SROVNÁVÁNÍ S BÝVALOU PARTNERKOU


09.02.2011 - 10:16
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

SROVNÁVÁNÍ S BÝVALOU PARTNERKOU
Rozvýjeli byste vztah s mužem, který Vás srovnává s bývalou partnerkou? Svěřil se známým. Nevím, jestli čekat, že to přejde... Může mě tento muž opravdu milovat?

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
22.02.2011 - 12:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Hm, tohle je složité, já znám jenom srovnávání ve stylu: moje bývalka při sexu ejakulovala a nějak jsem si na to zvykl, tak s tím něco dělej :2: Ne, vážně, je to opravdu nezáviděníhodná situace a vztah asi začal moc brzo, někde jsem četla, že truchlení má trvat čtvrtinu doby, co trval vztah a pak je člověk jakž takž připraven na nový (je to samozřejmě blbá paušalizace a nedá se to nadiktovat, ale možná na tom něco je). Na Tvém místě bych se bála, že zafunguješ jen jako převoznice a až se z toho dostane, najde si někoho jiného. Ale Ty musíš vědět, jak moc Ti na něm záleží a co Ti kvůli němu stojí za to podstoupit...Držím palce, ať to pro Tebe dopadne nejlépe jak může... :74:
12.02.2011 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kentaur5, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Srovnávat někoho s někým je naprostá volovina, každý člověk je individualita, mě osobně by to vadilo, když ve mně někdo hledá někoho jiného a neakceptuje mě takovoiu, jaká jsem.
Ať si takový člověk udělá nejdřív pořádek sám se sebou, co vlastně chce...do budoucna bych takové srovnávání viděla jako problém.
11.02.2011 - 09:15 | Filtr
(Ryby) jozefcz
ahoj,já bych nečekal.
Každý jsme originál a pokud ten člověk neustálé hledá co ztratil,tak není psychicky dozrálý.Pryč a ani se neohlížet.Takže pokud ta bývalka jej nechtěla,je jedno proč a neuměla mu toříci,tak je to jasný a pokud zemřela,tak čím dřív zapomene,tím pro sebe udělá lépe.Tak hodně zdaru Josef :1:
10.02.2011 - 17:58 | Filtr
(Váhy) charri » apetito
:25: pak je to jeho škoda :19:.... já bych šla asi dál, protože jsi v patové situaci a on s tím zjevně nic dělat nechce ..... :8:..... tři roky jsou docela dost, ale pro něj asi málo....... ještě je tady možnost jít do mediačního centra, nevím odkud jsi, ale jsou už skoro všude :17:
10.02.2011 - 16:11 | Filtr
(Lev) Marhon » apetito
pak už sis ale odpověděla sama a nemusíš se na vbec na nic ptát.
jen tak pro zajímavost mě napadlo, máš děti. představ si, že ti umře ditě. jak dlouho ti bude trvat, než se s tim vyrovnáš? umíš si ten pocit představit?
takle nějak se cítí on.
ty se zařiď podle svýho mínění. já ti přece neříkám, že s nim máš zůstávat, jen přemýšlím nad tim, co cítí on, co asi od tebe očekává, co z tebe cítim já a s čim bys měla počítat ty.
ale třeba se pletu.
já jen vim, co bych udělala já.
10.02.2011 - 16:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za palce. To mě celkem i mrzí, že se známými o tom mluví a já nemám šanci si s ním o tom otevřeně popovídat :8:
10.02.2011 - 16:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejspíš vypadám jako sobec, ale prostě beru ohled i sama na sebe. Diskutovat o tom nechce...... a za čas mi může říct, že se s tím nesrovnal a že končíme. Potom budu trpět víc než bych trpěla teď. A já beru takové věci vážně a trvá mi dlouho, než se z toho dostanu a můžu navázat nový vztah. Roky letí. Proto si všímám i věcí, jako např., že mluví o tom, že já ho moc miluji... spíš by mě potěšilo, kdyby řekl milujeme se. Je to slovíčkaření, ale pro mne k zamyšlení.
Nepotřebuji žádného takového kluka.... Ten "lovec" - to mělo hlubší význam. Tak povrchní snad nejsem.
10.02.2011 - 15:11 | Filtr
(Vodnář) mitea
Ak je to skutocná láska medzi Vami,prekoná vsetky prekázky.Znie to mozno velmi frázovo,ale je to tak...problém si vytvárate obaja a je na case si o svojich pocitoch porozprávat...mozno sa Vám ulaví a zistíte,ze si vytvárate falosné dojmy a dogmy...treba hovorit o svojich pocitoch s ním,nie zo známymi a inými ludmi... :3:

Tak do toho a drzím palce :3:
10.02.2011 - 15:09 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Marhon
:15: :15: :15: :17:
10.02.2011 - 14:58 | Filtr
(Lev) rachang » Marhon
:15: hmmm bohužel nabývám stejný dojem...buď svá a nehledej problémy tam kde možná nejsou :17: :27:
10.02.2011 - 13:23 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » BARUŠKA.BÁRA
Proč by to bylo moc :23:?
Na to manželství, zvlášť, když bylo pěkné nezapomene nikdy :44:.
Jen se musí smířit a to je nejtěžší, on potřebuje opravdu pochopení a čas. A hezký vztah.

10.02.2011 - 13:13 | Filtr
(Lev) Marhon » Marhon
a mimochodech, jestli za každou cenu potřebuješ, aby tě někdo lovil, tak si najdi, hezkýho, mladýho, nadrženýho kluka, protože tenhle tě asi lovit nebude. ten bude mít dost práce sám se sebou a od tebe potřebuje pomocnou ruku.
myslim, že by ses cítila mnohem hůř, kdyby tvým známím vykládal, že ho nemáš ráda. nějak ztrácim přehled o tom, co vlastně chceš. :63:
10.02.2011 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » prdlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak vytáčet vytáčet, ať jsou další plusy :75:
10.02.2011 - 12:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dotěra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky. Vysvětlil jste mi polopaticky mužský pohled na věc. Naprosto věřím, že to takto vážně je :23:
10.02.2011 - 12:57 | Filtr
(Beran) prdlik » dotěra
tak vam nevim.ten muj mi minule rika,kdyz jse mho necim nesmirne vytocila - no,aspon ze ty umis aspon varit,to bejvalka na to s...la :5:
10.02.2011 - 12:56 | Filtr
(Lev) Marhon » apetito
začínám mít pocit, že hledáš vši, tam kde nejsou.
napřed by sis měla rozmyslet, jestli ho vůbec opravdu miluješ nebo třeba jen lituješ nebo jestli je to jen přátelství.
teď nabývám dojmu, pokud jí považuješ za konkurenci, že na ni prostě jen žárlíš. nejhorší je, že se jí nezbavíš. živá žena může postupem času dělat chyby, ale mrtvá, už jiná nebude. a ty očividně máš pocit, že s ní musíš bojovat. možná to ani tak neni jeho problém, ale tvůj.
on se s tim jednou snad srovná, otázka je, jestli se s tim srovnáš ty, pokud ji považuješ za někoho, kdo tě ohrožuje.
já sem už napsala, co bych dělala já, ale co vidíš a citíš ty, to záleži na tobě. máš jinou povahu a jiný zkušenosti.
10.02.2011 - 12:55 | Filtr
(Beran) prdlik » apetito
vite co si myslim? nejde o to kdo je lepsi,ale jaka jste vy.proste budte sva a bud mu doklapne,ze jste jina ale ve svym smyslu taky uzasna nebo nedoklapne.ale to nemusi takhle vyjit zadny vztah.proste to nereste....netrapte se.jste proste uplne jiny clovek :3:
10.02.2011 - 12:51 | Filtr
(Vodnář) dotěra
Srovnávání se nedělá, to mi bylo vysvětleno už dávno... bohužel mi to asi nikdy nebude zapomenuto.. Ženy si rády pamatují chyby mužů, asi se cítí lépe. Naopak muž porovná, zda si polepšil nebo ne. A jak to porovná?? No udělá tabulku v excelu, kde nahoře jsou jména bývalých partnerek a svisle dolu si zapisuje kolonky jako : Vaření chytrost sex přístup atd
pak tam dá nějakou funkci a matematicky dojde k výsledku... Takže pokud srovnává pozitivně, je to jenom dobře neee :25: :44: řiď se hlavou a né srdcem... hlava je na přemejšlení a srdce pohání krev v žilách :50:
10.02.2011 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » prdlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám za sebou už nějaký ten nepodařený vztah, teď už jsem chtěla něco, co bude fajn, a vydrží to. A ono tohle. Já se na něj za to nezlobím, to ani nedokážu, ale je mi to tak nějak líto a mám obavy, že tohle bude důvod, proč to bude chtít on třeba časem ukončit.
10.02.2011 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je pravda, on ty city moc nevyjadřuje (občas ano, to vždycky zůstanu paf). Měl údajně také říci těm známým, že ho moc miluji. Překvapilo mě, že je si tak jistý. Myslím, že to také není dobré, že si právě toto myslí. Chlap je lovec...
10.02.2011 - 12:44 | Filtr
(Beran) prdlik » apetito
njn,tak pak to rosku chapu.jeste pokud spolu byli dlouho a maji spolu dite? to by nebylo jednoduche pro nikoho.......ale to nemusite byt nastvana,to vas nemusi trapit :3:
10.02.2011 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » prdlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vzhledem k tomu, že MUSELA odejít na druhý břeh, tak myslím, že si ji ještě víc idealizuje. Je faktem, že to byla moc pěkná, inteligentní a milá žena. Prostě veliká konkurence.
10.02.2011 - 12:27 | Filtr
(Beran) prdlik
dost mi vas clanek lezel v hlave.ano,pokud srovnava,jaka jste lepsi,zda na byvalou vubec mate,je to ubohy a stale bejvalku miluje,ikdyz zanicene bude tvrdit,ze ne.ale srovnavat muze take negativi vlastnosti.muze se bat,ze vy budete v nejakem spatnme ohledu jako ona a chce se tomu vyvarovat. :3:
10.02.2011 - 10:01 | Filtr
(Lev) Marhon » apetito
a víš, že se mu nedivim? chlap neni ženská. ženská se musí ze svých problémů vykecat, svěřit se, potřebuje cítit něčí podporu. když jí od někoho dostane, je schopná se do něj i zamilovat.
někteří chlapy taky, ale většinou ne. považovali by se za slabochy. rači mlčí a řeší si to sami v sobě. nanejvýš s kamarádama.
neradi o tom mluví s nejbližším člověkem. dokud budeš jeho kamarádka, bude se ti svěřovat, co ho trápí, ale jak budeš partnerka, většina chlapů to vidí jinak. pude za kamarádem, za kamarádkou a tam o tom bude moct mluvit. tohle funguje tam, kde je mezi partnerama spíš kamarádskej vztah.
on na to musí přijít sám. když ho do něčeho někdo bude tlačit, tak se naopak uzavře a může to vést k tomu, že bude mít pocit, že ho manipuluješ a rači vztah ukončí. a dva měsíce sou fakt krátká doba.
teda, to je pouze muj soukromej laickej názor.
:63:
10.02.2011 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
charri, už jsem to zkusila, ale odvádí řeč jinam a zjevně o tom mluvit nechce :63:
Příspěvky: 91-67 66-42 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »