velke tapeni


14.05.2009 - 19:26
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zabule23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

velke tapeni
ahoj lidicky,chtela bych se s vami podelit o svuj pribeh..a aby jste mi treba trochu poradili... :25: Muj zivot, taky neni prochazka ruzovou zahradou co se vztahu tyce..par vztahy jsem si uz prosla,ale nikdo z tech dotycnych nebyl takovy jaky byl ted muj posledni pritel...ani jeden z tech predchozich tomuto nesahal ani po kotniky.Vztah s mym poslednim pritelem byla prochazka ruzovou zahradou,vsechno bylo asi az moc dokonaly,moc krasny..k nasemu vztahu jsem prisla ,jak se rika slepej k houslim..a asi proto byl ten vztah tak krasny..sice jsme byly spolu jen rok a ctvrt,ale bylo to nadherne..ano mely jsme par neshod jak v kazdem vztahu..ale pak se stalo to co jsem cekala nejmin..rek mi ze je konec ze proste chce byt sam,a ja si nemohu vysvetlit proc,co se stalo ze chce byt sam..ze mu to prej tak vic vyhovuje,ze to neni zivot pro nej,aby kazdy den prisel domu a mel veceri,aby se ho partnerka ptala jak se mel atd..ze mu spis vyhovuje byt sam..najednou takovej obrat,po tak dlouhe dobe krasnyho vztahu..rek mi ze jako partnerka jsem byla skvela,a ze se i jeden cas se u me citil jak doma,ale ze to neni zivot pro nej..Je to mesic a pul co se odeme odstehoval,ale kazdy den mi psal vecer na dobrou noc,to trvalo asi tri tydny..pak se na tyden odmlcel s tim ze je tedy podle me konec,kdyz nepsal..po dalsim tydnu volal(to byl zrovna hokej tak byl v hospode),jak se mam atak.domluvili jsme a za 10min mi prisla sms zda muze prespat na gauci.tak jsem mu svolila...od te doby mi zacal zas psat asi tyden.po te se zas 4 dny neozval a ted 11.5 mel narozeniny tak jsem mu poslala smspranicko,obratem volal...a to je vlastne uz tento tyden..to bylo pondeli...dnes je ctvrtek a od pondeli do vcerejska mi kazde rano psal..dnes se zatim neozval..NEROZUMIM JEDNE VECI.kdyz se semnou rozejde a chce me brat jako kamaradku,tak preci nebude kazdy den psat..nebude psat co dela,s kym je,kdy jde spat,na dobrou noc a tak.kamaradovi/dce preci napise zda nezajde na pivko ,nebo posedet,pokecat..chce me zpatky?a nevi jak?nebo co si o tom myslet? on vi ze ho stale MILUJI a moc..kazdou minutou mi chybi vic :42:

Řazení:
04.07.2009 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zabule23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky jsem se na ni chtela podivat,ale nenasla jsem ji nikde.muze byt zajimava :2:
03.06.2009 - 22:40 | Filtr
(Štír) celebrita » Jirka_H
Na tebe jsem dnes myslela, rozhodla jsem se koupit tu knihu a.... neměli jí :47: :27:
03.06.2009 - 22:39 | Filtr
(Štír) celebrita
No mně tu všichni řikaj, že v podobné situaci za to můžu já, ale tak ti snad někdo poradí :24: Jinak mám to podobně, zničehonic z CHCI BÝT S TEBOU je CHCI BÝT SÁM... není to v těch chlapech? Ale prý ne, prý si musíme udlat pořádek v sobě, tak já nevím :41: :17: :17:
03.06.2009 - 22:34 | Filtr
(Kozoroh) honza37 » zabule23
rovnou se ho zeptej jestli stojí o návrat.Jestli ne snaž se mu vysvětlit,jak tě trápí.A neboj vždycky se najde někdo kdo stojí o lásku a pochopení.
17.05.2009 - 19:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bojka-new
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zabule23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nepisi mu ze mi chybi a tak..to vim ze by k nicemu nevedlo,jen mu na nejakou sms stroze odepisi :24:
17.05.2009 - 18:49 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Tvé trápení bude o to velké když v tom bude tvůj přítel pokračovat a dávat jako by naději k něčemu.Ty si tak uzavíráš cestu k novému.On si dělá zadní vrátka a snad ani on sám neví co vlastně chce.Vím že to bude znít hloupě ale neodpovídej mu na SMS.Já po rozchodu s expřítelem psala jednu SMS za druhou že mě chybí a tím jsem ho ještě víc odrazovala od sebe.Ale on ti chce ukázat že i kydž tě opustil tak se má fajn.ale je to jen poza.Tohle vracení k ničemu nevede.Vím jak ti moc chybí a také vím jak tě to bolí.Držse holka :27: :27: :27: :27: :27:
17.05.2009 - 18:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňulinkas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zabule23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja vim ze mate vseci ve vsem pravdu,ale s moji povahou to pujde horko tezko...asi mi to bude hodne dlouho trvat.. :42:..ale chtela bych vlastne pochopit jednu vec.proc to dela?nebo proc to chlapi delaji?kdyz si vypnu tel,nebo ho zrovna nemam u sebe,coz se mi stalo asi 2x,vzdy jsem od nej mela 2. az 3 neprijaty hovory.. a proc se mi i po rozchodu sveruje co dela..nebo co se mu prihodilo,treba nejaka smesna hystorka. treba me chce ziskat zpatky a nevi jak,nebo taky ne..nevim,mam v tom vsem hrozny zmatek :39:
16.05.2009 - 22:41 | Filtr
(Panna) Jaňulinkas
Já bych se asi zbláznila zažívat takovou nejistotu a přemýslet jak to myslí a proč to dělá...myslím si,že pokud člověk opravdu miluje snaží se neubližovat tomu koho miluje,ale tohle co ti dělá od něj není vůbec férové jednání..bud teda chce být s tebou a podle toho se chová a nebo nechce být,ale at ti teda dá pokoj a možnost zařídit si život bez něj...vím lehce se to říká,ale takhle se jen budeš trápit...
16.05.2009 - 22:35 | Filtr
(Lev) Mrtvý
Ten chlapec vážně neví co chce. Mám takový pocit, že potřebuje pochopit, že Tě může ztratit definitivně, ale asi jednou stejně ztratí, pokud bude takhle pokračovat :14: Začni myslet víc na sebe a nedej se, raději než myslet na to jaký je skvělý, člověk co Tě takhle (ne)opustil. I kdyby se to třeba vycídilo k lepšímu, alespoň nebudeš tolik domuchlaná :15:
15.05.2009 - 11:46 | Filtr
(Kozoroh) bubunas » Jirka_H
Super,kde to mám objednat??
15.05.2009 - 11:17 | Filtr
(Rak) Jirka_H
heh easy oba si přečtěte Graye :4: :2: :3: :49: http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
15.05.2009 - 10:32 | Filtr
(Kozoroh) bubunas » mbplacebo
No tak to je bomba, nedávno jsem toto totiž prožívala taky a trvalo to skoro rok...Pak ten dotyčný žádal o poslední šanci, já mu jí dala a udělal po třech měsících to samé,jelikož já chtěla společné bydlení,plánovat a být s ním, ale jak píšeš, zajímá ho jak se mám a tak. Ale přeruš kontakty, tobě to pomůže, věř, mě to taky pomohlo, sice je hrozný pocit být sama a bez toho člověka, když usínáš,myslíš na něj, když vstáváš,myslíš na něj,ale nemá to cenu, jak píše příspěvek nade mnou, kdyby chlap chtěl,udělá pro to cokoliv!!!Ale on nechce,dělá si jen zadní vrátka,co kdyby se ocitl úplně sám.
Nechápu to chlapské myšlení.
Je fakt,že já toto ,,zatím" prožila poprvé, takže nad tím tápu proč? když už jsem s tímto chlapem chtěla plánovat a být napořád, s nikým jiným jsem to ještě nechtěla...ale on se ještě nechce vázat, on si chce užívat....
Chápu tě,taky v tom stále plavu...
15.05.2009 - 00:37 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » zabule23
Já ti rozumím, prožila jsem si něco podobného x-krát, jenže zkušenost je zkušenost, proto všichni tak nějak víme, radíme, odpovídáme ...vidíme to holt objektivně, jenže to nedokážeš, což je samozřejmé, my všichni tady se snažíme jen pomoci, ukázat tobě nebo třeba i někomu jinému v podobné situaci, cestu, jinej pohled, nebo jak to mám říct, myslím, že nad těmi příspěvkami budeš alespoň přemýšlet, i když si budeš říkat, že nedokážeš to či tamto....věř mi, cítila jsem úplně to samý, když jsem sem vložila příspěvek svůj, neviděla jsem cestu ven, a hle jde to :3: :3: Nicméně jak už to dopadne tak či tak, nevnucuj se, nedělej si (pokud je to alespoň trošku možné) zbytečné naděje. Rozešel se s Tebou a zatím toho nelituje natolik, aby to chtěl zpátky, hm? Člověk, kterej miluje nebo jak to mám zas říct (kruciš já se fakt špatně vyjadřuju, kdyby cítil teď to co ty, tak věř, že je ihned zpátky, ale on to tak necítí!!! Alespoň zatím, chceš být s někým, který o Vašem vztahu pochybuje???? Necítí to všechno tak intenzivně??? Nezraňuje ho to natolik, aby vstal v noci a přiběhl s brekem, že mu je to líto??? Věř mi, že jediný co vím a mám ověřené, že pokud chlap chce, je schopnej čehokoliv!!! Jinak tvé pocity plně chápu a myslím, že nejsem sama.... A to jak to vnímáš , cítíš je také úplně přirozené... :17:
14.05.2009 - 20:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zabule23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vim,ze by bylo nejlepsi neodpovidat na sms,ale proste to nejde,ta touha a laska k nemu je proste mnohem silnejsi..vim ze se tim, vic trapim,a snazim se proto delat plno jinych veci abych na nej nemyslela a zapomela,ale nejde to. bavim se s lidmy,mluvim s kdekym ale mluvit muzu,dokazu vnima co mi dotycny rikaa dokazu odpovidat,ale myslenkami jsem stejne jinde,a to je ten problem... :42:
14.05.2009 - 20:02 | Filtr
(Býk) player
Někteří lidé nejsou stavěni na život v duetu.
To neznamená,že nejsou v touhách,ale život v páru prostě nechtějí.
Přesto můžou být světu neskutečně užiteční.Jsou přemýšliví,rychleji nabývají zkušeností a po čase samoty jsou pak velmi silní na loži.
Nech ho ještě chvíli v klídku.Možná se vrátí za jiných podmínek,možná to přehodnotí.Dnes je :64:,zítra :27:
14.05.2009 - 19:52 | Filtr
(Blíženci) Nuna
On chce volný vztah,Ty chceš vztah vážný.
Rád Tě má,ale není s jistý,jestli zvládne "povinnosti" vážného vztahu. Váhá a tápe. Dej mu čas - pokud Ti za to stojí. Zkus na tom,že jste spolu o něco méně než dřív a nežijete spolu, najít nějaká pozitiva. :3:
14.05.2009 - 19:48 | Filtr
(Váhy) Nanuka » mbplacebo
Souhlasim, po zkusenosti smytec a uvidis jak se ti ulevi.
14.05.2009 - 19:38 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
Myslím, že neví co chce a svým způsobem (si kontaktováním s tebou) dělá zadní vrátka, co kdyby si to náhodou rozmyslel??? Určitě bys měla přerušit kontakt, zbytečně se budeš trápit. Nikdo neříká, že se k sobě nemůžete vrátit, ale to by musel přijít s konkrétní věcí "pojďme to ještě zkusit" tohleto smskování nikam nevede! Musí si uvědomit, že tě ztratil, máš svou hrdost ne? Zkazil to on, on to ukončil, tak by se měl snažit, být tebou neodpovídám, dokud nepřijde s něčím kloudným a potom bys stejnak chvíli měla dělat drahoty, bohužel je to těžký, ale je to tak....
14.05.2009 - 19:33 | Filtr
(Váhy) Nanuka
Jo a me rekl ze me ma tak moc rad az se mnou nemuze byt. Dnes se tomu smeji.
14.05.2009 - 19:31 | Filtr
(Váhy) Nanuka
To je tedy trapeni. Me se stalo neco podobneho jen to bylo jine v tom ze jsme spolu predtim nebydleli. Jinak to co nasledovalo u tebe bylo stejne. Nejlepsi pro me bylo, ze jsem prerusila kontakt, jinak bych se v tom placala doted. Snad ti nekdo rekne jak to, me by to taky zajimalo proc to tak ti ..... delaji. :17: drzim pesti at se z toho brzy dostanes nebo at to dopadne dobre, pro tebe.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »