Hledám radu, strácím víru v život ...


18.05.2010 - 17:33
(Lev) Jasen22
Hledám radu, strácím víru v život ...
Už to bude 2 roky, co jsem se zamiloval, vim, že to co cítím, je skutečné ... Osoba, do které jsem se zamiloval, mě nikdy nedokázala odmítnout, ale také mi říct ano, zpočátku jsem doufal, že když tomu nechám čas, tak že na ni zapomenu, nezapomněl, takže asi rok jsem žil v přesvědčení, že když počkám, tak se třeba něco změní, změnilo se něco, ze začátku ke mě asi nic necítila, teď už ano tím jsem si jistý, ale teď už se do toho přidala další osoba, třetí osoba, která se do ní stejně jako já zamilovala, oba nás má ráda a ani jednoho nedokáže odmítnout a já nevím co mám dělat, nevím jak se mám chovat, jestli jí mám nechat v klidu se rozhodnout a nebo se o ni neustále snažit, jediný co v tuhle chvíli vím, že na ni jen tak nedokážu zapomenout ... Pocit beznaděje a samoty, který mám mě začíná přivádět k šílenctví ... Prosím vás o radu ...

Řazení:
27.05.2010 - 20:47 | Filtr
(Býk) Lubko98
Igby to napisal dobre,
len k tomu niečo doplnim. Si ešte mlady aby si stratil vieru v život, tiež som mal podobné myšlienky zakaždym keď sa mi nepodarilo niečo moc dôležite, na čom mi moc zaležalo. Snažil som sa preto na to čo najskôr zabudnuť a zmieriť sa s tym, totiž pocit že by som sa kvôli tomu zožieral pol roka, rok možno dva roky bol hrozny... iba zabudnuť.
Ale nezabudnuť otvoriť naruč novým priležitostiam a kamaratom :40:
20.05.2010 - 10:44 | Filtr
(Vodnář) myspulka
Někdo tu psal,že pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Ale tohle není pravda,když milujete. Ono se snadno řekne jdi jinam,vždyť je tolik kytek na louce jen utrhnout.
Já zažívám něco podobného.Miluji člověka,který mi v životě hodně pomohl, mám pocit,že jsem našla spřízněnou duši. Byly jsme ze začátku jen přátelé,ale později mezi námi vykvetl milostný vztah. Krásný a něžný a zároveň vášnivý,nikdy předtím sem nic takového nezažila. Jenže nikdo z nás se do teď nevyslovil.
Já jen vím,že už nikdy nebudu nikoho milovat tolik,jako jeho. A budu čekat a možná se jednou dočkám.
Pokud máte tu možnost,tak se jí přímo zeptejte. Já bych to udělala,ale na to bych neměla,bojím se,že by mi zlomil srdce.
Hodně štěstí
19.05.2010 - 14:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Upresním to : stracas vieru v život preto,lebo nie si pripraveny na to,žiť inak.Zijes len tak ako si si to vysníval a vyprojektoval v predstavach.

Vies,ono je pekne mat vseliake tie želania (obycajne vsak aj tak len osobneho charakteru),ale uz je ovela tazsie byt pripraveny na vsetky moznosti,ktore sa mozu prihodiť.Na to uz nikto z vas nemyslí a preto ak prijde kríza,tak kazdy len breptá a stazuje si na svoj život.

A samozrejme ze ťa samota privadza a i bude privadzat k sialenstvu,pretoze si ju nikdy neokusil a ani si o nej neuvažoval.Zameriavas sa preto len na nejake momentalne uspechy,ktore sa sem tam v živote cloveku zadaria.O inych moznostiach žitia zatial vobec neuvažuješ.To je ale dost diletansky pristup k sebe samemu i k životu potom.
19.05.2010 - 14:05 | Filtr
(Vodnář) nefertari » !gby
Hezky píšeš Igbýsku a svatou pravdu díš :3:
19.05.2010 - 13:31 | Filtr
(Blíženci) Im the one
neměj víru v nic..neměj víru v život..měj víru v sebe!! :68:
19.05.2010 - 12:11 | Filtr
(Štír) !gby
Neznam te, ale... paklize tady pises, ze jsi zoufaly, ztracis viru v zivot a popadas beznadeji a silenstvi.. mozna by bylo lepsi pustit ji... a jit dal, hledat stesti jinde, protoze tohle muze byt beh na dlouhou trat, kdy cil je v nedohlednu a nejsou tady zadne zaruky ci jistoty a tys v podstate jeste ani nevybehl z boxu a uz jsi u konce s dechem...

Troufas si na cely maraton?
19.05.2010 - 12:07 | Filtr
(Beran) Ruby » !gby
:30: :17:
19.05.2010 - 11:55 | Filtr
(Štír) !gby
Rozumim ti, ani nevis jak moc..

Pokud ji milujes, tak pro ni chces to nejlepsi, nemam pravdu? Takze ano, samozrejme chapu, ze ji chces, respektive chces s ni sdilet zivot, tahle potreba je hodne silna a pokud neni uspokojovana, citis, jakoby te to uvnitr trhalo na kusy... nicmene na prvnim miste by mela byt cista laska, takova, aby jste oba byli stastni a pokud mozno vas vztah nebranil nicemu "vetsimu". Zkus se na vasi situaci podivat s nadhledem, je mozne, ze spolu byste byli stastni, je ale stejne tak mozne, ze v opacnem pripade byste dosli stesti kazdy zvlast a predesli tak rade problemu. Neni zahodne o nekoho usilovat za kazdaou cenu... o tom laska neni, tohle je prosty chtic. Mel bys usmernit sve touhy, vyckat, zamyslet se rozumem ale predevsim srdcem a rozhodnout se podle nej.
19.05.2010 - 11:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Biggi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano takových 16-17 nejkrásnější období života, viděla jsem v tom štěstí že mohu poznávat více kluku, nejsem vázaná...
19.05.2010 - 11:46 | Filtr
(Štír) Biggi
Takový krásný věk. 17 let, chtěla bych ho mít. Teď bych ho dokázala prožít jinak. V té době jsem ale měla rovněž nešťastnou lásku a myslela si, že mi svět končí, takže Tě chápu.
Až budeš jednou bilancovat, zjistíš, že právě ty nenaplněné lásky jsou nejhezčí, ty na něž se nezapomíná.
Jinak bych se mohla podepsat pod příspěvek Galladrielky. Je jen o pár ročků starší. Poslechni ji.
Většina z lidí žije v rozporu. Na jedné straně chtějí svobodu, na druhé straně na něčem lpí. Svoboda je riziko. Má však takovou hodnotu, že pro ni můžeme bez váhání obětovat všechno. A láska, aby mohla růst, potřebuje absolutní svobodu. Jedině tehdy se Tvým domovem stane celá obloha.
Držím Ti palečky :29:
19.05.2010 - 11:02 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » alky
já vím, je to tak, taky mladí to nesou ještě tíž, taky jsem byla stejná, dnes se na to dívám s nadhledem.
19.05.2010 - 10:47 | Filtr
(Beran) alky » miluška medvídková
Miluško, vzpomínám si, jak i mně tohle kdysi radili - jenže mladé a moc moc bolavé srdíčko na tohle zase tak příliš neslyší... Trochu to chce asi čas a zkusit přijmout, že "pro jedno kvítí slunce nesvítí.." i když je to těžké, protože někdy je člověk jako umanutý a koncentruje se jen na tu jednu jedinou(jak si myslí, že je) dušičku, že by ho měla udělat šťastným. Ale to už jsme u toho , co radí Gururu - nevkládejme SVÉ štěstí do rukou druhých...
Přeju zastavení se ve svém nitru, zklidnění a s tím i přijetí, že ne vždy můžeme dosáhnout toho či onoho, po čem naše lidské srdce touží... :17: :74: :68:
19.05.2010 - 10:41 | Filtr
(Beran) alky » GURURU
Někdy mám pocit, že by se Miguel Riuz měl vyučovat.. Jenže ne v současných školách, to bychom ho asi zprotivili... Jednou to ale bude součást "lidské nauky", řekla bych :27:
19.05.2010 - 10:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » GURURU
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je nádherné, já tu chybu bohužel udělala :9:
19.05.2010 - 10:24 | Filtr
(Vodnář) GURURU
Ahoj - něco z Miguela Ruize: "Nevkládejte své štěstí do rukou druhých. Budete pak s obavami sledovat a trápit se, jak s ním naloží. Své štěstí už pak nemáte ve svých rukou... Činíte tím zodpovědým za své štěstí někoho druhého.Může se však stát,že on tu odpovědnost neunese..." :27: G.
19.05.2010 - 10:06 | Filtr
(Váhy) Pižlík
Myslím, že tě nemiluje.Pokud by byla zamilovaná, na nic by nečekala a do vztahu by šla. Možná k tobě cítí soucit, ale to není láska. Rychle od ní pryč, protože lásky se od ní nedočkáš a možná jí i baví si zahrávat s vámi oběma. A i kdyby se rozhodla pro tebe, při první vhodné příležitosti ti uteče a to by tě bolelo ještě víc. Holka, když se zamiluje, tak jedná a nečeká. :1:
19.05.2010 - 09:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
vždyť jste tak mlaďouncí, tak to neber tak tragicky, jsou to první lásky, ty nebývají na věky. Víš, kolik krásných a hodných holek je všude okolo tebe a čeká na tvůj úsměv?! Přece se nebudeš doprošovat, máš přece hrdost, jsi chlap. Nechce, nech být, ještě aby ti pak říkala - a tamten by byl třeba lepší. To určitě. Jdi dál a přeju hodně štěstí.
19.05.2010 - 09:52 | Filtr
(Beran) Ruby
Třeba se nechce vázat, nechce vztah, to je jedna možnost, ale nejpravděpodobnější je, že vás ani jednoho nemiluje.
Taky to ale může být "hráčka", kterou baví potahovat za nitky, na kterých Ty i Tvůj sok visíte jako loutky. Jednu takovou znám a dokázala udělat pěknou šlamastyku dvěma mužskejm ze života. Teď zůstala sama. Příliš si s nimi zahrávala.

Ženská Tě buď chce, nebo nechce, nic mezitím prostě NENÍ!!! To pochop a ohlížej se jinam.
Neboj, vyléčíš se, teď jsi zamilovaný do představy o ní, navíc jsi s ní nespal a chlap nezapomíná na ženu, kterou nedostal. Ale proč s Tebou doposud nespala? Nemiluje Tě. Chybí chemie z její strany.
18.05.2010 - 19:43 | Filtr
(Štír) Galladrielka
Ahojky, kdyz jsem si cetla tenhle prispevek, jako bych cetla neco podobneho moji situaci... =( momentalne je to u me tak, ze jsme po rozchodu a ja jsem se tyden uzirala, trapila a misto, aby mi s casem bylo lip, tak to bylo cimdaltim horsi... kdyz jsem zjistila, ze je to oboustranne a ze se porad jen oba rozhlizime, kde a kdy se uvidime, tak to skoncilo u toho, ze zajdeme na veceri a pocitam, ze to neskonci jen u vecere a ze v tom zase budeme litat =( Asi na to neni zadna rada, ja jsem zastancem toho, nikoho do niceho netlacit a nechat ho, aby si to rozhodnul sam... kdyz se to udela nasilim, stoji to za prd... ale na druhou stranu presne chapu to co tu pises, ze ten druhy se k tomu rozhodnuti porad nema a proste ho nechce udelat a rozetnout to... je to hrozne zradna situace... nejlepsi je odejit a proste zapomenout... ale jak, kdyz to nejde... Me pomohlo hledat smysl v necem jinem... uzivat si ten pocit zamilovanosti... pomohl mi budhismus - ucim se, jak dat druhemu cloveku svobodu, i kdyz mi tyhle veci jdou lehce proti srsti... jsem s nim stastna a chci mu dat cas, ale zaroven chci byt jen s nim a chci, aby se rozhodl, protoze jakekoli je rozhodnuti je lepsi, nez tohle... tak jsem se proste zacala soustredit na jine veci... na praci, na skolu, na pratele, sama na sebe... myslim na jine veci, snazim se uzivat si zivota a davat memu milemu pro nej tak dulezity prostor pro rozhodnuti a netrapit se tim, co bude... je to takova mala sinusoida, ted je mi o neco lip a jsem si 100% jista, ze za par dni, tydnu, za mesic zase spadnu dolu, do toho pekla pochyb a premysleni, jestli mi to za to stoji... nestoji... ale zjistila jsem, ze je mi lip v te situaci, kdyz muuzu byt s nim, nez bez nej... nevim, jestli ti tohle pomuze, asi ne... ale zkus se venovat sam sobe, svym pratelum a nech to plynout, ukaz ji, ze ti na tom zalezi, na ni a na tom rozhodnuti, dej ji najevo, ze te boli, ze jsi nekde mezi dvema svety a ze chces, aby se rozhodla, netlac na ni, ale bud durazny... a snaz se byt i presto stastny... preju hodne stesti... :17:
18.05.2010 - 18:02 | Filtr
(Panna) laku
Moje rada je také nečekat, ale jít dál. Já jsem čekala a doufala 2,5 roku a nic.Možná jsem v té své zaslepenosti přehlédla někde tu opravdovou lásku.
18.05.2010 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky můžeš po pár letech čekání zjistit,žes čekal na něco,co za to ani nestojí a mezitím jsi minul něco,co by bylo mnohem lepší :3:
Vim,jaký to je,nemoct na někoho zapomenout,i když se snažíš sebevíc.Víš,co jsem udělala já?Smířila jsem se s tím,že ať chci sebevíc,mít ho nemůžu a přijala jsem ho jako kamaráda.A dávno jsme oba zjistili,že tenhle náš současnej vztah je lepší,než kdybysme to lámaly přes koleno a byl z toho nějakej průšvih
18.05.2010 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je těžká situace...

ona Vás trochu šponuje. Měla by se rozhodnout. Čekat a čekat...podle mě není řešení. Podnítila bych ji k rozhodnutí. Rozhodně ne nátlakem. Zahrává si s city obou z vás...

:74: držím palce

18.05.2010 - 17:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vila.evelinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nečekej, jak se rozhodne. Buď o tebe stojí nebo ne. Lásku si nevynutíš ani nevyčekáš. Získat někoho tak, že ho udolám, to nepřináší štěstí. Počkej si raději, ažpotkáš tu, která tě bude milovat a pro kterou budeš jediný.
18.05.2010 - 17:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jsou 3 možnosti:
1zapomenout na ni
2počkat třeba i roky jak se rozhodne
3smířit se s tím že budete milostný trojuhelník

já osobně bych se nikdy dělit nechtěla a ani hrát nějaké druhé housle


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »