co mám dělat


14.01.2010 - 23:30
(Lev) mamek
co mám dělat
Jsem už 5let a 4měsíce ze svou přítelkyní.Nedávno měla posezení s práce.A když jsem měl zlé tušení když se neozívala na sms ani na volání dostal jsem strach že se jí něco stalo.Nakonec se ozvala.Moc se ji tam libý a že tam je sranda.No ale pak mi dala vědět ještě že abych jí poslal další spoje domu.Že jich přijde více známých.Ale ve mě se proměnila panická Hrůza že se jí něco stane.Žena a opilá ve městě.Tak jsem neváhal a jel jsem za ní.Chtěl jsem jí dát vědět když už jsem byl u bowlingu kde se bavyla.Ale vůbec se neozívala.Tak jsem šel dovnitř a posadil se ke stolu.Nikde jsem jí nevyděl.Ale pokoušel jsem volat dal a smskovat.Vubec nereagovala přes hodinu.Nakonec jsem vyděl jak vstala a jde na záchod a jeden kluk taky.Po 3-4 minutách vyšel ten kluk a pak má partnerka.Nakonec mi telefon zvedla.A začala mi lhát že tam žádný kluk není atd.Nakonec koukala a měla radost že jsem tam.Což já jí zrovna neměl.Když jsem šel sni ke stolu kde seděli najednou ten kluk zmizel.Zjistil jsem že tam byli sami.Tím pádem jsem měl představy že když mi nezvedá hodinu mobil že tam něco dělají.Nakonec druhý den jsme se pohádali.Já ji řekl co si myslím že tam dělali.Mě tvrdila že tam měla kamarádku na kterou to zkoušel.Ale ona ho nenechala.Ním pádem jsem až třetí den chtěl slyšet pravdu.Potvrdilo se co jsem si myslel.Flirtovali a prý se malinko osahávali.A prý se nelíbali ale jen si dávali pusi.Nakonec má otázka byla jestli spolu spali.Prý ji říkal že by ji o ….. a nebo že se to nikdo nedozví,že to bude tajemství.Ale že to hned má přítelkyně odmítla.A taky má otázka byla jestli si sahali při tom flirtování mezi nohy.P že ona ne ale on chtěl.Ale že mu dávala ruku pryč.A pak že už jen tak trochu flirtovali.Já nevím co si mám tu hodinu představit.Když si spomenu jak říká že se jí tam libý a že tam je sranda.Mě říká že si to už nepamatuje.Ale stejně si myslím že si sahali oba mezi nohy.Atd..Já miluju svou holku na devše.Ale nikdy vživotě bych neflirtoval.Prý ji chylý sebevědomí.Řiká že že je ošklivá.Ale já jí řikám pořát že je heská.I jiný jí to říkají.Ale ona dělá tohle.Nevým co mám dělat,nechci ji steatit ani opustit.Ale vým že kdýž pujde za 8dní a bude tam zase on.Tak zase budou flirtovat.A buchavý co.Já to nechápu.Já už bych chtěl docela miminko když už jsme spolu skoro 6let.Nechápu to.Když jsem řekl že kdybych to dělal já jestli by jí to vadilo.Ona mi odpověděla že prý kdyby ste se nelíbali a neměli sex tak že moc ne.Ale že by to pochopila.To já právě nepochopím.Nejsem nato.Mněl jsem taky šance.Ale miluji jen jí.Tak nevímProč bych to dělal.Druhý den by mě to bolelo a nedokázal bych si to odpustit a ještě ktomu se jí podívat do očí.Mě říká abych sní šel za těch 8dní.ale jak se mám cítit když vím že tam dělali to co já nepochopím.

Řazení:
16.01.2010 - 19:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: :75: Jedině ty máš postřeh. Ostatním přeji zavařený mozek od dobrých rad.

:29: :30:
16.01.2010 - 04:23 | Filtr
(Blíženci) weruli » Ilon spí s měsícem
No mě to jen prostě nedává snad ani jednu souvislou větu..Vím,že každý má nějaké trable,ale tohle mi po víc jak 5ti letém vztahu přijde na hlavu..Možná to nechápu jen já.Možná je to tím,že jsem podrážděná,tak se omlouvám pokud jsem se někoho dotkla.Třeba až tu já opět někdy něco napíšu taky to bude blbost
16.01.2010 - 04:17 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Víš co,Mamku?
Vysvětli své slečně,že to,co máte vy dva společné,že o to se nebudete dělit s nikým dalším.
Pokud to nepochopí,tak bych to miminko velmi zvážila.
Není třeba spěchat,dítě není křeček,který žije tři roky. :39: :27:
16.01.2010 - 04:09 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » weruli
Ne není to blbost.
Všichni máme stejná práva.A vy všichni,co jste tu odpovídali,jste nepochopili jednu obyčejně prostou věc.
Jsou i jiní mezi námi. :27:
Jiní? Jen dle našeho zavedeného systému,je nedovedete pochopit.
Možná,kdyby se do diskuze zapojila Pihulka,řekla,či napsala,by to lépe než já.
Nebo jsem opět za blba já a někdo si dělá jenom srandu?
:39:
16.01.2010 - 03:44 | Filtr
(Blíženci) weruli
To je nějaká hovadina ani jsem to nepřečetla do konce a člověk,který se zaregistruje v ten den co tu píše a ještě něco takového co nejde snad ani pochopit no nevím.
A na 24 let takhle žít? No podle mě blbost :63:
15.01.2010 - 13:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ahajas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co vic rict,prehnana zarlivost te dohnala k cinu,diky nemuz si zjistil,ze partnerka ti lze.Nevim co na to vic rict,tohle nema dobrou budoucnost,chyba je ve vas obou.Ani zarlivost,ani lez nejsou pro vztah dobre.Asi jsem mozna divna,ale v tomto vztahu,bych uz davno nebyla,at z jedne strany,nebo z druhe.Vztah by mel byt o vzajemne duvere a ucte k druhemu.Myslim,ze oboji,navzajem postradate :74:
15.01.2010 - 13:27 | Filtr
(Blíženci) Nuna » mamek
..dokud si nepřiznáš,jaká chyba je v Tobě, nemá takhle "hra" smysl.. :8: :3:
15.01.2010 - 12:49 | Filtr
(Beran) Ruby » funik
Kdo? Co? :63: :23:
Bojím bojím....a to nechci zlehčovat téma...
15.01.2010 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Koukám včerejší registrace a časté pravopisné chyby...něco mi to připomíná i podle problemu.Myslím,že je tu zas ten démon :4:
15.01.2010 - 11:57 | Filtr
(Váhy) Simply » mamek
Já nevím, co si mám o tom všem myslet... Jestli je to tak, tak můžu říci jediné: Nepátrej, neřeš, popř. nepřepínej....a budeš mít klid.... Jinak neškodný flirt je takové malé kořeníčko života.... Jestli slečna nezná meze, tak to je její věc...Tvůj "strach" o ní na tom nic nezmění ... Výslech, "inkvizice" Ti jenom u ní přitíží...
15.01.2010 - 10:44 | Filtr
(Lev) mamek » Nuna
Mě nevadí když si vide na párty.
Ale že si dovolí flirtovat.
Nebylo to poprvé co jen tak náhle jsem jí přistihl.
A strach mám,že by jí mohl někdo znásilnit.Když si tak moc přál sní vyspat a ona nechtěla a k tomu jí měl vyprovodit na vlak.Měl třeba v úmyslu jí znásilnit.
Tenkrát před pěti lety měla taky dobrého kamaráda.Ale pak jí znásilnil.
Proto mám strach
15.01.2010 - 07:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj ,

no nezávidím Ti ale bude to asi tým že ste spolu začali veľmi skoro keď už ste spolu 6 rokov, bola asi veľmi mladá a tak jednoducho povedané neužila si flirtovanie , vzťahy , lásky a tak.

Je to na tebe či jej budeš veriť a na nej či to zostane v hraniciach flirtu alebo nie.
Porozprávaj sa s ňou čo vlastne chce či stojí o vážny vzťah ako to vlastne je.

Držím Ti palce :45:

15.01.2010 - 03:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Viditelně máš za partnerku takové nedospělé dítě.
No, máš podle mě navybranou dvě věci.
Buď jí nyní dávat najevo, jak strašně ji miluješ a jak moc Tě to bolí, díky čemuž ona bude silnější nežli Ty a začne s Tebou orat.
A nebude to už nikdy k ničemu a jednou Tě odkopne.
Nebo se pochlapíš, přestaneš dávat najevo city, ale dáš jí najevo to, že zklamala Tvou důvěru.
Pokud by si ji chtěla získat zpátky, měla by se chovat zodpovědněji a pokud se o to bude snažit, měl bys jí dát ještě šanci, ne proto, že si zaslouží, ale protože Ty stejně nesvedeš jí tu šanci nedat - ale to ona nemusí vědět.

Nicméně, abych byla upřímná, myslím si, že se tohle bude opakovat a když ne tohle, tak něco jiného. Holka má roupy, rodinu nechce a kouká jak si vyrazit z kopýtka. Pochybuju, že ji tohle jen tak přejde.
Tak abys jednou neskončil jako chůva, zatímco ona si bude někde dovádět.
Takže jestli chceš rodinu, možná by to chtělo se rozhlédnout, jestli se nenajde maminka, co si bude vážit věrného partnera, který chce mimčo. Na světě je spousty holek, co by rády budovaly rodinné hnízdečko, ale nemají s kým.
15.01.2010 - 02:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..milej zlatej.. Tebe se nezmocnila hrůza z toho,že by se Tvé přítelkyni něco stalo, Tebe se zmocnila obyčejná žárlivost..
..a pokud nejsi schopnej ustát to,že se jde pobavit někam sama bez Tebe,tak nejsi na žádnej vztah zralej. :8:
15.01.2010 - 00:38 | Filtr
(Lev) mamek
já ji do miminka netlačím.jen sem o tom přemíšlel.Ona mi řekla že na to není ještě připravená
15.01.2010 - 00:11 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Pokud mezi vámi není důvěra již nyní,není to moc dobré. :3: Zneužívá Tvojí dobroty- Ty se o ni bojíš,zda se jí něco nepřihodilo a ona Ti lže. Raději zavčas přemýšlej nad perspektivou takového vztahu... :27: :27:
14.01.2010 - 23:46 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Jednu věc si nemůžu odpustit,chodil jsi do školy? :22:Mě hodně zaráží,proč člověk trpí pro někoho,kdo si to nezaslouží?Už nejsi takový puberťák,podívej se na ní jako na matku svých dětí.Líbila by se Ti ještě? :23: :63: :63: :63: :63: :63:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »