mam chut si vzit zivot


20.02.2011 - 11:32
(Střelec) honzas_10
mam chut si vzit zivot
To je tak uz jednou jsem to tady psal ja a moje laska jsme spolu 1 rok a 5 mesicu a tet ceka rodinu bydlela u nas vse dobry ale jeji rodice si to nepraly a moje holka je takova ze poslechne svi rodice tak jsme to furt do kola řesily ze proc jsou takovy ale mezi nama nebyl problem tam jsme resily furt do kola jen jeji rodice no tak jsme se hadaly,nebo ji treba vadilo ze jsem na ni rval kdyz jsem mel pravdu atd treba kdyz prisla pozde atd rekla ze proc su na ni takovej a ja ji na to ze mam strach atd a ja nechci byt bez ni ani bez toho detatka tak ja nevim asi 2 x jsem ji dal facku (moc moc malou) a ona rekla ze ji moc biju,,,vubec pravda ale to neresim jak to mam dat do poradku jeji rodina me ma za sadistu ale ja tu holku miluji dal bych za ni zivot ale jenze ona si to neuvedomí to je prece normalni ze se nekdo hada atd ale podle jeji rodiny ne tak ja nevim nevydržím to bez ní

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
15.03.2011 - 22:26 | Filtr
(Býk) anakaa
Pamatuj si že ženu ani květinou neuhodíš.Ale vše jednou přebolí a ty najdeš lásku která pro Tebe bude dýchat hodně štěstí ukonči to není to dobré zapomeň.Hádky vzduch pročistí ale také vezmou spoustu energie.
02.03.2011 - 20:01 | Filtr
(Beran) Háňa* » honzas_10
Honzo, ještě jednu věc bys měl pochopit. Totiž, že i kdybys byl úplně dokonalý, bez jediné chybičky, nebude ti to k ničemu, pokud nemiluje i ona tebe. Prostě to tak je. Lásku si nevybojuješ, pokud na druhé straně není.
Pokud ano, potom snad je důvod něco dokazovat a o něco bojovat.

Pokud chceš na sobě pracovat, aby z tebe byl zralý a spolehlivý chlap, měl bys to dělat hlavně pro sebe, z principu, protože chceš za něco stát. Ne proto, abys za každou cenu někoho donutil tě milovat. To prostě nelze
02.03.2011 - 12:27 | Filtr
(Střelec) LadyLyanna » honzas_10
S vacsinou nazorov suhlasim, tak to tu nebudem znovu opakovat. Len tolko: neopakuj stale ako si sa zmenil. Si iba na ceste ku zmene. Nikto sa za neviem mesiac ci dva nedokaze tak radikalne zmenit ako to ty prezentujes. A nie ze nieco musis mat(ju), lebo po prve to je sebectvo, chyba tam zaujem o to dieta. Mozes sa snazit veci napravit, ale v ziadnom pripade to neznasilnuj. Pekne pozvolna a nechaj ju aj seba dychat a rozhodnut sa. Pracuj na sebe, aby sa tie reci ako si sa zmenil stali aj pravdou.
PS: Na vybitie si prebytocnej energie je najlepsi nejaky sport, ktory ti da zabrat tak, ze nebudes vladat robit take somariny ako su male facky a neskor velke kopance :29:
02.03.2011 - 09:48 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » popo
To máte pravdu naprřed musím zapracovat na sobě,a chtěl jsem se zeptat nevíte o nějaké práci nebo brigádě denně hledám a vubec nic musím ji to dokázat,,,,,i když je to k nevydržení být bez ní musím to vydržet rád bych si našel nějakou práci nevíte o něčem??
26.02.2011 - 23:32 | Filtr
(Panna) veve01 » honzas_10
nemozem si pomoct ale stale mam pocit ze sa motas v zacarovanom kruhu...stale hovoris ze ju milujes a ze inu nechces ze ju jednoducho musis nejak ziskat naspat....ale co ked si ona uvedomila ze fakt s tebou nechce uz byt? ani za cenu toho ze by bolo jej dieta bez otca? Potom by mal byt tvoj najvacsi prejav lasky voci nej ten ze ju nechas byt , das jej volnost , nebudes sa pokusat opatovne dostat do jej zivota a tym jej das moznost najst si stastie niekde inde aj keby to malo byt u nejakeho ineho muza......
26.02.2011 - 20:30 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » veve01
Ale já se tady nesvěřuju proto aby mě někdo litoval protože potřebuji poradit ale to je jedno,ja už prostě vím sví a jestli chci být snima zpět tam musím bojovat a vydržet,to co všechno jste psaly byla pravda a ja takovej nechi byt a taky že už nejsu hodně jsem si toho uvědomil a naučil pochopil jsem že to mou vinou jsme od sebe a ja bez ne ní nechci být a bez mího dětátka taky ne miluji je čím dál tím víc a nezbýva mi ni jiního než bojovat a to taky budu :18: :18: :18:
26.02.2011 - 10:06 | Filtr
(Panna) veve01 » movvin
presne tak.....si to vystihla :15:
26.02.2011 - 09:33 | Filtr
(Blíženci) movvin » honzas_10
Já Ti do toho svýho přesvědčení nechci moc kecat, ale změna svého chování a lítost nad svými činy je něco úplně jinýho!
26.02.2011 - 09:25 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » veve01
No a to jsem právě pochopil že člověka vlastnit nemužu a že laska neznamena mlatit atd proste vsechno toto jsem pochopil a jeste mnohem víc.
25.02.2011 - 22:15 | Filtr
(Panna) veve01
Po precitani tvojho prispevku som si spomenula na jednu pamatnu relaciu pošty pro tebe, ktora bola zverejnena na youtube, kde chlapec zjavne nepochopil ze jeho laska neni opatovana a tak mu dievcina pred celym narodom povedala ze nech jej da pokoj ....sice mozno ta tvoja je opatovana ale mas zjavne rovnaky problem, ze si myslis ze mozes cloveka vlastnit aj ked si naivne myslis ze tvoj dovod (tvoja laska) ta ospravedlnuje ...naozaj by som chcela vediet ze ako si sa zmenil ale to my asi tu tazko uvidime...tvoje reakcie na veci vypovedaju o tom ze si osoba , ktora dost casto kona skratovo a zbrklo ..ja len pre tvoje dufam ze vekom sa to zmeni....
25.02.2011 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele twister, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Že je normální se hádat??A kolikrát do dne??POchopitelně asi je ji líp s rodiči než s tebou,když se k ní takto chováš,asi bych poslechla rodiče taky,chlap kterej by mě mlátil by mi nebyl milejší. .navíc,proč by si měla uvědomovat že j miluješ,když ji to nedáváš nijak najevo,jak tu bylo řečeno,problém máš ty,né oni.
Hodně štěstí.
25.02.2011 - 21:35 | Filtr
(Štír) ivakolacek » honzas_10
well ..lepsi pozde nez nikdy a kdyz si vezmes ze dokud dychame tak nikdy neni pozde tak mas spoustu casu nez tvoje dite bude mit osmnact to dokazat ,,ze o ne stojis ,,
a ne jak trucovite decko kolem sebe kopat "ja to chcu .." a vsichni budou delat co ja chcu ..:-)) tak ti preju aby se ti to povedlo je dobre ze jsi si to uvedomil tak jenom tak dal pokracuj ,,:-)
znas ten pribeh o Trencanskem hrade? jak turek kopal 10 let studnu do skaly jenom proto aby dostal princeznu ,,??
ty na tom nejsi jeste tak zle ,,:-)) :15:
25.02.2011 - 13:25 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » ivakolacek
To jo no musim na sobe zapracovat.ani se ji tet nedivim ze semnou nechce byt ,a az tet jsem si to uvedomil co jsem delal.
25.02.2011 - 02:02 | Filtr
(Štír) ivakolacek
no musim rici ze jsi to dostal pekne ode vsech ..a maji pravdu - utikaji ze zivota jenom zbabelci a jenom zbabelec uhodi zenu ..a na to neni omluva ,,
zapracuj na sobe ..
nehledej chyby ani u rodicu ani u svoji "holky" - tak moc ji milujes ze jsi ji jeste nepozadal o ruku ale vlepit jsi ji uz stihnul - citis se byt hrdinou????
jestli na sobe hodne veci nezmenis tak si pis ze budes bez ni ..
:23:
25.02.2011 - 00:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele gusaná, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojj to bude dobree uwidiss časemmm že to bude okk a žiwot si prosimte neberr to bys udelal krawinu laska je laska a stim nic neudelass
25.02.2011 - 00:00 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Co ti na to říct? Začnu od nadpisu:
Nohy máš, aby jsi mohl chodit. Ruce pro obživu, ale i aby jsi mohl udělat radost něčím. Hlava není jen proto, aby nám nepršelo do krku, ale abychom nedělali veliké krávoviny, dokázalisi rozmyslet, co přinese naše jednání. A život máš, aby jsi ho žil a ne to předčasně končil. Protože když už něco uděláš, není trestem a poučením to, že se na všechno vykašleš, ale že si to odžiješ a předně se pokusíš s tím něco udělat a dát to do pořádku!

Taky si pamatuj, že z malého kluka se stane chlap, když obejde kaluž, místo aby do ní šlápnul! Facky jsou skokem přímo doprostřed kaluže. Jenže bacha, může tam být kanál, který není vidět. A ty si do jednoho takového spadl. Kdo však skočil?

No tak teď už to víš. Zkrátka jsi udělal chybu, to už nemá cenu otloukat ti o hlavu. Jen říkám: nestůj, nefňukej a něco dělej! Dřív než na vztahu zapracuj však na sobě. Protože bez toho nemá cenu ani se o nápravu vztahu pokoušet.
Držím palec. :15:
24.02.2011 - 22:22 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » už zase ocelová žena
Jo to je pravda musim to dokázat vim že je ve mě chyba ale co musim to dokázat a změnil jsem se to vím na 100%.Je zbytecny tady o tom psat jak moc jsem se změnil prostě ji to musím dokázat asi tak nějak protože ji miluji. :18: :18: :18: :18: :18:
24.02.2011 - 19:28 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » honzas_10
Opravdu ses změnil...? Tak to dokaž :15:, ne nám tady, ale té mammině :45:.

Kéž by sis to nejen uvěodmil, ale dokázal být v pohodě!
Ještě si máš hodně co uvědomovat, tak hrrr... do toho :74:

:29:
24.02.2011 - 19:23 | Filtr
(Ryby) Jarek62
Když už teď jsi ji ublížil fyzicky, nikdy bych ti už nevěřil že to neuděláš znova. Můžeš se na mě zlobit, ale já znám ženu která prožívá domácí násilí a je to strašné a asi bych spíš poradil tvé přítelkyni, aby si to moc rozmyslela pokračovat s tebou ve vztahu i když čeká dítě, protože je to v tobě a já bych ti už nevěřil.
23.02.2011 - 14:29 | Filtr
(Střelec) honzas_10 » alegna
Všichni co jste to komentovaly tak máte pravdu a já jsem to pochopil a fakt jsem se změnil je pravda že chyba je ve mně a ne vní,a včera jsem ji potkal a všechno jsem ji vysvětlit že ji chápu a moc se jí omlouvám a jsem fakt jinej atd já jí dám čas a máte pravdu ja jsem si myslel že ji vlastním ale až nedávno jsem to pochopil a všechno jsem ji řekl fakt ji miluju a vím co to všechno obnáší a hodně jsem si toho uvědomil
23.02.2011 - 12:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » stastnymuz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to všechno je pravda, ale vztáhl-li ruku na ženu - ještě k tomu gravidní :39: :39:

to už není legrace....vždyť ohrozil i mimčo, které není na světě


a krom toho cokoli řešit násilím je velmi, ale velmi hloupé
23.02.2011 - 10:27 | Filtr
(Rak) jana@
..někdy vypadá život jako bezvýchodný a k ničemu,ale když to tady takhle píšeš,tak cítím,že to není určitě u tebe konečná,věř v to,že nejhorší jsi zvládl,dokázal sis to přiznat a v tom je kus cesty,ktará ale nekončí..vede dál..stačí překlenout určitou překážku,ale když to ted dokážeš,tak na konci pochopíš,jak by ten tvůj plán byl zbytečnej ..držím pěsti abys to zvládal i dál :15: :27:
23.02.2011 - 09:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná ano,nezatracuji,ale jen se bojím,aby nepatřil ke kategorii mužů,kteří fackování žen,když neposlouchají berou jako normální řešení problému.
23.02.2011 - 09:19 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » bubobubo
Ano sobectví a touha vlastnit.
Ale abychom jen nezatracovali,...je velice mlád,třeba mu tahle zkušenost byla poslána,aby pochopil,naučil se. :3:
23.02.2011 - 09:15 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Přej své dívce šťastný život.
Jak by mohla být šťastná s nedospělým jedincem,který se při první krizi hroutí a chce si vzít život?
Může být takový člověk oporou,až příjdou opravdu velké problémy,jako např.vážná nemoc,umrtí,aj.?
Až budete třeba bez práce,bez peněz,bez bydlení...vezmeš si život a necháš ji i dítě v tom? :19:
Pamatuj,že muže dělají činy,ne slova.
Příspěvky: 92-68 67-43 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »