Co když člověk přijde na nevěru...


18.10.2009 - 12:21
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kikík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co když člověk přijde na nevěru...
Žiju na malý vesničce, kde mám spousty kamerádů, děláme různý akcičky a tak. Ale přišla jsem na nevěru kámoše (pétan), kterého znám už od dětství, který to táhne s mojí kámoškou(bára), s kterou se kamarádim teprve 3 měsíce ale známe se už 4 roky, protože chodí s jiným mým kámošem(kuba). Ona měla s Kubou velkou krizi, protože se k ní choval zle.. Jednou jsme měli akcičku u nás doma a Pétan tam byl bez svý holky Míši, protože byla na dovče v Turecku, já jí mám strašně moc ráda, takže když mi tenhle týden všekno cvaklo, strašně mě to se.. že tahaj moje kámoše za nos. Tak jsem to pétanovi naférovku napsala, že o nich vim, že jsem to na Báře prokoukla. Mýslíte, že je správný, že jsem mu napsala, že když to spolu budou táhnout dál, tak to všem řeknu nebo jim dám možnost,aby se přiznali sami???????????????????????????Na tuhle smsku ještě neodepsal...Je mi z toho fakt hrozne, vůbec nemůžu spát, dokonce jsem kůli tomu i btečela včera večer,nechápu proč to tak prožívám... :42:

Stránka: 2 1
Řazení:
27.10.2009 - 17:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rapsodie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Madam to je nejaka mejlka ne? :4: Vzdyt ja si myslim to same! :4:
26.10.2009 - 01:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Psyko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rapsodie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už jsem dost stará, krásná a žádoucí, abych Ti mohla poradit: Ty nevíš, že v lásce je vše dovoleno? Ovšem, nevíš, jestli se mezi Tvým kámošem, Tvoji kámoškou a jestli jsem to dobře pochopila, tvým dalším kámošem, jedná o citový vztah,nebo o obyčejný podraz?
V každém případě je to jejich věc.Ty to myslíš dobře,ale nakonec budeš tou nejhorší. Nech je, ať to vyřeší, jak jim to bude vyhovovat.Ať se vyblbnou a vydovádí! Ještě pořád z povzdálí můžeš poskytovat první pomoc.
Ale hlevně, ve věci citu, lásky a sexu nic nenaděláš. Možná můžem jen tiše závidět...
21.10.2009 - 20:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jirka_H
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kikík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No Míša od péťana to myslý vážně, vždyť si spolu stavěj néé zrovna levnej byt přímo v baráku rodičů Péťana, ale Míša ta už máká, takže Pétana živila, dá se říct, když dělal vysokou.

Já si taky myslím, že na něj dojde, protože Kubajz dá se říct je jeho nej kámoš a vlastně ho podvádí s Bárou...

No sem sama zvědavá :3:
21.10.2009 - 17:21 | Filtr
(Rak) Jirka_H
a beran (kikík) si dal něco do hlavy, že tu nevěru potrestá a jde za tím s beraní silou, hlava nehlava

ty citlivější, by to řešili jinak, tedy spíš neřešili, páč jim do toho nic neni

já si myslim, že ten "pétan" se vytrestá sám

:61:

a ty slova od tebe "táhne", to asi nejsou vážné vztahy (jako že to směřuje ke svatbě, že)
21.10.2009 - 16:22 | Filtr
(Býk) anavikar
Mám dceru 20 let,takže starou jako ty..kdyby přišla na něvěru tak jako to popisuješ ty,určitě by to chtěla řešit a prožívala by to stejně...ale já po zkušenostech..neřekla bych nic..pokud se ti dva milují a jeden je z nich nevěrný(myslím úlet na jednu noc) a nikdo z nich to nepocítí ,nepozná(změnu v chování a tak) nebylo to nic co by je mohlo od sebe odloučit...jak se říká,co oči nevidí,srdce netrápí..neříkej jim to.!Neřeš to.Já jen nesnáším nevěry ženatých a vdaných,kdy ženáč podvání se svobodnou,či rozvedenou a má doma ženu a děti...a když se ti lidé znají...což je případ který popisuješ a znají vztahy...ale říkat by se to nemělo,uděláš nešťastné ty co věrní zůstali...ono to nějak dopadne.
Já jsem se kvůli nevěře rozvedla...kamarádka..od té doby je nemám.Fakt!
Zase jsouli ti dva svobodní a podvádí se již teď jsou-li zamilovaní?Ale dnes je taková doba bohužel a mladí to tak neberou...mám dvě zlatíčka doma a znám názory na vztahy...ani jeden nemá partnera...první lásky jsou pryč,zklamání zabolelo a teď si budeme užívat...tak co s tím že??? :61:
21.10.2009 - 02:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sohe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Smekám, že jsou ještě na světě lidé jako vy. Myslím, že teprve až když člověk pocítí nevěru na své kůži, ví, jak to bolí. Měl jste smůlu ve výběru partnerek, ale věřte, že jsou ženy, které jsou věrné, v mém okolí je naprostá většina žen, které jsou věrné a nevěra je opravdu výjimkou. Možná je to i tím, že bydlím na vesnici, kde si všichni vidí do talíře....
20.10.2009 - 20:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kikík
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kikík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No omlouvat se mu za tu semsku fakt nebudu, lidi si taky nepřivlastňuju, hold mě to fakt bodlo do srdce... Každej člověk je hold jiné zvíře, někdo labuť někdo zas hřebec :61:

Ale ted už mám jinej pohled a nechávám to plavat. Lásce se nedá poručit, ale mohli by bejt fér :3:
20.10.2009 - 17:51 | Filtr
(Štír) tronco » Psyko
:34:
20.10.2009 - 17:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sohe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je hezke ridit se srdcem, ale rozum by nemel zaostavat. Zkus nacrtnout scenar, kterym by se situace ubirala, kdyby z toho kikik udelala verejny skandal? Myslis, ze by vsechny zucastnene strany prozrely, milenci by se okamzite vratili ke svym byvalym partnerum, ti by jim odpustili, dal spolu zili stastne a verne, Kikik by byla mezi nimi nejmene 2x oblibenejsi, nez predtim a vsechno by bylo spravne a slunickove? Ja myslim, ze ne.
20.10.2009 - 17:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sohe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si na rozdíl od ostatních myslím, že jsi udělala dobře, žes je na to upozornila, že to není správné. Jsi dobré děvče, slušně vychovaná a není ti lhostené nemorální chování druhých. I to, že jsi to prožívala, je od tebe velice zodpovědné. Nenech se zviklat ve svých rozhodnutích, která děláš srdcem, srdce se nemýlí a dělá vždy to, co je správné.
20.10.2009 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kikík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale aspoň jsem je upozornila, že jsou celkem dost nenápadní, tak by si měli dávat sakra bacha , aby to necvaklo někomu jinýmu.
Já aspoň vím,že dokážu udržet tajemství!
Ale děsně moc mi v neděli pomoh jeden můj kámoš, tak už to vůbec neřešim a jsem v klidu. Dneska jsem se poprvé viděla s Bárou a prostě jsem se sní bavila jako vždycky, fakt mi to došlo, si to musej zařídit sami :1:

19.10.2009 - 18:59 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický
Nehas, co Tě nepálí.

Až Ty budeš moci být s chlapem svých snů, taky Ti bude vadit, že se do toho sere někdo, kdo vůbec nezná souvislosti a Tvá přání a tužby, Tvé plány a Tvé potřeby.

Nikdo z nás nemá právo soudit za nevěru. Je to na Těch konkrétních lidech, jak s tím naloží. Na konkrétní otázku bych odpověděl, že nevím.
19.10.2009 - 18:30 | Filtr
(Panna) _panenka_
víš asi chápu, proč tě to tak vzalo...
jsou to tvoji kamarádi a tebe mrzí, že se takhle chovají ke svým protějškům, kteří jsou mimo jiné také tví kamarádi.... teda holka máš to komplikovaný.... :3:
no žerty stranou... já bych to nechala být. ty si Petrovi řekla že to víš... ikdyž promluvit si s ním osobně by asi bylo lepší...
každopádně on ví, že ty to víš a te´dka je jenom na nich jak se rozhodnou. nech to být..
jestli se mají rádi a ctějí spolu být tak spolu budou i bez tvého požehnání.. jen by si to měli vyřešit se svými protějšky..
no a jestli to byl třeba jenom úlet nebo tak... tak možná už spolu nic mít nebudou.. nebo to na sobě prostě nedají znát před tebou...
19.10.2009 - 15:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romis78, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
neplet se do toho,nakonec by se to mohlo otočit proti tobě. :1:
19.10.2009 - 12:17 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Stejně nic nezmůžeš, když už v tom jedou, tak se ten rychlík zastavit nedá a nikdo a nic jim nepomůže. Já si dřív myslela, že bych to kamarádce řekla, ale život mě naučil, že vždycky dostane po nose ten, kdo to řekl a budeš ta nejhorší. O mě se pokoušel kdysi švagr, řekla jsem to ségře a nakonec on tvrdil, že jsem ho sváděla a ona se mnou nemluvila. Naštěstí to nakonec dopadlo dobře.
19.10.2009 - 10:14 | Filtr
(Štír) tronco
...i když všem,kteří Ti říkají abys mlčela,rozumím,nemohu s nimi opět ze subjektivního pohledu souhlasit. Vadí Ti to a bereš to za špatnou věc.O.K....když nevyjádříš nesouhlas se zlem,je to jako bys to dělala Ty sama,nebo jej podporovala už jen tim mlčením.Jasně,vzniknou Ti problémy,přestanou Tě mít "rádi".Všichni Ti radí,aby jsi se do toho nemotala,ale ono samo se to Tobě přimotalo do života,za to neneseš vinu....nemám moc chuť to rozebírat,už dříve jsem si tu prošel pár diskuzema o nevěře a je to pro mě dost citlivé místo.Dříve jsem byl moc blízko k vraždě.Nepotkal jsem v životě jedinou ženu,která by mi byla věrná a to nic nezmění na tom,že jsem věrný byl a budu pro klid mé duše.Heleď třeba jeden přítel mě žádal,abych jej odvezl do jiného města a kdykoliv jsem nachystán pomoci,ale tentokrát jsem byl překvapen,že umím říci razantně NE.Chtěl jet za milenkou a i když mám v tom městě dceru a mohl jsem tu cestu spojit s tím,abych jí navštívil..prostě NE.Ke všemu i matka mé dcery mi opustila kvůli její nevěře....prostě SHIT! Heleď,jo bylo to a bude,ale pro mne neznamená,že bych chtěl mlčet i přesto,že bych to dokázal.Ale na druhou stranu,jste mladí a v mládí asi chce člověk prozkoumat co nejvíce...no jo,ale...to nemusí být omluva...zase,když si na to někdo zvykne jako na věc normální a bude v tom pokračovat i třeba v manželství,už mi to nepřijde zas moc normální....tak a je mi blbě :28:...no vidíš....heleď můžeš to vzít jako lekci a třeba...heleď nemuselo by Ti do toho nic být,ale...třeba už proto,jak se cítíš teď, Tě to ochrání před tím,abys někomu ublížila stejně,protože by jej to ranilo daleko více,než teď Tebe....
19.10.2009 - 09:49 | Filtr
(Štír) tronco » ži.va
:47:... :4:
18.10.2009 - 18:23 | Filtr
(Býk) lu.bella
Necpat se do toho - beztak vše osr ty .. nech to být .. :3:
18.10.2009 - 17:47 | Filtr
(Býk) player
Koukej - průser byla už ta tvoje sms.Totiž - jednoho dne můžeš stát na opačný straně barikády.a představ si,že bys takovou sms obdržela ty?
Vztahy nejsou nic konstantního.Lidi se doplňují,ale nevlastní.Oni nejsou vlastním majetkem.takže špatně.Omluvil bych se za tu zprávu tomu dotyčnému.A zamkl ústa na zámek. :50:
18.10.2009 - 17:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kikík
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kikík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju hodně mi Vaše názory pomohly.

Už to nechám být! A budu se snažit, dělat jako , že o ničem nevim...
18.10.2009 - 16:11 | Filtr
(Rak) ardente
ahoj,
podla mňa to prežívaž preto tak,lebo ide o ľudí,na ktorých ti záleží,a je pre teba ťažké sa na to len tak nečinne prizerať..ale myslím si,že nieje správne sa do toho nijak montovať a meniť ich osudy,a už vôbec nie takýmto štýlom-vydierania...vieš,veci sa v živote dejú pre niečo,aj v životoch tvojich priateľov sa tieto veci pre niečo dejú...na všetko je čas,všetko sa vyrieši samé keď ten čas príde..
Možno by tvojim priateľom viac pomohlo,keby si sa s každým z nich porozprávala,videla aj ich pohľad na danú vec,a tým sa snažila ich konanie lepšie pochopiť,-no a to by mohlo pomôcť zas tebe :17:
18.10.2009 - 15:18 | Filtr
(Blíženci) Michaela1975
Ahojky,myslím,že to je každého věc a ty jako 3 osoba bys do toho neměla zasahovat.Sama nevíš,kdy ve vztahu ujedeš ty-nikdy neříkej nikdy.Což neznamená,že nevěru schvaluji,jen si myslím,že každý máme svých starostí dost.Pa Míša :1:
18.10.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to čistě jejich věc..vůbec se do toho nemotej..už to že jsi mu to nasala byla chyba,myslím že on se s toho nepo.... :22:
Budou si dělat co chcou všichni,a jestli si kámoška všech těch lidiček tak je nech být :3:
A nebreč :27: :27: :27: :27:
18.10.2009 - 14:28 | Filtr
(Váhy) sanja
Milá Kikík, jsi ještě hodně mladá a neznáš život a lidskou přírodu. Toto přejde a lidi se bohužel podvádějí. Život tě ještě hodně poučí časem. Nech to být a koukej na svůj vlastní život. Neplet´se do toho, neuděláš vůbec nic, každý bude dělat to co chce...radší se zamyslí jaké přátele kolem sebe máš a jestli se s takovými chceš kamarádit. Jednou podvede, vždy podvede, kohokoliv. I tebe jednou....ty zůstaň svá a slušná jaká asi jseš...nebreč, ale se poučuj, dokud také na takového nenarazíš, abys uměla poznat...pa,pa....
18.10.2009 - 14:05 | Filtr
(Lev) Navrmi » kikík
Přijde mě to postavený na hlavu!koho chceš vlastnit?máš svého přítele?
Příspěvky: 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »