Jak se žije s kozorohem?


08.12.2009 - 09:03
(Vodnář) lendin
Jak se žije s kozorohem?
Ahoj, máte doma kozoroha? Jaké to je?....Já mám doma dva, přítele a dceru. Dcera je zlatá, ale přítel je tvrdý a chladný a já se ho už pět let snažím naučit lásce....Myslíte, že to jde? :17:

Stránka: 2 1
Řazení:
14.12.2009 - 08:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lendin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele liena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty asi píšeš o mojom manželovi :4: :15:
Teda tá jeho pracovitosť,šikovnosť a zručnosť ma priam fascinuje...ale keďže som tiež kozoroh,nedávam mu to príliš najavo :20:

To už tu písali viacerí,nie sme veľkí majstri v prejavovaní citov a pocitov...čo je niekedy na škodu,preto sa snažím na tom pracovať a celkom sa mi darí(aspoň dúfam)...manžel si ďalej žije v tej svojej kozorožskej škrupinke,ale keďže poznám jeho vnútro,nejak mi to nevadí...

Kozorožci majú v sebe naozaj veľmi veľa lásky,nehy a jemnosti...len to strašne ťažko lezie von...a preto pôsobia presne opačne:8::41:
14.12.2009 - 08:28 | Filtr
(Vodnář) lendin » terere
Ten můj kozoroh je také hodně šetřivý, je zodpovědný, velmi pracovitý, někdy se zdá, že umí vše na co sáhne, je velmi schopný práce - jakékoliv. Má organizační talent, který já naprosto postrádám a orientační smysl, kterým mě pánbůh také neobdařil. V podstatě má vše to, co nemám já.....Já mám zase kupu lásky na rozdávání a pořád bych někoho muckala a dlábila :12: A nejvíc jeho, ale nedá se :6:
11.12.2009 - 23:15 | Filtr
(Střelec) terere
:4:mám doma taky kozorožku :3: :2:
hodnou,tichou,chytrou,spolehlivou,zodpovědnou,takovou malou čarodějku a je to moje veliký :27:
jo a je děsně šetřivá :75: :17:
11.12.2009 - 23:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ahajas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja tedy musim rict,ze kozoroh byl pro me skveli clovicek,pratelsky,spolehlivy,zabavny,citlivy,i kdyz to moc neumel dat najevo,ale byl.Rekla bych,ze nosil nejakou masku hrdosti,kterou jsem mu leckdy zavidela,nadruhou stranku mozna naskodu.Ale nemuzu si stezovatvelmi skveli clovek,myslim,ze pro zivot spolehlive stali :3: :75: :27: :62: :74:
11.12.2009 - 21:54 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Mě se se sebou žije docela dobře. :2:
10.12.2009 - 19:59 | Filtr
(Štír) !gby
no... stirum se s nimi zije asi celkem fajn :6: :6:
10.12.2009 - 19:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele -sarah, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky jsem kozorožka s mužem jsem se nesetkala , ale já mám lásky dost a spíše jsem ji učila svého blížence a byl docela překvapen co se dá v patrnerství zažít jak v lásce a otevřenosti a citech tak v sexu. Ja bych řekla , že to co nezačneš na začátku vztahu se pak těžko dohání... chce to mluvit mluvit, ale stareho psa novým kouskům nenaučíš.. a když vazne komunikace tak už vůbec ne. :17: :18: :35:
10.12.2009 - 19:54 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle
Jak se žije s kozorohem? Dost blbě;-)
10.12.2009 - 19:20 | Filtr
(Rak) Zakelina
Ve svém životě jsem měla tři delší vztahy a všechny byly s Kozorohem. První byl majetnícky a žárlivý, druhý byl sice hodný, ale egocentrický a teď...teď žiju s člověkem, který na sobě neustále pracuje a tím, že má v sobě pochopení i pro jiné pohledy, názory a hlavně dokáže mít nadhled se mi s ním žije dobře. Jsem račice a někdy mě jeho tvrdost bolí, kritičnost mrzí, ale myslím, že se hezky doplňujeme.
10.12.2009 - 15:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 6boruvka6, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj jsem taky kozoroh a manžel mi cely zivot rika, ze neumim davat na jevo sve city :22:Presto dobre vi, ze ho mam rada.My kozorozi jen proste neumime davat city az tak najevo.Nevim do jake miry se to tyka i chlapa kozoroha, ale kdyz uz milujeme, je to hluboky a trvaly. :17:Takze ho nenut a proste mu ver ze te rad ma. :3: Vetsinou se bojime, ze nam nekdo ublizi a dokud si nejsme jisti na 200procent, radeji mlcime,nekdy bohuzel.Vim, ze je to mozna spatne, ale je to silnejsi nez mi,kozoroh je dost tvrdohlave znameni a tak bych byt tebou na nej hlavne netlacila, nebo se sprajcne a uz s nim nehnes.Hodne stesti :3:
09.12.2009 - 14:24 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
To jsou všechno hodně všeobecné popisy, a nedá se to pro konkrétní vztah použít. Naopak, sami Kozorozi tady píší své pocity tak, jak je vidí zevnitř.
Stačí, aby měl takový Kozoroh silně obsazený zemský element, a nehneme s ním. Naopak, pokud bude mít hodně vodního živlu, bude to takový cíťa, že se bude uvnitř trápit, ale navenek vystavovat kamennou tvář.
Je dobré vidět nejen kde má Ascendent, ale taky kde má Venuši a Lunu.
08.12.2009 - 14:06 | Filtr
(Kozoroh) střípek » lendin
Musíš si věřit. On taky nezvládne spoustu věcí, které tobě nedělají problém... Proto jsou lidé, kteří dokážou spolu žít celý život - prostě se doplňují. Jestli vám to klape všude jinde, tak mi nezbývá, jen ti popřát spoustu trpělivoti a NADHLED. Pěkný den :68: :15: :76:
08.12.2009 - 13:33 | Filtr
(Vodnář) lendin » střípek
Tohle je přesně to, co hledám! To jsem potřebovala slyšet, i když mi to v hlavě zní už pěkně dlouho, nedokázala bych to zformulovat tak, jak jsi to popsala ty! Hotový očistec slyšet, co sám nedokážeš vyslovit :75: nebo neumíš pojmenovat! :44: V tom případě ale nevím, jak si tuto rovnováhu udržet...On je silnější osobnost, zvládl by to lépe než já :6:
08.12.2009 - 12:59 | Filtr
(Kozoroh) střípek » lendin
No to je to co píšu. Musíš na něj prostě pomalu. Nenápadně mu sem tam říct, že ho miluješ, ale fakt jen tak "mezi řečí, nějakou činností"... Ono když ho moc zahrneš láskou, tak se asi lekne :24:. Já vím, že je to těžké a už vůbec tak, jak radím já.... Ja jen mluvím, jak si to asi u tebe představuji a jak bych asi reagovala já.... Realita je ale vždy trošku jiná... Nicméně si opravdu myslím, že na něj nesmíš moc tlačit. Ale i tak, jste už spolu myslím 5 let - to už je dlouhá doba - to už určitě víš co a jak. No a na druhou stranu, když si ho nevšímáš, tak mu to samozřejmě vadí, protože tě má rád. Proto ti nedá pokoj, ty ustoupíš a začneš mu projevovat lásku. No a to v něm vzbudíš takovou tu lví vlastnost - "jo vyhrál jsem"! Chápeš jak to myslím? On vyhrál a tím pádem bude to stejné jako před tím - zase nabubřelý. Potřebuje lásku po malých dávkách a tak nějak nenápadně. Teď to máte jednou dole a jednou nahoře. Ty to potřebuješ dostat aspoň na nějakou rovinu, bez šílených zvratů... Možná trochu pochopíš, jak to myslím. Samozřejmě toto není univerzální pravidlo, ale tak nějak to cítím....
08.12.2009 - 12:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele fanka78, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dobře se s ním žilo - 6 let, ale nesměl by pít jak duha.....to potom je jedno, jeslti je ve znamení kozoroha nebo berana....
to je moje zkušenost......
ano je chladnější, neprojevuje svoje city, ale je věrný, a podle mě je schopen mít jendoho partnera na celej život, což jsou dobré devízy do vztahu :15:
tvrdohlaví asi budou taky, což byl u nás problém - beraní rohy a kozoroh asi nejde moc dohromady, takže na konci byl problém domluvit se na tom jestli tu fotku uděláme na tomhle pahorku, nebo o metr vedle....hrůza
ale opakuji, má svoje kvality....hodně mi to dalo
08.12.2009 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lendin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono Kozoroh tazko prijíma zmeny....vlastne ako vsetky zemske znamenia.Rad si lebedí na zabehnutom sposobe života a poriadku.S tymi vplyvmi preto treba opatrne a....hlavne vediet vycítit ci uz je na ne pripraveny.To sa priznam robi problem aj mne,preto sa stava ze ma potom zavrhujú.Takze v opacnom pripade nastanu len nedorozumenia a zbytocne napetia.Potom je lepsie to nechať tak,prip.si hladat ineho partnera ak este nemate spolu deti....ktorý ti uz bude rozumieť.

08.12.2009 - 12:25 | Filtr
(Vodnář) lendin » střípek
Tak v tomto bude nejspíš ten háček, čím víc ho zahrnuji láskou a náklonností, tím víc se brání a kope kolem sebe ( jako by měl pocit naprosté nepřekonatelnosti ) Talíř si po sobě neuklidil snad za celou dobu co spolu jsme, ale to sem nepatří, tak jsem si ho naučila já
( bohužel, tohle je zase má stinná stránka ).....Když ta jeho nabubřelost přesahuje své meze, otočím a nevšímám si ho, potom mě pošťuchuje, vyžaduje pozornost , ale s milými slůvky šetří, zdá se, že je spíš naštvaný, že si ho nevšímám...a když opět začnu, zanedlouho je opět neurvalý, drzí a chladný.....????
08.12.2009 - 12:00 | Filtr
(Vodnář) lendin » Tyna_Tynka
Zkoušela jsem to už mnohokrát, jediná odpověď, kterou mi dokáže dát je to, že už jiný nebude......Nevyčítám, snažím se pochopit proč tomu tak je? :63:
08.12.2009 - 11:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zdárec, musím teda s politováním potvrdit, že studení čumáci a suchaři trochu sme, ale ty emotions tam sou - pod povrchem - a ne pro každýho. Pěkně nás popisujete, pěkně, přesně ... :30: :30: :30:
Ten z nás kozáků, kterej už na sobě tak nebazíruje (jako na své autoritě a společenské pověsti) se myslím umí uvolnit dobře, je o dost otevřenější a nemá už potřebu tak ovládat, kontrolovat, není až tak puntičkář (to spíš Panny :) - zaleží jak kdo na sobě maká ...

Myslím, že až jednou poleze přítel o samotě po kolenou, poté co ho opustí Ti co měl rád a neuměl jím to říct/vyjádřit, tehdy se vzdá pýchy a tvrdosti a otevře srdce, snad ... zas to musí jít tou bolestnou cestou ... ach, jo :39: :23:

No nic, du si shánět tu vodu ...
08.12.2009 - 11:20 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
no jo, tak to holt je, někdy do sebe dílky zapadnou, někdy ne, někdy na čas skoro jo, ale když jde do tuhého, tak úplně nedozapadnou atd. Tak to může být v jakémkoli vztahu :17: a každý si to musí rozebrat a rozhodnout sám :74: člověk je zraněn, když to sám dovolí
08.12.2009 - 11:03 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » lendin
Tak mu zkus říct, že tě to bolí. Na rovinu, ale bez výčitek. :17: A plň si taky svoje přání, pověz mu na konkrétní věc, že se ti nelíbí a že to tak nechceš. Ale ne obecné výčitky typu: "VŠECHNO je pořád jen podle tebe"...
kozoroh se opravdu může někdy zatvrdit, hlavně, když mu něco ublíží... a drží to v sobě a nejvíc si taky nadává sám sobě, ale pak na okolí to nepůsobí dobře, to je jasné
08.12.2009 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lendin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ametysta , který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chápu tě, ani nevíš jak moc. :74:
Je skvělé, že dokážeš zhodnotit i svůj růst a vývoj, který ti soužití s ním umožňuje. Tohle není lehká otázka...Můžete mít spolu nedořešené věci z minulých životů, možná se máš ještě něčemu naučit. Zkoušela jsi s ním o tom mluvit? že tic hybí pohlazení a přitulení? Třeba by to trochu pomohlo, kdybys mu to bez výčitek a v klidu vysvětlila.
08.12.2009 - 11:00 | Filtr
(Kozoroh) střípek
Myslím, že ženská kozoroh a chlap je rozdíl....
Můj tatík je kozoroh - za něj bych řekla, že potřebuje vedle sebe inteligentní ženu, která se o sebe stará, stará se o rodinu a je vždy na jeho straně (ostatně asi jako všichni chlapi :4:)
Myslím si, že chlap kozoroh strašně rád slyší, že ho někdo miluje a ukazuje mu své city. Jestli splňuje jeho požadavky, tak po čase i on "roztaje". Určitě nebude říkat každý den "miluji tě", ale jednou za čas to uslyšíš a o to větší váhu to bude mít - nebudou to jen pustá slova. Nesmíš se zaleknout jeho "chladu".
Musíš prostě na něj pomalu, víš? Představuji si to tak, že po dobré večeři se k němu nakloníš, vezmeš talíř a jen tak mezi prohodíš, že ho miluješ :4:. (Samozřejmě z toho nevyplývá, že mu máš dělat služku a že on si běžně neodnese talíř po jídle) - myslím prostě romantická večeře. Určitě po něčem takovém trošku roztaje a tak po očku pozoruj, jak se zachová, když to vyslovíš. Uvidíš, že malinko zčervená. Bude chtít ti říct to stejné, ale zatím to ještě nedá..... Pár takovýchto gest a uvidíš, že ho obměkčíš. Jestil si ve všem ostatním rozumíte, tak to ber jako takovou hru :1:, ve které, když budeš přemýšlet, budeš 100% vítěz. Jen žáden nátlak a vynucování...
Kurde, to jsem se rozepsala, hezký den :17:
08.12.2009 - 10:54 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
To není pozérství, je to prostě pro kozoroha normální, že pořád nepovídá o tom, co má uvnitř. Stačí podívat se do očí a je tam všechno...
Určitě máme sklon k tomu se úplně neodkrývat nikomu - leda když na to přijde sám. Právě proto, že uvnitř jsme citliví. A je fakt, že některá znamení to mohou odkrýt asi snáž a některá ne, nebo jednoduše někteří lidé ano a někteří ne...
Nechceme tím zraňovat, jsme prostě takoví, a já osobně chci být tak přijata, taková, jaká jsem.
Někteří kozorozi jsou možná zatvrzelí, ale to mohou být i jiná znamení a o tom nemluvím.
08.12.2009 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » jaruli
Jejda,já jsem jak tvoje babička,taky důvěřivá a že jsou všichni jak já a taky jsem mnohokrát na to doplatila. :27:
Příspěvky: 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »