Neprajnici


29.03.2010 - 23:03
(Beran) Catwoman1
Neprajnici
Boli ste uz v situacii, ked ste mali s niekym dlhodoby vztah a vsetci ludia, ktorych poznate su proti vasemu dotycnemu priatelovi (z nejakych dovodov)Ustali ste to, alebo to nevydrzalo?Aj ked ste sa vy dvaja lubili...

Řazení:
02.04.2010 - 11:36 | Filtr
(Býk) player
Nelíbil jsem se jedné mamince své lásky.Bylo mi 20 a dělala všechno pro to,aby se vztah rozplynul.A taky toho dosáhla,byť s přispění nežádoucích vlivů.

Satisfakcí pro mne je,že dnes toho lituje.Dcerka dopadla výrazně hůře,než s představovala,ale to jen na okraj.
02.04.2010 - 10:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takovou situaci zažívám právě ted s mím přítelem. Nu úspěšně to zvládáme ale nevím, jak to bude dál.
31.03.2010 - 13:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele nejsou ty vsetci ludia přátelé spíš té ženy?Občas to totiž takhle vypadá,ale jeho přátelé budou myslím na jeho straně..Každopádně do vztahu přátelé nemají moc co mluvit :29:
31.03.2010 - 12:14 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Muse
Souhlasím, nenech si kecat do výběru partnera, ale pokud je těch hlasů více od lidí, co jim na Tobě záleží, nebral bych to na lehkou váhu.

Mimochodem, ženské jsou v těchto otázkách maličko méně upřímné (žárlivá kamarádka dokáže divy), ale pokud se zeptáš nějakého Tobě nakloněného muže, zda se mu ten Tvůj dotyčný zdá jako vhodný pro Tebe a zda Ti ho přeje, dostaneš pravděpodobně dost reálnou odpověď. Důležité je zeptat se muže přímo touhle otázkou, ne nějak oklikou, jak to ženy mají ve zvyku :44:
30.03.2010 - 18:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, v takové situaci jsem byla. Ten vztah nevyržel, ale spíše z jiných důvodů, než z těch, že nám nikdo nepřál...I když možná to k tomu taky přispělo.
30.03.2010 - 16:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš,záleží na tom kdo Ti to říká.Pokud Tvůj vztah kritizuje člověk kterému na Tobě záleží,tak asi nevidíš to co je jasné,ale ty to nechceš vidět.Ale v případě falešných,nepřejících lidí je to pouze o závisti a radosti z ubližování jinýmk,takže těm nejde o tvé blaho,ale spíš o to aby uškodili.Důležité je pak rozeznat tyhle lidi od sebe.A taky,pokud ti vztah vymlouvá jeden člověk,tak je to jiné když ti to vymlouvá celá rodina+přátelé,nad tím bych se asi zamyslela.
Ale stejně,lásce neporučíš a pokud tě má potkat špatná zkušenost,která tě ale něco naučí,tak to má svůj důvod.Stalo se mi to,že mi rodiče a rodina vymlouvala vztah,měli pravdu,že to nebyl pro mě ten pravý,i když jim vadilo něco jiného,než proč jsme se nakonec rozešli,ale v konečném výsledku jsem štastná,že jsem s tím člověkem nezůstala,protože to by byla moje skáza.
30.03.2010 - 11:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
byvala priatelka mojho frajera sa mi dokonca vyhrazala fyzickym napadnutim :1: bola trosku vysinuta a ziarliva...pritom som jej ho neprebrala, boli uz pol roka rozideni a ona mala uz iny vztah :3: ustali sme to, v podstate nas tym nechtiac dala dokopy, kedze zacala robit sceny este skor, nez sme si nieco zacali :20:
30.03.2010 - 09:55 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
ale to víš, že ano, moje drahá švagrová vykládala neustále mému muži, aby si mě nebral, že jsem nejhorší na světě. Ale moje zásada je a bude - je to můj život, co je komu do toho. Takže z keců lidí si naprosto nic nedělám. :27:
30.03.2010 - 09:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
celá moje rodina byla proti mému manželovi
měli pravdu, vyklubal se z něj parchant a skončilo to rozvodem
30.03.2010 - 07:21 | Filtr
(Váhy) dreamer81
Nie neboli ale vacsinou na taketo neprajnosti su objektivne dovody napr. - nie prilis dobra povest jedneho z partnerov, ktoru ale zamilovana "obet" nechce vidiet alebo dufa ze pri nej sa zo suknickara stane domaci anjelik, pripadne velky vekovy rozdiel povedzme 17 vs 40 :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »