Prosím o radu


14.02.2010 - 13:49
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nikita250, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Prosím o radu
Asi před rokem jsem se seznámila se strašně milým a krásným mužem. Byl naprosto dokonalý, milý, pozorný..no prostě milovala jsem ho. Před třemi týdny jsem zjistila, že my zahýbá a to už pěkně dlouho s mojí sousedkou..nepřejte si zažít ten šok..okamžitě sem ho vyhodila..samozřejmě jsem si moc pomohla..bydlí teď o jedny dveře dál.. Ale to by nebylo zase až tak hrozný.. ve středu mi gynekolog řekl, že jsem těhotná.. co teď ?? co mám dělat.. jsem naprosto bezradná a zmatená.. mám mu to říct.. mám si to dítě nechat? já prostě nevím..

Stránka: 3 2 1
Řazení:
20.02.2010 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele čololáda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojíček to že jsi těhotná není žádná tragedie,to dítě za nic nemůže a věř mi jednou budeš moc ráda že ho máš.Zažila jsem to také dneska je mé dceři 36 a věř život se ti tak rychle otočí že to ani nepostřehneš.Říct mu to samozřejmě musíš kvůli alimentům to -nebuď hloupá bude už záležet na něm jestli se v něm hne svědomí.Stojí za to žít je to krásný pocit a věřím že to zvládneš,pohovoř si i s maminkou pokud není proti,a nebudeš na to sama pokud by ten tvůj nechtěl o tom slyšet už bych ho nevyhledávala a tím by pro mne skončil.Přeji ti hodně síly a držím ti pěstičky budu na tebe myslet.Napiš mi pokud budeš chtít měj se hezky Maruška :27: :17:
20.02.2010 - 09:52 | Filtr
(Štír) Coala
Pokud si dítko chtěla už drive tak bych si jej urcite nechal ... bez ohledu na to zda k němu budeš mít chlapa. Dítko je parťák na celý život ... což o většině partnerů říci nejde ... a to nemyslím pouze chlapy.

Pokud uvažuješ, že by ses nechala ukecat k tomu že by se k tobě vrátil tak to nedoporučuji ... lidi co potřebuji více sexualních partneru soucasně se v podstatě nezměni a "recidiva" je takřka jista.

Otci bych to ale jistě řekl to ze je pro tebe nevhodný partner vůbec nesouvisí s tím jaký bude pro dítě otec.

Osobně mi taky krapítek vrtá hlavou jak k tomu početi došlo ... taky jsem bohužel zažil partnerky co si chtěli nefungující či rozpadající se vztah pojisti dítkem.

Ale jak pišu pokud se na dítko cítiš tak bych si ho určitě nechal bez ohledu na složitost situace ...ono ti to mnohonásobne vynahradí ;)
20.02.2010 - 07:52 | Filtr
(Lev) Lolo Bear » josefinka1
:62: :62: :62: :35:
20.02.2010 - 02:15 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší
Nikito, ono se to každému z nás může skvěle radit, ale takhle se nanejvýš dozvíš jak bychom shruba jednali my ve Tvé situaci. Myslím si, že by nebylo na škodu, mrknout se do hvězd, -jak na Tvůj osobní, tak i na srovnávací partnerskej horoskop. Pokusit se nstínit Ti pár možných řešení, která by nebyla až tolik v rozporu s Tvojí přirozeností. Přecejenom jsi ženská v Panně narozená, tak je tu určité riziko, že nedáš na vlastní intuici. Třeba jen proto, že Ti některá z rad bude připadat po rozumové stránce nejpraktičtější.
20.02.2010 - 01:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud dítě nebude žít,tak to bude každopádně smutné,pokud bude žít je tady naděje pro urovnání sporu a možná rozpuštění karmy.Já v tom příběhu cítím naději.Nehledě k tomu jak vyspělé bytosti se sem na zem v posledních letech rodí,si myslím,že to dítě by mělo žít,už jenom proto,že se za nějakou dobu k sobě opět najdete cestu a pokud přijdete takovímto způsobem o dítě, bude vás to trápit do konce života a budete si to navzájem vyčítat.Na druhou stranu,když si dítě necháš a on až se vyblbne a vrátí se k tobě-a já cítím,že to tak bude,tak tě bude milovat o to víc,že jsis to dítě nechala.Myslím,že je to skouška lásky-pokud ho miluješ a dítě si necháš-budete nakonec spolu.Žena která si nechá dítě,od muže,který odešel je Velkou ženou,protože nestaví dítě do role rukojmé-ale projevuje mu čistou bezpodmínečnou lásku kterou si jistě zaslouží a o kterou jde především. :1:
20.02.2010 - 01:24 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Sofije
Ahoj Sofi,
nebo taky záleží na tom, jaký je On vlastně člověk :3:...
Ale pravda, ještě záleží i na sousedce :44:

A tobě, Niki, přeju hooodně štěstí a správné rozhodnutí, dobrý konec :15: :30: :30: :30:!
20.02.2010 - 01:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ppokud jsi hezká žena,tak myslím,že by se určitě našel někdo,komu by nevadilo,že čekáš dítě s jiným.A nebo je tu ještě jedna varianta-že mu to řekneš,no a taky mu sdělíš,že si též najdeš milence-aby to bylo spravedlivé-a on ať si klidně chodí chodí za sousedkou.Takto bys poznala,jestli tě má opravdu rád-Žádný chlap totiš nesnese to,že mu někdo jiný spí s jeho ženou-na to bys ho mohla dostat.Pakliže by na to přistoupil,je jasné,že už tě nemá rád,že už mu na tobě nezáleží.Ale já si kupodivu myslím,že,kdybys mu to řekla,tak si to sakramentsky rychle rozmyslí a k sousedce už ani nepáchne,protože ve hře je jednak jeho dítě a jednak tvoje nevěra-a to už je sakramentsky dobrý motyv pro to aby začal sekat latinu,nemyslíš? :3:Na hlupáky se musí z chytra a na záletníky jakbysmet.čau :1:
19.02.2010 - 23:31 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » Jezebel
Dozvěděla jsem se včera od dcery,že její kamarádka je nemocná. Je ji teprve 30 let ale má zdravotní problémy, podstoupila gynekologicky zákrok a už nebude moc mít nikdy děti.Ve dvaceti se totiž rozhodovala,jestli má jít na potrat ,nebo si těhotenství nechat .Rozhodla se nakonec pro dítě ,že zůstane svobodná matka,jelikož její kluk ji nechal.Teď,ve třiceti je prý velmi šťastná,že se tenkrát rozhodla tak jak se rozhodla a že má aspoň to jedno dítě.Při vyprávění dcery se mi hned vybavil příběh Nikity.
16.02.2010 - 22:09 | Filtr
(Ryby) petra xx
urcite bych to tvemu byvalemu partnerovi sdelila. ale urcite bych takoveho partnera nechtela zpatky, uz bych mu neverila po te zkusenosti. pokud mas aspon trochu zazemi, tak bych si to miminko nechala. ale opravdu zalezi na tobe, jak to sama citis a co je pro tebe spravne :1:
16.02.2010 - 17:42 | Filtr
(Panna) jerry850
Ahoj, dnes je to 7 let, co se mi narodila dcerka. Byla jsem skoro ve stejné situaci a můžu říct, že jsem za dcerku moc šťastná. Dala mi moc a dává. Je to má 3 dcera a se všemi jsem byla sama. Bylo to těžké, ale nelituji. Śla bych do toho znovu i přestu bolest, co jsem si s partnerem užila. Pokud máš prostředky, střechu nad hlavou, tak to určitě zvládneš a litovat nebudeš. Je to opravdu jen na Tobě a hlavně je to rozhodnutí na celý život, které už nebudeš moct vrátit zpět. Přeji málo slz a hodně lásky :1:
16.02.2010 - 16:26 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » Jezebel
...ano,byl to jen můj názor,rozhodnuti je na Nikitě samozřejmě. :14:....a proč hned ta ironie*madam*...nejsem madam,jsem jen obyčejná žena a o životě něco vím. :29:
16.02.2010 - 16:22 | Filtr
(Kozoroh) Jezebel » jezinka001
...jak reagovat, poradila jsem dle svého vědomí a svědomí, nejsem tu od toho, abych rozebírala lékařské aspekty potratu, to si jistě každá žena zváží dle své konkrétní situace se svým lékařem. Jistě ne všechny "staré holky" mají na věc náhled jako vy, hodit tu bolest po potratu do pytle "hotovo", je snad poněkud přehnané. Tak jim ho neberte madam, názory jsou od toho, aby se různily. :)
16.02.2010 - 16:15 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » bizonecka
:15:
16.02.2010 - 16:03 | Filtr
(Panna) yiippee
No, co mě se týče, tak bych teda Nikitě potrat neradila, jako tady Jezebel, myslím, že ve 24 letech je na mateřství připravená, alespoň fyzicky ano. Nedá se radit co dělat, můžu jen napsat, co bych s největší pravděpodobností udělala já. Každopádně bych to oznámila otci děťátku, ale tak, aby si nemyslel, že ho tím chci nějak připoutat k sobě. Řekla bych mu, že on se musí rozhodnout, zda otec chce být a na výchově malého se podílet, nebo zda bude jen papírový otec. Každopádně bych ho zpět nechtěla. Pravděpodobnost, že by byl věrný, je myslím malá. A pokud se rozhodl pro nějakou sousedku, asi Nikitu nemiloval natolik, aby si ji zasloužil. :8: A jelikož jsem byla s dítětem také sama, tak vím, že dobrých chlapů, kteří se chtějí starat o dítě své partnerky je dost. Takže držím pěsti, pokud bys měla možnost, byt vyměň někam dál od nich a těš se na to nejkrásnější v životě, na mateřství :17:
16.02.2010 - 15:47 | Filtr
(Beran) bizonecka
Jak již bylo několikrát řečeno,volba je čistě jen na Tobě,ale miminko bych si v každém případě nechala.Dotyčného bych v žádném případě zpět nechtěla,protože pokud to udělal jednou,udělá to znovu-taky již bylo řečeno.Jen bych mu oznámila stav věcí a že na něm budu požadovat placení alimentů na zabezpečení vašeho dítěte-pokud Ty sama o ně budeš stát.
16.02.2010 - 15:37 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » jezinka001
ještě jsem chtěla dodat,že dítě dává člověku sílu vše zvládnout,ale to už tady myslím zaznělo.Takže držím palce.Já jsem měla dvojčátka a také jsem to zvládla.Věř si. :27: :29:

16.02.2010 - 15:32 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » Jezebel
...no,takhle uvažuji mladé holky,na potrat a hotovo.A co když už potom nikdy v životě by nemohla mít dítě? Co pak? Nevyčitala by si?Toť otázka. :63:
16.02.2010 - 13:48 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Na potrat bych nešla... a bývalému partnerovi to řekni, stejně by mu to časem docvaklo...
:74: :74: :74:
16.02.2010 - 12:34 | Filtr
(Panna) Petoleta
Každopádně by měl o dítěti vědět.
16.02.2010 - 10:52 | Filtr
(Kozoroh) Jezebel
Jsi mladá, i alfa samec může používat mozek a neponížit ženu takovým způsobem. Osobně bych neváhala a šla na potrat, pokud nechceš mít dítko Ty sama, a na to je ještě čas, ne. :) Drž se
15.02.2010 - 09:38 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Pokud to jenom trochu půjde v dnešní těžké době a někdo ti pomůže, tak si prosím miminko nech. Ono si tě vybralo a také nikdy nevíš, co se stane a už bys žádné mít nemusela. Toho chlapa bych teda nechtěla, bude to dělat celý život.
15.02.2010 - 09:37 | Filtr
(Vodnář) Leylah
Tak jako tady řeklo několik lidí, rozhodnout se musíš sama. Nevím, kolik máš času (v jakém týdnu těhotenství jsi), ale nech si to projít hlavou a přemýšlej o tom dítěti. Taky musím radit pouze v té rovině, jak bych se rozhodla já. Mám rodinu, která by mě podržela a pomohla v začátcích. Sama to cítím tak, že kdyby náhodou, dokázala bych se o dítě dobře postarat a vychovat jej v rámci svých možností. Takže já bych byla pro dítě si nechat, s mužem si promluvit, jednou je jeho otec a má právo to vědět a taky k tomu zaujmout nějaký postoj, i když se stalo, co se stalo.

Přeji hodně sil!
15.02.2010 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lolo Bear
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
naprosto s tebou souhlasím, jsi čistá duše,zustan takový jaký jsi :35:
15.02.2010 - 09:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pamatuj, že nic v životě není náhoda,ani to dítě ne, prostě to tak má být!
15.02.2010 - 09:29 | Filtr
(Lev) Marhon
nečtu všechny příspěvky. ale já bych si dítě nechala. je to dar, který někdo nemůže mít. a jeho? bych se na něj vyprdla, zahnul, zahne zas.
jedině ho donutit platit aby si nezůstala bez peněz. ale to už záleží na tvojí hrdosti. já bych si spíš asi pokusila poradit bez něj. :47:
zbytečný dohady, jestli neni dobrý člověk, stejně bude jen házet zlo.
v nejhorším případě, to miminko můžeš někomu dát, takových je, co o to stojí. tahle dušička chce na svět. tak by se jí to mělo dovolit.
Příspěvky: 60-36 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »