vrátí se?


17.09.2011 - 12:05
(Lev) miniiiiiiii29
vrátí se?
ahoj potřebuji radu, chodila sem s přitelem skoro 4 roky, ae on se rozhodl to ukončit, že už nemáme budoucnost a že ke mně ztratil pokoru, jsou to dva měsíce co jsme po rozchodu a už má jinou, ptám jak je možné, že mě po 4 letech dokázal tak rychle vyměnit za jinou a nechtěl být aspoň chvíli sám. Kamarádka mi řikala, že se jí na mě vyptával co jsem řekla, nato když jsem se dozvěděla, že je s jinou a jak sem reagovala a tak, ona mu řekla, že mi to je jedno, tomu on prý nevěřil, tak se jí zeptal jestli někoho mám a ona mu řekla, že sem kolem mě točí spousta kluků na to on ji napsal, že to sem kolem mě to čilo vždy a odhlásil se, můžu to brát, že žárlí nebo mu na mě ještě trochu záleží?děkuju za odpověď :-)

Stránka: 2 1
Řazení:
26.09.2011 - 10:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On si nenašel rychle jinou. On už jí měl zároveň s tebou....
26.09.2011 - 09:32 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Trochu ti chybí vhled do reality. Něco jsi přehlédla. Něco, co jsi asi nechtěla vidět. Něco jako že váš vztah pro něj stál za prd. Žádný rozchod po létech není "jen tak najednou". Něco mu chybělo a ty´s nedbala a neřešila. Je otázkou co to bylo a jestli vlastně bylo v tvých možnostech to naplnit. Jako třeba že chtěl prsatici, zatímco ty máš jen jedničky. Ale ať to bylo cokoliv, tak váš vztah pro něj skončil dávno před rozchodem. Fungovali jste jen ze zvyku, no a když se objevila jiná slečna s jiskrou a chutí plnit jeho potřeby, tož přestoupil. Myslím, že ji znal dávno před vašim rozchodem.

Možná žárlí, možná ne, tady těžko říct. O jeho sociální inteligenci zatím nemám představu. Jen si ale nepředstavuj něco, co není. Chápu, že by se ti líbilo, že bude žárlit a už nikdy nebude s žádnou jinou šťastnej... Ale takovejhle sen tě bude akorát trápit. Nebuď husa, rozlu se s ním ve svý hlavě a najdi si někoho jinýho a buď s ním zase šťastná. Prostě odešel, jsi mu ukradená. Tak si nevymejšlej kdovíjaký teorie a nereš jeho život. Řeš ten svůj. Řešení jeho života je jeho starost.

A dám ti ještě jednu dobrou radu. Pokud tě partner opustí, tak se nikdy neptej, jestli se vrátí, ale přej si, aby se už nikdy nevrátil...
19.09.2011 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Brunhilda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rozhodl se odejít - on. Má jinou? Tak ví proč... Vůbec bych neuvažovala, zda a jak ho dostat zpátky - konec příběhu. Kdyby s tebou chtěl být, nerozchází se - logika. :3: A to si myslím, že ještě jednal solidně - jsou i takoví, co udržují paralelní vztah a ten první ne a ne ukončit. :1: Ber to jako šanci jít dál. :15:
18.09.2011 - 21:49 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp » miniiiiiiii29
nebuď naivní-po té holce koukal už když byl s Tebou.Neztrácej své mládí a tím pádem i krásu,čekáním na návrat,který bude stejně jen krokem zpět.
18.09.2011 - 20:08 | Filtr
(Býk) kapka růžové
Nepotřebuješ radu, uvnitř sebe všechno dobře víš, jen si to přiznat...uvědom si, že nejdůležitější pro tebe jsi ty a jen ty. Věnuj se činnostem, které tě spojí s tvým nitrem, které budou rozvíjet tvé kvality a netrap se pro druhého člověka. Poděkuj mu za léta, která jste spolu prožili, za lekce, které ti dal a s úsměvem a novými přáními jdi dál. Dva měsíce jsou krátká doba na to, aby to v srdíčku přebolelo, to je jasné, ale pusť tu bolest, vyplač ji a propusť i jeho...neřeš jeho budoucnost, ale tu svoji :27:
18.09.2011 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestliže k tobě ztratil pokoru a nechal tě,tak kdyby se z lítosti vrátil,tak jen na chvilku.Než si to zase uvědomí...
18.09.2011 - 19:23 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » miniiiiiiii29
to jo, na tom neco je, ze chlapum nedela velky problem se odmilovat a proste jit dal... tak se alespon pokus o to same :1:
18.09.2011 - 14:27 | Filtr
(Býk) player » miniiiiiiii29
V žádném případě neútočit přes postel.Byla bys úplně trapná a pokořená.

To je to nejhorší.

I když v jednom z deseti případů to může mít úspěch.Dočasný.

Nemáme budoucnost - to je stejný,jako když souudce řekne:plynová komora .Ale zase - občas se stane,že do vykonání rozsudku se objeví nové důkazy.

Ale nespoléhal bych na to.Prostě - pokud spí s jinou ,tak NE!
18.09.2011 - 14:09 | Filtr
(Býk) anavikar
Mozna se vrati....ale nebude to fungovat...znam to..never mu....najdi si jinou cestu..preboli to,ver mi a bude ti fajn s nekym jinym.
18.09.2011 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miniiiiiiii29
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Náplast to ano, ale spíš bych to chápala, když by ses s ním rozešla Ty.
18.09.2011 - 10:45 | Filtr
(Lev) mechac » miniiiiiiii29
Teda to je morálka... No chápu, že jsi v zoufalé situaci a vpodstatě nemáš co ztratit. Ale má to cenu když ani nemůžeš nic získat? Budoucnost to nemá, tzn. dříve nebo později konec. Akorát bude vysmátý, že má na sex 2 ženský a může střídat. Podle mě jít na chlapa přes sex je sice možnost, ale získáš ho na chvíli...
Já se v podobné situaci nadechnu, otočím o 180° a odkráčím. Protože vím že nenabízím málo a když se to někomu nelíbí, tak ať hledá jinde víc a hotovo. Bolet to může sebevíc, ale jinak to neumím.
18.09.2011 - 10:00 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » miniiiiiiii29
Teď je to čerstvé a je jasné, že ho chceš zpátky, ale teprve časem poznáš, jestli ti stojí za to o něj nějakým způsobem bojovat nebo ne.
Říkala jsi, že jste se také už párkrát rozešli.... Jak se teda stalo, že jste se k sobě vrátili? Na tom můžeš alespoň trošičku postavit menší základ.
Podle mě by nebylo špatné kdybyste se vídali a normálně se bavili, pak právě mezi vámi může něco přeskočit. ALe netlačila bych na pilu..
Říkám to jen obecně. Hrozně moc záleží na tom, v jakém duchu jste se rozešli a také záleží na něm.
Vždycky se můžeš o něj snažit, ale nemáš záruku, že to vyjde. Je to risk a jen ty musíš vědět, jestli ti to za to stojí a jestli jsi ochotná přijmout i to, že to nemusí vyjít a že se budeš trápit...možná víc než teď..
18.09.2011 - 09:48 | Filtr
(Lev) miniiiiiiii29 » Kacciiiii
takže myslíš, že už ho nemám vůbec řešit jo? že to nemá smysl...
18.09.2011 - 09:41 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » miniiiiiiii29
1) ukáže to tvou zoufalost a ta přitažlivá není
2) i kdyby ti na to kývl, tak to neznamená, že se k sobě vrátíte...
Spali byste spolu... a co? Nic. On by měl sex navíc a ty by ses trápila, že je pořád s tou druhou. Věř mi, není příjemné být ta druhá. Chápu, že jsi z toho zoufalá a chceš ho zpátky, ale udržuj si svou hrdost a chtěj být vždycky ta první a jediná.
18.09.2011 - 09:40 | Filtr
(Panna) mikiduc » miniiiiiiii29
Copak naděje, ale i kdyby se vrátil, bude se to opakovat. Neklapalo by to :8:
18.09.2011 - 09:38 | Filtr
(Lev) miniiiiiiii29 » mikiduc
myslíš, že není ani malá neděje že by se vrátil?
18.09.2011 - 09:35 | Filtr
(Panna) mikiduc » miniiiiiiii29
:39: :19: nedělala bych to. Nikam to nevede. Zapomeň, bav se, užívej si, na světě je chlapů hodně :12:
18.09.2011 - 09:32 | Filtr
(Lev) miniiiiiiii29 » Kacciiiii
proč myslíš, že ten sex ne..vždyt na to chlapi vždy slyšeli...já už sem fakt zoufálá, ae s tim časem máš pravdu jenže kdo to má vydržet...
18.09.2011 - 09:15 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » miniiiiiiii29
Díky :1:
Mno hele... nabídka sexu... to není dobrý nápad... u nás k tomu došlo zcela náhodou, ale oba jsme se trápili, protože jsme nevěděli jestli teda být spolu nebo ne..
My se třeba nějak ani nehádali, jen párkrát.. A místo toho, abychom něco řešili, jsme to spíše ukončili, ačkoli jen na chviličku.
Vím, že je to těžké, ale dej tomu čas. Každý říká, že čas pomůže a každý to nerad slyší, ale je to pravda.
18.09.2011 - 09:09 | Filtr
(Lev) miniiiiiiii29 » mechac
když to je težké on se se mnou rozešel stím, že nemáme budoucnost, ae furt mi tvrdil že mě má rád, ae že na mě prostě musí zapomenout...já nevím co si o tom mám mylslet..už mě na nej napadlo jít i přeš postel jen abych ho mohla vidět...
18.09.2011 - 09:04 | Filtr
(Lev) miniiiiiiii29 » Kacciiiii
no my to měli podobně jako vy, taky sme se furt rozcházeli ae po tom rozchodu to bylo pokaždé skvělé pak zase nastoupili hádky.Sem už zoufalá, už i přemýšlím on vždycky miloval sex se mnou, že bych mu napsala jestli se se mnou nechce aspon nekdy vyspat. že aspon nato by se mohl chytit..co myslíš? ae jestli už miluje tu jinou tak asi ne že :-/kažodpádně vám gratuluji že ste stále zamilovaní :12:
18.09.2011 - 07:43 | Filtr
(Rak) Kacciiiii
Popravdě... nečekala bych, že se vrátí, ale nikdy nevíš.
Já jsem s přítelem také dlouho.... Co jsme se poznali, začali jsme spolu hned chodit. Po roce a něco jsme se rozešli, ale stále jsme se vídali a po dvou týdnech jsme spolu začali spát a byli jsme stále zamilovaní,ale trvalo to půl roku než jsme se k sobě oficiálně vrátili. Pak ten oficiální vztah trval asi půl rok a přišel další rozchod, a ten byl horší. Skoro jsme se i nesnášeli. Mě to po čase přešlo a do půl roku jsem si našla nového přítele, se kterým jsem byla jen chvíli. S tím mým ex jsme se po čase potkali a začalo to znovu jiskřit a já se opět zamilovala. On mi tvrdil, že na mě myslel celou tu dobu, co jsme se nevídali a nikoho neměl. Trvalo dlouho než jsem se odhodlala jít s ním znovu do vztahu a když se to stalo, po měsíci byl konec, ale opět jsme se nepřestali vídat a v podstatě jsme stále byli spolu... No a teď to zkoušíme znovu :2:
Je fakt, že my toho máme spolu dost pěkného ale i nepěkného za sebou a díky tomu všemu to máme komplikované, a také jsme si už několikrát ublížili, ale neumíme to vzdát... A milujeme se :12:
Tak nevěš hlavu a uvidíš... Posuň se dál a časem někoho potkáš... třeba zrovna i jeho :3:
18.09.2011 - 01:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikdo ti nemůže dát zaručenou radu,jestli se vrátí.Jediné co můžeš udělat je,zeptat se ho,jestli třeba neuvažoval o tom,že by se chtěl vrátit a z toho pak vycházej. :3:
17.09.2011 - 23:30 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » miniiiiiiii29
všichni muži ne, mně taky trvá věčnost se odmilovat
17.09.2011 - 22:43 | Filtr
(Rak) almas
Jestli se na tebe vyptava,neni si jisty zda se rozhodl dobre.
Rekla bych ze se pokusi o navrat.
Kamaradku bych do toho moc neangazovala :74:
Příspěvky: 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »