jsem smutná


02.01.2010 - 09:48
(Panna) laku
jsem smutná
tak jsem se dostala do stavu, že vážně nevím jak dá.Už jsem si tady vylévala srdíčko. Před 2,5 roky se se mnou rozešel přítel.Jako důvod mi řekl, že je toho na něj moc, že nezvládá a nemůže mi dát to, co si zasloužím./je fakt, že je velmi pracovně vytížený a do toho jeho dospělé, ale problematické děti/Poslední dobou před rozchodem se opravdu i zhroutil.Já jsem se mu snažila pomoci a on mi důvěřoval, ale náš vztah fungoval už jen jako kamarádský. Dost mě to ubíjelo,protože jsem ho stále milovala a dala jsem na vaši radu a skončila to.Zkoušela jsem i jiné vztahy, ale byly to spíše výkřiky do tmy. Vloni před Vánocemi/vlastně už předloni/ se mi opět začal ozývat a znovu jsme se začali stýkat -večeře,kina, divadla atd,ale nic víc.Když jsem zavola, jesli by se mnou nešel na nějakou akci, udělal si na mě čas.Na podzim jsem si konečně dodala odvahu a napsala mu, jesli opravdu už nemáme šanci být spolu šťastní.Vždycky jsme si rozuměli,hlavně po té duševní stránce, dokázali jsme se bavit dlouhé hodiny a on ačkoliv je silný introvert, dokázal se mi alespoň trochu otevřit a sám mi říkal věci, o kterých by se s nikým nebavil.Bohužel od té doby se mi už neozval, i když jsem mu napsala, že je pro mě důležité znát jeho odpověď, i když bude ne, protože se musím přestat neustále vracet do minulost a chci jít dál. Ozval se až teď na Vánoce s krásným přáním a znovu na Nový rok.Je mi z toho moc smutno, protože mám pocit, že slovo Ĺáska je pro něj jen prázdný význam a nechápu proč mi píše, že láska je to nejdůležitějši, bez čeho se nedá žít, když on mě jen trápí.Vím, že to musím hodit za hlavu a více se s ním nezabývat, ale mám strach, že se ve mě něco zlomilo a já už se nedokáži znovu opravdu zamilovat.Kamarádi si myslí,že si akorát vymýšlím, že nemůžu mít problém se s někým seznámit. Dokážu se s muži bavit o čemkoliv, ale jakmile je tam nějaký náznak zájmu z jejich strany,mám v sobě nějaký blok a raději to hned utnu.Bojím se, že jestli se nedokážu změnit zůstanu opravdu sama se svýma vzpomínkama.A to se mi moc nechce.Napsala jsem si i to přáníčko, jak tady radila ajvi a schovala ho a budu doufat. :42:

Stránka: 2 1
Řazení:
04.01.2010 - 18:07 | Filtr
(Panna) masér Jan kohout » bilgis
Plakat nad minulým neštěstím, to je nejjistější prostředek, jak si přivolat další. :37:
03.01.2010 - 17:52 | Filtr
(Střelec) bilgis » masér Jan kohout
ano, je to tak. Teť tím taky procházím, ale po 17,5 letech je to moc těžké...
Manžela jsem si celý život moc idealizovala, a teť ten pád, ten teda fakt stojí za to.
Dnes se do mne dokonce pustila i jeho milovaná matinka, že mu jen stojím v cestě ke štěstí, a že mu unáším děti. Samozřejmně je pravda jinde. Jemu stačí, že děti vlastní, dělat s nimi něco nebo hrát si? To ne, navíc má mimino s mou kdysi kámoškou..... A ode mne se očekává, že si sbalím svých pár švestek a vše jim tu nechám........
Tak, tak......
Hlavu vzhůru, a bude líp, ale kdy??????
03.01.2010 - 17:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cimarci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mojekira, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cimarci, díky moc za podporu. Za tím vším uvědoměním je ale hodně probdělých osamělých nocí a proplakaných slz. A nejen tohle tě dokope se ohlídnout za sebe a řict dost. Držím pěsti všem, kdo jsou na tom podobně, aby to nevzdali, žijem jen jednou a na hezké řečičky je život moc vzácný a krátký. :3:
03.01.2010 - 14:23 | Filtr
(Panna) Cimarci » mojekira
Týýý jo, tak to je moc hezky napsaný. Ono totiž tohle je asi právě to nejtěžší, přestat si něco nalhávat a podívat se pravdě přímo do očí a uvědomit si, co je dobré pro tebe a ne pro toho, kvůli kterému se jen trápíš. Tleskám a fandím. I když asi od toho uvědomění bude ještě těžká cesta k cíli, ale start je dobrý. :75:
03.01.2010 - 14:17 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » masér Jan kohout
Souhlasím :15:
Ještě to převést do praxe a všichni budem šťastný..
03.01.2010 - 14:12 | Filtr
(Panna) masér Jan kohout
Jakékoliv vychýlení z rovnováhy platíme nějakou nepříjemností. Osud nás klepne přes prsty a donutí nás změnit naše chování a postoj.

Chceme-li mít s druhými harmonické a láskyplné vztahy, přistupujme k nim s úctou a naprosto rovnocenně. Z energetického hlediska nehraje plus nebo minus roli. Podřízenost je jen nadřazenost v přestrojení. Obojí je projevem ega a svému protějšku tím říkáme: „Jsem důležitější než ty,“ resp. „Svým mindrákům dávám přednost před vyrovnaným vztahem k tobě.“


Příkladem nevyváženosti v přístupu ke svému okolí může být žena, která si idealizuje svého manžela jako toho nejlepšího člověka na světě. Čím pevněji se ve svých myšlenkách utvrzuje, tím větší pohromu na sebe přivolává. Z pana pravého se vyklube syčák. :47:
02.01.2010 - 23:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...pláče Ti snad na rameni?
:61:
...to se nedivim, že se z toho zhroutil
:46:
02.01.2010 - 22:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, přesně tak....kariérista...
02.01.2010 - 22:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ajééje....tohle mi něco silně připomíná...taky jsem si tím prošla, byla jsem vlastně v dost podobné situaci, jako ty...jenže nedalo se to, pořád jsem se jen trápila...tak jsem si řekla - a dost...smazala jsem jeho číslo, mail, icq, všechno a snažila se zapomenout..bylo to strašně moc těžký...postupně jsem se s tím srovnávala...a za nějaký čas jsem potkala svého nynějšího přítele, se kterým jsem šťastná a jsem ráda za to, že s tím před ním jsem skončila...probém byl v tom, že mi také pořád psal krásná přáníčka, že mu chybím atp...ale já jsem se prostě sekla a ne! věděla jsem, že by to nebyl člověk pro mě...nevěděl, co chce a byl to sobec...když se dozvěděl, že mám přítele, nejdřív mi psal, že jsem na něj teda rychle zapomněla atp. - což jsem jaksi nepochopila, ale po nějaké době mi sám napsal, že se omlouvá, že nevěděl co chce a že se choval sobecky a že je rád za všechno, co jsme spolu prožili.
Takže být tebou....asi bych to nechala být...přijde mi, že on taky neví,co chce..a chlap kterej neví co chce :39: :14: :47:
02.01.2010 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale možná je naprosto spokojenej, protože má všechno co potřebuje
------

...az sa z tej spokojnosti zrútil :3:

02.01.2010 - 20:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, nechci Ti to brát, ale možná je naprosto spokojenej, protože má všechno co potřebuje a kdyby mu něco chybělo, stačí mu přeci zvednout telefon a zažbletat něco o lásce...ne?
Přestaň ho litovat, on určitě netráví večer tím, že by seděl a myslel na Tebe, tak nač ten soucit.... :44:
02.01.2010 - 20:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mojekira, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si pis, ze mame. Falesne jsem si to namlouvala kazdy dalsi rok, ale konecne jsem dostala rozum. Tak s chuti a elanem do noveho roku :3:
02.01.2010 - 20:18 | Filtr
(Panna) laku » mojekira
dík za povzbuzení, tobě také držím palce,ať najdeš sílu dotáhnout to do konce. určitě máme na někoho lepšího, kdo nás bude mít rád a bude si nás vážit.
02.01.2010 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to typicky karierista.To nie su ludia vhodní pre rodinny život.Pre neho maju peniaze a postavenie vecsiu cenu než ty ako ludska bytosť a žena.Ak by ta skutocne miloval,nemal by problem prisposobiť si pracu.
Hladaj si duchaplnejších partnerov a nie hmotársky zúbožene duše.
02.01.2010 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mojekira, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj laku, drzim ti vsechny pesti, at najdes v sobe silu v novem roce se od takoveho chlapa odprostit. Znam to, jsem ve stejne situaci. Jsme, nejsme spolu za par mesicu 9 let. To jsme spolu ani poradne nezili, nejdriv vadil muj pes na byte, nyni spolu pracujeme pres dva roky v jedne firme, kdy me po praci nema chut videt, stale nejake vymluvy. Jenze taky nejsem nejmladsi a sijou se mnou biologicke hodiny. Proto jsem si vcera napustila plnou vanu, nalila sklenku vina a udelala si v sobe poradek. Chce nebo nechce, je dospely, zodpovedny, ale muj cas je drahy, stojim na miste a uz nechci. Proto ti z celeho srdce preji, at v sobe najdes silu podivat se do zrcadla a rict te zene naproti tobe, ze mas svou cenu a nenechas se rozhodit nejakymi jeho prilezitostnymi pokusy o kontakt. Nakonec, nebudes to ty, kdo bude litovat.. Drzim ti pesti..Kira
02.01.2010 - 18:49 | Filtr
(Panna) laku » funik
To už jsem si kdysi také vyzkoušela a zjistila, že lepit vztah jiným vztahem nemá smysl. To ten nový chlap nemůže projít, i kdyby měl svatozář.Tak proto si raději nikoho nehledám a čekám až budu v pohodě.
Možná máš pravdu, že na mě dolehly ty svátky.To, že mi popřál je ok, ale takové ty řeči o lásce, že to je to nejhezčí a bez ní člověk nemůže žít a pod., si mohl vůči mně odpustit, když ví co k němu cítím a ani mi nedokázal odpovědět na moji otázku ohledně nás dvou.
02.01.2010 - 18:32 | Filtr
(Panna) laku » spimajim
Já si myslím, že ví a věděl, co k němu cítím. Vždy když už jsem si řekla dost, jdu dál a nereagovala jsem na maily, tak se začal ozývat a snažit mě někam pozvat. A když jsem na to přistoupila, tak po čase zase cuknul.Myslím , že nikoho nemá naposledy jsme se viděli v říjnu a říkal, jaký je prý zoufalec, že kvůli práci nemá čas na soukromý život.
Ale máte pravdu, není to člověk pro život.Možná je nešťastnější než já. Má postavení, peníze, ale v podstatě je sám, protože se bojí k sobě někoho pustit.
02.01.2010 - 16:46 | Filtr
(Panna) Cimarci
Ahoj, asi dost rozumím, mám teď taky co k řešení, i když je spíš vyřešeno a já musím zapomenout. Ale ono se to řekne, že jo? Měla jsem desetiletý vztah s parznerem, který mi připadal ze začátku jako nejlepší chlap na světě. Pak se začalo projevovat jeho ego, všchbo bylo přednější než já, ale když toho chlapa miluješ, tak to ze začátku nechceš vidět a pak už je to důvodem ke spoustě třenic a bylo to jak na houpačce. Jednou super, pak jedna hádka a říkáš si jestli to za to vůbec stojí a nakonec jsme se zase dali dohromady. Teď 28.12. se mu narodila vnučka a já jsem si bláhově myslela, že se to zlepší, že to bude nová vzpruha do vztahu. Omyl!!! Na Nový rok jsem ho našla s jeho spolupracovnicí a on mi to zdůvodnil tím, že měl strach že mu ukradnu vnučku. Vidíte v tom někdo logiku. A to je právě to chlapské myšlení, které asi nám ženám není souzeno pochopit. Já jsem se snažila, báječně jsem vycházela s jeho dcerou, pomáhala jsem jim jak jsem mohla a on na mě zřejmě žárlil vůči svý dceři. Dobrý, ne? Tím chci jen říct, že občas je jednání chlapů pro nás nepochopitelné, takže nehledej žádnou logiku v tom co ten dotyčný dělá. A ze své zkušenosti vím, že takovéhle úlety nám vydržely maximálně 2 měsíce a pak už jsme si chyběly navzájem. Já vím, že to asi není to chceš slyšet, ale přijde mi, že asi nestojí o vážný vztah, když dokáže tak dlouho nereagovat. Možná někde rozjíždí něco nového a k tobě si nechává otevřená vrátka. Opravdu asi bude lepší všechno překonat, nechat to přebolet, i když to jsou stavy, kdy má člověk pocit že umře, že to nemůže přežít. Jak se říká čas všechno zahojí, ale kdy ten čas přijde? Jen jsem ti chtěla říct, že v tom trápení nejsi sama a je nás určitě víc, kteří máme tu šílenou bolest na hrudi, bušící srdce a spoustu bezesných nocí, kdy pláčeš chvíli vzteky a chvíli lítostí. Držím ti pěstičky ať to co nejdřív překonáš a najdeš toho Chlapa, pod kterým se ti zase podlomí kolena.... :12:
02.01.2010 - 10:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná je pravda docela jednoduchá a to ta, že pro něj jsi opravdu už jen prima kamarádka a že jeho srdce není mrtvé, ale je u nějaké jiné. A třeba to taky není úplně ono, když má čas na večeře a kina s Tebou. Možná jsi byla jen takovou útěchou - jen proto, že si myslel, že už jsi za tím a že to vnímáš stejně.
Pak je logické, že se už neozval po Tvém vyznání, uvědomil si, co Ti to Vaše setkávání působí a nechce v tom pokračovat.
Usuzuju z vlastní zkušenosti, také jsem byla kdysi v podobné situaci, ale na druhé straně - já byla ten kdo hledal tu útěchu a můj bývalý možná ten, kdo za tím hledal víc.
Že bys s tím měla skončit, to víš, i to, že dokud budeš ulpívat v minulosti a doufat, že se změní na budoucnost, tak tím jen bráníš dalšímu životu, který by mohl být třeba velmi hezký - a naplněný.
Tak Ti držím palce, abys to dokázala - opravdu nemá čas ronit slzy ani ztrácet cenný čas, který zde máme, kvůli někomu, kdo o nás nestojí.
02.01.2010 - 10:58 | Filtr
(Blíženci) patatina » laku
no jsi ještě trochu zaháklá,ale je vidět že to ustupuje,když o tom přemejšlíš a to je začátek-uvědomnění si......vydrž,časem zjistíš že takovej nerozhoda by pro život určitě nebyl! :2:
02.01.2010 - 10:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím,že je ti smutno jen ted kolem vánoc a s tímhle chlapem už to vztah není.Jen ti ted hezky popřál a ty jsi zas v tom...nejspíš chceš svůj smutek zalepit vhodných partnerem,ale funguje to opačně..Partnera si pořid až když budeš srovnaná a spokojená :3:
02.01.2010 - 10:39 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » laku
zkus si udělat partnerský horoskop,možná Ti napoví,kde je problém a co s ním :1:
02.01.2010 - 10:00 | Filtr
(Panna) laku » patatina
Já už jsem se s tím pomalu začala vyrovnávat, když mi neodpověděl a říkal jsem si, fajn bude nový rok, tak začnu nově a jinak, ale ty jeho sms mě zase srazily na kolena.
02.01.2010 - 09:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » patatina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jasan, máš pravdu,hlavně optimismus,usměv,dobrá nálada,holka je pěkná :3:
02.01.2010 - 09:56 | Filtr
(Blíženci) patatina
no já nevím,ale z toho co popisuješ vyplývá,že ten člověk těžce neví co chce....a ty možná ještě doufáš-proto ten blok...nepřišel ten pravej ještě-to uvidíš,jak bude po bloku,až ho potkáš!To přijde samo,chce to trošku času holka jsi pěkná,nesmutni a žij-ostatní přijde samo a tomu věř!!!!!
Příspěvky: 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »