Reiky = prokletí ???


29.01.2011 - 18:00
(Štír) milca333
Reiky = prokletí ???
:25: :43: :63:...tak z toho jsem zmatená. Někdo sem dal do jedné diskuse odkaz na stránky jedné indigové holčiny, která mi přijde velmi vyspělá v názorech a vůbec tam má zajímavé příspěvky, tak jsem si jí dala do oblíbených. Jenže co mě zarazilo, nazývá zasvědcení reiky prokletím a doporučuje spíše se toho zbavit...sice neví jak. Tak mě zajímá váš názor. Jelikož mám reiky 1 už snad 10 let, ale nepoužívala jsem to. Byla to taková rychlokvaška. Chtěla bych jít teď na jaře na pořádný víkendový seminář, kde budou i práce s čakrami, kyvadlem apod. Se vším, co s prací s energiemi souvisí. Jenže teď mi to vrtá v hlavince a nevím co s tím..... :22: :41: :25: :43: :63:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
01.02.2011 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale veď hádam takých už sa zrodilo na zemi aj v minulosti dosť, či nie? :25: čo my vieme, koľko takých vysoko uvedomelých jogínov chodí po svete a mení oblasti príčin :3:
01.02.2011 - 18:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Luminon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ziadne UFO nepomoze.Pomoct moze iba to,ked sa zrodí bytosť,ktora zanecha nauku svetu.Teda podobne ako Ježiš ci buddha.Vtedy sa zdvihne vlna duchovnosti,pretoze zacne posobit tzv.duchovny egregor.To sa ale moze stať vtedy,ked sa niekto zrodivší sa vo svete vypracuje vysoko nad svoju individualitu.A kedze je zo stejnej "masy",ktorou je stmelene i cele ludstvo,mení tak principialne v oblasti prícin tendencie.

k tomu ziadne UFO a ani bytosti z kozmu pomoct nijak nemozu,pretoze neposobia priamo vo fyzikalnom skupenstve,ktorym ludstvo v skutku je.

:1:
01.02.2011 - 13:12 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Tyna_Tynka
:15: to jsi napsala moc hezky! :15: :74:
01.02.2011 - 11:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Luminon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vieš, čo je zvláštne, že mnoho astronautov a ľudí, ktorí sa s mimozemšťanmi stretli, vypovedali, že najviac zo všetkého ich zaujíma, ako vnímame Boha :25:
01.02.2011 - 01:17 | Filtr
(Ryby) Luminon » Janíčko Skútrista
Mno, s těmi schopnostmi máš pravdu. Neznám nikoho, kdo si zaplatil duchovní schopnosti na kurzech a používal je pravidelně. Znám spíš dvě kategorie, ti kdo ke schopnostem přišli jako slepý k houslím (vrozené z minulých inkarnací) a nebo ti, kteří si schopnosti sami vypracovali mnoha lety meditací a duchovní práce.

Jinak, jev UFO velmi významně popisují Benjamin Creme, George Adamski a Steven M. Greer. Podle nich jsou to sousedské civilizace žijící na duchovních principech a jejich mise zde je hlavně duchovní. Nejsou tu, aby přistáli před Bílým domem, ale proto, že naše Hierarchie o to požádala jejich Hierarchii, která u nich působí veřejně. Pokud všechno půjde podle plánu, i naše duchovní planetární Hierarchie bude mezi námi také působit veřejně.

Já myslím, že to k duchovnu patří. Tito mimozemšťané totiž primárně obývají éterickou rovinu, takže ezoterik k nim má mnohem blíž než astronom.
30.01.2011 - 19:54 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Já bych řekla, že víc než na samotném "nástroji" spíš vždy záleží na tom kdo ho používá a hlavně jak.
Reiki je prostě určitá energie, no.
Určitě bych netvrdila, že zasvěcení do Reiki je pro dotyčného úžasné nebo strašné. Spíš jde o to, jak se k tomu dotyčný dostane, proč to chce, na co, jak s tím pak zachází atd. atd.
Jak jsem psala, když máš/dostaneš/koupíš si nůž, tak máš prostě nůž, ale CO a JAK s ním budeš dělat je na Tobě. Můžeš s ním někomu ublížit, můžeš s ním ublížit sobě, můžeš ho dát někam do šuplíku a už si ho nevšimnout, nebo s ním můžeš vyřezat umělecké dílo, které bude vyzařovat radost desetiletí a desetiletí a spoustu dalšího.
Když budeš věřit, že reiki je prokletí, tak pro Tebe bude prokletím, ale podle mě je zbytečné tak podlehnout strachu. Samozřejmě určitě to může být byznis (ale tak to se rozhoduje každý sám, kam půjde, na co přistoupí a proč...), nebo třeba je to zbytečné - když přes své pravé Já se taky můžeš napojit na energii, na lásku, kterou můžeš léčit, nebo co chceš, nebo já nevím co, ale nebála bych se, že zasvěcení reiki je tedy pro všechny prokletí a každému dělá přesně to a to (píšu obecně k Tvému úvodnímu příspěvku diskuze, nečetla jsem, co přesně o něm píše ta dívka, ale jestli prokletí, tak to bych já tak striktní tedy nebyla...).
30.01.2011 - 19:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pár lidí i tady,kteří mají zasvěcení do Reiki mě požádalo o diagn.čaker.Nikdo z těch,co praktikují Reiki nemá zablokovanou první ani sedmou čakru.to jen k jednomu z jejich argumentů...
30.01.2011 - 18:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V podstate nema zle nazory.Nieco vystihuje pravdu.Myslim tym vseobecne.Reiki hodnotit nemozem,lebo nemam v tejto oblasti skusenosti.

Akurat ma prekvapuje roztriestenostou zaujmov.K comu je zaoberanie sa UFO a podobnymi zalezitostami ? Ak to myslí z duchovnom vážne,tak by si mala uvedomiť ze podstatne je predsa odstranenie strastí,ktore mudri riesia priamo a tí ostatní sa snazia najprv ziskat kdejake schopnosti.

:1:
30.01.2011 - 17:35 | Filtr
(Ryby) Luminon » J07ef
Jo, tak tahle rodinka je hodně podobná té mojí :5: - táta astrolog, matka vícero dovedností co se týče léčení, terapií, životního stylu a ezoteriky, a z dětí jsem jakž takž duchovně nezdřevěnělý jenom já :32: Prarodiče jsou křesťané ale ne nějak moc zarytí, sourozenci to nějak moc neřeší a jestli jo, tak spíš skepticky.

Být opravdovým skeptikem není nic lehkého, to je celá věda.
Běžný člověk věří jenom tomu, na co si může sáhnout, ale ruce má citlivé jak dřevo, takže si na jemnohmotné věci nesáhne. Jenže skeptik je palice dubová, ten nevěří ani tomu co vidí a na co si může sáhnout. Věří jenom tomu, co za spoustu milionů dolarů několikrát nezávisle ověří několik velkých institucí. To, že většina světa si takové testování nemůže dovolit ho nezajímá. Ignoruje i to, že mnoho lidí používá síly kterým nerozumí a neporoučí jim, takže je ani neprokáže, stejně jako málokdo umí postavit počítač, který používá.
A na těchto obyčejných lidech, bez milionů a bez technického vzdělání (které zatím ani neexistuje) leží takzvané "břemeno důkazu" aby prokázali existenci duchovních světů. Jako v Kocourkově, že? :23:

Jo, seriál by to byl super :27: I sledovanost by se našla, kdyby byly dobré počítačové efekty. Určitě bych tam chtěl pracovat jako konzultant a scénárista :2:


Když si tak pročítám ten článek, ona dívčina má v hodně věcech pravdu. Jediné co bych jí vytknul je, že to bere strašně do detailů. Reiki u každého ucpe kanály, zato ležení v trávě je naopak čistí. (???)
Když se na to tak dívám, pokud má někdo kanály už ucpané, tak i taková slabá věc jako zasvěcení do Reiki způsobí dost nepříjemných pocitů. Málokdo z nás opravdu ví co se děje, nejlépe je si to nechat všechno vytestovat, včetně toho, nakolik je to prospěšné.

Ano, kupovat si zasvěcení je hrozný byznys a ještě větší nesmysl. Ale na druhou stranu, znám osobně zasvěcení, které lidem kteří ho dostali nesmírně pomohlo. A zaplatili si za něj! Lidi si prostě potřebují za některé věci zaplatit, aby si jich správně vážili.
Takže tady bych se neřídil podle toho jestli je to placené zasvěcení nebo ne (do určité rozumné výše, okolo pár stovek) ale jestli je za to certifikát. Certifikáty na zasvěcení, to jsem zatím viděl jenom jako obchodní známku švindlířů. Počítají se výsledky, ne papír na stěně.
30.01.2011 - 16:46 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Buddha/2
Tady už o komerčním zneužití nepíše, tady straší nebo jak to nazvat:,,Ztráta schopnosti mluvit se svými strážnými bytostmi / Pálení na kořenové a korunní čakře, což je následek zablokovaných energetických kanálů, ke kterým se pojí i ztráta schopnosti pracovat s energiemi (tedy přesně opak toho co ,,ovečka" před zasvěcením chtěla), díky zablokovaným energiím se dostavují deprese, bolesti hlavy, mravenčení v rukou. - Také popisují, že cítí nutkání pořád někoho objímat. O tomto problému už jsem psala dříve. - Toto nutkání je touha nasát z lidí energii, kterou oni sami nemají, protože krom toho že byli odříznuti, také byli napojeni na temné entity, které z nich energii berou. / Staré nemoci se vracejí, staré rány začínají znovu bolet."
30.01.2011 - 16:24 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Qantipa
To jsem reagoval na to,že je z "nějakého důvodu vysazená".
Píše tam zcela konkrétní důvody proč Reiki ani Merkabu ne.A nemám z toho dojem,že by to osuzovala šmahem,jen se jí nelíbí ty praktiky kolem a komerční zneužití.V tomhle s ní souhlasím.
30.01.2011 - 15:45 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Buddha/2
Že je nebo že není? já jsem neměla čas číst všechno. Nejspíš jsem to přehlídla ve chvili, kdy jsem byla v šoku, že o svém rodném městě Valticích napsala, že je to dědina (v sekci o autorce).
30.01.2011 - 15:35 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Qantipa
Ale ona to tam přece píše,stačí číst :3:
30.01.2011 - 15:19 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » bimbulka.j
No co jsem si procházela pár jejich článku, tak není křesťanka, ale byla v tom asi vychovávána doma. O reiki píše, že ji několikrát někdo nabízel zasvěcení, ale ona vždy odmítla, jinde zase zmiňuje, že zná lidi, co od zasvěcení do reiki mají problém. Prostě je na reiki z nějakého důvodu vysazená. Jinak všechno, co píše na své blogu nemusí být nesmysl. Sama píše o tom jak komunikuje s anděli atd.
30.01.2011 - 15:04 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Tyhle stránky znám ...mrkni třeba sem :

http://karolinaloskotova.blog.cz/10…

Dobře - pokud ona má pocit, že většina křížů patří mezi destruktivní symboly, neznamená to, že druhý nemůže mít z křížů pocit pozitivní a do jeho života patří.
Mimochodem - já zas četla, že Anch patří mezi nejsilnější zářiče a může jednomu pěkně zavařit.
No a ke všemu má na svých stránkách odkaz na osud.cz ... :19: :19: :19:
30.01.2011 - 14:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aj jóga je proti tomu :3:
30.01.2011 - 14:36 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Qantipa
tAK TOS TREFILA HŘEBÍČEK NA HLAVIČKU. nEVÍŠ JESTLI TA SLEČNA NEBYLA TAKÉ KŘESTANKA?Víš není nic pravda z toho co tá slečna píše.Církev je proti Reiki z jednoho prostého důvodu.Po zasvěcení člověk časem pochopí,že věřit neznamená být organizovaná v církvi a chození do kostela, Má víra vychází z mé duše a mého srdce. Jak člověk pak postupuje dál rozvojem duchovním ,pak nevěří a JIŽ VÍ! Vedet znamená víc než věřit.A takto církev přichází o své ovečky.Moc by mi zajímalo kde k takovému nesmyslu ta slečna přišla.Když jsem podobně reagovala na diskusi zde a psala jsem to podobně,jeden křestan mi vyhrožoval exorcismem atd. paak posílal na mne archanděla Gabriela a když jsem mu napsala že se nemusí namáhat ,že s ním jsem v kontaktu děnně ,tak dal pokoj. Tímto nemám nic proti lidem ,krery věří upřimne a chodí do kostela, je mnoho duchovních cest, hodných a správnych kněžích. Je také hodně fanatiků který zneužívaj náboženství.Janka
30.01.2011 - 13:57 | Filtr
(Rak) nemoomen » erin
ahoj
krásně řečeno souhlasím a podepisuji :27:
30.01.2011 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pokiaľ to niekto robí bez sebeckých záujmov alebo nároku na zisk, pokiaľ to robí človek duchovne čistý a vyspelý, tak áno :3:
30.01.2011 - 11:59 | Filtr
(Vodnář) mitea
Ja si myslím,ze reiki je liecivá energia,zálezí na tom,kto s nou ako nachádza...
Moze ju clovek objavit aj bez zasvätenia niekým...ked je ziak pripravený,ucitel sa dostaví a nemusí byt vzdy v hmotnom tele..
Vo vesmíre je vela sústav energií o ktorých nemáme ani sajnu...takze zrejme je opatrnost na mieste.Kazdý by mal pracovat najprv na napojení na svoje vyssie JA a naplnit srdce vseobjímajúcou láskou,potom moze liecit bez rizika...takto to vnímam ja. :3:
30.01.2011 - 10:49 | Filtr
(Štír) milca333 » J07ef
To je dobrý nápad :15: ...takový seriál by se mi líbil... :4:
30.01.2011 - 10:40 | Filtr
(Střelec) Lokii
možná byla na jiném zasvěcení než reikyxD
30.01.2011 - 10:38 | Filtr
(Kozoroh) J07ef » Luminon
Tvoje príspevky vždy pozorne čítam nakoľko majú vždy čo povedať a dávaš informácie ktoré tu nikto ďalší nedáva. :15:

Už dlhšiu dobu ale rozmýšľam nad tým, keby sa niekto rozhodol natočiť sitcom seriál z prostredia ezoteriky, niečo na spôsob "The Big Bang Theory" tak z tvojich príspevkov by si urobil zlatú baňu. :46: (samozrejme nič v zlom!)


Išlo by dajme tomu o nejakú rodinku. Na prvý pohľad úplne štandardnú..
Otec by sa živil Astrológiou, matka by mala liečiteľskú prax, deti by mali rôzne skilli ako vidieť energie a duchov, babička by videla budúcnosť a jeden člen by bol čistý skeptik, ktorý ničomu neverí okrem vedy a nič ho nepresvedčí..


Sledovanosť neriešim.. :13: :32:
30.01.2011 - 01:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Luminon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
som rada, že tu niekto konečne objasňuje astrál taký, aký je :3: :15:
30.01.2011 - 01:13 | Filtr
(Ryby) Luminon » milca333
milca333: Cože, už roky? No potěš koště. Taky jsem měl v posledních měsících či letech problémy s astrálními útoky... Jenže oni mi škodili jen tehdy a natolik, kolik jsem jim ve své nevědomosti dovolil. (což nebylo moc, zdaleka ne tolik jak popisuješ)

Jakmile se setkali s pevnou vůlí, po pár marných pokusech odtáhli a jen se snad občas přesvědčí, jestli pořád dávám pozor.

Jak ses bránila? Astrál je dimenze emocí. Místo ochran, čistých energií, lásky a světla... zkusila ses pořádně zdravě NASRAT? S vraždou v očích, ledem v srdci a pekelným žárem v solar plexu?
Někdy si přeju abych usnul, vystoupil astrálním tělem z fyzického a zastihnul ty astrálníky u mojí postele. Ti by to teda schytali :66: Jako náruživý hráč počítačových her ve snech často a rád bojuju a likviduju nepřátele nevybíravými způsoby. Astrál sice nezná smrt, ale zná všechny emoce, strach, i bojechtivost. Když můžou vyděsit oni tebe, můžeš vyděsit i ty je. A snadněji. Oni jenom využívají toho, že je nemůžeš přímo chytit pod krkem. Zato ty máš pevnost fyzického těla a nadvědomí, které má potenciál projevit se stejnou mocí jako měl Kristus.
Příspěvky: 53-29 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »