Je přítelovo chování v poříádku?


22.05.2011 - 15:10
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Je přítelovo chování v poříádku?
Jsem s přítelem 3 roky, vztah to není nijak jednoduchý. Já poslední dobou procházím hodně těškým obdobím a potřebovala bych aby mě přítel podržel. Ovšem když si s ním chci promluvit o mích problémech, reaguje jednou větou a nazdar. Když se ho zpetám proč to dělá tak mi odpoví at ho neprovokuju. Nakonec je z toho hádka. Už nevím jak mu mám říct že potřebuju podpořit chová se jako by mu moje problémy byly jedno. Je tohle v pořádku nebo si mě už neváží?

Stránka: 2 1
Řazení:
25.05.2011 - 21:30 | Filtr
(Beran) nemdra
tak to je přesně to, co si taky myslím. Dokud je čas, odejdi od něho. Až přijde dítě, je už pozdě- nebo by mohlo být. Chce to odvahu, ale jde to. Je dobré, nebýt na nikom závislý- ani psychicky, ani finančně, nijak.
25.05.2011 - 21:25 | Filtr
(Beran) nemdra
Ahoj, podle mně je mu úplně fuk, že máš problémy. Když Tě má někdo rád, tak se vším všudy. Směje se s Tebou i pláče, dokáže se vžít do Tvých pocitů a dokáže být s Tebou v každé situaci. je to sobec, jinak to nevidím. Doufám, že jsem tě neranila, ale je to jen můj názor:-)) Snažím se řídit pravidlem, že nejbližší pomocnou ruku najdu na konci své paže. To pak člověk není tak moc zklamaný a spoléhá jen na sebe.
25.05.2011 - 08:02 | Filtr
(Štír) ivy7 » anyam
Souhlasim, myslenka je hodne mocna zbran...no kdyz je lumpak tak asi je...svym zmyslenim ho nezmenim...musel by chtit i on...:-)
24.05.2011 - 10:59 | Filtr
(Kozoroh) nochiola
Nebudu to tady nějak rozepisovat ale od tohoto chlapa bych dala ruce pryč.Asi také záleží jaké priority u chlapa zastáváš...u mě je to jednoznačně a na stopro právě ta spolehlivost a opora...k čemu mi je chlap když v tomhle toto neumí?Teď jsi ještě třeba bezdětná a tři roky spolu to není zas tak dlouho....ale příjdou daleko víc složitější problémy a já prostě osobně nejsem třeba zastáncem toho, že si to budu řešit sama....to nemusím s nikým být....dělej jak myslíš ale myslím, že vlastnost jako ta opora je jednou z těch nej nej...
24.05.2011 - 10:38 | Filtr
(Váhy) anyam » ivy7
myšlenka je mocná zbraň.....stačí jen chtít a máme přesně to, co chceme:o)))))))))))když si budu říkat přítel je lumpák a nepodpoří mě, tak to tak bude, lidí se knám chovají přesně tak, jak jim to dovolíme:O)))))))
23.05.2011 - 15:35 | Filtr
(Štír) ivy7 » anyam
Podstatu cloveka zmenit nejde...s tim myslenim souhlasim...no bud ji ma rad a nebo ne...to ani zmenou sveho mysleni neovlyvni...muj nazor.
23.05.2011 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kristina007, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj podle miho nazoru co pises si myslim ze se ti nevazi,kdyz bych to mela brat z hlediska tak normalni clovek ktery te ma rad tak te alespon trochu vyslechne(alespon jednim uchem)je to jen muj cistej nazor
23.05.2011 - 12:06 | Filtr
(Váhy) anyam
pomáhat je dobrovolné, partneři by si ale pomáhat měli...Jinak změnit myšlení u sebe..vždy každý problém začínám řešit u sebe...pozitivní myšlení je záklat i z prohry se dá odnést něco pozitivního i z úrazu, prostě si na všem najít tu lepší stranu...stejně tak i na muži vidět to lepší a snažit se to vytáhnout na povrch:o)změň své myšlení, změníš svět kolem sebe, držím palec
23.05.2011 - 09:45 | Filtr
(Štír) ivy7
V poradku to asi neni. Vztah je i o naslouchani-obou-a podpore z obou stran. Kdyz nenasloucha a nic nechce resit ted, co bude treba za 10 let?
TEZKE/TEZSI OBDOBI PRIJDOU a pokud je to jenom pritel, tak bych odesla, pozadala o podporu treba rodice, vyresila bych sve problemy...a jela dal. S nekym jinym. Kdo ti porozumi i podrzi Te. A nejen zrazi na kolena.
23.05.2011 - 08:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Z vlastní zkušenosti: měnila jsem práci a ta nová byla dost náročná. Rozebírali jsme to dopředu s bývalým, říkala jsem mu, že to bude celkově náročnější i na čas i na nervy, ale že bych to chtěla zkusit a budu potřebovat tak půl roku (!) než se zapracuju, podporu, budu zůstávat v práci dýl atd. Jo, jo, jo, on přece ví, co je to nová práce (i když nastupoval jen do jedné, ve které je doteď) a samozřejmě mě podpoří. Bylo to fakt náročné, nepodpořil mě vůbec, na jakékoli moje řeči o práci postupně začal zvedat oči vsloup (ale o jeho jsme se mohli bavit klidně pořád), s ničím doma nepomohl a nakonec nerozdýchal, že by nebyl středem pozornosti, zahnul mi se svou sekretářkou a dal mi kopačky :3:
23.05.2011 - 07:35 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Někteří muži prej neradi ohlašujou rozchod. Dělaj to tak, že se začnou chovat tak, aby se s nima rozešla ta holka.

Správně sis vyložila, že tvoje problémy jsou mu už jedno. S tím asi už nic moc nenaděláš.

Spíš by bylo zajímavý řít, o jaký problémy se jedná. Protože jestli ho poslední rok otravuješ s tím, že nemáš co na sebe a každá tvoje kamarádka má lepší a módnější kabelky, tak se mu ani nedivím. Pak je třeba se taky zamyslet nad tím, co způsobilo jeho ochladnutí?? Proč ztratil zájem??
23.05.2011 - 00:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kopacky.Jsou jiny,lepsi.A do te doby pratele.
23.05.2011 - 00:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Toto je velmi těžko hodnotit. Totiž z tvého popisu by se dalo říct, že to v pořádku není. Ale jak by nám popsal situaci on? Známe jenom tvoji verzi...
Totiž nerad bych někomu odsouhlasil jeho verzi (že to v pořádku není) a on to pak použil na partnera jako argument ("Všichni řekli, že to v pořádku není!") To na mně totiž zkusila kdysi má bývalá. A použila argumentu, ať se zeptám kohokoliv, jestli jim to přijde jako normální, co dělám. No trošku jsem ji zaskočil, protože jsem se schválně zeptal. Před ní, aby nemohla říct, že překrucuji fakta. A už nikdy takový argument nevytáhla.
22.05.2011 - 23:33 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Z toho co píšeš v pořádku není,stejně jako Tvoje.
Proč to dělá ? Reaguje na nátlak.Tudy cesta nevede.Snaž se vyřešit si svoje problémy sama,pak Ti možná pomůže sám od sebe.
22.05.2011 - 23:06 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » lesněnka
uuuf - tak s tímhle bych snad ani nesouhlasila.. :63:
22.05.2011 - 22:15 | Filtr
(Beran) pimon
Nepíšeš v čem máš potřebu být podpořena. Chlapi dokážou podpořit v logických reálných potřebách. Pokud se u Tebe jedná o podporu v něčem neurčitém, nekonkrétním, nespecifikovatelném, asi neuspěješ.
22.05.2011 - 21:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:3: :17:
22.05.2011 - 21:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... :62: :74:
22.05.2011 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:) no někdy se snažíte,ale jde vám to asi tak ztuha
jako nám to poslouchání :))
22.05.2011 - 20:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... teď nevím, jestli existuje žena, která se umí vyjádřit jasně a srozumitelně, tedy tak, aby muž uznal, že to je to, co on chce slyšet a řešit :4:
22.05.2011 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Muži řeší celkem rádi jasné a srozumitelné věci-dodává jim to energii a radost,ale zas neradi řešej nekonečné kraviny a pokud se někdo v něčem dlouho plácá,tak je to až obtěžuje..na to bude možná trpělivější kamarádka :) nebo,převážně ženské,najdise :))
22.05.2011 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... víš, on si s tím, co řešíš asi fakt neví rady. Zamysli se - můžeš se jinak na něj spolehnout? Je to muž tvého srdce? V čem je váš vztah nejednoduchý? Týkají se tvé problémy taky partnera? Chceš ho někam dostrkat (k nějakému rozhodnutí) a on se brání? Nenapsala jsi nic konkrétního, ale muži někdy prostě řešit nechtějí, protože řešení neznají .. a než aby to přiznali, tak raději odejdou (např. do dílny vyrobit ptačí budku :1:) nebo se začnou vstekat. Zapřemýšlej, jestli by nebylo dobré si s tím, co řešíš, poradit sama .. stoupneš v jeho očích a on ti to v pravý čas vrátí "pomužsku". V každém případě ti přeji, abys v sobě našla tu sílu se se vším, co tě trápí, "popasovat" :74:
22.05.2011 - 20:05 | Filtr
(Panna) _panenka_
Určitě to v pořádku není. Do budoucna, je to hodně nespolehlivý chlap. Chlap ti má být oporou v každé situaci. vyslechnout tě, když je ti mizerně, stejně jako když se cítíš dobře.. Jasný, ne vždycky má třeba náladu, ale když tě odpálkuje jednou, nic se neděje, horší je, když je to takhle pořád...
Víš takhle bys pak na všechno byla jen sama a utápět se sama ve svých problémech, to není nic pěkného..
Jen mi pověz, jestli se takhle chová až teď, když máš problémy, nebo to bylo už dřív ve vašem vztahu?? Nebo si prostě předtím ty problémy neměla takže se nemohl takhle projevit??
22.05.2011 - 20:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Buď ho k tomu nutíš,nebo chce,aby jsis s tím poradila sama..Pokus se to tedy řešit sama a s přítelem to jen průběžně nenásilně konzultuj a buď v klidu přijdou horší věci :29:
22.05.2011 - 15:38 | Filtr
(Blíženci) lesněnka
Když s někým žiju je samozřejmé, že s ním sdílím radosti i starosti.Mlčení je důkaz nezralosti jedince. Každý někdy potřebuje podržet, spíš naslouchat. Já tomu troubovi naslouchala vždycky a když jsem potřebovala já to ucho, mlčel. Naštěstí s ním už nejsem.
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »