Má o mě zájem, a nebo mu jde jen o sex ?


28.08.2011 - 12:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Má o mě zájem, a nebo mu jde jen o sex ?
V osobním životě jsem se dost zklamala. Mám za sebou dva vztahy (asi ve 24ceti málo, ale co .....), poznala jsem jednoho klučinu, nebo spíš chlapa (32let). Jsem rok po rozchodu a on byl jeden z dalších, kterého jsem nebrala vážně, v nic nedoufala, neměla zájem ....... I takové pocity jsem měla vůči bývalému, kterého mám dodnes v srdíčku, a se kterým jsem v kontaktu. Ale teď o mé nové známosti, seznámili jsme se na netu - seznamce. Pořád mi psal, komentoval fotky jak se mu líbíl, navazoval rozhovor, po výměně čísel mi psal smsky ..... Sešli jsme se, ani už nevím po kolika měsících, přinesl mi květiny, choval se skvěle a pak ...... To začalo smsky každý den ráno/večer, řeči, že mi děkuji za setkání, že mu chybím, že mu do teď nevadila samota ..... Byli jsme spolu asi 3x a on už mě držel za ruku, líbal, furt mačkal, mlčky se na mě díval v restauraci, otevíral dveře, vystřelil na pouti plyšáka, pomáhá mi, píše mi pořád na FB, smsky, oslovuje beruško, zlatíčko a jak se mnou rád ... Dokonce ! Se mi už cpe domů, vaří mi, chce mě pořád vidět. Omlouvá se mi když udělá něco co se mi nezamlouvá, nechce mě prý nutit a ztratit, především tím, že se mi bude cpát do kalhotek, chce mě udělat šťastnou, vydrží ..... apod. Mého ex zná, pracují spolu, dokonce za ním byl, o čem se bavili přesně to nevím .... A já po svých zkušenostech si říkám - co když je to jen přetvářka ?Víte, včera jsme si zase psali na FB a mě bylo smutno, potřebovala jsem se vypovídat. Psala jsem o bývalém (ne poprvé) a pak s pláčem odešla. Nový objev mi napsal, že ráno se domluvíme jak budu mít čas a sejdeme se.Tak jsem si přivstala a okolo 8 hodiny mu napsala sms - budíček (jak dělá vždy on), nic žádná odpověď, tak jsem mu před hodinou napsala, že se můžeme vidět odpoledne, když bude chtít - nic žádná odpověď.Já vím, že chtěl být se mnou o víkend, uvařit mi a já odmítla, v pátek jsme se viděli naposledy, pořád mě objímal, držel blbnul a vypadal šťastně a teď ? Taková ignorace.Vím, že jsem mu zalhala - v pátek jsem nejela do práce, ale byla jsem doma, nechtělo se mi s ním být v jeho bytě sama, necítím se zatím na to ......Vím, že bývalýho miluju, ale cesta zpět není, přesto o něho nechci přijít jako o kamaráda. Zároveń to chci zkusit s tímto, ikdyž tam není jiskra (z mé strany). Tak teď už se mi ozval - dnes se uvidíme, pár hodin. Víte, mám hrozný strach, bojím se, že zase nalítnu a další mě jen využije, protože ..... Začátky bývají krásné, ale realita je mnohdy jina.

Stránka: 2 1
Řazení:
29.08.2011 - 09:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jediné co ti napíšu já je to,že nevíš co chceš,ale řešit to tím,že budeš zraňovat nečí city,mi připadá hloupé.Pokud miluješ bývalého,tak ti myslím nemůže přirozeně jít napochodovat do nového vztahu a hledáš všechny možné výmluvy proč to vlastně nejde.Rozhodni se jestli ten nový stojí za to,to zkusit a pak bez obav a bez zbytečného přemýšlení o tom bývalém hurá do toho a pak se uvidí.Když budeš jenom dumat a litovat se,tak ti uteče,je to chlap a toto chování mu dřív nebo později začne lézt na nervy.
29.08.2011 - 09:04 | Filtr
(Štír) Nabi* » Isariel
"Sex sice není ve vztahu z dlouhodobého hlediska to nejdůležitější, ale při Tvém přístupu a pocitech, které máš - sama jsi napsala "není to ono" - to asi opravdu nemá smysl."

Přesně tak, naprostý souhlas!!!
29.08.2011 - 09:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fiffii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Isariel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Většina žen je složitých, muži také nejsou jednoduší.. ale to jsou v podstatě jen výmluvy nad tím, že se nám nechce přehrabovat se v sobě, snažit se vyrovnat s věcmi, které máme v sobě nahromaděné a nezpracované.
A díky své pohodlnosti a sobectví pak ubližujeme lidem, kteří to s námi myslí dobře.

V těchto věcech je každá rada drahá a opravdu radit příliš nelze, víme-li jen to, co sem sama napíšeš.
Snad jen - snaž se jednat tak, aby ses tomu člověku kdykoliv mohla podívat upřímně do očí. A taky sama sobě.
Představ si, že by si tento Tvůj včerejší poslední příspěvek mohl přečíst. Líbilo by se Ti, co by si o Tobě asi pomyslel?
Sex sice není ve vztahu z dlouhodobého hlediska to nejdůležitější, ale při Tvém přístupu a pocitech, které máš - sama jsi napsala "není to ono" - to asi opravdu nemá smysl.
Zameť si v sobě a udělej to rychle, než ublížíš někomu dalšímu.
Hodně štěstí.
29.08.2011 - 08:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No, na mě ten nový týpek působí nějak moc závisle, teda aspoň z toho popisu, což ale nevylučuje, že to může myslet vážně, ale myslím, že si z něho děláš jen berličku, což je z mého pohledu špatný důvod pro vstup do vztahu, vyřešila bych si prvně minulost a pak bych teprve navazovala něco nového... :17: :74:
29.08.2011 - 07:59 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Glimmer Man
Glimmer Man ma jako obvykle pravdu :3: souhlasim s tvym nazorem, vystihl jsi to pekne
29.08.2011 - 07:51 | Filtr
(Štír) Nabi* » Glimmer Man
Mno, bohužel souhlas, docela dobře jsi to trefil Glimme...
29.08.2011 - 07:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A proč jsi na seznamkách,když nemáš vyřešený vztah k mužům?
Asi se mu líbíš,ale svuj čas měl vložit do vstřícnější holky :29:
29.08.2011 - 07:48 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Tvůj hlavní problém je, že jsi vlezla do novýho vztahu ne s čistým štítem. Tvoje trápení vychází z tvojí neupřímnosti - tvoje chování k tomu současnýmu nápadníkovi není zrovna upřímný. Tvůj další problém bude tvoje ego, sobectví a vlastnitchtivost. Zcela jistě si říkáš, jak to s tím může souviset. Takhle - díky tomu jsi tak zabedněná a nedokážeš pochopit, že s bejvalým je konec. Nedočetl jsem se důvod rozchodu. Ale zřejmě on stál za pytel a ty nedokážeš pochopit, jak to že on nedělal to, co sis přála a jakto že nebyl takovej, jakej měl podle tebe bejt. Nevíme nic o tom, jestli on o tebe ještě jeví zájem a nebo jsi mu už ukradená a je rád, že jste se rozešli... Málo informací.

To jestli ten novej jenom hraje a nebo jestli je to hodnej zamilovanej kluk, to zjistíš časem, až přijdou problémy a už budete na sebe trochu zvyklí. Podle toho, co jsi napsala nedokážu říct. Je to divný, ale fakt to může bejt jen zamilovanej dobrák. Chce to si všímat detailů.

Nicméně pokud necejtíš jiskru, bylo by hezký chovat se fér a nenechat ho ve falešný naději. Pokud o něj nestojíš, tak se rozluč, nech ho jít za nějakou jinou holkou, která ho chtít bude a sama si ukliď ten binec, kterej máš v hlavě a pak si najdi takovýho, kterej tě bude přitahovat. Bohužel pokud jsi retardofilní, bude to problém. Ale pamatuj, že jediná možnost, jak změnit svoje partnerství je změnit sebe. Jinýho člověka nezměníš.
28.08.2011 - 23:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Helena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to já myslím, že je. vášeň pro život je prostě sexuální síla. jde jen o to, co si s ní počneš, jestli jí použiješ sexuálně a vyrobíš nějaký pěkný dětičky, anebo nesexuálně a třeba tvořivě vyžehlíš..:))
28.08.2011 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sex je akt tvoreni.. na fyzicke urovni tvori zivot.. takze je to takova manifestace bozske tvurci sily.. energie.. a jelikoz jsme to MY, kdo tvori svet, je zapotreba moc moc moc te tvorive energie.. takze i kdyz neco tvoris, co zdanlive se sexem nesouvisi, tvoje sexualni centrum je aktivni, protoze vede tvou tvorivou energii ven z tela.. kdo ovladne svou vlastni sexualni energii, muze ji vyuzivat k leceni, tvurci cinnosti, sebeuzdravovani.. k cemukoliv co si preje.. naopak kdyz sexualni energie necirkuluje temi spravnymi drahami a blokuje se, je zablokovany cely clovek.. jeho zdravi, stesti, prace, tvorivost, sexualita, potence.. vsechno co si dokazes predstavit proste.. "vasen" je ale jeste nekultivovana tvoriva sila :3:
28.08.2011 - 23:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
My štíři rozlišujeme vášeň sexuální a vášeň pro život.... :3: Jedno sice druhé nevylučuje, ale totéž to není. :2:
28.08.2011 - 23:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sex je vášeň a vášeň je život. dělat věci bez vášně je dělat je jen na půl.
28.08.2011 - 22:43 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Královna Elfů
Malování nevím, jelikož malovat neumím...ale takové vyšívání nebo pletení mi jde a vůbec mně k tomu nepudí nějaká sexuální energie, ale je to buď účelové /ponožky/ nebo snaha vyrobit něco pěkného pro radost/vyšívaný obrázek/.
Dřív jsem ráda dělala černobílé fotky, ale ani tady jsem necítila nic, co by souviselo se sexem. :63:
Tím nechci říct, že nevím, jaké to je, když se nějaká energie objeví.... :3: :4:
28.08.2011 - 22:41 | Filtr
(Panna) Jája13
Nechce se mi číst všechny reakce na tvé "doznání" možná to tu už někdo psal..

Na otázku v úvodu "Má o mě zájem, a nebo mu jde jen o sex "...ono se to přece navzájem nemusí vylučovat...a není na tom nic špatného, když by chtěl sex s někým o koho má zájem, spíš naopak,ne???

Bojíš se , aby tě nevyužil..ale vůbec ti nevadí, že ty chceš využít jeho..neboť nechceš být sama..obskakuje tě a ta vidina,že když ne ten o koho stojíš ty,tak alespoň tenhle chce tebe...no nevím, kdo v téhle situaci je ten vyčůranější (s prominutím)

Dokud se snaží,chodí za tebou,opečovává máš z toho špatnou náladu, nechce se ti s ním být a sotva se odmlčí..možná ti chtěl dát čas na rozmyšlenou..možná ho chtěl dát sobě..ale najednou tě chytá panika, že nebudeš mít ani jeho...

No já bych raděj poradila jemu ať z tohoto vycouvá..sorráč , tak to cítím :19:
28.08.2011 - 22:33 | Filtr
(Beran) curry » Královna Elfů
uplne suhlasim...sexualna energia je ukryta v mnohych cinnostiach, veciach, ktore mozno aj zdanlivo so sexom nesuvisia...nehovoriac o tom, ze ked su spolu dvaja ludia vo vztahu a nic sexualne ich k sebe netaha, nieco je dooost v neporiadku, totiz pokial nejde o prechodny stav, nejaky psychicky alebo fyzicky problem, tak nieco take nestoji za obetu casu...sex hybe svetom :75:
28.08.2011 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo jenze ja nemluvim o tom ze kus neceho ztoporenyho ce nacpe do neceho mokryho a pak se to o sebe vzajemne tre.. :75: hi.. to sem rekla huste.. sorry pokud se to nekoho nejak dotkne.. :1: ve skutecnosti je sexualni energie jedinym hnacim motorem vsech nasich cinu.. treba namalovat krasnej obraz je uplne nejvic o sexu jak si jen dokazu predstavit.. :3: :1:
28.08.2011 - 22:04 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » oligopolie
hmm, no to je taky pravda... :3:
28.08.2011 - 22:03 | Filtr
(Štír) oligopolie » Isia1984
No já nevím, jestli to je zrovna komplikovaná povaha. :4: Každý má komplikovanou povahu..když si ji takovou nechá. :1:
28.08.2011 - 21:28 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Svá štírka
:15: velice moudre receno :5:
28.08.2011 - 21:17 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Královna Elfů
Jak pro koho a jak s kým.....S někým je už předem dané, že je to jen o sexu a v krizových životních situacích dotyčný selže...Proč bych měla chtít takový vztah? :44: Navíc ani ten největší skokan zelený neví, co na něj v životě ještě příjde a nebude třeba sexu schopný...pak tedy může čekat, že najde-li si sexuchtivou partnerku, půjde ona jinam a on do :71:.
No, pokud to někdo tak chce, je to jeho volba. :63:
28.08.2011 - 21:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zivot je cely JENOM o sexu :4: :3:
28.08.2011 - 21:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj, erotika je druhotna slozka vztahu a zeny to mivaji casto.. proc?? protoze zapadni system neuci, jak je uspokojit !! :3:
28.08.2011 - 20:47 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Isia1984
Myslím, že tady nejde o oběť. Každého věc, na čem založí svůj vztah. Jestli na vášni, která časem vyprchá nebo na jiných hodnotách.
Podle mojí zkušenosti vášeň dlouho nevydrží, ale v pěkném a spolehlivém vztahu se dá rozvíjet sexualita, poznávat navzájem svoje těla a různé praktiky. Je to o vzájemné spolupráci ne o obětování.
Holka si musí rozmyslet, co chce. Spíš mám pocit, že to ještě neví..... :63:
28.08.2011 - 20:39 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Nabi*
tojo, to mas pravdu, deje se to bohuzel casto...
28.08.2011 - 20:31 | Filtr
(Štír) Nabi* » Isia1984
A ja zase souhlasim s tebou jak pises o tom obetovani....Je to presne ten typ pristupu, kdy se nekdo zklamal a tak se bude utrpne obetovat z nejakeho "divneho" duvodu... logika zadna, ale deje se to casto!
Příspěvky: 50-26 25-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »