Když se vytratí ze vztahu milování


13.02.2010 - 11:10
(Ryby) amzonka
Když se vytratí ze vztahu milování
Žijeme s přítelem 1 a třičtvrtě.Od září jsme se přestěhovali do Prahy, protože se dostal na medicínu a já jsem na poslední rok gymnásia změnila školu.Věděla jsem, že na mě nebude mít čas, že budu muset být hodně tolerantní, když ke všemu musí o víkendu chodit do práce , protože mu je 27 let a musí si vydělat na sebe sám.Jenže stalo se něco, co mě tenkrát stěhovali absulutně nanapdlo.Zhruba před 4 měsícemi přestal mít zájem o milování.Začalo to, že měl chut jednou týdně, pak jednou za 10 dnů, pak za čtrnáct a pak před Vánoci to bylo tři týdny.Myslela jsem, že je to nějaká krize, a že je chyba ve mně, že by to třeba chtělo změnu a tak se to o váncích zvrtlo....bylo to nádherný, myslela jsem , že je po krizy, ale omyl od té doby si vzpomene jednou za tři týdny a myslim, že se to bude pořád prdlužovat.Snažila jsem si s nim o tom promluvit...ale on tvrdí, že toho má mooc , že na to musí být v klidu a že bych to měla chápat.......A kdy nebude ve stresu? Jsem zoufalá nejsem žádná nymfomanka, ale chybí mi to a nejenom to polibky, společné sprchování.....Mám z toho depres, každý večer mi potají tečou slzy....a včera jsem se večer rozplakala......a on mě spucoval proč brečim, že potřebuje spát, že není normální abych jentak brečela.Co pak jsem mu mohla říct, že brečim kvůli tomu, že každý večer čekám kdy na mě šáhne jak na ženu? Nemohla.Vyzkoušela jsem všechn hezký košilky, přepadovku-což mi dalo zabrat,protož dominantní nejsem a stejně nic.Vim, že pokud se to nezlepší budu muset ten vztach ukončit.Ale chci tomu dát ještě šanci, vím, že mi nevěrný není....je pořád doma.Tak se tedy ptám, zažil to tady někdo z vás?A existuje něaký řešení kromě rozchodu.Opravdu mě to moc bolí. :9: :9: :8: :8:

Stránka: 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
20.02.2010 - 21:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luckyboy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Partačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak to myslíš?
20.02.2010 - 21:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Partačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
oculus habent et non videbunt-oči mají,ale viděti nebudou!
20.02.2010 - 19:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Partačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojki jsem tu mezi vámi nová a kvůli tvému příspěvku jsem se ted zaregistrovala.Takže co jsem chtěla říct.Nic si nevyčítej,že děláš špatně to tak vůbec není.Prostě to tak ve vztazích chodí.Jeden z partneru to nepotřebuje tak často a ten druhý to okamžitě bere,že už o něj partner nejeví zájem.Ale každodenní stres a povinnosti a samozřejmě délka vztahu na tom sexu ubírají.Ale to neznamená,že tě nemá rád.Každý člověk je jinak nastavený.A je velice špatné,když my ženy sledujeme,kdy jsme mněli naposledy sex a když je to týden,dva,tři už si myslíme,že je to špatně.Taky jsem to dělala a užírala se,ale ted vím,že to bylo špatně a tím jsem ten vztah dusila.Až nakonec skončil.Člověk musí zažít určité věci,aby pochopil a v budoucnu se z těchto chyb poučil.Může ti každý radit,ale je důležité co cítíš a jak to cítíš co v životě chceš.Já mněla partnera,který to chtěl několikrát denně,mněla jsem partnera,který to skoro vůbec nevyžadoval.Vše bylo špatně prostě ten zlatý střed bývá málokdy.Proto si musí člověk uvědomit z čeho slevit.Můžeš najít muže,který bude v tomto podle tvých představ,ale bude mít zas jinou chybu,který ten předchozí nemněl.Hm? Co pak?Člověk je tvor věčně nespokojený,vím to.Mám už nějaké zkušenosti.Je škoda,že v osumnácti nemáme tyto zkušenosti a rozum,ale to nejde.To je život.Chybama se člověk učí.Takže jen ty sama si musíš rozhodnout co od toho vztahu očekáváš.Držím ti palečky až jsi v životě štastná.
19.02.2010 - 23:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No a mě zase nepřipadá normální,že muž vidí brečet ženu ještě k tomu svoji svoji vlastní a místo toho,aby ji ukonejšil,tak ji ještě nadá.Neznám tě a nevím ják vipadáš,ani jakou máš povahu,ale vsadím śe,že by stačilo lusknout prstem a rázem by jsi měla u nohou tolik nápadníků,že bys je nestačila odhánět.To jak se chová ten Tvůj přítel nením normální a podle mě je to ůplný idiot a hlavně sobec.S tímto mužem nebudeš nikdy šťasttná ačkoliv bych Ti to mos přál.Muž který nedokáže vyslyšet a ochránit svoji ženu je slaboch,který si nezaslouží její lásku.Toť vše.Jistě ho velmi miluješ a že to všechno strašně bolí,ale pokud s tím něco sama neuděláš,bolest se bude jen prohlubovat.Jistě je mnoho mladých mužů kteří by ti dokázali dát lásku po které toužíš,nekaž si nejlepší roky svého života.To je moje rada.Myslím,že je pěkně vyčuraný a hodně s Tebou manipuluje.A jako chlap Ti můžu říct,že on už tě nemiluje-neváží si tě-pravá láska je když si váží jeden druhého,jakmile to pomine je konec,pak už jde jen o obchod a o využívání- a on už tě jen využívá a samozdřejmě,že se s tebou nechce rozejít,kdo by mu pak vařil,uklízel a pral?no musel by to dělat sám.Musíš si uvědomit v jaké si situci-je to hra,ve které jsi zatím poražená,ale stací jeden šikovný tah a jsi z toho venku-jsi sama sobě věznitelkou-ale věřím že přeměníš bolest za moudrost.Musíš si uvědomit,že ty sama máš kormidlo svého života v ruhou.Je ve Tvé moci abys vystoupila z toho koloběhu strastí-ale sama musíš s celého srdce zatoužit po něčem lepším,neulpívat a učinit patřičné kroky směrem za štěstím,samo za tebou nepřijde,ale když udeláš první krok-výjde Ti vztříc...čau přeju ti pěkný den. :1:
18.02.2010 - 16:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » amzonka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
běž od něj. Je nesmysl setrvávat v nějakým vztahu, kde ti není dobře. Lidi to často dělají, ale podlě mě to není správné. Stejně z toho co tu píšeš mám pocit, že už jsi se téměř rozhodla (což schvaluju) a tady si hledáš najaké potvrzení, snad omluvu(?). Důvod máš, není ti v tom vztahu dobře, nic víc nepotřebuješ. Přesáváš kvůli němu být i sama sebou, to není láska. Možná si myslíš že ho miluješ, ano, cítíš to tak, ale ve svým věku takhle lásku vnímáš. Ale pro mě toto není pravá láska ;).
18.02.2010 - 15:37 | Filtr
(Váhy) japadá
Vlastně máte vztah na začátku.
Tobě je 18 a od 15 se staráš sama o sebe. Možná zrovná dáváš Vám dvěma více...
Měli by jste si spolu promluvit a tím vyřešit, co tě trápí.
Jinak se bojím situace, že Ty budeš za pár let jako jeho matka a on až bude perspektivní doktor, tak ti ho uloví první sebevědomá holka, která se na něj usměje.
Přeji Ti správné rozhodnutí.
18.02.2010 - 11:10 | Filtr
(Beran) Ruby » doditka
Ano, je to tak..., je fakt, že muži takovéto odmítání partnerkou berou z valné většiny jako důvod najít si milenku. Oni se přece potřebují uvolnit fyzicky a když to nemají doma, hledají to jinde.
Sešla se tu spousta názorů, v každém je kousek pravdy, amazonka si musí vybrat sama z toho to, co je pro ni v dané situaci nejpřijatelnější. Důvod ,proč se její partner chová jak se chová může být jakýkoliv. Otázkou je, zda je to přechodné období, nebo nastavení ze strany partnera. Já bych to nevydržela, dočasně a z mně vysvětlených důvodů ano, milovaného partnera pochopím a trpělivě počkám, ale ne pořád..., to bych musela být frigidní, trpí tělo i duše :8:
17.02.2010 - 16:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doditka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
čtu tvůj přispěvek a tečou mi slzy po tvářích... zažila jsem to samé a jsem od tebe o dost starší.. připadala jsem si strašně zbytečná a k ničenu, že už nejsem pro něj ženou.. že ho nepřitahuji, je to ponižující.. a i když chápu stres a únahu, tohle by muži ženám dělat prostě neměli. Proč nejednají narovinu.. ve vztahu už nejde jen o ně.. ve vztahu už jsou lidi dva.
A jistě platí to i opačně.. milování ke vztahu prostě patří a když je někde zádrhel, měl by se řešit.. ono to totiž nevyšumí samo.. a pak jsou tu zbytečné rozchody a rozvody...

Tohle je prostě můj názor...
17.02.2010 - 16:13 | Filtr
(Panna) Aillé
Před časem jsem v jednom rádiu zaslechla diskuzi na téma, jestli ( a jak dlouho ) měli posluchači se stálým partnerem období bez sexu. A zavolala tam jedna paní už v důchodovém věku a řekla, že jsou s manželem bez sexu už desítky let, protože on měl zamlada úraz nebo nějakou nehodu a prostě to nejde. Přesto ale podle jejích slov mají šťastné manželství a mají se rádi. Mediálně tolik známý doktor Uzel by se z toho asi zauzloval, ale tomuhle já teda, přátelé, říkám LÄSKA JAKO TRÁM.
17.02.2010 - 15:22 | Filtr
(Rak) cifršpionka » ilca111
Lépe bych to nedokázala vyjádřit,naprosto souhlasím :15:
17.02.2010 - 14:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ilca111
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :17:
17.02.2010 - 09:39 | Filtr
(Kozoroh) ilca111
ahojky!tak něco podobného zaživám už 20let,manžel k vuli práci se taky takhle choval,taky plaču už 20let ,jelikož jsem měla malé děti tak jsem tomu nějak nevěnovala pozornost.Teď když děti vyrostly mi hodně chybi ,ale bohužel prace je pro něj vic než já,chci to ukončit ,protože už ho bohužel nezměnim a chybi mi to mužské pohlazení polibeni ,ktere jsem od něj nedostávala,řikam si ,že chodí domu jak do hotelu! ale mám ho rada je v mém srdičku(a proto trpim ).teď vím ,že jsem to snim měla ukončit dávno ,když jsem byla mladší.Holka nechci radit ,protože sama si sobě neumim poradit ,ale pokud se vymlouvá na práci tak to jine nebude dopadneš jak já a mužu ti říct ,že je to utrpeni.Choď se bavit ,moc mu neukazuj ,že po něm toužiš i když tě to bude strašně bolet ,ale možna že to trošku zabere.Užívej si života si mládá!!Možna že se ti objevi človiček ,ktery bude pracovat a i bude tě milovat.ahoj
16.02.2010 - 23:13 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Baděnka
vsak neeeeeeeee :3:
16.02.2010 - 23:09 | Filtr
(Rak) Baděnka » Pan Božský Nesympatický
vsak jooooooooo :3:
16.02.2010 - 23:02 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » alassea
Já jsem to věděl, já jsem to věděl! :62:

Děkuji za zastání :74:, tady je jeden za špatného už jen podle jména :-) Není to náhodou rasismus? :44: Jak se říká, za dobrotu ...a tak dál :47: :71:
:61: :61: :61:

Doufám, že jsem Amazonce pomohl, snad si to přebere, šak už je velká, ne? :27:
16.02.2010 - 22:47 | Filtr
(Panna) alassea » Pan Božský Nesympatický
Ano,si hodný,s niekým si ťa pletú :61:
16.02.2010 - 22:43 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Baděnka
Zase si mě s někým pletou! Mamíííí! Já jsem ten HODNÝ!!! :76: Řekni jim tóóó!!! :62:
:61:
16.02.2010 - 22:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nezažila som to na šťastie,ale určite to tvoj plač len zhorší...Skús mu dať čas a priestor a nebyť pri ňom precitlivená a uplakaná... Čím viac na neho budeš tlačiť,tým menej bude po tebe túžiť...Skús sa tváriť,že ani tebe sa nechce a bud´pri tom šťastná...Začne mu vrtať hlavou,prečo na neho nemáš chuť a on bude ten čo sa bude viac snažiť...Veľa šťastia.... :17:
16.02.2010 - 22:27 | Filtr
(Rak) Baděnka » amzonka
jen vyjadri svuj nazor k panu Bozskemu :4:
16.02.2010 - 22:24 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Baděnka
Podobný možná, stejný nikolivěk :-)
16.02.2010 - 22:21 | Filtr
(Ryby) amzonka
Chci vám všem poděkovat za všechny rady a za odpovědi i těm, kteří mi psali do schránky a kterým až se najde chvilka času odpovim. MOc dík tahle diskuse mě hodně dala a snad se to časem zlepší. :27: :29:
16.02.2010 - 22:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pan Božský Nesympatický
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
16.02.2010 - 22:15 | Filtr
(Rak) Baděnka » Pan Božský Nesympatický
a treba je dotycny stejny beran jako ty :1:
16.02.2010 - 21:59 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický
Jen technická poznámka, za nás kluky: když je stres, nejistota v práci, finanční potíže nebo velmi labilní situace s blízkou budoucností (možná přijdu o práci, nemám z čeho platit nájem, nemám žádnou rezervu, nemám kdo by mi pomohl, navíc potřebuji investovat do svého vzdělání nebo do své práce...) pak jednoho fakt může přejít apetit. Nejen na jídlo :62:

Když tedy pominu možnosti že je chyba "jinde", pak to opravdu může být otázka velkého psychického náporu, kdy se mozek muže zabývá otázkou existenční (zodpovědnost za uživení sebe, partnerky a potomstva) a prvotní pudy (zachování rodu :62:) ustupují :44:

To je samozřejmě jen jeden pohled, možnosti, že je dotyčný trouba, sobec nebo zlý člověk nemám možnost posoudit a nemyslím, že by byly aktuální...
Příspěvky: 157-133 132-108 107-83 82-58 57-33 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »