nerozumím mu


05.03.2010 - 10:36
(Štír) selket
nerozumím mu
ahoj všichni.Ráda bych se svěřila se svým trápením a třeba znala váš názor na věc.Před 3 měsíci jsme se s přítelem pannou rozešli,nebo si dali pauzu já ani nevím.Já vím,že jsem to zavinila já.Proto jsem prosila,at nám dá šanci a on stále nevěděl až to utnul ůplně.Já se pak už neozývala.Za měsíc mi napsal,že mu chybim a zda s ním nechci jet na chatu.Já řekla ano.Tak jsme spolu trávily ceý víkend.Choval se stejně jako když jsme spolu byli.Jen mi nedal pusu na uvitanou,ani na rozloučenou.žádné intimnosti též nebyly.Připadalo mi,že se tomu nějak vyhýbá.Stále mluvil o tom,že mi už tikají hodiny,že si mám pořídit dítě atd.Já mu totiž dřív říkala,že on je mladej a že já už chci rodinu a sním to par let ještě nepůjde.A on mi to teď připomíná.Koupil totiž chatu a je zadlužený a dítě je pro něj postrach..tak mi radil,ať si najdu bohatého a s ním si ho pořídím.Sem mu na té chatě řekla,ať už mě neštve,že kdybych chtěla bohatého a sním dítě,nejsu ted na chatě s ním.No problém je v tom,že on se mi už od tohoto víkendu neozývá.Dokonce jsem mu napsala,jestli mu se mnou bylo vůbec hezky.Neodepsal.Tak jsem mu napsala,že teda asi nebylo.Že se nedá nic dělat.že jsem ráda,že nám dal ještě jednu šanci a že ať se mu v životě daří.A nic...žádná reakce...jenže mě strašně chybí....a nevím,zda mě má rád,a jen se bojí,nebo už nic necítí..... :9:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
30.03.2010 - 15:19 | Filtr
(Štír) selket » Sem.miš
jj a taky jsem cetla,ze kdo nebere antikoncepci,vybira si podle vune toho spravneho partnera pro zalozeni rodiny a plozeni potomku,s vetsi pravdepodobnosti,ze budou zdravi.Kdyz ty prasky beres,vybiras si pravy opak-muze,kteri se ki tobe hodi mene.
30.03.2010 - 10:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Máš to co chceš"

.. to je svatá pravda. Akorát mnozí lidé si neuvědomují, co vlastně chtějí a ta negativní přání v podvědomí převažují, takže to není v tom životě pak žádná sláva.
Proto já neustále říkám: Důležité je začít pozitivně myslet. Teď. Protože teď začíná naše budoucnost. Minulost už nezměníme, lze se z ní poučit a jít dál. Ale teď začíná budoucnost. A v té budoucnosti stejně žijeme vždy teď - v tomto okamžiku. Takže pozitivní myšlení je potřeba dostat jako rutinu do podvědomí a pak vše, co člověk chce, je dobré, kladné, krásné, jasné, láskyplné a přející. No a tím že to "kape" z nás na ostatní, tak se nám to taky vrací od nich zpět.
"Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá."
:27:
30.03.2010 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
máš pravdu, na mě antikoncepce taky působila tak, že jsem měla menší chuť na sex. A ono to vlastně i vyplývá z toho, že prášky simulují těhotenství nebo šestinedělí a to většinou žena má menší chuť, přestože prášky nebere. Určitě to souvislost má. Asi ne u každé ženy, ale třeba u mě a u Tebe jo.
:32:
29.03.2010 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím,že se tam chtěl s tebou rozloučit a ještě tě vidět,aby si na tebe uchoval hezké vzpomínky.
29.03.2010 - 22:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to by ty prášky měli zakázat :4:
29.03.2010 - 20:04 | Filtr
(Štír) selket » ***
no v jedne veci se pletes.Nebyl to vubec vztah zalozeny na sexu.Libil se mi.Pritahoval me,byl plachej,milej,hodnej....a tak jsme se zacalali sachazet.Jenze ja pak zacala brat antikoncepci a asi se mi ty hormony nejak splasily a mě nejak pritahovat prestal.I to byl duvod,proc jsem se chtela kolikrat rozejit.Premlouval me,ze mu tim rozchodem vemu vse co ma,ze nechce beze me zit,ze me moc miluje a veri,ze i ja jeho,ze nam bude krasne at to nevzdavam....a me ho asi bylo lito,nebo jsem si rikala,zkusim tomu dat cas....pak jsem po pul roce prasky vysadila....a jejda..najednou me zacal pritahovat az moc...a ja chtela vic sexu,citu,nehy,doteku a on na to ani neni a navic nebyl zvyklej vis.Ja ho spis odstrkovala a najednou jsem se po nem mela chut stale sapat haha...no on to nechapal.Neveril,ze je to tema hormonama.Jsem to i cetla,ze maji hodne ant.prasky vliv na sex.pritazlivost.No a tak jsem se zamilovala a tlacila na nej ve vsem a on se vzdaloval jeste vic ...:-((
29.03.2010 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo to znám :3: Zas tě může uklidnit, že potřebuješ jen jednoho chlapa, tak se snad najde v těch milionech :4:
Otázkou je co tou náročností myslíš, za tím se může skrývat cokoliv.... ale na tom, že člověk nebere vše není nic špatného :).
Takže jestli mám představu, šlo zprvu o nějaký nezávazný vztah založený pravděpodobně na sexu a časem jsi z toho chtěla něco víc - celkem klasický případ.

"A jsem si asi jista"
asi jistá? nemohl jsem si to odpustit, trochu šťournout, promiň :4:

Hele nedělej z toho hned negativní závěry, v některém případě se to může vyplatit, sice je to trochu netradiční, ale často když je muž takový plašší povahy a žena projeví zájem.. může z toho být krásný vztah. My muži jsme často srabíci :D. Ale když to nikam nevede, jasně že se nevnucovat, máš svou hrdost.
Je dobrý že si uvědomuješ co vlasně chceš, že nechceš jen něco napůl, snažit se udržet něco co nefunguje... to nedopadá dobře.
Jeden opravdu moudrý muž mi asi před týdnem řekl toto: "Máš to co chceš" Navíc zdůraznil, není tam "budeš mít" je tam "máš" Asi na tom něco bude :3:
29.03.2010 - 15:46 | Filtr
(Štír) selket » ***
hezky napsane...jenze takovej byl snad jen jeden a to uz je let....a já jsem asi hodne náročná,mě nidko jen tak nezaujme a kdyz nahodou prece,tak je v tom vzdy háček.Je mozne,ze to u nej byla touha,ze me proste nemel,ale chtel.A jsem si asi jista,ze ja k nemu sice asi pak citila lasku,ale pak to asi byla take jen touha,ze ho nemam a on mi stale unika...uz nikdy nedam zajem najevo,ani ze mam toho cloveka az moc rada...to se nevyplaci....ale se vsim co pises souhlasim,jsi moudry muz:-)))
29.03.2010 - 15:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, no jsem rád že to dokážeš takto brát ;). Možná znám i odpověď na tu tvoji otázku... dlouho jsem to taky nechápal, vždycky jsem si myslel, že když se dva lidé milují, jsou pro sebe těmi pravými. Dnes vím, že to tak není. Kolikrát jsem zažil touhu po někom, kdo to necítil tak silně... také mi v tu chvíli připadalo že je to pro mě ta pravá a že bych kvůli ní dokázal "změnit svět". Byl to omyl, byla to touhla, ale ne láska. Lásku máš v sobě, ano, můžeš ji dávat i někomu kdo s tebou nechce zas až tolik být, ale pak krátíš tu lásku sama k sobě. Pokud chceš tu lásku neošizenou, počkáš si na někoho jiného, kdo bude pro tebe tím pravým :3:
29.03.2010 - 15:22 | Filtr
(Štír) selket » ***
ahoj....nejsi mimo :4:je mladší o dva roky.Já v tom viděla problém už na začátku.Bydlel s rodinou v jednom bytě.Sice mluvil o společném bydlení,ale do ničeho se aktivně nehrnul.Já se s ním stále rozcházela,pač jsem se do něj nedokázala zamilovat a navíc jsem si uvědomovala,jak jsme rozdílní a že on je mladší a já už budu chtít rodinu.Říkala jsem mu stokrat,že to nemá cenu.Že on je mladej a nemáme kde bydlet a on si vzít úvěr na byt nechtěl a ani by mu moc nedali.Já už svůj byt mám,ale tam by nešel,je to 50km od něj.Stále říkal,že se to nějak udělá.A já se pak zamilovala a najednou pro mě nic nebyl problém a najednou pro něj byl...Pak se hrozně chtěl odstěhovat od té celé rodiny.Což schvaluji.Jenže si koupil maličkou chatu.Kde nic není,nedá se v ní ani bydlet přes zimu.A myslím si,že jsi na to kápl.Já si to dnes uvědomila,že rád mě má,proč by jinak psal,že můžu přijet.Kdybych mu byla úplně ukradená,tak to nepíše.Ale kdyby mě miloval,ozve se sám,snaží se vše nějak vyřešit,jako dřív.Ani nevím,co chci já.Když jsem ho od sebe stále odháněla,tak jsem asi měla důvod ne???Proč teda se na něj nedokážu dlouho zlobit a mám stále pocit,že k sobě patříme,ikdyž vím,že by to byl život plný bojů a odříkání na strádání....asi má nakonec chlapec víc rozumu jako já a dokáže to brát tak,jak to je.Že se prostě k sobě nehodíme.Jenže asi nás k sobě něco táhne nebo co.Proč by psal,ať přijedu???ach jo
29.03.2010 - 11:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » !gby
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :61: :14:
29.03.2010 - 08:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, neměl jsem čas vše číst, tak se omlouvám pokud budu mimo... Jen chci napsat co si o tom myslím.
On je mladší než ty, že? O kolik? V tom vidím asi ten zásadní problém, má tě rád azřejmě si uvědomuje že vás toto dělí. Ale zas tě nemiluje tak moc, že by pro něj tento problém přestal existovat. Pro něj je momentálně prioritou jeho život před vaším společným, možná jeho kariéra, jeho plány... Já to vidím tak, že tady se vaše cesty prostě rozchází, možná pro sebe nejste těmi pravými. Zkus se ptát sama sebe, svých vnitřních pocitů jak to doopravdy je, možná budeš překvapená. :3:
29.03.2010 - 00:47 | Filtr
(Štír) selket » !gby
připadají mi snad všichni stejní haha...ale proč jim vyčítame,že jsou taci a onaci,když jsme občas stejné???ja tady před 14 dny psala,jak jsem ráda,že je po všem a že už s ním nejsem a ted je mi zase smutno...měsíc jsem ho neviděla a je mi smutno...a chvilema ho nesnáším,pak ho mám zas ráda...sem divná.....to asi to jaro...musíme se asi na ně úplně vyprdnout a neřešit je..jsou neřešitelní :-)
29.03.2010 - 00:41 | Filtr
(Štír) !gby
Ja mu taky nerozumim.... porad sabotuje me umysly... nema silu ani vydrz, hraje si na invalidu, pritom mel vzdy prisun toho nejlepsiho, vzdy o nej bylo postarano s tou nejlepsi peci.. a on mi takhle oplaci...

asi ho brzy vymenim... nevidim to jinak :14:

29.03.2010 - 00:13 | Filtr
(Štír) selket
tak vám nevím...co si mám myslet......tak jsem mu po měsíci napsala.Protože jsem na něj byla docela dost naštvaná tenkrát a napsala jsem mu,že až mu zase budu chybět,ať už mi ani nepíše a dá mi už pokoj.Že s ním nechci už nikdy mluvit.Tak mě to asi mrzelo a napsala jsem mu dnes,že s ním nechci být pohádaná,že jsme oba měli vinu na tom,že to nevyšlo.Že mě jen naštvalo,že byl takový srab a neřekl vše narovinu.A že kamarádi asi nebudem,ale byla bych ráda,kdyby jsme se bavili.A on odepsal,že jasně,že mi přece hned říkal,že se můžem bavit.Že za ním můžu přijet.že už na té chatě ted bydlí a opravuje si to tam....tak jsme si ještě pár sms napsali..pak asi usnul...pač neodpesl.Já nevím,co si mám o tom myslet.To už se s tím tak smiřil,že je konec,nic ke mě necítí,že se se mnou dokáže jen tak vidět??A přitom se měsíc neozval a ani nereagoval na ty poslední sms ohledně našeho vztahu.To si jako představuje,že tam přijedu jako kamarádka,aby se nenudil.....a co myslíte,má cenu tam tak vůbec jako kamarádka jet???Já ani nevím,co k němu citím,co mám cítit a chtít...jsem z toho fakt zmatená...možná i on... :14:
20.03.2010 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bolek1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,najdi si jiného a všechno bude jinak.Nenuť ho do vztahu o kterej nemá zájem.Časem by to tak dopadlo stejně.Život je krásnej ale krátkej.Bolek
13.03.2010 - 13:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z toho si nic nedělej, já taky ne. Ono to asi ani není v našich silách, rozumět každému, koho máme rádi..můžem se o to snažit, ale nikdo nám nezaručí, že rozumíme správně..
13.03.2010 - 12:59 | Filtr
(Štír) selket » Pietra di Luna
tak ssmozřejmě je každej člověk jinej..ale když mi říkal,že mě zbožnuje a že se mu ode mne nechce a je mu smutno tak,že brečel jak dojel domů,tak to mi připadlo,že mě miluje...ale pak se mě sotva dotykal..jen při sexu,to bylo tornádo :-)) nerozumím jim... :22:
13.03.2010 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, on to nedával najevo slovy, ale občas dotyky, polibky...občas jsem si připadala, že mu o mě vůbec nejde, ale tělesné kontakty pak vzápětí smazaly všechny moje pochyby..a sex... :4: :15: :6: neuvěřitelný...
13.03.2010 - 12:37 | Filtr
(Štír) selket » Pietra di Luna
přesně...i ta ma panna se bojí láska zřejmě.Ale je divné,že když jsem na něj byla někdy i vulgární,chladná..tak on tím víc mě miloval.A když jsem se zamilovala,byl vulgární a chladný on...ale takhle to přece nejde.Jo,kozoroha jsem měla...to jsou též zvláští znamení.On mi dokázal psát i občas říkat,jak moc mě miluje...denně to říkal,ale činny do nedokazoval.Třeba mě ani jen tak nepohladil,nedal pusu..jediny kontak´t byl sex...ale jakej..ty jo...vždy jsem byla na prvním místě.byl úžasnej milenec.
13.03.2010 - 12:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, vidiš, teď jsi asi kápla na to, co se mi honí hlavou...u dotyčného (Kozoroh) mám pocit, že občas nemá srdce, že se bojí lásky, že ji podceňuje, možná to však dělá proto, že zamilovaný se cítí být slabý, ohrožen, tak city potlačuje..."Zamilovanost je slabost" - zajímavé :15:
13.03.2010 - 12:09 | Filtr
(Štír) selket » wikyp
no....presne jsi to vystihl..nebudu prece delat to,co sama nemam rada...ja se asi uz nechci zamilovat,ale jen poznat fajn chlapa do zivota....kdyz se nezamiluji,buduá jen rada...zamilovanost je slabost,
13.03.2010 - 12:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele wikyp, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, vlastně. Ty jsi štír ((o:
Co se tohohle chlapa týká, toho neřeš. Podle toho, co jsi psala, se mu nejspíš někde zasekla kolečka v hlavičce a nějak se nemohou rozhýbat :-DDD
Uvidíš, štěstí přijde a pak ho bude tolik, že se z toho zblázníme..a třeba se sejdeme v Dobřanech či Bohnicích ((o: ..nebo jinde :-D
Jak jsem říkal. Štíři nesnášejí, když se někdo přetvařuje, hraje si na něco apod., tak by to sám neměl dělat.
13.03.2010 - 11:09 | Filtr
(Štír) selket » wikyp
souhlasím s tebou.Celej život aby člověk přemýšlel,jak to ten druhý myslí,co bych ted měla udělat,aby se neurazil,aby mě špatně nepochopil,co asi tak očekává atd.mě už to ale nebaví.Někde asi dělám chybu,že jsem ve 30 sama.Jsem moc otevřená,upřímná,impulsivní,emocionální...takže asi budu do konce života sama....s občasnýma partnerama na velice krátkou dobu.Čím jsem starší,tím větší mám nároky a jsem víc přemýšlivá a víc nedůvěřivá.No,nebudu si tady na sebe stěžovat :-)prostě jsem jaká jsem a nevím,zda se má cenu nad sebou zamyslet a zkusit se chovat jinak,když bych to pak zase nebal já.
13.03.2010 - 10:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele wikyp, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Určitě se to nedá říct takle paušálně. Ale reaguji na to, co píšeš Ty. Nezbývá mi, než spoléhat na to, že to tak je. Ostatní by byly spekulace. A také jsem to tu už někde psal, že aktivita musí přijít z obou stran. Z mého pohledu muže. To, že žena například přijme pozvání (i opakovaně), neznamená, že má o mě zájem. Ona může pozvání přijmout třeba jen proto, že momentálně nemá co "na práci". A jak já pak, jako muž mám poznat, že má o mě zájem, když neudělá nic, podle čeho bych to poznal. Musí ten zájem projevit i ona. Ale jsou ženy, které čekají aktivitu od muže, jakožto lovce a pak se diví, že to muž vzdá, couvne, když vidí, že žena nijak nereaguje, sama žádný krok neudělá. A samozřejmě to platí přiměřeně i naopak.
Proto si nemyslím, že si udělala něco špatně. Pozvání na chatu si přijala, neboť si doufala, že Tě nezve jen tak, že to chce třeba ještě zkusit, urovnat a tak. Já myslím, že by takle uvažovala většina lidí. I když člověk třeba uvažuje nad tím, jak to dotyčný myslel. Určitě si nepřipravuje scénáře na všechny varianty a vybere si většinou tu, která je proněj přijatelnější. Tu, kterou by si přál, aby ten dotyčný myslel.
Příspěvky: 89-65 64-40 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »