Jak z toho ven...


01.09.2011 - 22:08
(Váhy) mumlava
Jak z toho ven...
Už čtvrtý rok žiju s přítelem v rodinném domku, který jsme si od podlahy zrekonstruovali. Přítel je moc chytrej, rozumnej člověk. Ve všem si vyjdeme vstříc, shodneme se, nehádáme se...ale láska nějak vyprchala, ani spolu už nespíme. V lednu jsem potkala jinýho muže, oba jsme do toho spadli a začali se scházet víc a víc. Nikdy jsem necítila od nikoho tolik lásky a úcty, jak od něj. Jenže čím déle jsme byli spolu, tím víc jsem se trápila kvůli mému současnému přítelovi, že mu tohle dělám, nedokázala jsem od něj odejít. Neuměla jsem se vzdát ani jednoho. Poslední dny na mě moje nová láska víc a víc tlačila, abych odešla od stávajícího přítele, až byl ke mně žárlivostí kolikrát sprostej. Já se neuměla rozhodnout a on odešel k jiný, stále mi volá a tvrdí, že na mě bude čekat, že nikdy nestál o nikoho tak, jak o mně, ale já si furt říkám, že kdyby to tak bylo, nemohl by jít za jinou. NAvíc je to člověk, kterej má problémy skrz práci, často se rád napije a je to kecálista. Jenže já vím, že ho moc miluju a trápím se, propadla jsem depresím, shodila jsem, třesu se, nic mě nebaví, jsem zoufalá. Srdce mě táhne k němu, i přesto, že vím, že mě tam nic pěknýho nečeká skrz jeho lhaní a pití. Rozum mě drží u stávajícího přítele, se kterým jsme si toho už dost vybudovali, kterej je hodnej a udělá pro mě všechno. Jen nevím, jestli ho stále miluju, jestli to není třeba jen zvyk. Jsem z toho hodně špatná a nevím, jak z toho ven...

Stránka: 3 2 1
Řazení:
05.09.2011 - 20:55 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Královna Elfů
Môžeš to nejako priblížit? Nezdravý vztah s matkou - v akom zmysle ? A prečo potom tie ženy s jedným mužom závislé sú a s druhým nie ?
05.09.2011 - 18:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mumlava
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ah boze.. kdyz ti nekdo rekne ze o te stoji a pritom na te kasle, tak to uz je blbost, to uz dal nema reseni, kdyz to nechces videt ze na te sere, tak ani neztracej cas diskuzema na netu, to ze nemuzes spat a jist znamena, ze te chytil okamzite do zavislosti, jsi na nem zavisla a to neni laska, zavislost vznika nezdravym vztahem s matkou a v dospelem zivote se projevuje napriklad temadle chorobnejma vztahama
05.09.2011 - 12:28 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » mumlava
No jo to chápu, i já měla milence, a to jsem byla sama, byl to jen milenec, nic více, rozešli jsme se protože se zamiloval a taková byla i dohoda, a přesto mě to více jak měsíc trápilo. Jen tím, že jsem byla sama a měla jsem možnost o tom přemýšlet jsem si uvědomila, že tam byla jen sexuální přitažlivost, více mi ten člověk nedal a já si myslela, že ho miluji:-) Můžeš to ovšem zkusit, opustit stávajícího přítele a zkusit si žít s tímto. Pak už není návratu ke stávajícímu, ikdyž proběhne, nidky to nebude jako dříve. Jak jsem psala, osobně bych si dala chvilku sama, na rohodnutí a upřednostění priorit. Třeba tím zjistíš, který z nich ti opravdu chybí nebo potkáš úplně někoho jiného, nebo zjistíš, že chvilku být sama, jak sama chceš také není na chvíli od věci :30:
05.09.2011 - 12:05 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp » Zornička
aha-jsem přehledl.
Vis na jedne strane rozumim tomu,ze clovek pokud je nespokojen chce hledat svoje stesti, prestoze
oba mají podmínky na pohodovej život uz ted-staci jim k sobe jnajit cestu.
Chlap nepije,nekurví se,nemláti ji,je pracovitej,atd...atd..a dokud nepotkala druheho i akceptovatelný - bohuzel je (už) nezajímavej a okoukanej.
Vedle nej je lůzr a vochlasta,co ji parkrat ojel,neresil s ni zadne vazne problemy,a jedine na co se zmohl je,ze se ji snazi nahnat do situace,kde uz ona nebude moct vubec nikam couvnout-rozumej napravit spatne rozhodnuti.A toto já povazuji za tu nejvetsi drzost.
Takze podle mne se to v budoucnu v tehle konstelaci bez větší ujmy přejít nedá.
04.09.2011 - 22:57 | Filtr
(Váhy) mumlava » Královna Elfů
No kašle, když za ním jdu s tím, co s náma bude, jestli se mnou chce být, jestli plánuje do budoucna rodinu, tak mi řekne, že ano, že o mě stojí.
04.09.2011 - 22:51 | Filtr
(Váhy) mumlava » Bosorka81
Opravdu nevím, ale jestli jsou to jen hormony, tak nevím, proč mě to tak ničí. S tím druhým jsem přerušila veškerý kontakty a od tý doby nemůžu spát, jíst, lidi kolem se ptaj, jestli nejsem nemocná, že vypadám hrozně a taky se tak cítím.
04.09.2011 - 22:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mumlava
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no.. tak vidis.. co dela ON pro vas vztah?? jsi s chlapem kterej na te kasle a aby sis to uvedomila, tahne te to k takovemu, kterej na te kasle jeste agresivne dost
04.09.2011 - 21:56 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » mumlava
Opravdu Vás tam táhne srdce a ne hormony? Jak už tu bylo několikrát zmíněno? Chápu, sex je důležitý, hormony se jím uvolňují a nám to přináší krásné pocity, které si myslíme, že je láska...Kdyby Vás ten člověk měl rád, nikdy by k Vám nemohl být ošklivý až hrubý :3:
04.09.2011 - 21:33 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Dr.Voštěp
Nemá manžela, investovala len do pár tehál, dosiek a trochu malty... :1: O to lepšie pre ňu .. :15:, lebo to sa dá prežiť bez väčšej ujmy ..
04.09.2011 - 21:23 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » Mici Angóra
Bohužel, přizpůsobování je všeobecná tentence žen a to mluvím nejen z vlastní zkušenosti...V naší generaci je čím dál více mužů, kteří se nepřizpůsobují a čím dál tím více žen , které si myslí, že to je jediná možnost se přizpůsobit. Kompromis se už stává cizím pojmeme :3:
04.09.2011 - 21:20 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
ja ti tady můžu přesně a barvitě popsat jak dopadneš s tim druhým.Jak to dopadne s tvým manželem však záleží jen a jen na Tobě.
Bohužel jsi teď pod záplavou endorfinů,takže se budeš stejně rozhodovat jako feťák-tj. chtít další dávku,i kdybys tím měla zničit sebe i okolí.
04.09.2011 - 20:49 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Mici Angóra
Tak ja neviem, spočiatku to dosť často vyzerá na dve sebavedomé osobnosti ..a potom je to práve žena, čo sa časom poddá .. :3:Len sa rozhliadni okolo seba, čo hovoria ženy s deťmi. Koľkokrát nasledujú muža, lebo dostal dobré miesto, hoci aj do zahraničia a tam sú samy jak prst, koĺkokrát má muž aj 2krát do týždńa volejbal a žena už ani nič nehovorí, ved ich živí a potrebuje zrelaxovať .. :3: a koľkokrát to ženy ešte aj obhajujú ..zo strachu, že zostanú samy a tá záťaž úveru, samoživiteĺky a všetkého čo s tým súvisí spôsobuje obavy a preto prežívajú a roky prežívajú a sem tam si nájdu milenca, alebo utečú s prvým ukecaným ožranom čo im skríži cestu. O láske tu však nemôže byť ani reči ..
Preto by mala táto slečna prchat kým je slobodná a bezdetná .Potom to už pôjde ťažšie ..
04.09.2011 - 20:48 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » mumlava
Já jsem zrovna nepsala, že si nedovedete vážit dobrého bydla, naopak, sama jsem bydlela s přítelem, se kterým jsem ten domov vybudovala, vlastníma rukama, začal pít a podvádět mě, snažila jsem se sebevíc vztah dát do kupy, aby to vybudované neztratilo ten smysl...stejně to nevydrželo. Proto jsem psala, měla byste chvilku zůstat sama, zvážit pro a proti, co cítíte, co chcete, co můžete. Věřím to mu, že jste nejen brala, ale i dávala a budování domova nebyla jen jeho práce, prostě někdy se to tak stane. I můj vztah vyprchal, vím to, milovali jsme se a nějak to prostě vyprchalo, bylo mi 27 let a necítila jsem potřebu oživovat mrtvolu. I přes vybudovaný domov jsme se rozešli, jsou to už 4 roky, já sice stále nemohu najít, ale sama se sebou jsem spokojená, on vybudoval domov s jinou a spokojený je také. Takový život prostě je. Potřeba je se nebát, strach je největší brzda.Tak držím palce. :15:
04.09.2011 - 19:26 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Zornička
"Tá snaha nás žien v poslednej dobe prispôsobovať sa mužom - nasledovala ho na vidiek, podporuje ho vo všetkom, aj v koníčkoch je fakt už povšimnutiahodná, či to je dobre..To, že muži trávia nenormálne veĺa času pri svojich "koníčkoch" je už stará vec a či to je dobre, nech si potom zodpovedajú sami .."

Já bych se za nikým na vidiek nestěhovala, a taky to všem potenciálním ženichům vždycky na rovinu říkám a divím se, kolik z nich si myslí, že by se to časem poddalo :22: Myslíš, že je to obecná tendence to přizpůsobování? Mně přijde právě, že se v naší generaci (třicátníků) nechce už přizpůsobovat vůbec nikdo nikomu... :6:
04.09.2011 - 19:07 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Mici Angóra
Píšeš to aj za mňa .. :15: Kážu jej, aby sa vrátila "z rozumu" ..lenže ona ešte spomína, že mala veľa času, lebo příteli moc času zabírá jeho koníček :41: a že s přítel s ňou nespí ... :41: :39: :21:
V preklade, přítel na ňu sere ... :19:
Síce je hodný, rozumný, nepije a nežárlí, ani nenadáva jak ten druhý, ale vzťah s ním takisto nefunguje ..Otázka je prečo, na to si musí odpovedať sama, resp. na to musia prísť obaja po rozhovoroch ako ďalej ..
Hoci je přítel hodný, rozumný a pracovitý, mal by si položiť otázku, prečo teda mu žena zdrhá s nejakým kecalistom...AJ on robí niekde chybu..A ked je teda taký skvelý, tak si potom zaslúži lepšiu a o to väčší je dôvod na rozchod. Ja si nemyslím, že je až taký skvelý a istota s ním = len zrekonštruovaný dom.Ten druhý vystupuje ako tretia osoba vo vzťahu, aby nastavil zrkadlo momentálnej situácii, ten je na odstrel ako prvý ..
Prikláňam sa k rade zrovnať si sama v hlave, čo vlastne chce a zostať sama, pokial je to možné, aspoň načas..Z toho čo píše - už veľa času a dokonca aj posteľ aj tak zdiela sama, takže o moc holka nepríde.
Na záver si neodpustím poznámku.. Tá snaha nás žien v poslednej dobe prispôsobovať sa mužom - nasledovala ho na vidiek, podporuje ho vo všetkom, aj v koníčkoch je fakt už povšimnutiahodná, či to je dobre..To, že muži trávia nenormálne veĺa času pri svojich "koníčkoch" je už stará vec a či to je dobre, nech si potom zodpovedajú sami ..
04.09.2011 - 15:09 | Filtr
(Váhy) mumlava » Královna Elfů
Ne, žádné aktivity nevymýšlí, když chci někam společně vyrazit, musím navrhnout kdy a kam, on by byl nejraději pořád někde v lese. S dovolenou je to podobný, jel sám s chlapama do Itálie, do hor na divoko. My jsme spolu vlastně na dovolený nebyli nikdy, mně by se líbilo jen k moři nebo u nás na Šumavu, na Moravu, ale to není pro něj.
04.09.2011 - 13:40 | Filtr
(Váhy) mumlava » Bergruna
Vše, co jste napsala sedí. Cokoliv se přihodilo, byla to moje vina, všichni mu jen křivděj a žárlil opravdu na každého. A ne, nelíbí se mi to, nevím, proč mě tam stále to srdce táhne.
04.09.2011 - 09:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bergruna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak tak

mam pocit ze ten samy problem, akorat v jine podobe, ma ale i ten prvni partner
03.09.2011 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, když vy se snažíte někam se v životě dostat, představte si vedle sebe toho alkoholika...Chlast je náhražka sebevědomí a sebeúcty, ten člověk vedle sebe nesnese někoho, kdo se chce vyvíjet, on sám to nezvládl a proto chlastá...Bude žárlit na cokoliv. A hlavně, za všecho podle něj můžou ostatní, všichni mu jenom ubližují-samá křivda, budete vinna i za to, za co nebudete moci/taky jsem s takovým chviličku byla. Opravdu se Vám líbí takový "rovnocenný partner"?
03.09.2011 - 20:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Královna Elfů
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mimochodem: bacha na nazory diletantskejch kartarek :3: :4: :17: :75: :15:
03.09.2011 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mumlava
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak proste nechces tendleten stereotyp.. buh vi, jestli je to klid prospesny a ono dobre bidlo, nebo klid zhoubny, ktery by umoril i vola..

za magorem prosimte nechod, ber ho jenom jako nazornou ukazku toho, ze ti stavajici situace nevyhovuje, na tohle je dobrej, ze ti ukazal ze mas ve vztahu nejakej problem.. ale na nic jineho dobrej zatim neni jak to tak sleduju..

no takze ne ze bys nechtela odejit od nudare, ty spis nechces opustit ten domov co ted mas.. se ti ani nedivim, kdyz si ho budovala ty.. no a co teda delal on?? nebo obecne.. co dela v tom vztahu on?? mi prijde ze sis vsechno az prilis naaranzovala podle nej a on moc nemusi hnout prstem pro vas dva.. se ti nedivim ze te to nebavi.. on vymyslel nejakou aktivitu, nebo dovolenou, nebo zmenu posledni dobou??

slas na vesnici, pac on mesto ne-e, vesnice ti nabizi daleko min moznosti, slas do instituce kde dela on.. a tim i do skoly, podporujes ho v jeho konickach.. no dobra.. jses dokonala zena.. delas pro vztah vse.. ze bys na tom vztahu makala za oba dva? :3: :4:

03.09.2011 - 18:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hanika67, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Holka z toho co čtu,tak máš krizi a svou osobní.Ti partneři s tím nemají pravděpodobně co dělat a nemyslím to nějak negativně.Jsi na rozcestí, kdy se máš rozhodnout kam dál,nějak jsi Ty v životě nespokojena.Ten nový přítel ti doplnil do života jen něco ,co ti osobně chybí,,nic víc(těmto mužům občas přisuzuju kartu rytíř mečů-proletí životem,,holce zblbne hlavu a s života zmizne.Tak jak rychle láska vyletí ,tak také sletí.,takoví nabouravači vztahů ,ikdyž musím podotknout-láska je s nima nádherná :4:).
Teď je jen na tobě ,jestli si polepšíš anebo uplně zničíš život.V každém případě to bude pro tebe škola.Tady v diskusi ti to nikdo nevyřeší,jelikož je to jen tvůj život,, a názorů bude mnoho.Přeji Ti ,aby ses rozhodla správně :74: :27:
03.09.2011 - 18:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
S neodolatelnou přitažlivostí k magorovi mám své zkušenosti a chápu, že se z toho vyvlíká těžko, ale zde doporučuju opravdu zlomit to přes rozum a pryč od něj. Co se týče původního partnera, tak tam si musíš srovnat pro a proti a buď to zkusit slepit nebo se na něho vykašlat. Jestli už to úplně vyprchalo, tak by bylo fér dát mu svobodu, aby měl šanci potkat partnerku, která nebude mít pochybnosti. Jsi docela mladá, předpokládám, že bezdětná, není proč zůstávat ve vztahu z rozumu nebo kvůli majetku a je dost času na to opustit oba a začít někde jinde znova a jinak. :17: :74:
03.09.2011 - 16:16 | Filtr
(Střelec) Poker face
Vem si že i u tohoto jednou láska opadne a co ti zbude pak? Lhař a ožrala? mno holka já bych neváhala ani minutu a zustala bych s tim koho máš teď už jenom pro duševní klid. Ale samozřejmě je to na tobě přeju štastnou ruku ve výběru :27:
03.09.2011 - 13:27 | Filtr
(Váhy) mumlava » Královna Elfů
Ne, že bych chtěla odejít, ale za magorem se mi moc nechce,...nečekám na nějakýho, kterej mi podá ruku. Mě to, jak píšeš, za magorem prostě táhne, ale vím, že bych se pak s ním trápila, jen si nemohu pomoci. Zároven bych chtěla zůstat, kde jsem, ale necítím to tam.
Příspěvky: 61-37 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »