požadavek soukromí


30.06.2010 - 12:14
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele elena87, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

požadavek soukromí
Ahoj,zajímalo by mě, co si myslíte o tom, když chce být partner nějakou dobu sám. Někdy jsme spolu velmi intenzivně téměř každou minutu co nemá práci a teď mi pověděl že si myslí, že to není dobře a že by potřeboval být chvíli beze mně. Neřekl přesně jak dlouho, tak jsem mu navrhla, že bych třeba na týden někam sama odjela. Mám tento jeho požadavek respektovat? Pro mě je to dost obtížné, ale on je ve velkém pracovním vypětí, momentálně.Díky

Řazení:
03.07.2010 - 17:58 | Filtr
(Kozoroh) janicka23
myslím že na tom nic není chvíli si od sebe odpočinout a být chvíli zvlášť, i když to je pro ženu těžší, když je to týden nebo dva tak to není nijak dlouho, myslím že je to tak akorát, takové soukromí na chvíli po delší době kdy jste intenzivně spolu může pomoci a partner se na Tebe bude těšit
03.07.2010 - 17:28 | Filtr
(Beran) Háňa* » Sosna zvlčelý
Ovšem, musí být na to dva, jinak by s tím nepochodil
03.07.2010 - 17:26 | Filtr
(Beran) Háňa* » leona
manžel netoleruje odcházení od rodiny, ale sám je stále v řiti

To mě tedy pobavilo - teda, černě :8:
03.07.2010 - 17:20 | Filtr
(Beran) Háňa*
Určitě bych ho akceptovala. Tedy, ne, že bych hned zrovna někam odjížděla, kdyby se mi nechtělo, ale dala bych mu prostě pokoj a nedožadovala bych se jeho společnosti - zabavila bych se sama. Každý potřebuje být někdy sám, i ten, kdo si to o sobě nemyslí. Určitě to prospěje i tobě
03.07.2010 - 15:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
A čeho bys dosáhla nerespektováním ?
03.07.2010 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ironie dnešní noci, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No nedělá dobrotu, když jsou partneři pořád spolu. Rozhodně ten týden kdy se neuvidíte, vám oběma jenom prospěje.
01.07.2010 - 19:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele elena87, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky. Je pravda, že někdy jsem mu asi moc za zadkem. Snažím se mu dost odlehčit, když vidím jak je nervózní z práce, ale paradoxně ho moje starost ještě víc naštvává. Asi je nejlepší ho v té chvíli nechat na pokoji. Jenom se to lehko říká a tíž dělá.
01.07.2010 - 19:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ano, souhlasím, toto je hnus. Je to zneužívání, myslí sobecky jen sám na sebe.
01.07.2010 - 19:16 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » movvin
:61:
Tohle by samozřemě mělo být oboustranné. :15: Jeden víkend jeden pryč, druhý víken spolu, třetí víkedn ten druhý pryč a další víkend spolu na výlet. A už je to skoro dokonalé. :4:
01.07.2010 - 19:00 | Filtr
(Blíženci) movvin » Sosna zvlčelý
Hmmm, tak jsem asi chlap.... to je taková nádhera, když manžel vypadne na víkend... :75:
01.07.2010 - 18:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele leona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odpovím ti sama za sebe.Jsem už víc jak 5 let doma.Nejdřív rizikový těhotenství a pak 2 mateřský po sobě,teď půl roku vedená na Úřadě práce bez možnosti najít práci.Hledám zkrácený úvazek,protože mi manžel jezdí několikrát do roka pracovně do ciziny a já nemám babičky a ani nikoho dalšího na vyzvedávání dětí ze školky,znamená to,že jsem několikrát do roka na děti sama a pořád jen doma,protože manžel netoleruje odcházení od rodiny,byť jenom na hodiny kreslení nebo jinýho koníčku (že jsem to nepoznala dřív,že jo).Několikrát jsem mu navrhla,jestli by mě nepustil alespoň na víkend SAMOTNOU do lázní,ale bohužel bez výsledku.Hrozně bych chtěla bejt chvilku sama.Ale on to nechápe.Je mi z toho smutno,takže ti můžu jen poradit,abys mu ty jeho chvilky o samotě tolerovala,i když s nima nebudeš zrovna souhlasit,ale někdo to prostě potřebuje.Zvlášť když je přepracovanej a zdá se mu,že je toho na něj moooooc.
01.07.2010 - 18:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » elena87
Možná...
Ale možná je jednodušší vysvětlení. Je to taky jen chlap! My chlapi to známe, naprostá většina z nás je ráda, když partnerka odjede třeba jen na víkend za maminkou. To je nádhera. :15:
A jak se pak na ni těšíme, když se má vrátit, pokud jsme tedy neudělali doma moc velký binčus a nečeká nás za to sprďunk, to se netěšíme, ale to už je zase z jiná záležitost. :3:
Když nebude mít občas tu volnost, přestaneš mu scházet. A věř, že je dobře, když se nám občas po někom stýská a my se na něj už zase těšíme. (Špatné je, když se místo těšení někdo tím steskem užírá, takový člověk umí sám vztah dobře rozbít.)
01.07.2010 - 18:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele elena87, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On to občas takhle mívá, že chce být sám. Většinou když toho má fakt dost v práci´a celkově dost věcí na řešení. Na druhou stranu spolu teď intenzivně hledáme bydlení v čemž se dost angažuje, za to jsem ráda. Vždy mě to vyvede z míry, když něco takového řekne, protože to je zpravidla v době, kdy si myslím, že k sobě máme nejblíž. Možná má strach z přílišné intimity, nevím...
01.07.2010 - 17:52 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Je krásné být s někým, koho miluješ, ale občas se toho druhého přesytíš a je nutné být bez něho. O to krásnější pak jsou opětovná shledání.
Já to chápu. Tedy pokud to znamená odpočinout si od sebe třeba na víkend, nebo na týden. Musí to člověk trošku definovat.
Pokud však přišel s tím, že chce pauzu ve vztahu, asi bych se zamyslel, zda chci čekat. Pro každého totiž znamená "pauza" něco jiného.
01.07.2010 - 17:45 | Filtr
(Střelec) Lusilka
Myslím si že z toho chce pomalu vycouvat. Odjela bych a po navratu bych videla jak mam resit situaci dal....
01.07.2010 - 09:10 | Filtr
(Panna) laku
Stalo se mi to samé. Partner byl také ve velkém pracovní stresu a řekl mi, že chce být nějakou dobu sám, aby si to vše vyřešil. Už jsou to 3 roky, je stále sám a stále řeší. :8:
Rozumím Ti, je to blbá situace, ale asi Ti nezbývá nic jiného, než jeho rozhodnutí zatím respektovat a pak se rozhodnout co dál.
01.07.2010 - 09:07 | Filtr
(Blíženci) movvin
Myslím si, že to naškodu není. Každý potřebuje být chvíli sám (ovšem ta chvíle je pro každého jinak dlouhá), zalézt si do své nory a přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta :4:
01.07.2010 - 09:04 | Filtr
(Lev) Janina:-)
Tak aspoň si ověříte oba jetli se vám po sobě stýská, někdy to může vztahu pomoci
01.07.2010 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iza23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele elena87, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmmm, no moc reakcí tady není, asi to není moc zájímavé téma...
Chtěla bych se zeptat ještě mužů, jestli někdy mívají takovou netečnou náladu, kdy jim přítunost partnerky vyloženě vadí, třeba nechtějí, aby je hladila, starala se o ně a tak...?
30.06.2010 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja myslim, ze sa tomu hovori "ponorkova choroba" ked partneri spolu travia prilis vela casu, az si zacnu liezt na nervy :3: ja odporucam na chvilu si od seba oddychnut, ci uz s priatelmi, alebo odist na par dni od seba prec...zmenit vzduch, prostredie... :3: podla mojich skusenosti to velmi pomaha..partneri su si aspon na chvilu vzacnejsi, prevetraju si hlavu, myslienky a potom je zas vsetko ok :32:
30.06.2010 - 12:20 | Filtr
(Rak) cifršpionka
Je to nezvyklý požadavek ve vašem věku,ale proč né!Když máš možnost odjet,nejsi prac.vázána,ale hlavně by se měl vyjádřit na jak dlouho a jak často to chce takto praktikovat....jestli to prac.vypětí je nějaká jednorázová akce,nebo se bude prav.opakovat....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »