzdy som odsudzovala baby ktore si nieco zacinali so zadanym chlapom...a teraz?teraz som v tom ja...zoznamili sme sa vonku a tak nejak si pytal cislo...v podstat k nicomu nedoslo...bolo iba bozkavanie ale fakt sa mi paci...ja to vobec nechcem riesit a ani som nechcela...ja viem ze to nie je spravne dokonca vacsinou ked mi napise ze ci sa stretneme sa nejak vyhovorim...on je iniciatorom toho vsetkeho...pise kazdy chce ma vidiet a ja neviem co mam robit...paci sa mi ale stale je tam to ale...je mi to luto a nechcem robit niekomu zle...hlavne nie jeho priatelke...mam to ukoncit???alebo sa dalej stretavat???on ma chce videt ale ja neviem ci to takto dalej dokazem...bojim sa ze sa zamilujem a ze sa sklamem...co ak ju nikdy nenecha co asi nie a mne zostanu len oci pre plac???

Stránka: 2 1
Řazení:
26.11.2011 - 00:39 | Filtr
(Lev) Marhon » Hříšnice
což materiál, ale oběd byl kvalitní. :69:
26.11.2011 - 00:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je ten dnešní nekvalitní materiál :62: :35:
25.11.2011 - 23:59 | Filtr
(Lev) Marhon » Hříšnice
no, žížalce praskly kalhoty. :39: :41: :42:
25.11.2011 - 23:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Že zrovna Tobě to vrtá hlavou :75: :21: :20:
.....žížalko :117:
25.11.2011 - 23:39 | Filtr
(Lev) Marhon » Hříšnice
a já furt jak to děláš, že si tak hubená. :44:
:4:
25.11.2011 - 23:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Buďto si to prožij, abys věděla, že po druhý do toho nevlezeš nebo toho nech hned. Je to jen na tobě, rady ostatních jsou jen řeči, skutky jsou na tobě. Ale kdybych měla jít pokaždý do něčeho jenom proto, že se mi někdo líbí, tak se uběhám :41: :61:
25.11.2011 - 23:29 | Filtr
(Lev) Marhon
napřed sem nevěděla, jestli je tu nadpis "zadaný" nebo "žádaný" ale je to fuk, ono obojí stojí za prd. :63:
25.11.2011 - 23:18 | Filtr
(Lev) mechac
Nevyhledávám ženy ani po rozchodu natož ve vztahu :41:
To se budete v tom trojúhelníku plácat a přinese to bolest všem zúčastněným. Záleží jak dlouho jsou ti dva spolu a jestli jim to klape.
Těžko radit, když jsi :12:
25.11.2011 - 22:13 | Filtr
(Vodnář) et
A proč se teda nerozejde se svou přítelkyní, když evidentně není ve vztahu spokojený?? Asi proto, že kdyby mu to s tebou náhodou nevyšlo, bude se mít kam vrátit...
25.11.2011 - 14:04 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Ahoj....

tak si poloz jednoduchu otazku - chcela by si mat takeho frajera, ktory za tvojim chrbtom vymami od cudzich zien cislo, olizuje sa s nimi, otravuje ich, lebo sa chce s nimi vyspat?

Lebo casto tak ako sa zacne vztah, tak sa aj ten vztah skonci...bohuzial vsetko sa nam vrati...

Ja viem ake to asi je..zakazane ovoci najviac chuti...ale skus si to takto predstavit...a nehladaj tam hned tu lasku nesmrtelnu..
24.11.2011 - 16:39 | Filtr
(Býk) littlehoney1 » Harryeta
neboj to som mu uz povedala ze ja s nim nebudem nic mat pokial ma priatelku...tak my sme sa videli len parkrat ale viem ze s nim spat urcite nebudem...to by som fak nedokazala..nechcem prilis tlacit tak este pockam...ja viem ze stat sa to moze ale to je mozno len male percento ludi...a co ak by som ho stale podozrievala ze sparvi aj mne on to iste?
24.11.2011 - 16:36 | Filtr
(Býk) littlehoney1 » Ruby
no asi mas pravdu...asi si to musim aj sama vyskusat...vo vnutri si celkom uvedomujem ze ju nenecha ale stale je tam ta mala nadej co ak...a vies tento chlap absolutne neni moj typ a v zivote sa mi takito chlapi nepacili...len ma nieco v sebe co ma pritahuje...ani vo sne by ma nenapadlo ze o takehoto chlapa budem niekedy stat...smiesne trosku...ale hned ako som ho videla prvykrat ked sme sa stretli a on prisiel a prihovoril sa tak ma nieco k nemu tahalo...aj kamoske som hovorila ze pozri vobec nie je pekny ale proste mne sa paci...stale si drzim odstup a k sexu urcite nedojde to viem iste...to by som nedokazala spravit pokial viem ze ma priatelku...citila by som sa asi strasne ponizena...a ja sa ma mu ani nepises pn je ten ktory ma chce vidiet a ktory mi vzdy prvy napise...ja sa snazim z toho utiect ale ked ho vidim som hotova...
24.11.2011 - 11:34 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Harryeta
Jo, to by šlo.... :15:
24.11.2011 - 11:00 | Filtr
(Býk) Harryeta
Pokud ho chceš a on Tebe, tak mu na rovinu řekni, že se sblížíte až po tom, co ukončí svůj dosavadní vztah. A hned budeš vědět na čem jsi. Nejde o to ho vydírat, ale stanovit pravidla. Vzdáš tím úctu i sobě.

Moje přítelkyně to tak udělala...on se hluboce zamyslel, rozešel se svou dosavadní dlouholetou přítelkyní a bylo... A za tři měsíce se vzali.

Hodně štěstí :29:
24.11.2011 - 10:53 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
tak zaprvé....stát se to může komukoliv, páč chemie je sviňa.....ale vážně....pokud ses ještě nadobro nezamilovala, a máš jen to šimrání, tak zdrhni, pokud víš, že na to až to zahoří nebudeš mít žaludek, a že dokážeš čelit situacím až to jednou praskne.Pokud jsi silná v kramflekách, tak směle do toho, protože pokud to nebudeš ty , bude to stejně jiná.Ten problém není tvůj ale jeho......
24.11.2011 - 10:28 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Ruby
V tomto filme bol super :4:

http://www.youtube.com/watch/…
:21:
24.11.2011 - 10:22 | Filtr
(Beran) Ruby » Zornička
:3:
Hezouni mě moc neberou. Takový chlípný, strništěm porostlý rozcuchaný ďábel Jack s pěkným bříškem... :21:
24.11.2011 - 10:16 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Ruby
:61: :61: Mňa by do vákua hodil len Brad Pitt :61: :21:
24.11.2011 - 09:50 | Filtr
(Beran) Ruby
Odříkaného chleba největší krajíc, nebo-li také...nesuď, ať nejsi souzen :3:.
To tak v životě chodí...povětšinou co kritizujeme či odsuzujeme, připlete se nám časem do života. Aby nás to prověřilo, ukázalo nám to naše zrcadlo. A my civíme jak puci, protože najednou si s tím nevíme rady, ikdyž jsme ve stejné situaci předtím druhého odsuzovali a přesně věděli, jak bychom se zachovali my. :4:

Časem se Ti hodnoty srovnají, octneš se ve stadiu, kdy nebudeš pochybovat a mít ve věcech jasno. Budeš mít svůj jasný vnitřní názor a podobné situace se Ti budou vyhýbat obloukem. Nebudeš je přitahovat. Na to si ale většina z nás musí počkat. Někdo víc, někdo míň. A někdo se v tom dokáže \"plácat\" celý život.

Co máš dělat...? Myslíš, že Ti někdo toho týpka vymluví? Podívej...pokud do \"vztahu\" se zadaným, tak jedině za předpokladu, že mi nejde vůbec o vztah, že mi nejde o to, aby kvůli mě opustil svoji partnerku, ale prostě se mi jen líbí, něčím mě přitahuje natolik, že mi přesto všechno stojí za to si s ním prožít pár chvil. Ale stále s vědomím, že ať je sebepřitažlivější, je to stále zadaný muž, který podvádí svou partnerku a na tom není co k obdivování. Jak psal i Glim. Fér je ve vztahu problémy řešit, a pokud to opravdu drhne a nejde to, tak se čestně rozejít a nedělat z člověka, se kterým sdílím kus života, trubku.
Nemluvím teď o jednorázové nevěře, která se sice taky nemá, ale stát se může a druhý den v člověku nezanechá stopu, nerozbije vztah, tedy dobrý vztah. Ale aby partner cíleně vyhledával bokovky....je to každého věc, ale...nevím, no. Jsem možná stará škola, ale z partnera se mi dělat :49: nechce. Protože si ho vážím, vážím si sama sebe. Tvůj \"objev\" si těžko může vážit sám sebe a tím i druhých. Jak to u Tebe dopadne...to jsou celkem jasné scénáře. Může se z toho ale také vyvinout vztah, tomu bych dávala tak jedno procento. Ovšem vztah, ve kterém budeš Ty stále na pochybách, zda nejsi podváděna. Což zřejmě budeš. Bude se opakovat stejný scénář.
Ale nejspíš si s Tebou jen užije, přičemž Tě bude manipulovat svými citovými výlevy, prožije si \"románek\", který mu zpestří jeho \"ubohý\" život, Ty se zamiluješ až po uši, budeš se trápit, čekat až opustí svou partnerku /což Ti možná bude i slibovat, ale neudělá to...udělal by to už teď, kdyby chtěl/ a asi si tím musíš projít, abys věděla, že takhle ne. Teď to nevíš, protože kdybys věděla, nepíšeš sem o radu, ale rovnou ho pošleš k šípku.
Přijde doba, kdy vůči podobným typům mužů budeš absolutně imunní a ničím Tě neosloví, ikdyby měli charisma jak Nicholson /ikdyž zde si nejsem sama jista, jestli bych se na pár hodin nehodila do vakua... :21:/.
24.11.2011 - 08:09 | Filtr
(Beran) Háňa*
Možná, že se Ti to stalo proto, že jsi vždy odsuzovala ženy, co si začaly se zadaným, místo, abys odsuzovala (když už tedy máš potřebu někoho soudit) ty zadané, co se peleší jinde. :44:

Svobodný člověk si může "chodit s kýmkoli, s kým má chuť, protože je svobodný, takže se nijak neproviňuje. To znamená i Ty, pokud Tě baví dělat někomu tu druhou - je to Tvoje věc. Ty závazky nemáš, to on je má - on je ten, kdo je někomu nevěrný. Je svéprávný a ví, co dělá, proč to dělá a že někoho podvádí.

Pokud si uvědomíš, že ten Tvůj milovaný je člověk, který někomu za zády šmejdí za jinými, možná Tě to odmiluje samo :3:
24.11.2011 - 07:47 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
V první řadě tě musím vyvést z jednoho omylu. Pokud totiž budeš někomu robit zle, tak to rozhodně nebude nikdo jinej, než právě ty sama.

Jeho přítelkyně si urobila zle sama. Buďto tím, že dovolila aby to v jejím vztahu stálo za prd a partner tak musel jít jinam a nebo tím, že si naškla přeběhlíka. To ale tvoje vina není a nikdy nebude.

Víš, zkusím teď definovat jednání slušnýho člověka. Je to hodně variabilní, takže spousta lidi může mít námitky. Ale slušnej člověk, pokud mu to ve vztahu nevyhovuje, tak to řeší a když to řešit nejde, tak se rozloučí, vyřeší si majetkový věci, pokud nějakou jsou, a pak jde hledat někoho jinýho.

Takže podle tohodlě měřítka ten tvůj objev moc slušnej člověk není. Nebudu tu přemítat nad potencitální retardofilií, ale je třeba se zamyslet nad jednou věcí. Když začnete spolu partneřit, budeš mít chlapa, kterej je schopnej podvádět svojí partnerku, za jejíma zádama mít ještě jeden vztah a nebo jí utýct kvůli jiný.

No a jak myslíš, že by se jednou zachoval k tobě??

Jsi realista a nebo slepá naivka??

Podle odpovědi na tyhle dvě otázky si pak odpověz na ty svoje otázky, jestli to ukončit alebo se dale střetávat.
24.11.2011 - 00:59 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
Já nepsal o tom vyspat se s každým. Ale prostě s chlapem kterého má ráda, přitahuje ji. Záležet na tom co si ostatní myslí je normální, ale nemělo by tě to příliš omezovat. Né ve stylu, je zadaný, proboha co si o mě ostatní pomyslí, radši si s ním nezačnu.

Ano vypadá to že jí jde hlavně o vážný vztah, proto s námi mudruje :1: pak tu má smysl jen ta rada od Lakriel. :15:
24.11.2011 - 00:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Laki :)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
iniciuje to pac mu to dovolis, bo ses mekka

bud tvrda :3: :34: :17: :17: :17: :17: :17:
24.11.2011 - 00:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
rekni mu at od ni odejde a ze pak si spolu muzete neco zacit

jinak jsi v pi.. :1:

bud tvrda :3: :34: :74:
24.11.2011 - 00:38 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Zornička
Já jí nic nevymlouvám. Prostě říkám tak jak to je. A pokud ona si s ním něco chce začít, tak ať začne. To že je zadaný jen znamená že je větší pravděpodobnost že mu jde jen o jedno. Ale tahle pravděpodobnost tu je i u nezadaného. Tak je to risk v každém případě. Já prostě říkám ať to bere tak jak to zrovna je, a nepřemýšlí tolik dopředu.
Příspěvky: 45-21 20-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »