Pritazlivost...


24.08.2009 - 12:17
(Ryby) Cagey
Pritazlivost...
Ahojda, predem chci rict, ze bych normalne tuto diskuzi nezakladala, kdyby me to netrapilo uz pres rok...a navic myslim, ze vic hlav, vic vi:)Taakze, cca pred 2lety jsem se na jednom festaku seznamila s dvema moc prima klukama...byli oba necim tak zajimavi a tak v pohode..ten vecer jsem si uzila:) Asi to zni vsedne, ale ja tenkrat zila ve vztahu, kde jsem moc stesti nezazila a tenhle jedinej vecer mi ukazal, ze se da zit i jinak, a ze se nemam smirovat s tim, co je a jit si za stestim:) Takze, abych postoupila k problemu....ten jeden klucina (Petr) si na me vzal cislo, pak jsme si psali a byli v kontaktu a nakonec jsem za nim cca za 6mesicu jela na vikend (to jsem byla porad zadana). Ale podotykam, ze jsem s nim nespala a nemela to v tu dobu ani v umyslu. Jen jsem vedela, ze v tom vztahu, ve kterem jsem, jsem nestastna a psychicky vyrizena.Ten vikend byl zase neco uzasnyho..ja od nej odjizdela a brecela celou cestu do Prahy. Citila jsem se s nim a jeho kamarady jakobych tam uz patrila, jakobych je uz znala. Bylo to jakoby Vam nekdo umrel. Silena prazdnota v srdci:( Ubehl mesic a ja tam jela znovu (mezitim jsme si porad psali a dokonce i volali).Najednou obrat o 180%. Choval se odtazite, neustale opakoval, ze takhle se kamaradi nechovaji a tak, proste me setrel a odmitl. Pred nim jsem nedala najevo,jak moc me to bolelo,ale uvnitr, to bylo hrozny. Od te doby jsem ho nevidela (tj. vice jak rok). Sem tam si napisem,ze se musime videt...ale nakonec se odmlci a uz se neozve. A pritom mi pise na narozky, na Vanoce a tak..nechapu ho. Vim, ze zajem nema a uz mit ani nebude, ze me bere jako kamosku...jen nevim, jak se zbavit toho, co me k nemu tahne. Prestat na nej myslet a prestat se koukat na jeho fotky, proste jit dal. Pro me to byl vzhledove, vekove, chovanim, zajmy, cily v zivote uplne idealni kluk...Prosim o radu, jak s timhle nalozit, jak na nej zapomenout?? Mam totiz pocit, ze me k nemu nesmyslne porad neco tahne, nedokazu to vysvetlit:( Predem diky, pac vim, ze je to nejspis trapnej problem...papa

Stránka: 2 1
Řazení:
25.08.2009 - 17:33 | Filtr
(Ryby) Cagey » Catwoman1
Diky za nazor...mas pravdu v tom, ze si moc neverim...snazim se na tom pracovat a myslim, ze pokroky uz jsou videt...ale jde to pomalu, musim vydrzet :3:
25.08.2009 - 17:26 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Skús popracovať na svojej sebaúcte a potom prestaneš priťahovať chlapov, čo majú potrebu ovládať a potápať ťa, ale nájdeš si takého, ktorý síce bude silný, ale ktorý ťa skôr bude usmerňovať ku tvojmu prospechu....
Taktiež potom prestaneš mať záujem o fesťákového dotyčného a podobných, pretože tým, ako ťa berie a nemá o teba záujem - klesne aj tvoj záujem o neho (budeš sa mať rada natoľko, že takí ti za tvoju pozornosť nebudú stáť...) :29:
25.08.2009 - 17:10 | Filtr
(Ryby) Cagey » vimaana1
Hmm, tak to me teda naucila...uz ti predchozi nestali za nic...nechala jsem se moc manipulovat a prizpusobavala se az prilis :8: Noo, nejsem si jista, jestli ten ascendent nebo slunce v rybach je to nejlepsi...ono mit vedle sebe nekoho, kdo je mi moc podobnej taky neni dobry :1: A co rikas na to, ze mi vsude pisou, ze se ke me hodi byk, rak nebo stir? Muzu rict, ze byky pritahuju i oni me lakaji.. :2: Ted mam volnejsi vztah s vodnarem (6.2.1987)..zatim to klape. Diky za odpoved:)
25.08.2009 - 16:29 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Tahle zkušenost tě má naučit něco o kvalitě partnerů. Astrologicky vzato potřebuješ k sobě partnera, který má Slunce nebo Ascendent v Rybách.
V lednu ti půjdou dobré aspekty na vztahy, teď je to tak 50 na 50.
25.08.2009 - 14:41 | Filtr
(Ryby) Cagey » vernerka
Jo, tak to je dost mozny...je pravda, ze nerada tapu a nevim, na cem jsem... :1:A je pravda, ze on mi narovinu prave nic nerekl, prije mi, ze si tim nechava otevreny vratka. MMt dela to dost chlapu...
24.08.2009 - 22:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernerka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,já si myslím,že je problém v tom,že jste si to nevyříkali uplně všechno a ty to máš pořád v sobě,neřekl ti asi nic narovinu,co k tobě vlastně cítí,možná,kdyby ti řekl co,tak budeš v pohodě.I kdyby to mělo být,že tě nechce,že se mu nelíbíš atd.Nevím,je to jen můj pocit.Hodně štěstí :1:
24.08.2009 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tvoj model je spatny,pretoze pritahujes k sebe tomu zodpovedajucich mužov.
24.08.2009 - 16:29 | Filtr
(Ryby) Cagey » Muse
To si taky myslim...jen to ma hacek, ja prave takova nejsem...sama to nemam rada, tak to nedelam ostatnim...jenze on tohle asi nevi a mysli si,ze se mu povesim na krk jako jiny holky, co mel predtim... :1: Pac, co si budem povidat hodne holek to dela, vidim to ve svym okoli a hrozne na to doplaci...jeste, ze tohle upinani nemam v povaze. Ja sama se toho desim jako cert krize... :4:
24.08.2009 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třeba Tě přitahuje právě protože Tě šíleně nepotřebuje,nevěší se na Tebe,není citově závislý energický upír,který si bez Tebe ani neuprdne.
Kdyby byl na Tebe upnutý jako kluci,kteří o Tebe mají zájem,věř mi,že bys zájem přestala mít.
A jelikož on takový není,tak Tě přitahuje,ale má strach,že se na něj upneš Ty.
24.08.2009 - 15:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jéééé tak tos neměla říkat to bude za chvíli zase poučování :39: :39: :41: :41: jak tohle řekneš čekej slohovou práci od našeho psychologa :61: :61:
24.08.2009 - 15:23 | Filtr
(Ryby) Cagey » KOZLÍK
Jojo, tak nejak...my zensky to asi vidime jasneji :5:
24.08.2009 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to jasné jako facka aspon pro mě ano pro některé jak se tak dívám je to asi hooodně složitý problém hodný psychologa :4:
24.08.2009 - 15:11 | Filtr
(Ryby) Cagey » KOZLÍK
Noo, jsem se do toho asi nejak zamotala, ale myslim, ze mluvim jasne, ne?!
:25:
24.08.2009 - 15:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ty natvrdla nejsi neboj ale někdo jiný asi ano :61: :61:
24.08.2009 - 15:06 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Asi jsem uplne natvrdla, ale nejak te nechapu :63:
Jaky model je spatny? Ten silnej chlap? To je trosku divny, ne?
24.08.2009 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidis,tak je to jasne....potrebujes takeho chlapa,ktorý ti da,ako sa vraví "par na zadok",aby si konecne prisla k pochopeniu,ze tento tvoj model "osobnosti chlapa" ktory mas nejak vžitý,je nespravny.Preto mozno takych pritahujes.

Chlap ma byt oporou,to je pravda,ale jeho sila nespocíva v tom,nieco v živote dokazat,byt uspesny a zena akoze v tom ma hladat vzor a oporu.Vodcovstvo chlapa spociva v mudrosti a nadhlade,kdezto sila zeny je v laske.Takze obaja su nezavislí,schopní vzajomnej koexistencie.

:29:
24.08.2009 - 14:36 | Filtr
(Ryby) Cagey » Nuna
Hmm, tak koukam, ze nejsem sama:) Uz jsem si rikala, ze jsem divna...noo, mozna proste nejsem typ na vztah :63: Sice mi chybi fyzicky kontakt, tim myslim pohlazeni, obejmuti...ale jinac, jsem sama spokojena..nikdo me neustale nekritizuje, neomezuje, nevycita a psychicky nevydira...a to je supeeer! :5:
24.08.2009 - 14:33 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Ted si nejsem jista, jestli jsem te spravne pochopila :63:
Ja nemam rada, kdyz me nekdo dusi, omezuje a neustale cpe do podrizene role...z toho chytnu paniku a utikam, co mi nohy staci :61:
Zatim vsichni chlapy, se kteryma jsem chodila takovy byli...zezacatku samozrejme ne, ale casem se projevili :8:
Noo, muj tata je celkem v podrizene roli vuci me mamine. Ta je dost silna osobnost.. a kdyz to vidim, tak prave chlapa jako je on nechci...potrebuju, aby byl chlap osobnost,byl silnejsi a byl mi oporou...to jsem zatim nezazila :24:
24.08.2009 - 13:32 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Cagey
A to je dobře, žes mu to řekla, teď vidíš, na čem jsi. Prostě to tak dál nechtěl, necítil se a nebo se bál, to už je jedno.
Proč se budeš trápit kvůli takovému člověku? Který o vztah s tebou nestojí?
Jak tu už zaznělo: všechno zničit, žádné památky na něj, prostě žiješ dál, jsi sama, bez toho duševního upíra, tak dělej, co máš ráda, co umíš a bude ti fajn. A ještě: jiné myšlenky!

Hodně zdaru a síly! :27:
24.08.2009 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já bych řekl,že problém nebude ani tak v přitažlivosti jako v malichernosti :14: :4:
24.08.2009 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasne

Takze ta vlastne nepritahuje typ pokojneho muža,ktory je nezavislý.

Skus zistit,preco.Trebars ako sa k tebe spraval tvoj otec.
24.08.2009 - 13:07 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Cagey
Buď v klidu. Já měla nespočet známostí,dvě manželství a zamilovaná jsem byla za svůj život taky jenom jednou. :6: Ale věřím,že to ještě přijde. :3:
Nedůvěra...strach...jo,to bych chápala.
Zklamání nemusí mít ani takhle určitou podobu,může to být jenom pocit,který nám nedovoluje někomu se naplno oddat,věřit mu... chápu,znám. Myslím nejsem sama. Jak z toho ven? Sama nevím. Mluvila jsem tady od odstupu. Držím si ho bohužel i tady v tomhle případě. :43:
24.08.2009 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tys to měla jako únik z reality, která ti nevyhovuje, taková berlička jak to přežít :12: a teď ti ho někdo vzal.....
Píšeš, že jsi byla zadaná :25: mohl to být pro něj úlet, nechce se vázat.....nevím jestli jsi stále ve vztahu, ale jestli ne, tak se třeba vyděsil, oni jsou to srabové :49: :19:
24.08.2009 - 12:54 | Filtr
(Ryby) Cagey » Nuna
To ja viiim, cim vic je od sebe odhanim, tim vic se jich kolem me pohybuje :5: Ale to zna asi kazda holka:) Asi zacnes vyzarovat neco, co je pritahuje...TEN NEZAJEM :61:
Ja myslim,ze ted je muj problem v tom, ze lidem neduveruju, ze se bojim vztahu! Bojim se chlapum verit a zamilovat se se vsim vsudy...to mi nejde uz par let :8: A pritom jsem za tech par let vztahy mela...jen ted s odstupem casu zjistuju, ze jsem byla zamilovana jen jednou...do svyho prvniho kluka :4: Musim se tomu smat!!! :61:
24.08.2009 - 12:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Cagey
Jo.... to je možné. :3:
Jak říká Plája - pán se zděsil toho,že bys mohla běžet tisknout svatební oznámení. :4: :3:
Přestane to bolet,určitě. Už jen tím,že tady o tom píšeš . setřeseš ze sebe všechno to napětí a to nepěkné odpadne. Uděláš si nový pohled na celou věc a pak si o tom chvilku budeš přemýšlet. Což je fajn a až dojdeš k tomu,že je to celé nesmysl,aby ses trápila - a k tomu dojdeš :3: - tak pak se Ti uleví.
Koukneš okolo sebe a uvidíš,že je na světě hroooomada mužskejch :2: :15:
Příspěvky: 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »