Nevím co dělat.


19.08.2011 - 09:50
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nevím co dělat.
Už rok mám milence, skvěle si rozumíme, víc si nerozumím ani s přáteli, máme stejné zájmy i velmi podobné názory. Bydlíme oba v Jihlavě , poněkud blízko sebe. Je velmi mladý. V 18 se mu narodila NECHTĚNÁ dcera, je jí 6 let. Manželství je podle jeho slov nudné a stereotypní. Miluje mě a já jeho. Je to týden, byli jsme u něj doma a on se na mě po sexu podíval a řekl mi, že je jeho žena znova těhotná. Sbalila jsem se a odešla. Už takhle na mě nemá moc času a ona je těhotná. Říkal, že vysadila antikocepci a neřekla mu o tom. Nevím, co mám teď dělat. Už týden jsem mu neodpověděla ani nezvedla telefon. Vzhledem k tomu, že bude mít druhé dítě, tolik očekávaného syna, mmám opodstatněný strach, že začne zanedbávat i to málo co se vidíme a ještě větší strach , že druhé dítě rodinu stmelí a on to ukončí se mnou. Mám to skončit hned, nebo počkat? Nebo co myslíte? Přece jen míň bolí, když to ukončíte Vy a ne on. Nepište mi prosím nic typu, že jsem mrcha, půl roku jsem mu odolávala. Nesváděla jsem ho ani nic podobného.

Stránka: 3 2 1
Řazení:
19.09.2011 - 10:34 | Filtr
(Beran) pimon
Děvče, pokud jsi spokojena s rolí milenky tak není co řešit. Přijde vykoupaný, vyžehlený, nakrmený. Nemáš žádné další starosti s ním. Jde jen o Tvé svědomí. Na to jsou různé pohledy. Jeden z nich je, že když nebude souložit s Tebou, najde si jinou, takže netřeba se trápit. Druhý je víc o Tobě samé. Jak Tebe do budoucna tento vztah poznamená. Připouštíš si možnost, že jednou Tvůj manžel a otec Tvých dětí bude souložit s jinou a povídat něco ve smyslu, že jeho manželství je nefunkční atd. No a pak je zde třetí pohled, jsi ve věku kdy sbíráš zkušenosti, i ty sexuální.
Pro život je důležité nasbírat zkušenosti a na druhou stranu co nejméně šrámů na duši.
22.08.2011 - 14:14 | Filtr
(Štír) ivy7 » OldDog21
:6: :20:
22.08.2011 - 14:05 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » ivy7
:15: :6:
22.08.2011 - 14:02 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Svá štírka
jjj.... :1:
22.08.2011 - 14:01 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Je to tvrdý, ale má v podstatě pravdu, předsedo... :67:
20.08.2011 - 07:54 | Filtr
(Býk) Jojohana
radím Ti ukončit to a najdi si raději svobodného kluka. Ï kdybyste to spolu táhli dál, tak by jsi štastná nebyla. Před x lety jsem byla v podobné situaci, dost mne štvalo, když můj ženatý přítel stále mluvil o své rodině a dětech. Byla jsem tehdy mladá, svobodná. To naše setkávání jsem po pár měsících ukončila, samozřejmě, že to bolelo, ale jsem tomu ráda.
20.08.2011 - 07:15 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
Já bych řekla, že mají jen momentální krizi, která se občas vyskytne všude.Není důležité, co kde říká. Kdyby byl tak nešťastný a tak připoutaný, myslím, že by od ní už odešel a nespal s ní. Vždyť přeci dobře ví, že může spát i s jinou.Navíc nevíš, jak se chová a projevuje doma, když je s ní sám. Jak víš, že rodina nefunguje? Jen podle těch keců? Možná by ses divila. No, jeho žena asi taky. :63:
19.08.2011 - 22:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, může se stát, že se dostanu do takové situace také, ale pochybuju, že by to bylo právě kvůli tomuhle "vztahu". Ona o tom zatím neví, takže ty pocity nemá. Je to určitě hrozný pocit, když vám nějaká cizí žena bere muže, které milujete a vy s tím nemůžete nic dělat, jenže tak to je. Nechtěla bych to zažít. Z toho co jsem teď popsalaho určitě plyne otázka, tak proč to děláš ostatním?? Nechci se nějak omlouvat, nic mě neomlouvá, jen vám chci říct, že bych nikdy nevstoupila do fungující rodiny, on si našel mne, já jsem to nijak neplánovala a dá se říct, že jsem se bránila, ale lásce se časem neubráníte--
19.08.2011 - 18:51 | Filtr
(Ryby) petra xx
jak se říká, jednoho dne vše končí a to je i se vztahama. možná bude lepší, když to ukončíš teď.
19.08.2011 - 16:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anieneninka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Když jsem byla mladší, tak těch 14-16 taky jsem to praktikovala! Je to skvělé! :-) Horší je, když na sebe přijdou ;-)" :4:


Taky jsem si v tom věku prožila a nakonec se z těch dvou kluků vyklubali kamarádi :61: a já jediná o tom nevěděla :6: zatracená puberta :61: :61:

K té tvoji situaci - už jsem někde tady psala, že nic nebývá zapomenuto, takže se může stát, že někdy v budoucnu budeš se svým milovaným (trvalým partnerem) těhotná a najednou se dozvíš, že u tvé lásky existuje bokovka, s kterou tráví volný čas, zatímco ty se staráš o rodinu. Potom možná prožiješ i pochopíš pocity podváděné. Tímto tě neodsuzuji, jestli si to máš prožít, tak se stane .. jen jsem ti nastínila důsledky, které přicházejí neočekávaně :3:
19.08.2011 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ivy7
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když jsem byla mladší, tak těch 14-16 taky jsem to praktikovala! Je to skvělé! :-) Horší je, když na sebe přijdou ;-)
19.08.2011 - 14:16 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » Anieneninka
Promiň, ale pak nechápu co řešíš.

Druhé dítě by přece správně mělo stmelit, děti si zaslouží oba rodiče.

Pokud mu vážně to druhé pořídila na truc, aby ho udržela...je to bohužel její problém a ona si bude trpět dalších x-let.

Tebe se to vlastně vůbec netýká, pokud s ním "jen" spíš, můžeš se kdykoliv rozhodnout zda Ti to vyhovuje či ne. Na nic čekat nemusíš, bude to stále stejné, spíš horší bych řekla. Mě by strašně vadily ty univerzální kecy....

19.08.2011 - 14:15 | Filtr
(Štír) ivy7 » Anieneninka
Je ti 21, najdi si vic muzu, kteri budou pri tobe a s tebou kdyz je ty budes potrebovat, a nejen na sex. Nejlip je mit tri...a to mluvim vazne.... :18: Mela jsem to tak..nevedeli o sobe... :44:
19.08.2011 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Čmelucha
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jeho manželku znám osobně. Dceru ne, je jí 6. Budoucnost si s ním neplánuji, psala jsem to komentář pod tím tvým.
19.08.2011 - 13:35 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » Anieneninka
a Ty jeho manželku znáš? Znáš jeho dceru? přesvědčila ses někdy jak fungují?

jak víš, že nefungují? zahlédla jsi je pospolu? Nebo soudíš z jeho řečí? to je dost totiž podstatné si myslím.

Totiž řeči, že to neklape, že ho to nebaví a že se nudí, jsou u tohoto typu zcela běžná a řekla bych že i omleté.

Plánovat budoucnost s chlapem, který má ženu, děti a zahýbá - mi přijde trošku na hlavu :63: dělá to jedné, bude to dělat i Tobě, i třeba té další.

Ale jestli chceš - mohu Ti přiblížit pohled manželky, která taky v 18ti musela překopat svůj život, protože si asi také myslela, že jí dotyčný miluje. Ona tomu děcku přebalovala plenky, krmila ho a foukala mu bolístky, hlídala aby se mu něco nestalo, učila ho mluvit atd atd. On si mezitím chodil do práce, s kamarády na pivo a patrně i sem tam zasouložit a postěžovat si, jak to má těžké.

Podívej mě je tedy 32, mám děti dvě, kolem kterých musím lítat, kolem domácnosti a jeho prádla atd a on si mezitím stěžuje holce, která o těhle starostech nemůže vědět nic - má sbalené kufry a mohl by třeba za Tebou frčet hned. Dořešili bychom alimenty, zajistil by mi bydlení a dojednali bychom návštěvy dětí - a mohl by si odejít "milovat" klidně o dům dál. Skutečně a bylo by to hlavně pro blaho dětí, vlastně celé rodiny.

Rozhodnout se musíš sama, ale rozhodně neočekávala bych, že se změní. Už to co provádí teď by bylo z pohledu na mého budoucího životního partnera dost neakceptovatelné.

19.08.2011 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím že jsem psala, ať mi nepíšete jaká jsem mrcha. Máš na mě svůj názor. Neudělala jsem to naschvál, nesvedla jsem ho já. Vzhledem k tomu, že ona vysadila antikoncepci, tak to bylo spíš ze zoufalství jak si ho udržet, takže to je rozhodně nefungující rodina. I to první dítě nějak tak bylo. On ji miluje, ale ne aby s ní žil. Spíš více miluje své děti. Není hajzl, jen je od 18 připoutaný na jednu ženu, která si ho pojistila dítětem.
19.08.2011 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za váš názor, některé komentáře mi velmi pomohly. Zvlášt děkuju "Glimmer Man". Ale je to spíš výčitka, ve které je spousta pravdy ale také neopodstatněných urážek. Nikdy mi nesliboval, že chce ženu opustit ani nic podobného, řekl, že ho to s ní nebaví. Byla jsem milenka a jako milenka jsem se i brala, neočekávala jsem a vzhledem k tomu, že jsem na vysoké tak jsem ani nechtěla nic víc. Alespoň zatím. Má otázka směřovala spíš na to, kdy to skončit, jestli teď nebo až potom, když bude mít další dítě.. Prostě mě ten vztah bavil a chtěla jsem v něm pokračovat do té doby než by mě bavit přestal. Pokud to není ta pravá láska, tak se lidé za čas omrzí..
Je mi 21 a mám za sebou 3 letý vztah, nikdo nechtěl aby skončil, ale skončil, bylo mu jen 23.. Rok jsem nikoho neměla až teď. Cítila jsem se šťastná. Cítím že nejsem na další vážný vztah připravena, jen aby jste mě trochu pochopili a hned mě neodsuzovali.
19.08.2011 - 12:00 | Filtr
(Beran) Háňa*
Mám to skončit hned, nebo počkat?

Za sebe radím áčko :3:
19.08.2011 - 11:39 | Filtr
(Štír) ivy7
Jedna z mojich zasad je: ruky a vsetko prec od zenateho alebo zadaneho chlapa.
Vedela si o tom...ja asi v 18tich padla do pasce...zoznamila som sa s jednym sarmantnym muzom, ktory bol v meste kde som studovala na vojne po skonceni studii na UK...kazdu noc spaval u mna na izbe, chodili sme do kina a pod. Mojej kamoske sa nieco nezdalo a zistila, ze ma zenu v Presove...bol to tak silny otras, na stastie pred prazdninami...odisla som na cely cas do hor robit veducu v pionierskom tabore.
Nasiel ma aj tam,prosil.
No bol koniec z mojej strany, a poucenie na cely zivot.
Ukonci to hned. Nemas nad cim ani rozmyslat. :74:
19.08.2011 - 11:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Svá štírka
Myslím, že se mýlíš. Ta rodina nefunguje. Kdyby totiž fungovala, tak panáček nebude obskakovat jiný holky a bude se o rodinu spokojeně starat, o ženu i děti. Ona nikomu tátu nebere, ten člověk je biologickej otec, nikoliv táta... Nebo myslíš, že on byl hodnej věrnej manžel a táta a ona ho tak dlouho prosila, aby se s ní zpustil a chudáka ho zkazila??
19.08.2011 - 11:17 | Filtr
(Štír) Svá štírka
A nevadí ti, že rozbíjíš rodinu, která evidentně funguje? Oni spolu žijí, spí, budou mít druhé dítě....ty jsi jen hračka než se jí on nabaží, což je otázka času. I kdyby ti dal přednost, mohla bys žít s pocitem, že dvěma dětem jsi vzala tátu? :63: Je ti to opravdu zapotřebí?
19.08.2011 - 11:16 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Glimmer Man
Tim se ledacos vysvetluje :61:
19.08.2011 - 11:06 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Glimmer Man
tak tento vývoj už nezvrátiš :61: :61: :61:
19.08.2011 - 11:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Hustokrutě obscénní Morti
Něco na tom bude, to jsem jednou lyžoval a už je ze mě vůl... :75: :61:
19.08.2011 - 11:03 | Filtr
(Blíženci) il*ča
..jeho manželství je nudné a stereotypní - ale tak nějak v tohle vztahu čeká druhého potomka...spí s tebou i manželkou - bože,vždyt je to bezpáteřní a ulhaný sráč, rychle pryč od něj !!!
Přece nechceš trávit nejhezčí léta života čekáním na někoho, kdo tě má jen na občasný sex.
Příspěvky: 54-30 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »