psychický upíři???


19.05.2010 - 20:10
(Rak) anndulla
psychický upíři???
přítel se semnou rozešel už v unoru ale pořád mě k němu něco táhne moc se od něho chci odtrhnout ale je to něco jako závislost, sám od sebe mi nenapíše nezajímá se ale kdykoli se vzdaluju tak prostě začne že si mě váží že mě nechce ztratit jako kamaradku že si na mě udělá čas ale přitom skončí u slov.Moc bych se chtěla zbavit té síly co mě k němu táhne ale nějak mi to nejde můžu na něho křičet at zmizí že mi to dělá těžší ale on o to nestoojí a chce mi za každou cenu pomoci i když vidí že jsem rozklepaná z něho nevím jestli umyslně udělá vždy něco co mě takhle raní nebo si to ani neuvědomuje.Jsem ted jak oslabená a on říká co má energie na rozdávání ale přitom mám pocit že já tu energii nemám právě když jsem s ním v poslední době .Mimochodem od unora má přitelkyni ale nějak mu nevadí poutat k sobě jiné. mám pocit že jsem se asi uplně ztratila a že on to ví a já nevím jak ven.prosím pokud máte někdo radu jak se odpoutat od citového upírka prosím o radu mě todle unavuje a jsem bez chuti a nálady do života. děkuju

Stránka: 2 1
Řazení:
03.06.2010 - 13:20 | Filtr
(Blíženci) zihuatl » funik
:28:
02.06.2010 - 13:44 | Filtr
(Lev) relykraft90
Na to pomáhá přerušení kontaktu. Mého bývalého baví mě kontaktovat, ale přitom má po každém kontaktu se mnou hrozné deprese, protože lituje krachu dlouholetého vztahu. Já osobně z těchto důvodů absolutně nevyhledávám jeho přítomnost, protože mě to vytáčí :-D ale asi jsem si za ty roky nevšimla, že je snad masochysta a baví ho trpět ... Takže pokud to tebe nebaví, když tě to bolí tak přeruš absolutně kontakt a ignorace.
26.05.2010 - 19:59 | Filtr
(Rak) jana@
každej člověk může milovat až za hrob,ale nesmí se nechávat vysávat,musí znát svou cenu a moc nepřekračovat hranice..poradit ti tu může kdekdo,ale najít tu správnou cestu už musí každý sám... :17: :27:
26.05.2010 - 19:44 | Filtr
(Rak) anndulla » smaragdova
jéé to je užasný zajímám se o duchovno a andílky a tak vím že bych si měla udělat asi odstup ale nějak to nepomáhalo co se týkalo chlapa uměl bejt tak milej když věděl že se od něj odtahuju a začít o tom jak je tu pro mě a tak ale vidím že bez něho to jde taky jde mi to hodně ztuha ale snažím se jen to bolí ale budu to muset vydržet :(.děkuju :74:
26.05.2010 - 09:54 | Filtr
(Beran) smaragdova
ahoj
jedine co muzes utedlat je zmizet z jeho dosahu a nerikej ,ze to nejde ,vim o cem mluvim. Takze Anndullo zadne telefony ,sms, nic .nic jen ticho a to nejmene 3 mesice a po tuto dobu se snaz najit si nejakou jinou zavislost:),jsi mlada na to aby si se vazala na 1 muze a on vlasne je jen muzicek.Odjed na dovcu kamkoli a hraj si na stesti a ono prijde.
Podikam v poradenstvi a trochu "caruji" s kameny a sperky a tak, nejsem kartarka nebo carodejka ,jsem spis psycholog
smaragdova
25.05.2010 - 21:51 | Filtr
(Blíženci) ivetecka zagorecka
bohuzel uija vim ocem je rec musis co nejjdrive vse od nej vyhodit nebo rozdat a bude ti lip ver mi vse nic si nenechavej vse napis jak jsi na tomm ? :1:
24.05.2010 - 23:26 | Filtr
(Býk) hvezdicka55
Zbav se ho co nejdřív...jen s tebou manipuluje a dělá mu dobře tvá závislost na něm. Já neutekla když jsem měla a jsem úúúplně vysáta...jsem na dně
20.05.2010 - 13:06 | Filtr
(Rak) anndulla » zihuatl
pro mě to bylo taky těžké a je měla jsem ho ráda taky pro jeho vlastnosti ale on už je nemá jen já si úpořád myslela že koukám špatně prostě se změnil přijede jen když má on náladu on čas on chut zkus na něm najít i jeho negativa já je předtím taky neviděla nechtěla jsem ale když to vracím podváděl mě a hned se dvěma, flegmatik neuměl mě pochopit vše vysvětlit v klidu měl čas jenom když on měl naladu proč jsem na todle všechno zapoměla a nechala avysnila si jen jeho ideál a to dobré a kor když se tak chová i k nynější přítelkyni prostě je na čase asi říct dost tred jde o to vydržet tu kritickou dobu kdy se zas bude chtít vratit a být milý. njn držím pěsti ale neponižuj se já to dělám dělala jsem taky ale už nechci musíme to zvládnout jsme holky šikovný hmmm co ty na to? :68:
20.05.2010 - 12:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zihuatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:23: :61:
20.05.2010 - 12:13 | Filtr
(Rak) anndulla » Im the one
já vím promin jen my chvili trvá než zkousnu že to fakt je moje chyba že mu todle dovoluju a vlastně kdybych řekla dost mám pokoj ono to teda není tak jednoduché jak se zdá je to o pevné vůli promin že jsem tak vyjela ale kritika sama sebe se přijímá hůř a mě to vždycky chvilku trvá než si připustím že si to vlastně dělám sama svou nedostatečnou odvahou říct dost a vypadni.takže se moc omlouvám promin :74:
20.05.2010 - 10:47 | Filtr
(Blíženci) zihuatl
Mysli, ze jsi presne popsala i mou situaci. Mozna horsi o to, ze ja se s nim vidim skoro kazdy den v praci. Pokazde kdyz s nim delam a jsem hned vedle neho, rozbusi se mi srdce a nevim jak se mam k nemu chovat. Ted zacinam mit pocit, ze je mi to lito...jakoby mezi nama bylo neco nevyreseno, ale uz je pozde, rekl mi, ze me ma rad uz jen jako sveho pracovniho kolegu. Kdyby alespon chtel byt muj pritel, ale jen jako kolega..Jak mohl tak rychle zapomenout, ze pred par mesici mi psal tolik milostnych zprav!Vsechno jsou jen slova. A my jim naletely. Jak zapomenout na city? Je to hrozne bolestive. A v mem pripade asi i proto, ze miluji kdyz se smeje, miluji jeho humor, miluji jeho vlasy, miluji jeho vuni, miluji kdyz se se mnou bavi...Jak jsi na tom s se slovy miluji TY?
20.05.2010 - 09:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
také jsem to zažila,ale věř, že to není ten pravý :24:
20.05.2010 - 08:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
moje řeč není co dodat :30: :30: :30:
20.05.2010 - 08:42 | Filtr
(Blíženci) Im the one » anndulla
to nejsou blbý kecy..já to znám z vlastní zkušenosti..čím více myslíš na to,co ti dělá blbě,tím je ti hůř..a děláš si to právě sama.. :3:
20.05.2010 - 08:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele čakanka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja mám na krku takéto individum už 10 rokov za celý čas ma stál veľa psychyckých síl,návod na opustenie neexistuje niečo si skrátka musíte prežiť pokiaľ sa posuniete ďalej.Na muža nespoliehaj väčšina z nich potrebuje mať stálu partnerku a po ruke bokovku(pre istotu)robí im to dobre.Pokiaľ si ty alebo on nenájdete lásku s veľkým L viete sa pohybovať u nás sa to hovorí v ,,hovnách"veľmi dlho viď.môj príklad.Nepovažujem sa za málo rázneho človeka,za celý čas som mala dosť príležitostí nadviazať nový vsťah nevyšlo to a tak nereagujem a čakám že sa to snáď niekedy skončí.Prajem oveľa viac šťastia a nezaoberaj sa tým je kopec iných zaujímavejších vecí a na svete veľa ľudí,ktorý stoja za to....
20.05.2010 - 07:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je jasný,ty mu nejsi dost dobrá na vztah ale občas se mu hodíš být po ruce..a po vůli...Co ti poradit?Nebuď onuce a mysli :3: a na city už se u něj konečně vyser :46:
20.05.2010 - 07:24 | Filtr
(Rak) anndulla » Bluďka
no trefa .) jsem citlivej rak jak vyšitej občas uplakanej otevřenej , důvěřivej a hlavně beru vše moc vážně srdíčkem a on je váha takovej diplomat nad věcí, vše mu je tak nějak jedno flegmatik, a všechno bude zas ok a nic neřeš a tak, a když jsme se dohadovali tak se mi snažil politicky vysvětlit jak nemám pravdu a jak on je vlastně chuelou tu dobu z něho nevypadlo promin i když to byla i jeho chyba a já si zas beru vše na sebe a obvinuju se že je to moje chyba a že mu něco dlužím a že jsem mu ubližila tím jak jsem na něj někdy vyjela a tak . ach ju :23:
20.05.2010 - 06:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anndulla
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Artemio, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tohle je velmi obtížná věc,člověk je jak na pupeční šňůře.Moc by chtěl a ono to není tak jednoduché.Obávám se,že on tu Tvou závislost cítí a vnímá a ví přesně,kdy se ozvat.Nemám radu,jak z toho ven ze dne na den,nevěřím,že to jde,ale možná by bylo dobré s někým si psát,povídat,pomalu přesunout zájem jinam,byť jen v přátelském duchu.Upnout se na to,že Tě doma bude čekat hezký meilík,ne obava a strach. :17:
20.05.2010 - 00:33 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Jitka 71
Naprostý souhlas.

Kázeň nebo doživotně posraný život. Výběr je na Tobě :76:
20.05.2010 - 00:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bluďka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky.řeším teď něco podobného.Umím poradit druhým,ale sama sobě ne.to co popisuješ je karma joko vyšitá.Víš o čem mluvím??Té se nezbavíš jen tak.Ta musí odeznít sama.Existují jisté rituály v magii,ale je to ošemetná věc.V minulosti jsem provedla rituál,jak se zbavit přítele,který mě bral obrovskou energii.Už tam nebyla láska,důvěra.Ubližoval mi.Prostě jsem se ho chtěla zbavit,tak jsem to aplikovala.Zabralo to!!Nebylo to okamžitě,ale zbralo to.K těmto věcem mám velký respekt,pač vím jak to funguje!Není to legrace!!Tyto věci,ale provádím v hodně nutných případech.Poku se snaží jít jinou cestou,tak ho nech jít..Avšak mám pocit,že se ti ozve,až zjistí,že mu tam to nevyšlo.Mám teď takovou intuici.Ty máš citlivou a dobrosrdečnou povahu.To u tebe zjistil hned na začátku vašeho vztahu.Byla jsi k němu moc otevřená.On je takový společenský a tváří se vždy nad věcí.Že mám pravdu??je zvyklý,že mu v životě hodně věcí procházelo.je sebevědomý...Bluďa
19.05.2010 - 22:17 | Filtr
(Rak) anndulla
i to je možný právě proto že si beru takovýhle blbý kecy jako máš ty :47:
19.05.2010 - 21:54 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Upíři žijí v Jižní Americe :61: :61: :61: Opravdu :15: :15:
19.05.2010 - 20:30 | Filtr
(Rak) anndulla » dj.kelly
je to tak víš když se nějakou dobu neozve je mi fajn ale pak se ozve a nějak do toho všeho dostanu zpátky a on je chvili milej a pak začíná být zas podrážděnej čím dýl jsme v kontaktu tak to zas překlenu a zas je to i moje chyba je to něco mě k němu táhne ale vůbec nevím co protože rozumově to mám srovnaný podváděl mě , flegmatik , moc se nezajimal a většinou jsem to byla já kdo se ozíval ale pak se nějak ozve a i když rozum ví že to co mi řekne je jen proto že to chci slyšet a ne že by to tak citil je jak magnet kterej mě nepustí od sebe ale já chci z tohodle trápení ven. :23:
19.05.2010 - 20:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jitka 71, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jediný lék je skončit s ním jakoukoliv komunikaci, neodpovídat na sms, hovory, prostě, když ho zase potkáš říci, že pro tě umřel a také se tak chovat, jinak se s toho koloběhu nedostaneš :74:
19.05.2010 - 20:24 | Filtr
(Panna) dj.kelly » už zase ocelová žena
jasan. vymazat kontakty, vyhodit věci od něho, vyloučit osobní setkání. jinak se toho nezbavíš.
mám to taky s ex, když ji jednou za pár měsíců vidím. zdá se mi o ní, myslím na ni. čím dýl se nevidíme, tím je to lepší.

přeju hodně energie k rozhodnutí a dodržení :27:
Příspěvky: 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »