Býk, láska a vztah


02.12.2009 - 15:13
(Blíženci) Kačenka777
Býk, láska a vztah
Zdravím všechny býky, poraďte mi jak mám pochopit od býka chlapa tuhle větu: já to nevidim reálně že bysme se k sobě vrátili, spíš ne než jo, ale vzpomínám na to jak nám spolu bylo fajn....Ať se zamyslí jak se ke mě chovala ve vztahu( týden před koncem někoho kdo se chová špatně ve vztahu požádá o ruku:))))...tohle řekl můj bývalý mé kamarádce po půl roce kdy stále doufám, že se k sobě vrátíme a měla jsem být trpělivá, milovali jsem se hodně a ze dne na den konec a už půl roku je sám a já se mu nemůžu dostat pod kůži, nijak!!!!Strach z lásky? Vidí jen moje chyby, ale on jich dělal taky dost a ne malé, hlavně v jeho chování..:(((( Díky za rady

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
07.12.2009 - 00:32 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » colette11
Gratuluji! já taky.. :8:
Stalo se mi něco podobného,stejné kecy,
s tím rozdílem,že byl blíženec..
ale to je v koneč.důsledku jedno :68:
07.12.2009 - 00:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podívej Kačko, o býčí tvrdohlavosti bych ti mohla vyprávět.. :66: avšak problém vidím spíš v tobě. Proč se ještě pořád držíš něčeho, co už dávno skončilo a druhá strana evidentně nemá zájem to znovu oživovat?? Určitě se k rozchodu nerozhodl ze dne na den, ale nahromadilo se zřejmě vícero věcí, které mu ve vztahu vadily, a podle mě došlo k přetečení sudu, a možná to zní jako paradox, ale já tu žádost o ruku vnímám naopak jako katalyzátor tohoto procesu :23: :63: Takže, nezkoumej nějaká slovíčka, co kdy komu a proč řekl, kdyby tě chtěl zpátky, tak se k tobě prostě vrátí, a když ne tak s tím nic moc neuděláš, a tím, že se za ním budeš plazit ho už vůbec nezískáš zpět. Moje rada, vykašli se na to, zaměř se na sebe a na svůj život, dělej to co tě baví, ukaž mu že na něm nejsi závislá, že jsi sebevědomá a samostatná, a pak se k tobě možná dokonce ještě vrátí.. anebo oslníš někoho jiného :3: držím palce :15: :74:
07.12.2009 - 00:29 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich
Tak zkus zajít ke kartářce(dobré)
nebo k psychotronikovi.třeba..
urychlí to rozhodnutí,proč se
zbytečně týrat..? a pokládat
si tisíc otázek,na kt.stejně neznáš
odpověď..
mno a nebo černou magii:) ale to už je
ta poslední možnost..
:74:
06.12.2009 - 23:20 | Filtr
(Býk) sama
zdravím,já jsem narozena v býku,bohužel té větě moc nerozumím...býk je ovšem opravdu tvrdohlavý a pokud se k něčemu rozhodne,je to většinou konečné....ale naděje umírá posledníííííí :3: ..nechte ho tak...pokud za to stál...vrátí se..pokud ne..říkejte si..jeho škoda..
06.12.2009 - 23:08 | Filtr
(Střelec) Monany
Ahoj Kačko, trochu jsem si pročítala tvé odpovědi na otázky ostatních a trošku mě to rozesmálo. Přesně v takové situaci jsem se s pravým bejkem plácala 1,5 roku. Jeho reakce jsou skoro totožné. Ve chvíli kdy viděl, že můžu být šťastná i s někým jiným, začal o všem přemýšlet a mě samozřejmě zvyklal a opět jsme spolu dva, tři měsíce byli. Má mě moc rád ale... tuhle nedokončenou větu jsem slyšela milionkrát a ani on sám neví co se za tím ale skrývá. Je to zbytečná ztráta enrgie a sebeubíjení.Stále v něm mám človíčka na kterého se můžu spolehnout, ale víc už sama nejsem schopná. Jestliže si on sám nedokáže uvědomit co pro něj já ( v tvém příběhu TY) znamenám, nezaslouží si mě. ZAPOMEŇ NA NĚJ! Trvá to, ale je to
04.12.2009 - 17:15 | Filtr
(Panna) laku » colette11
Proč se snažit získat zpět někoho, kdo o nás už nestojí, nemiluje nás? Člověk se dokáže docela dlouho přetvařovat, dusit v sobě věci, které mu nesedí, ale jednou to stejně bouchne.Ten druhý to nechápe, jak je to možné, vždyť jsme byli tak šťastní.Ale šťastný byl jen jeden a druhý to prostě nedokázal říci a tak se najednou rozhodl spálit všechny mosty a jít pryč. Také jsem si tím prošla a nechápala proč.Pořád se snažila něco řešit a vyřešit, ale na to musí být dva a pokud ten druhý nemá zájem, musíme to akceptovat, i když to moc bolí, protože stejně nic nezmůžeme.Lásku si nemůžeme vyprosit, vydupat nebo vybrečet.Když už tam není, musíme jí hledat jinde.
04.12.2009 - 08:57 | Filtr
(Střelec) colette11 » Kačenka777
Přesně tím (a v podstatě ničím jiným) se zaobírám taky. Copak neexistuje nic, čím ho dostat zpět? Taky vím, že se mnou byl šťastnej. Nevím, jak někdo může z minuty na minutu zbořit všechno nejen sobě, ale i druhýmu. A ještě být takhle strašlivě krutý, zlý... . A taky mi není jasný, jak může ten druhý toho ubližujicícího tolik milovat i přes to, že se k němu takto chová...
03.12.2009 - 22:48 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Lubko98
jo, to se řekne, copak neexistuje nic čím ho dostat zpátky? Vím, že byl se mnou šťastnej, ze dne na den konec, nesnášim tě, chování horší jak k někomu kdo ho např. obral o vše, proč to???
03.12.2009 - 22:45 | Filtr
(Býk) Lubko98 » colette11
baby, buďte silné...
:74: :17:
03.12.2009 - 22:11 | Filtr
(Střelec) colette11 » Kačenka777
Já už jsem to psala v prvním svém příspěvku v této diskuzi. Mně tedy volává a říká, že nechce, abych byla smutná, protože mně má "svým způsobem rád. A že musí opravit auto svojí nové přítelkyni". A já jsem zralá na plato meprobamatu a láhev vodky naráz.
03.12.2009 - 22:09 | Filtr
(Střelec) colette11 » Lubko98
Lubko, to jsou přesně jeho slova: "Nerad bych někomu ublížil"...ale ublížil fakt nejvíc.
Navíc já mám malou holku, chtěla jsem je seznámit, až budu vědět, že je to trvalý vztah, aby tím ona netrpěla. Tak je fakt, že tenkrát přišla první scénka, že to s ním nemyslím vážně, jen si s ním zahrávám, flirtuju, když ho nechci pustit ke svojí dceři. Že nám neublíží.... atd. Takže nakonec kromě toho, že se snažím sama sobě odpovědět na otázku PROČ snažím se ještě dceři odpovědět na otázku PROČ TU NENÍ..., což je hrozné.
03.12.2009 - 22:09 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » colette11
Ty jo, neměli jsme stejného chlapa? Mě psal ve čtvrtek jak mě miluje, posílá pusu, jestli přijedu na víkend, normálka, v sobotu dorazim a chci být do konce života sám, od včera tě nemiluju,na značí že má strach že to zase špatně skončí..nějaký argumenty co Ti sliboval neexistují! Fakt síla! Otázka pro všechny, dojde mu to někdy? A když ano, proč nepřijde, ale i když uděláš krok ty, odkopne tě??? Zase strach a pochybnosti??
03.12.2009 - 22:08 | Filtr
(Býk) Lubko98 » Kačenka777
ano, niekedy to vyzerá fakt ako psycho...
03.12.2009 - 22:05 | Filtr
(Býk) Lubko98 » colette11
Nechce na to myslieť... chce si to prebrať sam, potrebuje na to čas, potrebuje pochopiť čo sa vlastne stalo, je mi ľuto že to zvalujú akurát na vas, až sa bojím že za pár rokov budem rovnaký :8: fakt nerad by som niekomu ubližil
03.12.2009 - 22:01 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Lubko98
Svoje chyby prostě hodí na mě i kdybych byla ta nejlepší, co třeba ten strach že on to nezvládne, on má problémy, prostě komplexy? Nevěří si? Proto to malý dítě a schyzouš? Co kdybych odkryla a poznala ty jeho chyby a slabosti? Proto byl s mrchama co ho podváděli, tahaly z něj prachy, přišel o vše? Z hodný holky je tak po..že se bojí že o to přijde, protože ví jakou má povahu tak to raši skončí sám? Trochu psycho, ale myslím že to tak je...
03.12.2009 - 21:58 | Filtr
(Střelec) colette11 » Kačenka777
Přesně!!! Všechny ženský s ním zatočily, konečně našel mně a nenechá si mně sebrat nikým a ničím, bude vždy stát za mnou... Pak nějaký problém a uteče jak malý Jarda.
Taky jsem se bála do toho vztahu jít, řekla jsem mu to hned na začátku, že bychom asi neměli. Přesvědčoval a přesvědčoval, až jsem se zamilovala, přesvědčil. V zápětí žádost o ruku. Pak krásných několik týdnů, nejnádhernější den v mém životě, co jsem zažila, večer kino, po kině rozchod. Nejbrutálnější, nejkrutější, nejnepochopitelnější... . A Samozřejmě výčet mých chyb.
03.12.2009 - 21:54 | Filtr
(Střelec) colette11 » Lubko98
Lubko, já si myslím, že máš bohužel pravdu. Jsem z toho doteď tak v šoku, že ještě dnes,protože občas si o tom chce popovídat stylem, že si probereme moje chyby, nejsem schopná jediného logického argumentu. Vůbec nevím, jak se k tomu postavit. V životě jsem to nezažila. Mám mamku narozenou v býku, ale ta je mnohem věcnější, nezastírá, netvrdí, že já dělám chyby, které ve skutečnosti dělá ona.
03.12.2009 - 21:52 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » colette11
Přesně tak!! Můj nejšťastnější vztah, v sexu super:) Pořád jak mu ženský ublížily,jak ho podváděly, pripravily o majetek, peníze, děti, jak je se mnou šťastný,jak mě nechce ztratit, ať neplašim, požádal mě o ruku, já mu 2 měsíce nevěřila a když jsem přestala plašit tak ze dne na den konec, pak ta nemoc, problémy všude.Podle mě strach ze všeho, srab, slaboch, ty silá ženská, ale chyby v komunikaci, vše je tvá vina, ale opak je pravdou!Pak mu to vše dojde ale jen bude vzpomínat a trestat sebe než aby s tebou byl jen ˇšťastnej, mají z toho strach! Taky o něj stojím, ale nevím jak na něj,když tě uvidí s jiným, ty budeš nakonec ta špatná,ale nevysvětlíš mu že jsi čekala, chtěla ho...
03.12.2009 - 21:48 | Filtr
(Střelec) colette11 » Lubko98
Lubko, takže to dělá proto, aby na ty svoje problémy nemusel myslet?
03.12.2009 - 21:48 | Filtr
(Býk) Lubko98 » colette11
Chyba je rozhodne na jeho strane, je to paradox ale po tebe chcel niečo čo sám nevedel dosiahnuť- tu komunikaciu.
Neviem čo ti poradiť, možno sa porozpravať s nejakým odbornikom... aj tak sa z toho nedá vyčitať, kvôli čomu sa to všetko udialo :8:
03.12.2009 - 21:48 | Filtr
(Střelec) colette11 » Kačenka777
To je naprosto přesně popsaný. U mně úplně, ale fakt naprosto, stejný. A přesto ho miluju. A s tím malým dítětem a schyzoušem - měla jsem v první chvíli pocit, že je to psychotik, na kterýho zrovna přišel záchvat. Já vůbec nevěděla, o čem mluví. Vlastně to nevím doteď. Po několika dnech od rozvodu jsem si začala říkat, že možná ne psychotik, ale nedospělý nevyzrálý člověk. Na druhou stranu, s nikým jsem nezažila tolik přenádherného jako s ním. U nikoho jsem neměla pocit, že by pro mně udělal všechno na světě.
03.12.2009 - 21:44 | Filtr
(Střelec) colette11 » Kačenka777
Kači, když jsem o tom přemýšlela, tak se se mnou v životě rozešli 2 chlapi Býci. A v obou případech to mělo stejnou podobu. Najednou, z ničeho nic, ten druhý mi tedy aspoň řekl, že problém je v komunikaci, a to na mojí straně. Do dnes ten pocit nemám. Myslím spíše, že svoje problémy se snažil vprojektovat v tom rozchodu do mně, že byly bohužel na jeho straně a tvrdil, že jsou na mojí. Nevím proč, ráda bych s ním byla i když má problémy.
Ten první prostě najednou nebyl - bez vysvětlení.
A přitom to obojí byli skvělí muži, úžasní
03.12.2009 - 21:40 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » colette11
je to pravda, dělají to rádi, ale přesto ho miluješ, co? Mě taky bolí jak se ke mě chová..sami jsou nešťastný, ale trápí tím i druhý, já taky nevím jak na něj a cítím, že rád mě pořád má a lže jak mě tak sám sobě..možná strach z něčeho, přijde mi jak malý dítě a schyzouš v jednom..musel mě lámat 2 měsíce než jsem mu uvěřila a on byl na prášky když jsem se chtěla rozejít já, pak se stane něco jako ty problémy o kterých ti řekne že by byl rád kdybyste s nima navzájem svěřily a pak když přijdou a ty stojíš při něm, odhánění, strach, ponižování, trápení, nevíš co dělat a vůbec ho nechápeš...změna o 180 stupňů a chyby a vina jen na tobě, přesto vše z lásky...
03.12.2009 - 21:36 | Filtr
(Býk) Lubko98 » Kačenka777
Neviem ake ma úmysli, alebo čo chce dosiahnuť. Podla mňa sa dostal do fázy keď sa nechce s nikým baviť o jeho problémoch a spraví pre to všetko, nechce na to myslieť. Toto spravanie mi je neznáme, nie všetci sme diplomati a nie všetkým záleži na iných rovnako ako na sebe...
03.12.2009 - 21:36 | Filtr
(Střelec) colette11 » Lubko98
Když se se mnou z ničeho nic rozešel a já jsem vůbec nevěděla proč, měla jsem pocit, že ON má nějaký problém, ale vůbec se mi nepodařilo dozvědět jaký. Přitom neustále tvrdil, že vše je otázkou komunikace, to mi odpovídal na všechno. A že problém je na mojí straně. Doteď jsem mimo. Jak z rozchodu, tak z NĚJ. Ale jak jsem z této diskuze pochopila, už se to nevrátí. Moc mně to mrzí, moc o něj stojím
Příspěvky: 77-53 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »