co sa deje?


28.04.2010 - 11:45
(Kozoroh) flotila
co sa deje?
mam starsieho manzela o 22 rokov ja mam 35 rokov takze celu mladost som prezila s nim,nikdy mi nevadil vekovy rozdiel avsak v poslednej dobe mi zacina vadit viac veci ktore som nevidela a prehliadala akosi to skripe kazdy vravi ze na veku nezalezi,ale,,,myslim si ze po case ano

Řazení:
04.05.2010 - 13:29 | Filtr
(Lev) DC-forever » 1reditelzemekoule
Podle tvyho inteligentniho vyjadrovani vis?myslim ze nejsem jedina kdo si to mysli, podle toho co si napsal...
02.05.2010 - 21:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DC-forever
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 1reditelzemekoule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jejda hlupáčku...jaks přišla na to, co si myslím ...a co sem kdy potkal :4:
02.05.2010 - 21:37 | Filtr
(Lev) DC-forever » 1reditelzemekoule
fakt za jedna jo, hmm to ses fakt reditel zemekoule. Sorry ale promin ze narazim na to ze si myslis, ze snad kazda zenska hleda u starsiho prachy a sex, kazdej clovek je jinej, a premejslej kdyby slo nekomu jen o prachy nebo sex tak by s tim tady asi moc nechlubyl ze ma starsiho pritele o 22 let.Takze ty kecy si nech. laska nema zadny hranice! tak se mej a nezapomen nakrmit rybicky, a jestli plavou briskem nahoru tak je prosim te vyndej. hezkej den :) ps: asi fakt si nikdy nepotkal lasku...:(
02.05.2010 - 13:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DC-forever
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 1reditelzemekoule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mám psa, 2 kočky a rybičky...účet v bance...movitý a nemovitý majetek...z češtiny za jedna, byť je to pro mi nemateřština...a dobrou náladu

co je to láska?
01.05.2010 - 15:04 | Filtr
(Lev) Mrtvý » DC-forever
To je zbytečné .. stejně bude mlít a na věku u něj nesejde :1:
30.04.2010 - 22:26 | Filtr
(Lev) DC-forever » 1reditelzemekoule
jde videt ze asi nikoho nemas a ze si nikdy lasku neprozil, no cemu se vlastne divim, podle prezdivky a vyjadrovani te typuju tak na 15 let... a to mam jeste zavreny oci...a dam ti radu, kdyz si nic nezazil a vidis neco z venku, tak radsi mlc a soupej nohama, jak to 15ti lety deti delaj..mej se pa a pozdravuj ve skole ... :61:
30.04.2010 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 1reditelzemekoule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo takhle :22: :44:
hledá sexík u prachatého chlapa a ten když zjistí oč vlastně de...tož pak jí nezbývá, než hledat ty zuby :61:
29.04.2010 - 19:58 | Filtr
(Lev) DC-forever
to jsme na to stejne,ja jsem s pritelem taky 22 let od sebe, jsme spolu rok a pul a zatim na odlisnem veku nevadi. A to ze se to najednou zaclo menit, to jako jak? Zacxla ses za nej stydet, nebo jak? Rada ti poradim.... :1:
29.04.2010 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není to dlouho co zde jedna podobná debata byla 22 roku to je jedna generace a to je dost.Bohužel o tom na počátku nikdo nepřemýšlí.Logicky se to pak musí časem odrazit na názorech .Starší muž bude mít jiné požadavky než-li mladší a to přestane pro mladší,ženu být zajímavé.Jsou určitě takové vztahy u někoho v pořádku ,ale co já znám tak jsou většinou rozvedeny a nebo vdovy.Jsi v nejlepším věku a musí to být těžké.Přeji ti hodně sil toto vyřešit.ALE TAK JAKO BYLO NA TOBĚ ROZHODNUTÍ ,KDYŽ JSI DO TAKOVÉHO VZTAHU ŠLA TAK SI TO BUDEŠ MUSET ZASE ROZHODNOUT SAMA.
DOMA MI ŘÍKÁVALI ,,JAK SI USTELEŠ TAK SI LEHNEŠ. :74:
29.04.2010 - 12:47 | Filtr
(Lev) Mrtvý » maira.ma
Hmm ... přemítám, na kolik to je individuální. Matně si vzpomínám, že mi říkalo pár lidí, že záleží na tom, jak se k tomu člověk postaví, a to záleží na tom, jak je člověk uvnitř nastaven.

Smím se zeptat (samozřejmě mi do toho je prd, takže to klidně ignoruj) v čem byla ta chyba? O co jsi přišla tím, že jsi s ním žila? Sám teď žiji s partnerkou o 7 let mladší a je fakt, že naše pohledy na věc se v některých případech diametrálně odlišují. Takže by mi to mohlo v lecčems ušetřit práci :16:

Ovšem to, že pokud není šťastná, pak by to měla ukončit je jasné :15: Je jen otázka, co při tom ztratí a co získá :25: Další věc ... miluje jej stále? Miluje on ji? Neshody opravdu přišly z jedné strany?...
29.04.2010 - 10:41 | Filtr
(Beran) maira.ma
Vím o čem mluvíš.Měla jsem manžela se stejným věkovým rozdílem.18 let jsme spolu žili. Teď jsem již 6 let rozvedená a mám partnera svého věku.Když se dívám zpět, myslím, že jsem o dost v životě přišla, ale to jsou věci, které se dají poznat až časem a hlavně se musí prožít, aby to každý pochopil sám.Jsou jiná generace, mají jiný náhled na svět.Myslím, že není třeba se obětovat v tomto směru a pokud nejsi šťastná-je správné se rozejít a začít nový život.
29.04.2010 - 08:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 1reditelzemekoule
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechno pěkně jedno po druhým, ... :3:
Ikdyž - najednou to taky není marný, což? :20:
28.04.2010 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 1reditelzemekoule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...kdy hledá sexík :63:
...kdy hledá prašule :63:
...a kdy hledá žuby :63:
28.04.2010 - 22:32 | Filtr
(Býk) anavikar » leona
a že vždy co na něm obdivuješ,nebo se ti líbí,ti později vadí.Nebo???
28.04.2010 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vůbec si nedokážu představit žít s mužem o tolik starším
představa, že bych měla po svém boku muže starého jako můj otec mě tedy děsí :39:
28.04.2010 - 15:55 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Sem.miš
Souhlas s tou ujasněností :15: Kdo ví co chce, tak dostane co chtěl a ne co si myslel, že dostane :1:
28.04.2010 - 15:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anad 2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak - něco si prostě mají navzájem dát, tak je to k sobě táhne, věk nevěk. A když po létech jeden nebo druhý dozraje a už to něco nepotřebuje ( otcovskou péči nebo ješitnou radost z mladé partnerky ), tak ta vzájemná přitažlivost poleví a začnou se projevovat ty věci, které "nebyly vidět". Spíš nechtěly být aktéry vidět, zvenčí to lidi viděli docela určitě zřetelně :-)

Jsou lidi, co tuto "závislost" potřebují celý život, protože se prostě nechtějí vyvíjet a nechtějí dozrát. Pořád si přijdou jako velmi vyhovující pár a určitě to tak je, pokud to klape. Každý má svoje důvody, proč tento svazek přijme.

Moje spolužačka taky má manžela o 20 let staršího. Na škole byla jedna z nejlepších a oba rodiče učitele. Chtěli jen, aby se učila, pohybovala se jen v dospělé společnosti, s vrstevníky málokdy a když, tak jen těmi "chytrými". Takže sympatický profesor jí imponoval, byl zralý, byl otcovský, byl závavný a dostala se s ním do světa na dovolené a tak... Nic takového by jí žádný vrstevník poskytnout nemohl.

Jenže po 15 ti letech a dvou dětech zjistila, že něco není tak úplně v poho. Kromě něj se konečně začala stýkat s vrstevníky, kteří již byli zajištění, byli taky sympatičtí a chytří a taky už jí mohli poskytnout dovolenou v zahraničí.. A co se "obnošeným starcem"? Hádali se, ve výchově dětí měli přístup skutečně spíš jako matka a děda, na zábavy se mu už moc nechtělo... Tak to skončilo milencem..
Vývoj takových vztahů je různý. Někdy to vyjde a někdy ne. Nelze všechny házet do stejného pytle. Každá žena v každém věku hledá něco jiného...
:3:
28.04.2010 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemám vlastní zkušenost, ale kolem mě je pár lidiček, kde je žena o těch dvacet let plus minus mladší...asi to není ideální. Na začátku dobrý, mužskej má zkušenosti, nadhled, šarm...po letech je stařečkem, o kterého se stará ženská plná sil,místo aby si užívali společných zážitků..ale holt lásce neporučíš..
28.04.2010 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Im the one
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele leona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemůžu si pomoct,ale tomuhle jsem se teda vážně nasmála.Nehledě na to,že je to do puntíku pravda.Teda až na to,že vztahy jsou na hovno :1: O čem bychom tu,proboha,diskutovali? :23: Jinak super,páč já mám manžela o rok a půl mladšího a už jsem tím obdobím,kdy mi všechno vadilo,taky prošla.No a teď už mi toho vadí o trochu míň... :4:
28.04.2010 - 13:02 | Filtr
(Panna) mikiduc » Im the one
Raděj jsem hrábla po mladším :3:
28.04.2010 - 12:15 | Filtr
(Rak) cifršpionka » Jyotis
Přesně tak to je :25:!Rodiče manžela byli o 15let věkově.V mládí pohoda,až tchánovi bylo kolem 60-ti let,rozdíl se začal prohlubovat,povahově,citově...
28.04.2010 - 12:00 | Filtr
(Býk) Jyotis
Tomu rozumím.
Chování mužů se v tomto věku většinou mění, taky přechod. Taky o sebe míň pečují fyzicky i psychicky, většinou, takže je to takový samospád z úrovně, kterou měli.
My se snažíme víc o sebe pečovat tělesně i celkově, chodíme na různé kurzy.
Proto sis asi najednou všimla, že stárne..
28.04.2010 - 11:53 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Záleží na tom ČO ti vadí,konkrétne,pretože od toho sa to všetko odvíja,niečo čo vadí sa dá prekonať (keď obidvaja chcú)a niečo nie a nezáleží to na veku.
28.04.2010 - 11:47 | Filtr
(Blíženci) Im the one
..to furt říkám,že vztahy jsou na hovno :43:
No jo..pokavaď máte spolu vztah,jste spolu pořád,tak se nedivím,že na něm začneš hledat chyby..prostě vám hráblo.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »