nevyznam se sama v sobe


06.03.2010 - 15:09
(Štír) ivakolacek
nevyznam se sama v sobe
mam pritele (uz nejsem v teen age) mam ho rada a vazim si ho ale pritel me stale castuje poznamkama k me osobe -jako : jsem tlusta , mam ridke vlasy , zbytecne velke prsa ktere se stejne nikomu nelibi , moc svetlou pokozku .... ja se neumim moc branit ,,,mrzi me co rika ale zase vidim ze je moc rad semnou a kdyz tak mluvi , citim litost ale ani ne tak nad sebou jako nad nim ...mam dojem ze rika veci ktere sam ma zakomplexovane ...protoze mezi nama devcatama ma asi 140kg ...no a uz mu taky neni dvacet ...ale me se libi takovy jaky je ?? mam se na to vykaslat ?? nevim co s tim ...dekuju za vase nazory :-)Iva

Stránka: 2 1
Řazení:
09.03.2010 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele grovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Plně souhlasím s názorem Fairinky, takže bych zbytečně opakovala již řečené.
V každém případě máte co do činění se zakomplexovaným člověkem, který si právě svoje komplexy zchlazuje na Vás - a cítí, resp. ví, že si to k Vám může dovolit.
Podle toho, co píšete, Vám to vadí, ale na druhé straně s tím nic neděláte. Rozhodně nesmíte jemu a nikomu jinému dovolit, aby Vás ponižoval, vysmíval se Vám apod. Pokud jen trochu povolíte, nezná ponižovatel hranic. Nikdo (!) nemá právo jakkoli druhého shazovat, a může to být třeba i nadřízený . Jako l i d é jsme si všichni r o v n i !!!
Zapracujte proto na sebedůvěře a vytyčte všem pevné mantinely.
Přeji mnoho štěstí. :27:
09.03.2010 - 13:24 | Filtr
(Rak) Maková Panenka
ahoj,přesně takhle mě srážel můj manžel,že jsem tlustá,že si o sobě moc myslím,že se mu na mě nelíbí to i ono...taky jsem se neuměla bránit a vždy to oplakala a podotýkám z reakcí okolí,nejsem ošklivka :1:vydržela jsem to s ním 10let,nebyla mu nikdy nevěrná,ale pohár přetekl,když vas někdo pořád uráží a ponižuje,vydržet se to nedá.dnes se divím,že jsem to s ním vydržela tak dlouho.ted mám přítele který mě říká jak jsem krásná,i po 2 dětech a pár kilech navíc.že mám krásné oči,vlasy,zkrátka všechno...to jsem od svého muže nikdy neslyšela.a moje rada,byt vámi tak se s ním rozejdu,takový chlapi co takhle ponižují svoji milou,nemají žádné sebevědomí a věřte lepší to nebude.vím o čem mluvím.držím vám palečky
08.03.2010 - 01:33 | Filtr
(Lev) Fairinka
vis muzi se k nam chovaji pouze tak jak jim sami dovolime...
nadpis tve diskuze zni "nevyznam se sama v sobe" ano po vsech tehle vecech ktere ti tva polovicka denne opakuje neni divu... a nebylo by lepsi se sama v sobe vyznat? vytvorit si hranice chovani ktere nebudes tolerovat? nechapu, ze si tohle nechas libit... a jak nekdo radi oplacet stejnou minci, to nechapu uz vubec, to vazne nekdo chce mit misto vztahu bitevni pole? rozhodne bych si usetrila cas rozebiranim duvodu co je podtextem techto poznamek, dulezite je ze jsou a ze te to ocividne dost boli (samozrejme!). Dej si sama sobe otazku "Cini mne stastnou?" Je tohle to, co od vztahu ocekavam?
08.03.2010 - 00:23 | Filtr
(Beran) petrag
Myslím že si žádná ženská nezaslouží takové trapné :23: poznámky.Divím se že se necháš tak urážet,asi si moc hodná a hodně umíš zakusovat a odpouštět. :32:já s mojím manželem máme taky nějaká ta kilča navíc :4:ale umíme si navzájem třeba udělat ze sebe srandu.Můj má zase 125kg a taky mě to nevadí.Já když on něco na mě,tak mu to obratem vždycky vrátím,takže si nemáme ani co vyčítat. :3:všechno záleží jenom na tobě. :1:jak si kdo udělá tak má. :1: :17:
07.03.2010 - 23:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, mnoho věcí beru osobně. I ty, ke kterým nic neříkám. Jen proto, že mám názor. To neznamená, že tímto chci něco nebo někoho snižovat.

Těší mě, že se ti můj názor líbil.

A od tebe stačilo jen napsat, že cituješ. Vyznělo by to zcela jinak. Jsem prostě "od slov", ty jsou pro mě důležitá. Ještě neznamená, že pouhé konstatování, či strohost, není upřímná a na místě. Jen málo lidí to ví.

Dobrou noc :74:
07.03.2010 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele radostzeslov, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak s tímhle souhlasím:-)) Zažila jsem to:-)
07.03.2010 - 16:51 | Filtr
(Štír) ivakolacek
ahojky Ajvi a Militie

dekuju vam obema za vase nazory a nemusite se snad zlobit jedna na druhou pro vyjadreni slov ,,on zivot je dost narocny ,,
ja nejsem nejaky sportovni typ .. takze moje odreagovani neni v aerobigu ale treba i dnes v nedeli za chvili padim do prace a to me uklidnuje , jenze odreagovani a uklidneni nic moc neresi ,,
nemeni to nic na tom ze clovek ktereho si vazim (ikdyz nekteri rikaji ze neni ceho si vazit kdyz se takto chova) se ke mne chova timto stylem ,,a nejhorsi je ze okud se me snzi treba dostat do telocvicny nebo na plastickouoperaci tak se mu to stejne nepodari protoze to u me vyvolava opacny efekt ...jestli si mysli ze tim zabrani abych se citila jista pred jinymi muzi tak to se taky myli ...
takze me tim od sebe jenom odstrkuje a to je to co je mi lito ...
a vite co ,,je tak krasny den ...
tak se na nej pojdme usmivat spolecne ... :-)
Iva :27: :17:
07.03.2010 - 16:43 | Filtr
(Štír) ivakolacek » už zase ocelová žena
myslim si ze jsi to vystihla ,
jedine proc tomu davam sanci je ze je opravdu chytry a tak si rikam ze muzou byt dva duvody sice ze se me tim snazi nekam dostat neco naucit ,,, a nebo proste je sam na tom tak zle ze si to neuvedomuje ...a z toho ukonceni -ktere jeste v podstate nema ani uplny zacatek se trochu bojim jelikoz to znam ..
navic ziju na Floride kde neni jednoduche nekoho potkat ,,zni to jako legrace ale tu je deset zen na jednoho muze a vekovy prumer je nekde na 80 letech ..
dosla jsem tak daleko ze uvazuju o stehovani ..
ale to je dost na dlouhe povidani .

dekuju Iva
07.03.2010 - 10:49 | Filtr
(Blíženci) zdraví1
připomíná mi to trochu moje rodiče mamka kočka pořád vypadá dobře ikdyž rakovina dělá svý a tatka 130kg ,za pět let se vyšplhal na takovou váhu samí prášky na srdce atd...je v ID,od té doby co má problém se sexem strašně začal žárlit na mamku , všude jí hlídá.....trvdí jak jí má rád ale na druhou stranu se mu pořád něco na ní nelíbí...hodně si zhubla, máš už málo vlasů, prosím tě coto máš na sobě kup si menší velikost vysí to na tobě........takhle se porád poštuchují i před námi :63:pak se tomu ale smějí jak praštěný. :1:
07.03.2010 - 10:43 | Filtr
(Blíženci) Im the one
:30: :30:
07.03.2010 - 10:42 | Filtr
(Panna) mikiduc
Rozčílila bych se, nandala bych mu to pěkně od plic, ať si to přebere.... :21: A vidělo by se :17:
07.03.2010 - 10:39 | Filtr
(Panna) jerry850 » ANUDIL
:15: souhlasím
07.03.2010 - 10:35 | Filtr
(Panna) jerry850
Myslím, že má on nízké sebevědomí a chce ho srazit i Tobě. Nenech se srážet, buď sama sebou a snaž se mu taky zvedat sebevědomí. Pokud tak děláš, tak se jej zeptej proč to dělá a že to pro Tebe není příjemné-komunikace :3: Držím palečky :44:
07.03.2010 - 10:31 | Filtr
(Býk) juditadurynska:) » Sem.miš
Řekla bych, že máš pravdu.Mám alespoň zprostředkovaně stejný dojem. :1:
07.03.2010 - 09:14 | Filtr
(Ryby) Lilo » Sem.miš
Myslím si to samé co ty. :15:
07.03.2010 - 08:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dovedu si to představit, zustává jenom odpor :23:
07.03.2010 - 07:37 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » josefinka1
Něco podobného jsem taky jednou zažila, ale nešlo oplácet stejnou mincí, nešlo vysvětlovat, nic, jen pak rozchod a jak se divil, bral to samozřejmě, že spolu jsme a musíme být navždy a pak za mnou běhal, jenže se mi to tak zprotivilo, že už jsem nestála ani o nápravu, když teprve pak o tom začal přemýšlet... :47: :47:
07.03.2010 - 02:22 | Filtr
(Štír) ivakolacek » sweetie
dekuju ,,
myslim ze ja nekomentuju sama sebe ..spise na me vidi co se nelibi jemu na nem samem ...otocit to jsem zkousela ..ale nefunguje to ...
je presvedceny ze je superstar a kolem neho jsou same krasavice ,,,jeho byvala manzelka to musela (podle povidani) byt modelka a podle fotky bych o tom pochybovala ,,,
je to tezke ,,nevim jak s toho

nocmene diky

Iva
06.03.2010 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jak dlouho ti už to říká? Lítost zaženeš tím, že si půjdeš zacvičit do aerobiku, začneš plavat, tím se ti zvedne sebevědomí, a na toho nekulturního macka doma se vykašli.

Udělej ze sebe větší kočku, než jsi, běž do sebe.

Uvidíš, že všechno půjde.
Jen nekašli na sebe. Má nekulturní chování, tak si to prober, co míníš vydržet. Každý je, jaký je.

To, že nám není 20 let, neznamená, že vše kolem naší vizáže pustíme z hlavy.

Ahoj :4:
06.03.2010 - 21:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To VY sami...., ne MI sami.... ty jsi zcela někdo jiný, někdo z jiné planety?
O čem mě tu prosím, poučuješ? Já vím až moc dobře, jaké mám priority, v co věřím, kde jsou jaké meze. ..."všichni máme své hranice...". Ale platí, že je určujete VY, nikdo jiný. KDO JE U TEBE TEN VY?

Nemíním se s nikým utkávat, ani bojovat. To se děje pořád tady. Také zbytečně lidé mizí, protože jsou uráženi.

Nejsme na světě proto, abychom se vyrovnali s protivenstvím, ale proto, abychom se naučili, jak se mu vyhnout, a jak být chytřejší, "než to protivenství". Což se duchovnímu člověku málo, kdy podaří. Neboť blbost světem vládne.

To té dotyčné říkáš dobře, ať se nehádá, a neobhajuje. Jedna super osoba udělala dobře, že odsud odešla, z tohoto blázince. :39:
06.03.2010 - 20:27 | Filtr
(Beran) volnost
Ahoj Ivo, těžko říct, proč druhý dělá to či ono, viď? Možná opravdu je to tak, že sám si sebou není jistý a proto se snaží v Tobě udupat to Tvé sebevědomí, aby jsi se neotáčela vedle. Ale dost spekulací. Jen on sám ví, proč to dělá a pro Tebe to není to nejdůležitější, to jsou jeho energie.
Důležité je, čemu věříš Ty, ve svém srdíčku, jak tam sama sebe vnímáš, protože když Ty o sobě přestaneš ve svém nitru pochybovat, tak se změní vysílaná energie ven k němu a Ty poznáš změnu.
Věř mi, že to takto funguje, právě to mám na sobě odzkoušené. Také jsem pořád nevěděla, proč se mi pořád děje to či ono.
06.03.2010 - 19:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty si vážíší přítele, který tě častuje poznámkami o tvé osobě? Pokud si myslíš, že jsou nepřiměřené, že ti ubližuje, tak proč s ním jsi?

A pokud on má 140 kg, tak bych od něj pádila, protože ten tě určitě nemá čím reprezentovat.

Takže pořád nevím, proč si jej vážíš?

Nechápu. :74:

06.03.2010 - 19:06 | Filtr
(Lev) kolacek1x
Tak tak,jak říkají ostatní jsi skutečně šmrncovní baba,tak proč to nízké sebevědomí,schválně jsem tě ukázala mýmu muži,aniž by vědel o co jde a prohlásil:ještě je to šťabajzna :3:.Máš na víc,tak se nenech urážet. :1: :27:
06.03.2010 - 19:05 | Filtr
(Lev) ANUDIL » miluška medvídková
Souhlas :15: :1: :17:
06.03.2010 - 18:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Metalové srdce, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc ti to sluší,nenech se zdeptat,řekni mu,že ti velmi vadí a bolí tě co říka ať toho nechá,nebo když jsi tak pro něj tak nepřitažlivá ať si najde jinou,třeba mu to konečně dojde :11:!
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »