vztah je velmi křehká záležitost


15.04.2009 - 18:56
(Beran) volnost
vztah je velmi křehká záležitost
Stalo se Vám někomu, že Vás z nenadání opustil přítel-přítelkyně beze slova vysvětlení a Vy jste zcela nechápali situaci? Jaké jste měli pocity, jak jste reagovali?Neprožívám tuto situaci v partnerském vztahu, ale jde o velmi blízkou kamarádku. Stejně to ale bolí, když s Vámi druhý nepromluví, nezvedá telefon, neodpoví na vzkaz. Hlavou se honí všelijaké myšlenky...i strach se ozval.Respektuji volbu každého z nás, ale proč tímto způsobem? Dělat něco či nechat být?.....

Stránka: 2 1
Řazení:
28.04.2009 - 09:13 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » mbplacebo
Milá Placebko,
dovoluju si jednu otázku: ty už si měla 100 chlapů...?! :63: :23: :47: :32:
Úplně vidím Zdena, jak by se řehnil :61: :61: :61:

P.S. Doufám, že to chápeš, jako srandu... :3: :4:
28.04.2009 - 09:02 | Filtr
(Beran) volnost » babulec
Jsi velmi moudrá žena a máš pravdu, je to dáno Tvým životním nadhledem. Díky. :15: :15: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17:
28.04.2009 - 08:38 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Stalo. Jednou. Přišla jsem z práce a jak se jdu převlíkat, otevřu skříň a ono nic, prázdné police, kde měl věci. Totální šok! Bez jediného slova, bez vysvětlení, ani jeho předešlé chování tomu nenasvědčovalo. Byl to rak - blíženec, člověk nar. 21.6. na tom přelomu. Obojí měl v sobě, hodně přemýšlel, ale špatně komunikoval. Já pak taky přemýšlela, co mám dělat. Nemohla jsem dělat nic, jen čekat. Za dva dny přišel jako by se nic nedělo, já mlčela, normálně jsem mu dala oběd, odešel. Zase přišel. Nakonec jsem to z něj musela vytáhnout, je to člověk, který pak přizná a odkýve všechno. Ale sám to nebyl schopný říct. Odstěhoval se k mamince, protože chtěl začít nový život. Byl o 7 let mladší a já měla 2 děti. Věděl, že nemůžu mít další. Chtěl být jako chlap, mít svůj byt a své dítě. SVŮJ DOMOV. Se mnou to nešlo i když jsme si rozuměli. Neměl vlastně nic.
Ale pak jsem mu jednou sbalila zbytek věcí do dvou průhledných tašek a když zase odcházel, vytáhla je, že si tu ještě něco zapomněl, aby si to odnesl. Zrudl a představa, že jde s těma průhlednejma igelitkama asi pro něj v tu chvíli byla šílená. Že si ještě přinese tašku a odnese si to. O klíče jsem mu taky musela říct, věděla jsem, že on je nezneužije, ale prostě, aby je vrátil. Pak za mnou ještě hodně dlouho chodil a vyzvídal, v čem potřebuju pomoct a pomáhal jak mohl. Asi 2 roky. Zlatej člověk, ale svůj. Na štěstí se hodně učí a nic není u něj jen tak...
Mám ho ráda a moc přeju, aby byl šťastný. Měl nevydařený vztah, kde přišli i o dítě, ale ona nebyla ta pravá. Pak dítě, kde si ho partnerka pořídila jen pro sebe. A teď uvidíme. Dotáhl to dost daleko, snad se mu už bude dařit. Jen by měl zvolnit, jede moc na plný pecky.

Teď díky tomuhle člověku dám další diskuzi... Díky!

P.S. Teď si uvědomuju, že vztah trval 2 roky, 2 měsíce a 2 dny...(???)
28.04.2009 - 08:30 | Filtr
(Rak) karamel » Argyll
ale nevím komu odpovídáš..na jakou odpověď reaguješ... :17:
28.04.2009 - 08:29 | Filtr
(Rak) karamel » Argyll
nevím..kdo řekl, že se to nedělá...

kdo určil tyto pravidla...

proč máme mít jiné city dospělí nebo děti?

nechápu?

mám za to, že na to jsou různé pohledy, mnoho nedorozumnění, tragédií a bolesti vzniká mlčením a nezájmem... :27:
28.04.2009 - 08:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nereagoval bych nijak, protože tohle se nedělá a takovýhle jednání nepatří do repertoáru dospělýho člověka. :17:
28.04.2009 - 08:13 | Filtr
(Kozoroh) babulec
Ber to tak,že přítelkyně ti byla sem seslána aby splnila svůj úkol.Když ho splnila odešla.Stalo se mi úplně totéž co tobě do mého života vstoupil přítel, se kterým jsme si povídali dlouho do noci,náramně si rozumněli a vzájemně se oblíbili,tak, že jeden bez druhého nemohli být.Napsal mi kočičko jdu vyvenčit pejska.Já mu napsala, běž a pak se vrat, jo?Už mi neodepsal, telefon nezvedal, všude na icq i skype mně zablokoval, nedovedla jsem pochopit proč?Lámala si tím hlavu, brečela, skrátka trápila jsem se tím. Ani kamarádky mně nedokázali pomoct,přesto že se snažili.Vždy, když si nevím rady, utíkám ke svému stromečku, si postěžovat.Když ho obejmula, pohladila a brečela na jeho kůru, najednou jsem pocítila, takové sepjetí, jako bych mněla s tím stromem srůst v jeden celek.Až se polekala a odtrhla se od něj.Domů jsem přišla vylekaná, ale duševně vyrovnaná.Pochopila jsem, až po čase proč se to vše stalo.Přítel mněl zhora úkol mně poradit, pomoct,když jej splnil odešel,jelikož já to těžce nesla, strom dostal za úkol mně tohoto břemene(stesku,lítosti)zbavit.Ted jsem klidná,vyrovnaná a můžu vyslovit přítelovo jméno, bez toho aniž bych plakala.Nech to být.Všechna proč- mají své proto.Až budeš přítelkyni potřebovat nutně- přijde.Bud ona nebo někdo jiný.Ber to jako příkaz zhora.Přišla- splnila úkol odešla.Zivot nám někdy zasadí kruté rány,ale čas je zahojí,jen po nich zůstanou jizvy.Někdy menší, jindy větší,některé se ani časem nezhojí.Asi to tak má být.Ber život jaký je.Nikdo nejsme akorát ani život né.Přeji ti klid v duši, který potřebuješ.Mnoho štěstí a klidu ,ti ze srdce přeje bab. :17: :35: :15: :44: :27:ne :9: :29:
20.04.2009 - 11:01 | Filtr
(Kozoroh) bubunas » babulec
Jojo,stalo,vyřešila to jedna sms typu jsme každý jiný,každý máme jiné představy,skoro po 2 letech chození,ale věděl to už zezačátku. Jen s tím nechtěl nic dělat,chtěl si užívat.
18.04.2009 - 07:31 | Filtr
(Kozoroh) babulec
Stalo se mi to právě ted.Přítel(kamarád)se se mnou přestal bavit z hodiny na hodinu napsal že jde venčit psa a už se neozval ani telefon nebral na mejly neodpovídal přátelím se i z jeho matkou,která mi sdělila že její syn už se mnou nechce mluvit že je jí to líto bylo to hrozné nevěděla jsem proč a nedostala vysvětlení tak jsem napsala jeho matce že mu přeji jen to nelepší hodně štěstí a lásky at si dá ruku na srdce ,jestli je 100%bez chyby že pak před ním smekám a že asi nebyl nikdy můj přítel protože tohle si přátelé nedělají a ani kamoši jen známí.bolí to moc plně s tebou cítím.mně se to stalo před 14dny a pořád to bolí.je to horší než ztráta milence.za něj si můžeš najít náhradu,ale ztráta,přítele je horší náhradu za něj nikdy!neseženeš .bude to jen další přítel ale né náhrada.utěšuji se tím že to nebyl přítel,protože přítel by mi nikdy!!!neublížil zakazuji si na něj myslet i když se mi to nedaří.věřím že čas shojí všechny rány i tuto. :18: :19: :9: :42: :10: :17: :17: :17: :17:
17.04.2009 - 07:02 | Filtr
(Beran) volnost
Lidičky, díky za diskuzi, jsem ráda, že jsem to s Vámi mohla probrat. :17:
16.04.2009 - 22:47 | Filtr
(Panna) Charis
stalo sa mi to práve teraz, moja kamarátka, keď sa poháda s priateľom, tak sa pravidelne prestane rozprávať aj so mnou. Asi ,že je to môj kamarád,tak za trest. Keď sa dajú zase dokopy, tak sa bude tváriť, že sa nič nestalo. :8:
16.04.2009 - 22:35 | Filtr
(Váhy) macinka82
Stalo se mi to teď. O to horší je to, že to byl vztah v práci. On mě ignoroval, neodepisoval a když jsme se včera potkali v práci tak dělal, že mě nevidí. Šílená situace. Poprvé jsem se cítila beznadějně. Domluvila jsem se s ním na pročištění ovzduší a dneska se setkali. Horor. Odešla jsem domů a tam vzteky brečela. Před pár dny byl se mnou spokojený a já mu před tím než šel do práce napsala erotickou zprávu. Po zprávě mi napsal,že na tohle není. Dneska mi odůvodnil konec kvůli té zprávě, že se ponižuju. Divný ne? Teď si to dávám v hlavě dohromady a přijde mi divný, že chlap takhle zareaguje kvůli zprávě. Nevím jak v práci vydržím. Ještě mi řekl, že si myslí, že se pomstím. Nevím jak na to přišel. Ublížil mi, ale nehodlám se mstít. Nejraději bych do práce nechodila a nikam se zahrabala, ale dělat zhrzenou ženskou před ním taky nechci.
16.04.2009 - 20:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » volnost
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ne, vím, že ne, protože kdyby ano, tak by se snažili omluvit a ne dělat mrtvé brouky :19:
16.04.2009 - 20:13 | Filtr
(Beran) volnost
A myslíte si, že Ti, co si takto vyřešili vztah někdy pochopili, že tomu druhému ublížili? Ani ne tak tím, že vztah ukončili, ale tím svým neupřímným způsobem? :39:
16.04.2009 - 20:06 | Filtr
(Beran) volnost » poměnčička
Podle mého neví, co chce a vůbec se neohlíží na druhého. také bych mu nevěřila. :23:
16.04.2009 - 18:42 | Filtr
(Váhy) tetka.eva
ahoj,tak tuhle situaci uz jsem zazila a vazne je to moc neprijemne.Kdyz s vami ten druhy odmita mluvit,tak se vetsinou neda nic delat,jedine vyzkouset osobni setkani.Ale tak,aby ten druhy o tom nic nevedel.Nemuze pak utyct,ale nic kloudnyho se clovek stejne nedozvi. :24:
16.04.2009 - 17:44 | Filtr
(Býk) poměnčička
Děvče zlaté to jsou takové věci v životě lidském.Ani nevím jak začít, ale věř, že i já mám stejnou zkušenost a to po 6 leté známosti. Prostě jednou jsem se vrátila dříve z práce a přítel si balil své věci, vůbec jsem to nechápala.Zeptala co se děje a na otázku mi přítel odpověděl, že nic a že mi to později vysvětlí.No bohužel vysvětlení bylo zbabělé a pro mne tramatizující: Chci odejít dal jsem výpověď v práci budu tady ještě měsíc a pak dobalím zbytek věcí a půjdu.Nechtěla jsem se zachovat jako hysterka a bohužel, protože jsem ho měla moc ráda, věřila, že měsíc je dlouhá doba a že zůstane což i se zdálo být možné, ale..... zase beze slova opravdu dobalil své věci a odešel.Po půl roce mi píše teskné sms a chtěl by se vrátit no a zase to ale bojím se a :25:nevěřím.... :25:
15.04.2009 - 23:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znenadání, takto ani ne. Ale spíše plíživě, pomalu, vztah mizel.
Že mi časem začalo být jasné i bez vysvětlování, že bude konec. A byl. Vlastně nebylo ani co řešit. Prostě vše najednou bylo šedé, o ničem.

Takže žádné dovolávání se telefonem, proč to či ono. Nebylo to zapotřebí. Bylo to jasné. Nebyl to ten správný vztah, ani láska. :1:
15.04.2009 - 23:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele grandle, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je fakt, ale tak to napíšu, nebo řeknu a hotovo, prostě narovinu ať člověk ví na čem je. Nebo se to chlapům blbě říká? Řekni sám
15.04.2009 - 23:15 | Filtr
(Býk) player » grandle
Když je důvod-už se mi s tebou nelíbí být-to je asi nejčastější,ne?
15.04.2009 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele grandle, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ,mně osobně by stejně zajímalo proč odešel a jaký k tomu měl důvod, co za tím stálo. Možná před něčím utekl, něco se mu nelíbilo, nebyl připravený na partnerský vztah, případně i nemoc. Každopádně mohl poslat alespoň milosrdnou sms. Těžko říci takhle nadálku. Pomalu začínám u sebe věřit na osud a na to, že vše zlé je pro něco dobré. Sice se s tím špatně vyrovnává, ale je tu ponaučení a šance na nový život a vyvarovat se chyb. :25: :25: :25:
15.04.2009 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechala bych to být,když ta dotyčná nemá tolik ohledu vůči Tobě,aby Ti to vysvětlila,tak bych nenaléhala. :17:
15.04.2009 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele gutgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Stalo se mi to jednou....z ničeho nic prostě nereagoval na telefony. Potom jsme se po dvou týdnech potkali a prý že byl odjetý někde na Slovensku a neměl telefon...přitom ho známí potkávali normálně ve městě. Pitomec a zbabělec. Naštěstí mě to po tom "dvouměsíčním vztahu" ani netrápilo. Nechápu proč tohle někdo dělá, jako by nestačilo říct, promiň, ale končím.
15.04.2009 - 22:30 | Filtr
(Býk) player
Ano.Dvakrát.
Poprvé šlo o rozhodnutí mezi mnou a kariérou (a bála se mi to do očí říct),podruhé šlo o rozhodnutí mezi mnou a kariérou (bála se mi to říct).Poprvé jsem to nesl moc těžko,podruhé jsem to nesl velmi lehce,jelikoš mi to bylo jasné,už když jsem do toho vztahu vlézal.tam stačilo zamáčknout jednu slzičku.
Zkrátka v životě jsou mezní chvíle,kdy zbilancuješ,zda ti vztah může do budoucna něco nabídnout či ne...s tím nic nenaděláš. :19:
15.04.2009 - 22:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ppp0qqq, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přítel-přítelkyně? nemusim číst dál ... to se povede málo-komu za celej život, potkat přítele(kyni) - proto mám rád chemii - tam jsou jisté vazby,které je za těžko označit za křehké :27:
Příspěvky: 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »