Karmický dluh


27.02.2011 - 17:34
(Kozoroh) Dannys
Karmický dluh
Ahoj všem, poslední dobou čtu hodně o Karmě, začalo mne to velmi zajímat. Je možné se někde dozvědět kolik a jakých máme karmických dluhů? Nebo je vhodnější to raději nevědět. Já jsem ale hrozně moc zvědavá a do čeho se zakousnu, tak nedám pokoj. Poradíte mi někdo nějaký odkaz, nebo literaturu? Předem děkuji :27:

Stránka: 2 1
Řazení:
04.03.2011 - 23:21 | Filtr
(Býk) ave » oligopolie
Nerozmlouvám Ti nic,máš svobodnou vůli rozhodnout se čemu věříš. :74:
Veškeré Energie Univerza však existují i bez toho,zda my na ně věříme,nebo ne.Ví co my nevíme a dávají nám dost času během našich životů k tomu to pochopit. :62:
04.03.2011 - 22:38 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Mysterious
Ahoj, tvůj problém může souviset s programama v duši. Duše si vytváří programi a ty si nese sebou i do další reinkranace. Mohl ti v minulém živote někdo ublížit a jsi zraněná a pořad si přitahuješ chlapi,ktery ti ubližujou. Dá se to vše vyčistit přes metodu SRT. POČKEJ SI CO TI ZISTÍ NE MOOMEN A PODLE TOHO SE PAK ROZHODNI
04.03.2011 - 15:05 | Filtr
(Rak) nemoomen » Iza23
ahoj
zhruba znamená třeba dělník ale jestli v manufaktuře nebo na poli to už se nerozlišuje a je to proto že to už není tak podstatný jinak já mohu pracovat s kyvadlem bud na přímo s člověkem nebo na dálku pomocí mentálních dotazů a odpovědních tabulek z nichž mám některé převzaté a některé jsem si vytvořil podle vlastních potřeb vždy potřebuji foto s rozeznatelnou tváří aby nevznikaly chyby v tom na koho se napojuji a nedělal tak rozbor někoho jiného což se mi zatím ještě nestalo a doufám že ani nikdy nestane protože by to byl co? no :27:přece prů...r jak vrata vod stodoly :27: :27:
04.03.2011 - 14:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
fííha a to ako funguje? otázkami áno nie? alebo ako to vlastne to kyvadlo prezentuje odpovede? :25: a čo znamená zhruba?
04.03.2011 - 14:29 | Filtr
(Rak) nemoomen » Iza23
druh karmy,fáze karmy,karmický dluh pokud je ,karmické vazby s jinými lidmi,životní úkoly ,první inkarnace,počet inkarnací včetně lokalizací,životní a sociální poměry ,povolání v min .životech ale jen dost zhruba ,okolnosti smrti,druhy vztahů v karmických vazbách,nevím jestli je to vše snad jsem na nic nezapoměl :27: :27: :27:
04.03.2011 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a čo presne sa dá pomocou toho kyvadla zistiť? :25:
04.03.2011 - 12:32 | Filtr
(Štír) oligopolie » ave
Promiň, já prostě na žádný peklo nevěřím. Když jsem ty knihy četla, cítila jsem, že jsem to přesně takhle vždycky cítila. Takže mi to už nic nerozmluví.
Přijde mi, že se lidi snaží za každou cenu se nějak omezovat a to všechno ze strachu, co se stane - když udělám tohle a tamto.
Nejsem žádný otrok karmy, abych si musela prožívat životy v utrpení. :43:
Nikomu jeho názor neberu, ale rozhodně s tím nesouhlasím. :17:
04.03.2011 - 11:45 | Filtr
(Rak) nemoomen » Mysterious
ahoj
tvů jproblém nemusí mít s karmou nic společného ale pokud bys mělá zájem tak se na to můžu kyvadla zeptat k tomu potřebuji jen foto s rozeznatelnou tváří a tvoji trpělivost dělám ted těch rozborů víc a nestíhám časově takže pokud nevadí pár dní počkat můžem to zkusit
:27::27: :27: :27:
04.03.2011 - 09:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » nemoomen
Jůů,já bych měla také zájem zjistit příčinu.Pořád si říkám, jestli jsem byla v minulém životě taková mrcha na partnery,že v tom současném si na mě každý zgustnul, ač jsem se snažila sebevíc. :74:
01.03.2011 - 09:54 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
myslím, že retrográdní planety nám říkají, co máme za dluhy :14:
01.03.2011 - 07:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jasné, ako myslíš :29:
01.03.2011 - 01:32 | Filtr
(Býk) ave » oligopolie
Je pravda,že máme vždy možnost svobodné volby kterou Energie respektuje.To,ale neznamená,že nemusíme později splácet své činy.Někdy způsobíme bolest,která nezanikne smrtí a my si musíme prožít další život v utrpení.Teprve vnímáním bolesti druhých a soucítěním se můžeme osvobodit z karmických pout.Pokud smysl této cesty nepochopíme a naše srdce ztvrdnou.Dostane se naše duše tam kde utrpení nekončí.Existuje Nebe i Peklo a Karma od nás žádá splacení toho co jsme učinili.Teprve duše vyvázaná z karmických pout,se může narodit,nebo splynout s Proudem Energie.Pokud se rozhodne narodit,nese nám Světlo a pomoc.Přestože autor má napojení na Energii,některé věci upravil úmyslně podle svého.Něco v dobré víře,něco pro lepší prodej knih.Když jsem v roce 2004 tyto knihy četla,vnímala jsem rozpor toho co čtu s tím co cítím a Energie jsem se na to zeptala, proto mohu tato slova napsat.Já mám nejraději od tohoto autora knihu Malá Duše a Slunce. :74:
28.02.2011 - 21:21 | Filtr
(Rak) nemoomen » Iza23
ahoj
promin ale ty jsi narazila na slabé místo u sebe a ne u mě a nepochopila jsi že to neberu osobně protože v tom nešlo jen o mě ale že mi jde o určitý princip, navíc nikdy nikomu neříkám co se stane protože to sám nevím můžu jen zjistit to co se stalo v minulosti a kdyby sis mohla přečíst mé vzkazy viděla by jsi že mám žádosti o věštění ale všem odpovídám že do budoucnosti nevěštím nic takže nevím kde jsi přišla na to že někomu něco vykládám co musí prožít to totiž nikdy nedělám i kdyžvím že to pro mě problém není mám na tostejný názor jakoty víš ale když zjistím co bylo v minulosti lidé pak mohou pochopit proč se jim lecos děje je to jako regresní terapie bez hypnozy no a kdyby jsi pořádně četla tona co reaguješ vědělaby jsi to a kdyby jsi to napsala tak jako tento poslední příspěvek vůbec bych nereagoval,na svůj názor má každý právo dokonce je mi každý opravdový názor velice milý i kdyžje kontraverzní to je někdy dokonce lepší protože výměnou názorů se všichni zůčastnění posunují někam dál kdyžto ovšem není prachsprostá hádka jen v nem nesmí někdo bez důkazů označovat jiné za lháře to je celé a tím to uzavírám už tomu nebudu věnovat energii ani čas kterého se mi navíc právě ted nedostává v potřebné míře :27: :27: :27: :27: :27:
28.02.2011 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » oligopolie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ono to vlastne aj je zdokonaľovanie seba...je jedno ako veci nazývame...ich podstata je rovnaká a pravdupovediac, nemyslím si, že niekto z ľudí dokáže objektívne posúdiť čo je a čo nie je správne. ono všetko má mať svoju logiku a racionálne vysvetlenie...to, čo nám nesedí nám nesedí z nejakého určitého dôvodu a je to tak dobre, pretože je to náš vlastný obranný mechanizmus proti bludom :3:
28.02.2011 - 20:04 | Filtr
(Štír) oligopolie » Iza23
Já to prostě neberu jako karmu, ale jako zdokonalování samé sebe. Jasně, že chci být lepší (proto se teď probírám tím, jestli ze mě bude vegetariánka)..ale i ta verze s karmou (se kterou se nestotoznuji) přece musí fungovat na nejakych principech ála - tohle je spatne a proto si odzijes tamto -> ale kdo stanovuje hranice co je spatne a co je dobre? Tyhle hodnoty jsou prece desne promenlive.
No asi bych sem musela cpát všude obsah té knihy, ale musím rict, ze jeji obsah je presne to jak jsem to vzdy citila ja .-)
Ale kazdemu to, v co veri on. :32:
28.02.2011 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » oligopolie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
svojím spôsobom s tým súhlasím, človek by si mal starú karmu odžiť s pokorou a zmierením ale zas mohol by sa trošku snažiť vytvoriť si lepšiu karmu do budúcna... :3:
28.02.2011 - 19:53 | Filtr
(Štír) oligopolie » Iza23
No za tím je věta "ty nemusíš nic" to patří k tomu..
Takže já na ten dluh nevěřím. .-)
Celá ta kniha je zajímavá, co si člověk navymýšlel omezení .-)
Nehodlám si něco "odžívat", já hodlám žít podle sebe. :68:
28.02.2011 - 19:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ajajaaaaj tu to niekto berie veľmi osobne...asi som narazila na veľmi tenký ľad a slabé miestočko u teba, že? :3: beriem to logicky, racionálne...načo druhému hovoriť, čo ho karmicky čaká? ak na to nepríde sám, nijak mu to predsa nepomôže, skôr naopak :63: je to nerozumné a zbytočné starať sa druhým do života a do karmy, to je to, čo sa tu snažím celý čas povedať, nič viac a nič menej. Aj keby som videla karmickú záťaž u iného človeka (a netvrdím, že to nedokážem) nepovedala by som to tej osobe, lebo viem, že karmu si musí odkrútiť sám. Skôr či neskôr...a keby mu do nej zasiahnem, tak mu to poriadne skomplikujem..zastávam heslo: Ži a nechaj žiť...
28.02.2011 - 19:38 | Filtr
(Rak) nemoomen » Iza23
sdělit svůj názor je v pořádku a že nikoho neosočuješ?ale osočuješ protože říkáž že kdo druhému umí sdělit jeho karmickou zátěž je lhář
a ja se neurážím jen ti říkám že tohle tvé chování možné není nemužeš označovat za lháře všechny kdo vidí dál než ty nebo kdo umí věci které ty ne z toho na mě dýchá čirá závist a neschopnost být spokojený sám se sebou každý z nás má své omezení no a co ale označovat druhé za lháře jenom proto že sama jsi v tomto směru omezena více není vhodné ani morální ani slušné
a od člověka který se zde presentuje určitým způsobem je to podivné :23: :23: :23: :23: :23: :23:
28.02.2011 - 19:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » oligopolie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dluh je něco, co se musí zaplatit.
...........
tak s týmto rozhodne súhlasím..preto aj tvrdím, že ľudia, ktorí chcú druhým silou mocou karmu očisťovať alebo určovať sú klamári, ktorí klamú hlavne samých seba a mali by sa radšej starať o tú svoju vlastnú karmu, ktorú majú splatiť. ktorú si majú prežiť a nekomplikovať si ju ešte viac tým, že sa začnú starať do karmy iných.
28.02.2011 - 19:21 | Filtr
(Štír) oligopolie » Iza23
Cituji:
Neexistuje nic takového jako karmický dluh - ne v tom smyslu, jaký máš na mysli.
Dluh je něco, co se musí zaplatit. Ty nemusíš dělat nic.Přesto jsou věci, které chceš dělat, které chceš zakusit. A některá z tvých rozhodnutí závisí na tom, co jsi prožil dříve.
To, čemu říkáš karma, nelze slovy vysvětlit lépe.

Tazatel:Je-li karma vnitřní touhou růst, vyvíjet se, být lepším a větším a dívat se na minulé události jako na měřítko toho, čeho jsme dosáhli, pak karma existuje. </tazatel> :)

Karma od vás však nic nevyžaduje. Nic se od vás nikdy neočekává. Jste a vždycky jste byli svobodní.
28.02.2011 - 19:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » oligopolie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a ako je to tam poňaté?
28.02.2011 - 18:50 | Filtr
(Štír) oligopolie
Já se o karmu začala nedávno taky zajímat, a pak mi přišla do ruky kniha Hovory s Bohem a tam je to pojato pěkně jinak. Takže na takovou tu typickou karmu už fakt nevěřím. :17:
28.02.2011 - 17:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
presne tak :15:
28.02.2011 - 16:32 | Filtr
(Býk) ave
Domnívám se,že právě příliš velké bádání nad tím jaké máme karmické dluhy je spíše na škodu.Není dobré násilně otevírat minulé životy.To co patří k naší Karmě a to co máme zpracovat se nám staví do života jako úkol v době kdy máme sílu ho zvládnout.Každé vstupování do minulých životů může otevřít bránu a události,které neuneseme.Myslím si,že je možné dát o minulých životech informaci,ale je to zasáhnutí do Osudu.
Lidé s pokorou a napojením na Energii předávají jen ty informace,které předat mohou.
Někdy jde o část minulého života a vždy jen tom případě,že by se mohla karmická chyba zopakovat.Nebo určité pochopení příčiny a následku může pomoci nemocnému.Pokud potom,ale lidé přesto chybu udělají,může mít větší dopad,než když tyto informace nemají.Proto je lépe procházet životem tak ,abychom neubližovali svému okolí,neboť právě takové věci tvoří karmické zátěže. :74:
Příspěvky: 37-13 12-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »