Když malé dívky mají velké sny


05.01.2011 - 22:34
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Když malé dívky mají velké sny
Dobrý večer :1: jakou myslíte, že má vztah budoucnost v 18-19 letech? Já jen, že se mi už nechce znova prožívat rozchody a trápení...už jsem z toho unavená(já vím, říkáte si - to brzo, ještě se rozejdeš tolikkrát)...ale jakou budoucnost mohou mít dva takto mladí lidé...já vím, většina jich to neřeší...ale mě už nebaví obyčejný chození, já už chci něco budovat...a ono to pak stejně asi spadne...nedokážu si to teď užívat, nebaví mě to a ani se mi nechce nic tvořit, když vím---> :19:...nevím, co tedy dělat do takových 25, je to teď pro mě o ničem...asi neumím prohrávat :74:díky za názory :1:

Řazení:
05.01.2011 - 23:17 | Filtr
(Býk) player » Háňa*
To máš pravdu.Egypťanky rodí ve čtrnácti i dříve.

Jen jedna poznámka.Svět býval přívětivější,útulnější,hladivější.Dnes je zlej a krutej.Aspoň mě se zdá,byť jsem šťastný optimista.
05.01.2011 - 23:13 | Filtr
(Beran) Háňa* » Dejvidovka
Jsi už dospělá.... kdybych měla chuť budovat, budovala bych. Ono je teď v módě všechno odkládat až do 30, čekat na nějaké dozrání, ale podle mě je to blbost. Někdo dozraje ve 30, někdo v 19, a někdo vůbec. Asi už na to zralá jsi, když máš do toho chuť.

Nenech se odradit skeptiky - odjakživa se ženy vdávaly a prožívaly mateřství vzápětí po dosažení dospělosti, nikdy nebylo takových rozvodů, co je teď. Teď se všechno moc plánuje, ještě se nevzali a už řeší, co bude, až se rozvedou....
já myslím, že pravděpodobnost rozpadu vztahu je v každém věku stejná. Jde spíš o to, jaká je pravděpodobnost, že potkáš správného partnera
05.01.2011 - 23:10 | Filtr
(Štír) milca333
Jsi zřejmě dříve vyzrálá. Jsou takoví lidé, kteří se chtějí usadit třeba už ve 20ti letech. Znala jsem kluka, který se v tomto věku chtěl ženit, ale byl nešťastný z toho, že jeho přítelkyni je teprve 17 let a tudíž není plnoletá a tak nemohla ve spoustu věcech vůbec o ničem rozhodovat. Pro fungující vztah je potřeba najít kompatibilního partnera. Na to je jedna taková malá poučka. Je toho víc, ale tohle opravdu funguje.

1. napíšeš si 3 věci, které miluješ a bez kterých nemůžeš žít
.....to samé udělá Tvůj partner
2. ....napíšeš si 3 věci ke kterým máš neutrální vztah
3. napíšeš si 3 věci které bytostně nesnášíš

Vztah, který by nebyl kompatibilní je ten, pokud má partner něco, co bytostně nesnáší a Ty to třeba miluješ. Takový vztah nemůže nikdy fungovat.

Ideální je harmonie na úrovni tělesné, emocionální, intelektuální a spirituální. Stejný žebříček hodnot. Třeba, pokud Ty máš na prvním místě rodinu a přátele, on musí mít taky. Pokud má na prvním místě třeba peníze a rodinu až někde na posledním....také takový vztah nemůže fungovat.

Tak to jsou takové základní poučky, jak to poznáš, aby to nebolelo. Že pokud jsou již na začátku různé varovné signály, tak do toho vůbec nevstupuj, nemá to cenu. Dobrá je knížka Mars a Venuše si spolu začínají od Johna Graye. Je to knížka, která rozebírá jak vytvořit láskyplný a trvalý vztah.
........................
Je pravda, že jsem hodně poučená, jak vytvořit láskyplnný vztah, protože naši se hodně hádali a tak jsem měla strach z takového podobného manželství. Hodně jsem toho o vztazích přečetla. Do několika vztahů jsem i vstoupila, protože to vypadalo slibně.
Ale ještě pořád hledám. Makám na tom a snad se to jednou podaří. A to mi je o 20 let více než Tobě. :42: ....tak to jse Tě moc nepovbudila..., ale alespoň předávám nějaké zkušenosti, za kterýma se pídím už roky. Tak ať se zadaří.... :15: :74: :17:
05.01.2011 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To máš pravdu, to bych neměla dělat...takže risk, ikdyž už teď je jasné jak to dopadne...aaachjo :16:
05.01.2011 - 23:04 | Filtr
(Býk) player » Dejvidovka
Především - uvolni se.Úplně.
Buď hodná a milá,neupjatá.Pamatuj,že i krátkej vztah má velikou hodnotu pro vývoj.
05.01.2011 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale ono se může něco, třeba i nevědomky budovat během užívání :20:nedávám se teď do vztahu celá, protože počítám s možností, že to skončí...a to není ono, nedokážu si to tím pádem pořádně užít...
05.01.2011 - 22:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale tak to já měla teď v nedávno ukončeném 2-letém vztahu...vidíš to - ukončeném...teď mám přítele, takže vlastně zase riskuju :39:začínám odznova a nebaví mě to, nevím, co dělat...asi sem si měla dát se vztahama pauzu, já bláznivá :63:ale co teď už...
05.01.2011 - 22:41 | Filtr
(Býk) player » Dejvidovka
Rada? To je přeci jasné.Má-li mít tvůj vztah hloubku a naději,musí být splněny 3 předpoklady:

Erotika
Dialogy
Společný aspoň jeden,lépe však více zájmů.

Čili v první řadě si hledat někde mezi lidmi,kteří mají obdobné hobby.
05.01.2011 - 22:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A něějaká rada tedy pro mě? :2:
05.01.2011 - 22:36 | Filtr
(Býk) player
4 % vydrží a jsou šťastní
15 % přežije za asistence velkých kompromisů několik let
81% se rozpadne.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »