Jak se s tím vyrovnat Nevěra na netu


27.06.2011 - 19:53
(Býk) mimi33
Jak se s tím vyrovnat Nevěra na netu
Ahoj všem,už jsem tu psala,ale to to více než rok,že jsem měla trápení s přítelem,místo aby se mi věnoval,tak byl furt na internetu a co tam dělal,to bylo hrozné,to se prostě do vztahu nehodí,ale nakonec,jsem řekla,že se mi to nelíbí a že taky mohu odejít,tak s tím přestal,žijeme totiž v zhraničí a je to těžké být bez přátel. Jenže po roce klidu a každodenímu vyznávání lásky,jsem zjistila,že opět začal a to už tak,že si předplácí slovenské kočičky na online sexi vebu. Je mi zle,snažím se,aby to klapalo,chápu,že je stále v práci a není čas ani na sex,který je u nás tak jednou týdně a to jen letecky,a pak zjistím,že místo aby spal,když dělá noční,tak ráno honem na pc a hurá,si to odbýt v jiné realitě,jak je možné,že vymění ženu kteá je z masa a kostí za to,že na nkoho kouká a je z toho udělej si sám,to mám začít s takovým sexem i já? a do toho poslouchám plánování svadby a krásné dovolené na Malorce. Už před rokem mi tu radili,skončit to,že to nemá cenu,ale já dala šanci a jak jsem dopadla,copak je tohle normální. Když mu řeknu,že špatně smazal odkazy na stránky a já to našla,stejně se od něj nic nedovím. Mám tohle za potřebí???

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
20.07.2011 - 19:28 | Filtr
(Býk) mimi33 » vlcice.33
už jsem na to přišla,ještě jednou zjistím vymazanou historii v pc a jsem doma,zase neodolá a bude si myslet,že mu to projde.jenže pro mě to bude poslední kapka a konec. opravdu nechci být za blbce a nikdo mě nebude ponižovat na nulu co se jí říká miluju tě,ela slintá se po jiných.a to jsme i přišla na to,jak zaplatil ten placený sexy chat,abych na to nepřišla a je to fakt ubohý. Děkuji všem za názory,když bude něco nového,tak se ozvu,zdá se mi,že tu píšu román.
11.07.2011 - 10:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mimi33
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jinou víru nehledej. Je přirozený, že ve vztahu je přirozená věrnost a DŮVĚRA. Já bych spíš hledala chlapa, co si mě zaslouží, to, co dělá ten Tvůj je fakt urážlivý.
07.07.2011 - 09:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lacetka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, jestli se to uplně hodí k tvému problému.., ale nedávno jsem četla zajímavou knížku (když tak si i vzpomenu na název) - autorka tam popisuje svůj objev a postoj ohledně řešení problémů ve vztahu. Je to vlastně dost radikální, ale zralý postoj, a to ve smyslu moudré mírumilovnosti, vzájemné úcty a jakého si zvláštního nadhledu, který kupodivu nezbavuje osobitosti jak jedné či druhé strany. Vychází v podstatě z poznání, že jsme (oba) složité a měnící se systémy (kolikrát se už zažilo, že ten, co něco předtím vůbec nedělal to začal dělat anebo naopak přestal) no a jako k systému proto doporučuje k tomu (všemu) přistupovat:
"Udělej zásadní změnu a systém se zachová sebezáchovně. Udělej nepatrnou změnu - a systém začne (možná i se zájmem) reagovat."
Vlastně to ani tak není žádná převratná novinka, když jsem to četla, říkala jsem si - jo, tohle přece vím..., ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jen připomenout si tohle všechno je minimálně osvěžující, jako kropení živou vodou... :)
07.07.2011 - 09:14 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » OLLA
Přesně! Vys.. se na něj, dokud je čas..!
07.07.2011 - 09:13 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » mimi33
Ahoj Mimi, z toho, co tu o něm píšeš, mám dojem, že už ho po těch 4 letech nebavíš (jako řidička, pradlena a kuchařka ještě trochu jo)... Taky jak popisuješ, za jakých okolností jsi se za ním vydala (zadlužená nula), se nemyslím, že by to byla sázka na dobrého koně.. Jestli se chceš trápit celý život, tak si ho vezmi za muže... :32:
07.07.2011 - 08:23 | Filtr
(Býk) OLLA » mimi33
To, že má teba a i napriek tomu hladá ,,obete,,a uprednostňuje prasačiny v dákej sexzoznamke-no,je to úchylnosť! :28:
Mimi-viem ako sa cítiš :24:presne ako ja :24: mám takého ,,honiča,,doma :28: :14:a je to velmi ponižujúce...ked chlap uprednostňuje porno pred manželskými povinnosťami :47: to je už chorobná úchylka a ver ,že takýto závislák... si túto ,,zábavku,, neodpustí a neskôr to bude už len horšie a horšie!!!Nemôžem ani písať dalej... je mi z toho naozaj zle! :28:
Preto len tak v skratke...vlastne,Glimmer Man mi hovorí z duše :15:on,to všetko za mňa už popísal!!!!! :3:Ber nohy na plecia a preč od neho!!!
07.07.2011 - 07:18 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » mimi33
Kdepak, víru si nech. Jen si najdi jinýho partnera... Ztráta duševního zdraví a zdravýho rozumu by byla naprosto zbytečná.
02.07.2011 - 12:46 | Filtr
(Býk) cool and in » mimi33
Nehledej jinou víru - najdi si jiného chlapa. Já se jednou seznámila, po nastěhování do cizího města, s jedním klukem přes chat. Vyšla jsem si s ním, zaujal mě. Začali jsme spolu chodit, zamilovala jsem se do něj. Jenže... byl to typický typ, který hledá ženy přes nekonečný internet možností. Zjistila jsem po pul roce, že takových jako jsem já, má docela dost a stále přes různé chaty hledá další a další a všem povídá tu samou pohádku. Já osobně už nikdy nebudu hledat chlapa přes internet. Bojím se, že jsou všichni stejně postižení :8:. Na internetu je totiž tak moc lidí a žen, že si jich určitá skupina mužů neváží. Mohou změnit nick, změnit skupinu. Je to až moc anonymní. Jistě, není to to samé, jako erotické chaty, ale určitou podobnost lehkovážnosti a lži, která se do reálného vztahu nehodí tak vidím :29:
01.07.2011 - 20:17 | Filtr
(Býk) mimi33 » cool and in
ale moc dobře vím co píše,taky jsem si tak psala,když jsem byla sama,bez něj,píše co by všechno dělal,jak by ho to vzrušovalo a jak by kočičky prosili o konec. Chce aby i někdo jiný ohodnotil jeho mužství,že je krásné a že při pomyšlení na něj je z toho docela velká loužička,po tomto totiž sní každý muž,jen je divné že tohle nechce ode mě,přitom mám fantazie na rozdávání. Jednou mi kamarádka řekla že žena bohyně by měla být uklízečka,kuchařka,zachránce a hlavně pořádná k...a v posteli. A pak by byl chlap spokojený.
Máte pravdu,nebudu to dělat pro pomstu,ale udělám to pro sebe,chci se znova cítit žádaná,jako v době,kdy jsem byla sama a psala si taky na netu a muži chtěli kvůli mě jet přes celou republiku. Tohle vše jsem už zapomněla pro jednoho,komu jsem dala srdce a neváží si toho,já osobně jsem utnula vše lechtivé na internetu,protože věřím na věrnost,asi si musím najít jinou víru.
01.07.2011 - 17:49 | Filtr
(Býk) cool and in
Uteč od něj, jenom se ponižuješ. On s tebou sex nechce, on chce ty mladinké modelky. Ty ho vzrušují - ty rozhodně ne. Tebe má jen na uklid domu, vaření a max. povídání. A jestliže se začneš měnit ... nemáš pocit, že ty dokonce chceš soupeřit s těmi holkami na netu? není to ponižující? Dělej jak chceš-měn na sobě, co chceš, jak je libo... ale pro sebe-ne pro něj. Uteč co nejrychleji můžeš. Možná by tě ani nenapadlo, jak s těmi holkami komunikuje, co všechno po nich chce... možná ho po sexuální stránce opravdu moc neznáš
01.07.2011 - 16:55 | Filtr
(Beran) Háňa* » M.A.U.
No vidiš - to máš z toho :2: :3:
01.07.2011 - 16:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tentady
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alenamedova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15:
01.07.2011 - 09:19 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Háňa*
..asi jsem divná

pořád bych zachraňovala, teď mi málem srazilo auto, když jsem po silnici běhala za nějakým cizím psem, aby se mu něco nestalo - byl pěkně otrávenej :61:
01.07.2011 - 09:17 | Filtr
(Beran) M.A.U. » mimi33
Super!! ..ať tu kdo chce co chce říká, udělala bych to stejně :3: buď to vrátí jeho sásku k Tobě a nebo Tobě to vrátí lásku sama k sobě :30:
..ty fotky bych si dala jako šetřič do PC, jen ať tam pěkně běhaj dokola :20:
01.07.2011 - 07:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No asi má roupy a v tomhle se s tebou nudí..
Váš sex nutně potřebuje restart.Zařiď ať touží po tobě a baví ho to s tebou a nemusíš tu roky naříkat :29:
01.07.2011 - 07:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mimi33
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je myslím dobrá cesta, hlavně pokud cítíš, že to děláš sama pro sebe a nejen, aby mu vrtalo v hlavě /to je vedlejší chtěný produkt :-)/. Není vyloučeno, že když se sexy budeš cítit, tak si Tě vyhlédne úplně jiný muž, což je sice taky vedlejší produkt, ale po tom, co jsi tu napsala bych to být Tebou i uvítala.
01.07.2011 - 05:46 | Filtr
(Beran) Háňa* » bubobubo
Je fakt, že když to s ním v posteli stojí za houby už teď, po svatbě to bude ještě horší.
01.07.2011 - 05:38 | Filtr
(Štír) tentady » mimi33
mimi33 všechno co děláš dělej pro sebe, pro své potěšení. Nedělej si iluzi o lekci partnerovi, o jeho předělání. Touhy nepředěláš. Hezky to píše bubobubo. Život nám nabízí N + 1 variant jak se dá žít. Určitě existuje muž, který Tě bude rád milovat. :15:
01.07.2011 - 00:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě by ani tak nevadilo,že se občas mrkne na to co píšeš,ale fakt hodně by mi vadilo,že to nechce dělat se mnou.To bych opravdu na svatbu s ním neměla pomyšlení,ale hledala bych si jiného kamaráda,se kterým se vzájemně uspokojíme a až poté co zjistí,že to je málo,tak si půjde ještě zablbnout na net,pokud já už nebudu mít náladu.Tady to spíš vypadá,že na tom docela slušně ujíždí a reálný sex s tebou,už je pro něj pasé,bohužel. :62:
01.07.2011 - 00:05 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » mimi33
něco pro inspiraci :3:

http://www.uloz.to/7227446/…
30.06.2011 - 22:37 | Filtr
(Býk) mimi33
kdepak utíkat,oplácet stejnou mincí taky nebudu,ale už jsem začla s malou odplatou,tak za prvé dámský dýchánek u mě doma,jde na noční a bude mu vrtat hlavou jestli opravdu to bude jen pro dámy,kamarádů tu mám dost,za druhé,nikdy nechtěl abych změnila barvu vlasů,pořád barvím na černo,dnes jsme koupila fialovou,snad mi bude slušet,ale počkám aspoň dva týdny,barvila jsem se před týdnem,teď každý pracujeme jinde a já tam mám i muže kolem sebe,tak mu bude vrtat hlavou,jestli chci být hezká pro něj nebo pro jiné,do práce začnu ńosit něco hezčího,stejně to nemám kde nosit,když sedím doma a třetí moje malá pomsta,udělám fotečky sama,v erotické košilce a tak,nalíčená ve svůdné poloze a jen tak je nechám v pc,jestli si všimne. Protože jeho fotky mě jsou děs,normální fotky,většinou když jsem neupravená,jako by chtěl mít památku jen na to,jakou obyč babu má doma a asi aby měl výmluvu,proč koukat po kočičkách a prosit o chvilky na vebce a platit,to jsem zapomněla dodat.no a pak uvidím,jestli se o mě začne zajímat i jako o ženu,nemohu s tím začít hned,věděl by,že je to odplata,musím tomu dát čas,já ho opravdu mám ráda,ale potřebuje lekci,aby pochopil. A další věc,nebudu jezdit hned domů,projdu se po obchodech a začnu nakupovat,krajkové prádélko,ale vemu si ho do práce,aby přemýšlel co se děje a nějakou sexi halenku atd.... \nemusím hned začít s tím,že si taky najdu nanetu nějakého loudila,co se bude chtít ukojit na mém psaní nebo pohledu.
Psaní mi jde,možná si najdu koníčka a napíšu romám ze života hihihi,když to udělal před rokem a půl,dávala jsem mu dost dlouho najevo,že mohu odjet kdykoliv a zabouchnout za sebou dveře,ale teď ne,tvrdí,že je v tom nevinně hihi,tak nebudu utíkat,ale poprat se s tím musím,třeba nakonec sám uzná že spolu dál být nemůžeme,ale už nebudu ta šedá myška.
30.06.2011 - 17:09 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Ahoj...Hele ..nečet jsem ,kdo ti co radí a neradí...to je pak člověk ovlivněnej...Možná ti toto přijde jako vytržený z kontextu,nebo jako úplná hovadina...

ráno honem na pc a hurá,si to odbýt v jiné realitě,jak je možné,že vymění ženu kteá je z masa a kostí za to,že na někoho kouká a je z toho udělej si sám,to mám začít s takovým sexem i já?

Hlavně ten závěr...popřemýšlej o tom,zkus to :62: :12:...uvidíš jak bude reagovat.... A hlavně mluvte o tom...nedělejte z toho tabu... :29:
30.06.2011 - 17:05 | Filtr
(Beran) Háňa* » Caligula GCAG
Za pár let to nebude dělat ani u toho kompu, protože na to neuvidí :2: :4:
30.06.2011 - 16:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Caligula GCAG, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná by to problém nebyl v případě, že by to holčině nevadilo a v případě, že by tím netrpěl jejich vzájemný vztah a sexuální život. Pokud si to udělá někde u počítače a svou partnerku přitom zanedbává, je to nahovno. Když navíc ženský lže, je to taky nahovno. Jak to bude vypadat za pár let?
30.06.2011 - 16:13 | Filtr
(Beran) Háňa* » M.A.U.
jasně - on má problém a jediné, co potřebuje, aby přišel někdo, kdo ho spasí a vysvobodí z toho hrozného otroctví, hledat rajdy na netu :61:

Vypadá to, že jediný, kdo má problém, je mimi - její partner dělá něco, co se jí nelíbí a na ni kašle.
Je to ona, kdo potřebuje zachránit, ne on. Takže bych jí doporučila, aby věnovala energii spíš svojí záchraně.
Navíc, zachraňovat někoho proti jeho vůli je páchání dobra, a to otráví i toho, kdo otrávený nebyl
Příspěvky: 138-114 113-89 88-64 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »