Smyslnost podruhé...


06.10.2010 - 21:42
(Blíženci) Nuna
Smyslnost podruhé...
Vrátila jsem se teď do diskuze na téma smyslnost a zjistila jsem,že je celá :40: a původní myšlenku by už člověk těžko zachytil.Takže si dovolím založit novou a pokusím se popsat něco,co mi beztak delší dobu leží na srdci a na co jsem ještě nenašla ta správná slova :6:Nepoužila bych vyloženě slovo smyslnost,použila bych slova "z člověka čišící sexualita". Je to stejné? :3: Problém s tím mám. Bohužel se setkávám s tím,že jsem vnímána pouze jako sexuální objekt. Snad ani ne jako žena se vším,co k ženě patří,ale pouze jako kus masa. :8:Samozřejmě z toho "šílím" - od stavů,kdy mě to udivuje,po stavy,kdy mi to vyloženě vadí a poslední dny přímo až fyzicky. Došlo to tak daleko,že mám problém i s obyčejným podáním ruky,jakýmkoliv dotykem od cizího muže.. vadí mi to.Uvědomuju si,že někde bude chyba ve mě,jen nevím kde. Zkuste mi napovědět. :3: :1:

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
09.10.2010 - 19:52 | Filtr
(Kozoroh) Kačka-Helča » josefinka1
já byla poprvé v životě, ale bylo to moc fajn :15: :29:
08.10.2010 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačka-Helča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jé já také koloběžky "žeru" :15: :18:
08.10.2010 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo muslimové a my muslimky taky...ale tady jde o to,že třeba já,nepotřebuju aby na mě chlapi civěli,a dělali návrhy,je to spíš pro mě obtěžování,já osobně bych chlapa už nikdy nechtěla,i kdyby byl ze zlata,to jsem tu psala,pak je to obtěžování,no né? :2:
08.10.2010 - 19:35 | Filtr
(Býk) player » Merlinkka
Na pověst hrajou muslimové...už ani křesťané ne.Pokud máš zdravého ducha,pošpinit pověst ti může akorát přestoupení zákona.

Vem to z druhé stránky.Sex má dvojí funkci.Rozmnožovací a prožitkově-zdravotní.Pokud se s někým vyspíš,kdo tě vzrušuje,tak i kdyby vzal roha a dejme tomu se šel pochlubit,tak co?Pokud jsi dobrá mileka,tak je to jen pozitivní reklama a hlavně - pokud jsi dobrá milenka,on jen tak neodejde.
08.10.2010 - 19:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zveličený,ani náhodou. :22: máme prostě smůlu na tyhle zářezáky,neboli úchyláky,což tě potom mrzí,a pak se s takové situace špatně dostáváš,jak se dá přesvědčit okolí,že nejsi ženská jen do postele?že chceš víc,než jen tuö pokušení na jednu noc.Vžíj se do role žen a uvidíš,jak by ti bylo.Dobrou pověst v mžiku pošpiníš,a pak jak dokážeš že takovej nejsi? :63: :3:
08.10.2010 - 18:36 | Filtr
(Býk) player » Merlinkka
To je zveličený.

Jsou samozřejmě lovci zářezů,ale to jsou chlapi,kteří jsou doslova závislí na tom střiku a těch je pár procent.Já za celej život poznal tak 2,možná 3.uvnitř ženama naprosto pohrdali (tak jako každá prostitutka pohrdá muži),ale nutně je k životu potřebovali.

Já ti za sebe řeknu,pokud mě ženská vyloženě nezaujme,nemá šanci,kdyby předemnou tančila nahá.
08.10.2010 - 17:01 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
Tak pšššt...draka nebudit! :14: :16: :5:
08.10.2010 - 17:00 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Mihu pěkně trefila - dobrý :15: :30: Plájo díky :3:
Je vidět,že ti,kdo mě znají,se snáž zorientují. :1:

..jsem přišla ze školy právě a po 10ti hodinách snahy o vstřebání nových informací nevím ani jak se jmenuju,takže dneska moje /ne/sexualita spí.. :7: :5:..
..leč všem díky za příspěvky... :74:
08.10.2010 - 15:38 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Ruby
A vede kudy?
08.10.2010 - 15:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aha,takže on je ukřivděnej?to je mi novinka haha,ale když se s ním teda vyspí,on si ji odškrtne v diáři,sedne si v hospodě,a s chlapama začne vytahovat diář,že ji vlasně už taky dostal,a začne probírat detaily,a pomluovat ji.Mám s toho divnej pocit,spíš na zvracení s toho maníka :23:,spíš by měla být ukřivděná ta žena ne?Ale chápu,že každej jiné povahy,teda asi...ale toto jsem vyslyšela od kamarádky,a bylo to dost hnusný...co jí provedl,takhle přece nevypadá štěstí dvou.,a vůbec to není o tom,pozování..pozujou jen modelky a ....
08.10.2010 - 15:18 | Filtr
(Beran) jitkakoc » mário1
Nevím co by za to dali, ale vím k jakému názoru na chlapy by je to přivedlo....
08.10.2010 - 15:14 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Nuna
Aha tak jsem se s příspěvkem unáhlila, neřeším opak, řeším to samé v pokročilém stadiu, tohle předcházelo a pak ta čakra pomalu a jistě přestala fungovat... no a to zas chlapi odezřou neboj a budeš mít klid... jen to chvíli trvá
08.10.2010 - 15:11 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Nuna
...Jakoby moje tělo bylo někoho jiného... a určitě je tvoje? Myslím tím, jestli nejsi ovlivněná nějakou přivtělenou dušičkou. Jinak s tou sexuální přitažlivostí je to určitě spojené s druhou čakrou, opa poly jsou naprd. Měla jsem tenhle problém, teď řeším opačný, čakra se netočí a já ani vnitřně nechci, aby se točila, je to má obrana, přitom tím psychicky trpím zase jinak.... :8:
08.10.2010 - 15:09 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Ruby
No javor, my holčičky leckdy nejsme úplně dokonalý, ale na to ať si založí diskusi druhá strana, ne? :5:
Já už jsem se do toho zas zamotala, chtěla jsem jen Nuně servilně přitakávat, ač v mé současné životní etapě je jen jeden pán a vládce...no vlastně já to tak mam dycky...a na ty ostatní se xichtim tak jednoznačně, že se nevrhaj...i když by chtěli, že... :16: :61: :5:
08.10.2010 - 14:59 | Filtr
(Beran) Ruby » Melody Pond
Já Tě chápu, uďo... :46:, ale čoveče víš, kolikrát jsem byla svědkem nevyžádané přitažlivosti, působící na opačné pohlaví- ze strany ženy? Většinou mírně ovíněné... :37:...a chlap nevěděl, kde nechal tesař díru, aby se jí decentně zbavil... :3:
08.10.2010 - 14:54 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Ruby
No myslím já si, že nejsem od věci...jedná se o jakousi nevyžádanou přitažlivost, působící na opačné pohlaví, ač o to dáma nikterak neusiluje... :5:
08.10.2010 - 14:43 | Filtr
(Beran) Ruby » Melody Pond
To asi žádná z nás... :4:, ale myslím, že v tématu jde o trošilinku něco jiného, než o situaci Tebou popsanou a ve které se určitě každá z nás nejednou octla...v takovém případě stačí do toho "orgánu" mírně nakopnout, když už je protějšek tak drzý, že se bez svolení vrhá... :4:
08.10.2010 - 14:31 | Filtr
(Štír) Melody Pond » player
Hold beru, ale pokud se na mně vrhá někdo, kdo se mi ale vůbec nezamlouvá, s utqělou představou, že pouze jeho orgán mně může zachránit od skonu samotou...eee...to nejevím nadšení... :41:
08.10.2010 - 14:20 | Filtr
(Býk) player » Ruby
Ano.Přesně tak.

Věci citového světa jsou krásně nevyzpytatelné.Pokud někdo řekne - mužům jde jenom o sex,tak co to vlastně je?
no přece: HOLD VAŠÍ KRÁSE ! ! !
08.10.2010 - 13:46 | Filtr
(Beran) Ruby » player
Moje kamarádka se moc líbila jednomu muži /ona se líbí hodně mužům, ale to už je jiná věc/, když se o ni ucházel, řekla mu, že mu jde stejně jen o sex a ona chce něco víc /ona to říká více mužům, ale to už je jiná věc/. Do dneška je sama, sex má jednou za tři měsíce s ženatým chlapem, u kterého jí zradily čichové buňky/.
S tím mužem jsem už tři roky já, ono mu samozřejmě šlo o ten sex /nebudu tvrdit, že mě ne-protože čichové buňky jsou neomylné/. Kdybychom tehdy spolu nezačali sexovat, nezjistili bysme, jak úžasně nám spolu začne být. Jakého přítele najdeme jeden v druhém. Mohlo i nemuselo to vyjít, ale o to na začátku ani jednomu nešlo. Po roce a půl jsme se do sebe teprve zamilovali. Trochu obrácený postup oproti normám obvyklým, ale aspoň jsme nekupovali zajíce v pytli :3:.

To není návod na to, jak začít vztah, jen chci říct, že to prostě nemá žádná pravidla, nelze nic naprogramovat podle nějakého harmonogramu.
A nelze nic paušalizovat.
Tak, říct si...teď jsem svým způsobem zklamaná, cítím se nečistá, zneužitá, chlapi jsou sexystická hovada, přemýšlející jen tím nástrojem mezi nohama..., nechci s nimi nic mít, nechci se jim líbit, nechci je přitahovat, jde jim jen o jedno, nezajímám je jako člověk....
Nuno, kdysi jsem tímto obdobím prošla taky, přejde to, neboj, rozumím tomu, co teď cítíš, ale už taky vím, že je to špatně....tudy cesta nevede :1: :17:
08.10.2010 - 13:31 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
To se mýlíš.
Nuna se nijak moc vážně nebere.Ta má odstupu,že by ho mohla prodávat na trhu...akorát...
08.10.2010 - 13:24 | Filtr
(Býk) player
Jinyk myslím,že Nuna a Jaňajs jsou dost protipólné případy.
08.10.2010 - 13:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je dobrá diskuze,myslím,že tento problém řeší spousta žen,taky jsem ten problém ještě před několika lety řešila a vyřešila jsem ho,když jsem si našla současného manžela,on mi dává tak přesvědčivý pocit,že jsem pro něj bohyní ve všech ohledech,intimní chvilky nevyjímaje,že jsem přestala řešit jestli by po mně třeba taky nechtěl toužit ještě nějakej jinej chlápek.Dřív jsem i při tom,když mi někdo lichotil měla hned pocit,že to dělá proto,že mě bude chtít opídadýdovat,ale dnes když mi někdo zalichotí,tak poděkuji,i tu ručku z legrace občas někdo políbí a já to beru jako fajn projev a neřeším to.Myslím tedy,že záleží na tom jak se začneš sama vnímat a možná je dobré,když právě třeba partner člověku k tomu sebevědomí trošku pomůže.
08.10.2010 - 13:06 | Filtr
(Býk) player » Merlinkka
JINAK VÝBORNÁ DISKUSE.

Merlinko,chlap nemyslí jen na sex.To je křivda a takový klišé.

Já to zkusím popsat upřímně,i když se mi do toho moc nechce.

Stačí,když si jednou zaplatíte sex ať už žena s gigolem nebo chlap s kurtizánou.Rozhodně to ke štěstí nepřispěje.Je to zajímavá konfrontace citu a tužby,ale odejdete nenaplněni,pokud nejsou pocity v rovnováze.

Zkrátka - chlap chce ženě udělat to,co si myslí,že je pro ní nadpozemský,to znamená totální rozkoš.Nechápe,že mu to ta žena může odmítnout,že jí to nechybí,přestože je třeba sama.Ale on je přesvědčen,že v té posteli - na poli vítězů a poražených - dojde k průlomu štěstí.Je přesvědčen,že tam se otevřou brány a dojde k sjednocení bytostí.

A pozor.Pokud je žena po kontaktu svým číchovým orgánem s mužem spokojena a pokud není jen obyčejnou kvočnou,může se to dokonce až ve velkém procentu podařit.Proto - být zdrojem sexuálních tužeb je defacto dar,až na to,že by si ta holka měla zvyknout na dvojí pózu.Naučit se před zrdcadlem,kdy být žádoucí a kdy ne.
08.10.2010 - 12:46 | Filtr
(Býk) player » Jaňajs
Holky,holky...
Příspěvky: 102-78 77-53 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »